jack russell als loge.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Vanaf 2uur vanmiddag heb ik er een loge bij.een 7maanden oude jr.hij is van mijn broer ,die morgen voor een of twee dagen opgenomen wordt, mijn teckel Lobke had al kennis gemaakt bij mijn broer dolle pret. het enige nadeel is de bench, die is formaat boxer maar door de bench op te vullen met een kratonderste boven gaat het prima ,ik zou geen loge,s meer nemen maar voor mijn broer oke. zondag komen ze hem halen op zijn lest het is een heel ondernemend hondje ben met beide hondjes naar het park geweest moest eerst bedenken hoe doe ik dat uiteindelijk de pup in een katten tas gezetLobke op het bordes vast en Tobias op mijn schoot in de tas langzaam rijdenover het pad achter langs hoef ik het grootste gedeelte niet over de openbare weg dus alleen het laatste stukje de dijk over en ze konden spelen heb de scoot op het veld gezet Lobke losen tobias aan twee lijnen ze hebben heerlijk gedold thuis gekomen was Tobias nog niet moe maar heb hem met wat speeltjes en een kluif in de bench gezet nu loopt hij weer los heeft kennis gemaakt met Vlaai had direkt een tik van Vlaai en hij wist gelijk kat met rust laten nu vanavond nog hij kan enorm gillen maar krijgt niet zijn zin.een keer zeggen stil dan is hij stil althans bij mij mijn broer laat hem piepen en janken nou ik dus niet ook blaffen is hier niet gebruikelijk . Lobke komt mij waarschuwen als de bel gaatdie hoor ik dus nietmorgen een nieuw verslag groeten Hein en de beestenbende.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "jack russell als loge." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo even verder vertellen , Tobias heb ik even in de bench geparkeert met wat brokjes ,de eerste nacht is heel goed verlopen ,tobias in de bench en lobke meede slaapkamer in niets gehoord heb in de gang een lamp laten branden mijn lamp met sensor werkte niet en ben in het donker al wat keren over lobke gevallen die in het looppad gaat liggen of net ernaast . ze zijn lekker buiten geweest lob mcht los en tobias aan de flexilooplijn , gisteravond had ik enorm veel kramp in mijn benen zie dat tobias gaat zoeken wil overeind komen maar hij plaste al een waterval leek het niets gezegd hond mee naar buiten en daar deed hij de rest binnen gekomen hond met kluif in de bench en de boel opgekuist luchtje er over en dat was het,hij is 7mnd kwam bij turkse buren van mijn broer vandaan die konden hem niet aan nou hij luisterd perfect , spelen doen ze ook heerlijk als lobke het zat is gaat ze onder de salon tafel dan kan hij er niet zo bij thuis mag hij niet onder de salontafel dus dat doet hij hier ook niet blaffen doet hij even maar een kort stil van mij is hij ook stilmorgen avond of zaterdag ochtend word hij op gehaald en is het uit met de pret leuk hondje maar ik hou het bij mijn teckelga straks weer naar het park dit keer gaan we lopen neem wel mijn rollator mee kan ik af en toe gaan zitten, groeten Hein.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "jack russell als loge." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^