Yorkshire terrier

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Laika de huskyLaika de husky 3 doggies

honden foto van Laika de husky

ik had er 2 yorks terriers tanja en whiskey

tanja kwam van een fokker ze was al oud toen ze sterfde aan bostkanker

whiskey was van een kampion mannetje en zijn moeder hete wuppie en die kwam van me tante in zoetermeer wiskey van 18 jaar ofzo toen hij aangereden was en het ergste is hij overleed op de dag dat me moeder me broertje verloor op 8 augustes wiegedood

maar ze zijn nog steeds onze echte schatjes en zitten nog in ons hart

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Yorkshire terrier" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ZitaZita 3 doggies

honden foto van Zita

Voor Zita had ik een York, die helaas een vorig jaar overleden is. Ik lees hier dat Yorkjes staande oren moeten hebben, niet 'groot' mogen zijn, ..
Nu zie ik veel minder vaak het type dat mijn hondje was..
Hier een foto van haar, was ze dan geen echte york?


honden page profiel yvon yvon 3 doggies

honden foto van yvon

hoi,
las net iets over oortjes die nog moeten gaan staan. mijn yorkie is bijna 7 maanden en heeft nog steeds hangende oortjes. Zal wel niet meer gebeuren zeker dat ze nog gaan staan?

honden page profiel sandrasandra 3 doggies

honden foto van sandra

yvon die gaan niet meer opstaan die oortjes van je hondje,maar hij is wel leuk zo niet?
persoonlijk vind ik ze ook mooier met puntoortjes zoals het hoort.
zie dat jou hondje ook vrij grote oortjes heeft ,misschien heeft de fokker hier niet op geled ,want meestal worden ze dan van kleinsaf geplakt om te blijven rechtop staan,het haar word ook weggeschoren op de punten zoadat de oren de kans hebben te gaan staan,met die grote oortjes dat ik zeg is niets mis,maar je hebt inderdaad minder kans dat ze gaan rechtopstaan,omdat ze dan te zwaar zijn ,en als ze rechtopstaan is het geen zicht ,dan krijg je een konijneffect.
yvon wil daar niets slecht mee bedoelen want heb zelf 1 yorkietje dat zijn 1 ne oor laat hangen .maar je hondje ziet er leuk uit met zijn hangende oren .

Anna (Gast)

Ik heb bij de foker een mini york gekocht.
Nu is beestje bijna 4 manden en ze weegt al 2.350 kg.Best veel voor mini york-toch?
Ze is mooi gebouwd,heeft hele dikke vacht en is erg schattig...
ben aleen bang dat het geen mini york is...

honden page profiel herthert

honden foto van hert

ik heb een klein mini york en,ze is 3 jaar en weegt wel te veel ( 2.300kl ) ze mag normaal maar 1.900kl wegen ,zal wel afvallen als we terug een tuin hebben hé .haar oortjes staan recht al van haar 3maanden oud
sloeber mijn anders york zen oortjes staan ook recht van zen 3 maanden denk ik want ik heb hem gekocht als hij 4 maanden oud was.
pinky ons oudje is een kruising york met een focks denk ik ,haar hoortjes staan half recht en ruiften heeft grof haren
alle rassen groeien zo tot hun 8 a 9 maanden

marleen (Gast)

Hallo mijn yorkshire terrier pup van 7 maand laat ook haar oortjes hangen,ze heeft een stamboom en komt van een goede fokker die aangesloten is bij de raad van beheer,toen ik haar kocht stonden haar oortjes rechtop maar ze zijn te zwaar geworden soms staan ze en soms niet,wat kan ik doen en is er een oortrimmer zo dat ik haar makkelijk kan trimmen? ze wil namelijk niet stilzitten dus ja wat kan ik doen????


Anoniem (Gast)

het haar op de oortjes knippen, wel heel voorzichtig natuurlijk.
de oortjes gaan dan weer 'staan'.

honden page profiel De Roeck EtienneDe Roeck Etienne

honden foto van De Roeck Etienne

Rita benjie hoy mijn york is nu vijf maand en weegt 1;900kg is eigenlijk al groter dan we gedacht hebben de eene diererarts zegt hij haalt 4;5kg de ander 3;200 weet het niet meer hebben ook probleempjes met zijn oortjes s avonds hangen ze soms en dan weer recht is ons derde yoprkske vorige 16 en 14 jaar zwarte dit is grijzer maar heel lief beestje waar we zeer veel omgeven grtjs

honden page profiel herthert

honden foto van hert

zoek je nog achter een mooi yorkje ???
reutje of teefje ???

Prince (Gast)

Ik weet niet of deze topic nog gelezen wordt.
maar ik heb een yorkshirex chi , hij is nu 11 weken ruim en weegt 1600 gram.... is dat goed?
hij krijgt brokjes en vlees ( heel weinig)vlees krijt ie ieder morgen....
wat adviseren jullie ?

veel liefs joyce en pootje van prince

honden page profiel PrincePrince

honden foto van Prince

berichtje hierboven is van mij heb me meteen aangemeld.. profiel foto is Prince....

Anoniem (Gast)

Marleen (Gast)

Nou ik heb een pup gekocht met stamboom vorig jaar juni 2010 ze heet Kayla,de prijs voor haar was 1000 euro
Voor een pup met stamboom mogen ze tussen de 1000 en 1500 euro vragen

Marleen. (Gast)

Mensen nogmaals ,mini,s bestaan niet laat je toch niet in de maaling nemen,mensen heb je ook groot of klein en dat is het gewoon, als je een kleine moeder heb en een kleine vader dan zit er altijd wel een kleintje bij en dat noemen ze dan een mini ja zo gebeurd dit,dus nogmaals minnie's bestaan gewoon niet

marleen (Gast)

Hoi Sandra ,wat heb jij een mooie York echt wel
die van mij laat ook zijn ene oortje iets hangen ik haal nu steeds het haar weg omdat het anders te zwaar word ,dus 1 staat maar de ander niet echt jammer maar ze zijn zo schattig joh

Groetjes

Cato (Gast)

Heej

Ik en mijn broertje hebben mijn moeder overgehaald een
yorkshire terrier te kopen, ze vond het goed...
Maar opeens heeft ze het er nooit meer over.
Ik vroeg vandaag waarom twijfel je dan ze zei:

Dierenarts
Kapper

EN DE PUPPY KOPEN hoe duur kan dat zijn in 1 jaar?

xx cato en haar broertje

honden page profiel sonjasonja

honden foto van sonja

Heb 5 weken geleden onze York Rocky gekocht waar hij bij mensen binnen grootgebracht werd door zijn beide ouders. Hij is nu 15 weken en weegt 1.200 kg. Ik maak me toch wel beetje zorgen omdat hij niet bijkomt in gewicht. Hij loopt wel heel veel rond, verbruikt veel energie. Heb deze week afspraak met dierenarts om zeker te zijn dat alles ok is. Zijn oortjes stonden al mooi recht toen hij 2 maand oud was.

jitske (Gast)

Hallo honden liefhebbers. Ik zit met een dilemma wil heel graag een hondje. Maar ik ben alleen en werk 4 dagen in de week en ook nog een onregelmatig. Kan een yorkshire goed alleen zijn?
Jitske.

Anoniem (Gast)

" Hallo honden liefhebbers. Ik zit met een dilemma wil heel graag een hondje. Maar ik ben alleen en werk 4 dagen in de week en ook nog een onregelmatig. Kan een yorkshire goed alleen zijn?
Jitske. "

Hondjes zitten niet graag alleen, ze houden van gezelschap. Als je vaak weg bent is het aan te raden om ineens 2 hondjes te kopen zodat ze niet alleen moeten zitten maar lekker met elkaar kunnen spelen.

Anoniem (Gast)

" Heb 5 weken geleden onze York Rocky gekocht waar hij bij mensen binnen grootgebracht werd door zijn beide ouders. Hij is nu 15 weken en weegt 1.200 kg. Ik maak me toch wel beetje zorgen omdat hij niet bijkomt in gewicht. Hij loopt wel heel veel rond, verbruikt veel energie. Heb deze week afspraak met dierenarts om zeker te zijn dat alles ok is. Zijn oortjes stonden al mooi recht toen hij 2 maand oud was. "

Rocky is ondertussen bijna een half jaar en weegt 1,600 kg en zit nog steeds boordevol energie, het is een echte speelvogel. Omdat zijn gewicht zo laag is toch maar even naar dierenarts geweest maar alles lijkt prima in orde te zijn.

Anoniem (Gast)

" Heb 5 weken geleden onze York Rocky gekocht waar hij bij mensen binnen grootgebracht werd door zijn beide ouders. Hij is nu 15 weken en weegt 1.200 kg. Ik maak me toch wel beetje zorgen omdat hij niet bijkomt in gewicht. Hij loopt wel heel veel rond, verbruikt veel energie. Heb deze week afspraak met dierenarts om zeker te zijn dat alles ok is. Zijn oortjes stonden al mooi recht toen hij 2 maand oud was. "

Rocky is ondertussen bijna een half jaar en weegt 1,600 kg en zit nog steeds boordevol energie, het is een echte speelvogel. Omdat zijn gewicht zo laag is toch maar even naar dierenarts geweest maar alles lijkt prima in orde te zijn.

Marion (Gast)

Hallo allemaal,

Ik heb ook een yorkshire van 11 weken nu en zet haar oortjes ook niet recht. 12 jaar geleden heb ik ook 2 yorkshires gehad maar week niet precies meer hoe ik ze moet plakken. Tenminste dat werd toen gedaan op 2 manieren, eerst om ze omhoog te houden, en het 2e om het puntje te laten tippen.

Wie kan me helpen want ik vind een yorkie met opstaande oortjes toch wel knapper ;-) .

Ik zal ook eens kijken hoe ik me aan kan melden hier lijkt me ook leuk om hier mee te kletsen.

Groetjes,
Marion

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Oren kunnen nog gaan staan na het wisselen van de tandjes.

leen peeters 8 (Gast)

ik heb een yorkje geadopteerd van een gezin dat er niet meer voor kon zorgen, t woont nu enkele dagen bij ons en ik zoek iemand die me wat op weg kan helpen want hier is ie al een graag gezien beestje

honden page profiel LizLiz

Beste Gast, dit is een oud topic. Als u hulp wilt kunt u het beste zelf een topic starten, dan zullen er ongetwijfeld reacties op komen.

In ieder geval al vast veel plezier met u hondje gewenst.

Tokkie (Gast)

Mijn Yorkshire Terrier is nu ruim 3 maanden. Haar oortjes stonden rond de 2 maanden wel, daarna ging er weer eentje hangen en nu hangen ze beiden weer.. Als ze opkijkt staat er soms weer een oortje.. Dus het is afwachten wat er gaat gebeuren. Van haar ouders stonden de oortjes wel
Een Yorkshire met staande oren lijkt wel net een vleermuis vind ik, het maakt me dus niet uit. Alleen als je naar een show gaat is het misschien van belang.
Weet iemand wanneer zijn vacht is volgroeid?

noor (Gast)

ik heb zelf een York gehad van 2,5 kg.ze is 12,5 jaar geworden maar 2 maand gelden overleden.:'(
ze had een stamboom en voldeed aan de raseigenschappen.
deze raseisen zegt dat een York maximaal 3,2 kg mag wegen!
vaak zie ik reuzen die voor York doorgaan.zelfs de fokkers van de rasvereniging doen daaraan mee.
ze nemen een grote teef  soms wel 5 a 6 kilo want die geven veel pups (kassa!!) en de geboorte gaat zonder problemen.Dat die hondjes nog een stamboom hebben komt louter omdat de ouderdieren ook al een stamboom hadden.er wordt nooit meer gecontroleerd of de hondjes nog aan de standaard voldoen.Je koopt dan voor veel geld een reus!
zit er wel een klein hondje bij de worp dan houden ze die meestal zelf om ermee naar shows te gaan.
Ik blijf voorlopig dus nog zoeken naar "mijn 'nieuwe York!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Yorkshire terrier" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^