Een heerlijke pup!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SuzetjeSuzetje

honden foto van Suzetje

Vandaag is Skylar 4 maanden oud :-) Al een hele mijlpaal en heeft jammer genoeg al het nodige mee gemaakt maar dat maakt hem niet een mindere pup.
Gister begon het al. Onze trap bestaat als het ware uit 2 delen. Eerst 2 trede en dan een klein plateau. Daar kun je kiezen, of naar de wc of naar boven. Aangezien Skylar nu even bij ons op de slaapkamer slaapt wegens veel piepen bij alleen zijn heeft hij dus heel goed door, naar boven = slapen!. Vriend lief was de hond gisteravond nog even aan het uitlaten en ik was vast naar boven gegaan. Ze komen thuis en ja hoor, Skylar gaat vast op het plateau zitten zo van draag mij maar naar boven, ik ben er klaar voor om lekker te gaan slapen. Hihi gekke hond.

Vervolgens heeft hij vandaag het graven ontdekt. Vriend was in de tuin bezig met tegelwerk en had de hond mee naar buiten genomen. Dus vriend was aan het graven en ja hoor, hond begint gewoon leuk mee te doen.

Alsof dat nog niet genoeg was, moest hij vanavond ook even de trap beklimmen. Ik heb hem net uitgelaten en moest daarvoor eerst even naar boven om mijn schoenen te halen. Dus ik wil de trap op en spring, hond zit naast me op het plateau. Allemaal lief leuk en aardig maar ik moest toch echt even naar boven en was niet van plan om hem mee te nemen ( bijna 22 kg op en neem tillen vind vooral mijn rug niet al te geweldig ). Hij moet vast gedacht hebben zo van, vrouwtje jij gaat slapen! Neem mij mee! Ow wacht, je neemt me niet mee! Na ja, dan kom ik toch zachtjes !LET OP! heel zachtjes zelf de trap op lopen? Jullie doen dat tenslotte ook!

En ja hoor, ik hoorde wel wat maar kon ook een van de katten zijn. Dus ik kom de slaapkamer weer uit en wie staat daar boven aan de trap? Jawel, Skylar. De boef!

Hij mag nog helemaal geen trap lopen ( blij te weten dat hij iig de trap op kan maar dat is een ander punt ) dus ook meteen gezegd dat dat echt niet de bedoeling is. Trap af durft hij dus nog echt niet. Zelfs die 2 trede onder aan niet. Dus maar weer opgetild en mee naar beneden genomen :-)

Morgen voor het eerst varen met hem, eens kijken hoe hij dat vind :-) Met genoeg snoepjes en speeltjes moeten we een heel eind komen lijkt mij zo :-D

Sorry voor het lange verhaal maar ja het is net zoals met een kind ;-) Alle leuke dingen willen delen haha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een heerlijke pup!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel NanaNana

honden foto van Nana

Lang verhaal? Geeft helemaal niets. Het is wel eens leuk, om dit soort verhalen te lezen.
En het is echt zoals jij schrijft. Je hond is bijna net je kind.
Ik zei het vandaag nog tegen mijn man:"Vroeger, toen onze kinderen nog klein waren, genoot je het meest, als de kinderen het naar hun zin hadden. Nu met Nana is dat precies hetzelfde. Als je ziet, dat ze het naar haar zin heeft, dan hebben wij dat ook."

honden page profiel SuzetjeSuzetje

honden foto van Suzetje

Haha is ook zo. Heb dit soort dingen inderdaad ook over mijn zoontje geschreven en dan ook in de zin van zo iets zal hij vast denken :-)Doe ik nog steeds wel eens maar ja hij is inmiddels 6 en kan nu vertellen wat hij denkt dus nu is het minder leuk haha.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Een heerlijke pup!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Kussentjes kapot, wat nu?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^