indy haar baan..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel indy en femkeindy en femke

honden foto van indy en femke

Indy heeft een soort van baan.
Indy werkt bij een kinderclub. Dit is een club speciaal voor kinderen die met honden willen komen spelen en leren. Deze club is 1 keer per week. Het is echt heel erg leuk.
Afgelopen zaterdag heb ik een behendigheidsles gegeven op de kinderclub. (indy kent behendigheid al kei goed) maar deed het ook super met de kinderen!

Doen jullie honden ook iets apparts van bv sport, cursus of kindjes blei maken??? of iets anders..

honden page profiel MaikelMaikel

honden foto van Maikel

Haha, leuk !!! :-D

Jambo is natuurlijk pas 5 maanden en is eerst zelf nog veel aan het leren ;-) Ze zit wel op cursus, maar voor haar zelf. Na de puppy training ( Volgende week examen ) Gaan we gevordeden training doen en ook training voor de show. Kinderen blij maken doet ze altijd al ;-) Om te beginnen ik en mijn zusje en ook kinderen die buiten langs ons lopen zijn heel blij :-D Maar ze heeft nog geen baan ofzo ;-)

honden page profiel Patje en TiboPatje en Tibo

honden foto van Patje en Tibo

Ja, onze Tibo kan een heel leuk kunstje om de kindjes blij te maken: hij plast ze onder. ;-)
En (tja kinderen, he) vinden dat zoooooooo grappig. Maar de moeders een stuk minder denk ik.

honden page profiel indy en femkeindy en femke

honden foto van indy en femke

HihiHi

honden page profiel trouwe_viervoeterstrouwe_viervoeters

honden foto van trouwe_viervoeters

@ patje en Tibo: Dat zijn geen leuke, maar smerige kunstjes. Ik zou maar gauw proberen of je dat plassen eruit krijgt. Als ik een moeder was van een kindje en die zou ondergeplast worden door een vreemde hond, zou ik dat ook niet echt leuk vinden. Er is dus werk aan de winkel voor jou en Tibo.

honden page profiel MaikelMaikel

honden foto van Maikel

" Ja, onze Tibo kan een heel leuk kunstje om de kindjes blij te maken: hij plast ze onder. ;-)
En (tja kinderen, he) vinden dat zoooooooo grappig. Maar de moeders een stuk minder denk ik. "
Haha, inderdaad ;-)

honden page profiel Patje en TiboPatje en Tibo

honden foto van Patje en Tibo

" @ patje en Tibo: Dat zijn geen leuke, maar smerige kunstjes. Ik zou maar gauw proberen of je dat plassen eruit krijgt. Als ik een moeder was van een kindje en die zou ondergeplast worden door een vreemde hond, zou ik dat ook niet echt leuk vinden. Er is dus werk aan de winkel voor jou en Tibo. "


Maar het is ook niet echt plassen, eerder enkele druppels. O-) Volwassenen laten we weten dat ze de eerste momenten Tibo beter niet aanraken en dat lukt goed, maar kinderen... Tja die luisteren niet, he. Dus wiens probleem is het dan??
Had het gewoon grappig gemaakt. Dacht dat het er hier wat meer met een knipoog aan toe ging. Dan heb ik me vergist zeker?!

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

Dat deed onze cavalier ook, de grote mensen werden gewaarschuwd en de kleine negeerden mijn opmerkingen dus hier zijn er ook een aantal vertrokken met druppelschoenen, ja niet mijn schuld ik kon de hond zijn kraantje niet dichtdraaien voor bezoek;-);-);-)knipoog naat PatjeO-)O-)O-)

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

knipoog naat moet knipoog naar zijn en o ja,Indy de cavalier lijkt sprekend op mijn cavaliertje, steekt wel als ik 'haar' evenbeeld hier zie, is alweer zeven maand geleden dat ze overleden is:'(

honden page profiel indy en femkeindy en femke

honden foto van indy en femke

@cockerfan,
waaraan is je cafje overleden??

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

Vorige zomer had ze last van stijve achterpoot, na een ab kuur van twee weken zagen we dat ze niet meer uit mandje wou en heel moeizaam stapte. Terug bij da en die heeft getracht met cortisone inspuitingen en onstekingsremmers de symptomen te behandelen. Om lang verhaal kort te maken, uiteindelijk in dierenkliniek opgenomen geweest ( was toen op enkele dagen volledig verlamd achteraan) en daar hebben ze na heel veel onderzoek de diagnose gesteld. Het ging om zeldzame aandoening van het ruggemerg waarbij de zenuwen afstierven. We hebben haar meegenomen naar huis met veel pijnstillers en afscheid genomen, twee dagen later hebben we haar laten inslapen, ze was toen op drie weken tijd een vier kilo kwijt.De kinderen waren er kapot van want dit was hun eerste hondje en een echte dikke lieverd, ze is net geen twee geworden.

honden page profiel MaikelMaikel

honden foto van Maikel

Wat zielig :'( Het lijkt me echt vreslijk om Jambo kwijt te raken, ook mijn eerste hond ;-)

honden page profiel indy en femkeindy en femke

honden foto van indy en femke

Jee wat heftig zeg!!! vreselijk.. Indy is ook mijn eerste hondje dus heb ook nog nooit een hond hoeven afgeven maar lijkt me echt ongelooflijk moeilijk, laat staan op zo manier.:'(

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^