slapen slapen en nong eens slapen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Luna is nu 6 weken bij ons en ze is lekker gewend geraakt en zeer content.
Nu woon ik samen met mijn engelse vriend die gisteren jarig was. Als verrassing waren zondag zijn vader en broer overgekomen uit engeland om zijn verjaardag en surprise party mee te vieren.
Zondag was het feestje en maandag ging mijn vriend met zijn vader en broer een dagje naar Amsterdam (lekker toeristisch LOL). Die dag heeft Luna de hele dag geslapen, je kon merken dat ze wat van de kaart was.
Vanmorgen zijn de vader en broer weer vertrokken en ook vandaag heeft Luna de hele dag geslapen.
Ik kan me iets dergelijks niet herinneren van eerdere honden die we hadden.
Heb ik gewoon een "gevoelige" hond?
Ze is overigens nu weer een beetje bijgekomen, gelukkig maar. Zo kan ze morgen meteen weer in haar normale routine.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "slapen slapen en nong eens slapen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Chantal » Jessy «Chantal » Jessy « 3 doggies

honden foto van Chantal » Jessy «

Je schreef ergens anders dat ze achter het hek op een erf gezeten had, houd er dus maar rekening mee dat dit soort familie bezoekjes erg vermoeiend voor haar zijn.Ze is het niet gewent, zijn allemaal indrukken die ze niet kent.
Heb er hier ook 1 rondlopen, in het begin was het goed te merken dat ze 12uur per dag alleen zat en daarnaast nog een paar uur als de baasjes sliepen. Nu is ze wat meer gewent maar nog na een vol huis visite ligt ze te een dag te pitten.
Met slapen verwerken honden de indrukken dus lekker laten slapen, word vanzelf minder ;-)

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Klopt ja, ze zat achter een hek en inderdaad dacht ik daar ook aan, ze is vast al die mensen niet gewend.Ze heeft het wel super gedaan hoor maar ze was nadien zoooo moe! Ik heb haar lekker laten slapen en eventjes hier achter gelaten om te plassen en te spelen. Dat spelen deed ze zelfs amper, ze ging met haar bal in het gras liggen.
Ze heeft ook 2 lekkere wandelingen gehad maar verder hebben we haar lekker met rust gelaten.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Nieuwe ervaringen zijn vermoeiend. Niet zo gek dat ze nu bij moet komen. Als je bang bent dat je hond iets niet aankan is het verstandig om stressignalen leren te herkennen zodat je kan zien wanneer je hond iets moeilijk vindt en in kan grijpen.

honden page profiel Mimi Mimi

honden foto van Mimi

Je hebt je hond nog niet zo heel lang zie ik. Voor Bora is bezoek al vermoeiend, ik vind het niet zo vreemd dat je hond daar van bij moet komen. Als je het niet vertrouwt kan je altijd de dierenarts bellen.

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max

honden foto van Simone & Max

Max heeft tijdens de vakantie een week bij mijn ouders gelogeerd. Dus nieuwe indrukken en schema. Nadat we hem hadden opgehaald heeft hij ook de eerste twee dagen alleen maar liggen slapen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heel gewoon hoor, de indrukken zijn heftig bij jouw hond, altijd op een erf achter een hek, en niets gewend, en opeens een huis vol drukte, nieuwe mensen, dat geeft inpact en vermoeidheid, lekker laten bijkomen, rustig aan doen, en dan komt het ritme heel snel weer terug.

:-D

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Het gaat alweer een stuk beter, ze is weer wat levendiger hoewel ze nog steeds lekker veel slaapt en ligt te lummelen. Ik probeer haar meteen weer in de dagelijkse routine te krijgen die toch wel een paar dagen zoek is geweest. Ze eet met smaak en speelt ook lekker (als ze wakker is LOL). Ik had er gewoon niet aan gedacht en het ook niet verwacht aangezien eerdere honden daar volgens mij geen last van hadden maar ja, die hadden we dan ook al van pup af aan. Met mijn vriend en mij gaat het prima en je kunt zien dat ze steeds contenter is zo in ons gezinnetje. 2 luidruchtige engelsen erbij was een beetje veel LOL en ze bleven ook nog eens 3 dagen. Ik laat haar lekker rond lummelen en ga niet te hyper lopen doen, dan is ze er vast zo weer overheen!

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende

honden foto van YmY en de bende

Ze zal niet veel gewend zijn misschien en bezoek en feestjes kunnen ZEER vermoeiend zijn hoor, daar moet je je niet op verkijken.

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

Ze is inmiddels weer bijgekomen, ze speelt weer lekker en wil graag buiten spelen. Ze slaapt nog wel steeds maar is wel wat aktiever!

honden page profiel miekemieke

honden foto van mieke

Je hebt juist een geweldige hond als ze uit zich zelf gaat bijslapen als het haar allemaal wat veel geweest is. Mijn herplaatser Kobus deed het tegengestelde: van alle nieuwe indrukken raakte hij zo overprikkeld dat hij alleen nog maar kon blaffen, rondjes rennen en in handen en kuiten happen. Uiteindelijk heb ik hem verplichte "slaaptherapie" gegeven. Geen spelletjes, geen oefeningen, alleen naar buiten om te plassen, zo min mogelijk prikkels en op een donker gemaakt plekje onder de tafel liggen. Hij heeft zo'n 10 dagen bijna non-stop geslapen, en was daarna als herboren! Eigenlijk doet jou hond hetzelfde, maar dan helemaal uit zichzelf!

honden page profiel lunaloverlunalover

honden foto van lunalover

HMMMMM ja, als je het zo bekijkt LOL ze had inderdaad ook als een debiel kunnen gaan rennen en blaffen enzo. Slim beestje dus eigenlijk!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "slapen slapen en nong eens slapen!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^