Gravende teckelen (filmpje)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Een paar dagen geleden liet ik jullie de graaffoto's zien, vandaag het filmpje van een zeer serieus gravende Karel en Pepijn als het typische etterende kleine broertje. Als Pepijn echter even wegloopt daagt Karel hem toch uit om terug te komen. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gravende teckelen (filmpje)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel  Kiki met Harley D. & Pampus Kiki met Harley D. & Pampus 3 doggies

honden foto van  Kiki met Harley D. & Pampus

aggosie pepijn wilt gewoon graag helpen.
ze zijn wel heel druk aan het graven, het lijkt net alsof ze een missie hebben om naar de andere kant van de wereld te graven.

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Haha ja ze nemen hun taak behoorlijk serieus, vooral Karel. Zat laatst de foto's te bekijken die ik op mijn camera had staan: Gravende Karel, Karel in de kuil, Karel naast de kuil, rondracende Pepijn, Gravende Karel...

honden page profiel marionmarion 3 doggies

honden foto van marion

oooohhhh......maar dat is " de " tunnel naar Timboektoe! die loopt nl onder onze tuin door en als ze flink doorgraven kunnen ze hier een rustpauze nemen met een versnapering en graven die van mij wel mee verder.....;-)

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

omg ubercute;-)

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

" oooohhhh......maar dat is " de " tunnel naar Timboektoe! die loopt nl onder onze tuin door en als ze flink doorgraven kunnen ze hier een rustpauze nemen met een versnapering en graven die van mij wel mee verder.....;-) "


Oh, is dat het? Vandaar dat hij zo fanatiek is.. hij vindt golder retrievers wel leuk. Dames heb jij he? Dan snap ik ook waarom Pepijn sinds een paar dagen ook fanatiek mee graaft. O-)

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga 3 doggies

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Geweldig! Ik heb nooit echt iets gehad met Teckels (ben er ook nog nooit echt ééntje tegengekomen), maar sinds ik jouw verhalen en filmpje heb gezien en gelezen vind ik ze echt geweldig! Ik heb het meer voor grotere honden eigenlijk, maar als ik een kleintje zou nemen zou ik toch serieus nadenken over een teckel, ik vind ze echt super!! Ze zijn zo grappig en eigenwijs! Ik hoop er snel eens eentje in levende lijve tegen te komen ;-)

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau 3 doggies

honden foto van Sophie & Beau

Hihi, 'hot dog'... O-) :-D
Leuk filmpje!

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wat geweldig om ze zo te zien graven. :-)

Ze hebben er ook echt zin in.haha

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Geweldig.
Het is wel echt zijn levenstaak he haha.

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

" Geweldig! Ik heb nooit echt iets gehad met Teckels (ben er ook nog nooit echt ééntje tegengekomen), maar sinds ik jouw verhalen en filmpje heb gezien en gelezen vind ik ze echt geweldig! Ik heb het meer voor grotere honden eigenlijk, maar als ik een kleintje zou nemen zou ik toch serieus nadenken over een teckel, ik vind ze echt super!! Ze zijn zo grappig en eigenwijs! Ik hoop er snel eens eentje in levende lijve tegen te komen ;-) "

Echt nog nooit eentje tegen gekomen? Jeetje, dacht dat ze toch wel ruim vertegenwoordigd waren haha. Kom wel heel wat mensen tegen die dit formaat nog nooit gezien hebben. Terwijl er hier in de buurt juist meer van rondlopen. En heeeel soms iemand die heel verbaasd vraagt wat voor ras ze zijn, maar die geloof ik altijd maar half. O-)

honden page profiel Loes & Kaya Loes & Kaya 3 doggies

honden foto van Loes & Kaya

Leuk filmpje, je ziet duidelijk wie de baas is..

Pepijn laat hem een poepie ruiken graaf jij nou ergens anders nog een groter gat!

honden page profiel SiberienneSiberienne 3 doggies

honden foto van Siberienne

Mooi hoor! Hier nog twee heren die wel mee willen helpen met graven, ze zijn vast begonnen in de tuin....





Mijn zus verteld dat haar twee teckels precies dezelfde blik kunnen hebben als Spot. Blijkbaar zijn het daar ook de kaboutertjes die de kussen gesloopt hebben ed...

Groet, Mireille

PS kreeg laatst een heel serieus mailde van een manager dat een probleme niet goed getekkeld was Kun jij me uitleggen wat daarmee bedoeld wordt?

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

Hahaha die manager bedoelde waarschijnlijk "getackled". Net zoals voetballers doen weet je wel? Dus een probleem tacklen is een probleem oplossen haha. Was dus niet goed opgelost in dit geval. Heeft niets met teckels (met ck O-)) te maken hihi.

Maar die van jou kunnen idd ook goed graven! Ik heb nu nog een balkon, maar als ik naar een huis met tuin verhuis komen er hele hoge borders in. O-)

honden page profiel FennaFenna

honden foto van Fenna

hahaha, wat lief

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Nee jammer genoeg nog nooit eentje echt gezien... Of toch niet dat ik me kan herinneren. Héél jammer, ik hoop dat ik ooit eens zo eens stelletje teckels tegenkom zoals Karel en Pepijn! Ik vind ze echt één van de grappigste hondjes die ik ooit heb gezien :-D

honden page profiel marionmarion

honden foto van marion

"

Oh, is dat het? Vandaar dat hij zo fanatiek is.. hij vindt golder retrievers wel leuk. Dames heb jij he? Dan snap ik ook waarom Pepijn sinds een paar dagen ook fanatiek mee graaft. O-) "


haha,duhu......zou wat zijn als ik morgen opeens 2 teckelkoppies uit het gras zie steken;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Gravende teckelen (filmpje)" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Herder/Rottweiler
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^