Ik ben geschokt!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel AndréAndré

Ik ben verbaasd over het feit dat er een hoop onnozele baasjes zijn, de een nog gekker dan de ander. Het lijkt wel alsof elke jan met de pet op een hond kan aanschaffen zonder enige kennis van honden te hebben. Elke dag zie ik wel weer iemand een hond uitlaten, of beter nog, de hond laat het baasje uit. De onwetendheid van de mens stijgt de pan uit, men koopt een hond blijkbaar alleen maar omdat het "leuk" is. Maar als je vraagt waarom ze een hond uitlaten dan komt er niet veel meer uit dan, "ja ze moeten ook hun behoefte doen"! Aan de ene kant is het wel grappig om te zien hoe ze met alle moeite die hond in bedwang proberen te houden, maar het is ook wel een beetje zielig. Dat in een land als dit nog zoveel mensen rondlopen die niet eens hun hond onder controle hebben.

Eigenlijk zou iedereen verplicht moeten zijn om een aantal cursussen te volgen voordat ze een hond aanschaffen, maar ja, daar hebben we natuurlijk geen geld voor he? Of gewoonweg geen tijd.. Geen tijd? Koop dan geen hond flapdrol! Gelukkig zijn er boeken op de markt, zodat ze gewoon op de bank kunnen blijven zitten. Maar velen willen blijkbaar geen enkele moeite doen om een goed baasje te worden, ik kan jullie allemaal het volgende boek aanraden: http://cursushondentraining.webklik.nl/page/cursushondentraining Het is een boek over hondentraining, zoals jullie wel kunnen zien. Hierin laten ze zien hoe je op een goede manier je hond moet opvoeden of heropvoeden, ook zal er veel meer respect komen voor elkaar. Ik hoop dat ik zo veel baasjes de goede kant op werk, want zo kan het niet langer.

Zo, dit moest eruit.

MVG,

André

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik ben geschokt!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel SusanneSusanne

honden foto van Susanne

Mensen die hun honden alleen uitlaten om hun behoefte te doen zul je hier niet vinden hoor André..

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

RECLAME
Reclame met als doel mensen over te halen tot aanschaf van een product of dienst tegen betaling is niet toegestaan op HP.

Ook sluikreclame door middel van verwijzen naar een eigen commerciële site of het wijzen op een product is niet toegestaan.

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

André is dit een reclame topic om jezelf te promoten??

honden page profiel ArVArV

honden foto van ArV

Wat een onzin dat je persee een cursus moet doen. Elke idioot kan ook kinderen "krijgen" zonder een brevet of wat dan ook.

honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker

honden foto van Mireillevdw

Ik snap hoe je je voelt. Ik snap ook vaak niet waar mensen met hun honden in de winter gaan wandelen, want ik zie die mensen vaak genoeg in het voorjaar en in de zomer, maar in de winter zijn die mensen nergens te bekennen...... :'( Laten die hun hond lekker in de tuin uit ofzo....??? :'( :'( :'(
Ik snap dan echt niet waarom je dan in hemelsnaam een hond neemt.......

Bij ons in de buurt woont ook iemand met een ongetrainde lab, die ontzettend veel energie heeft. Staat altijd maar te stuiteren. Daar moet dan toch iets mee gedaan worden???

honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker

honden foto van Mireillevdw

Ow, ik kan de link niet openen, maar als het gaat om jezelf te promoten, vind ik het niet de juiste insteek van het starten van dit topic. ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik ben geschokt!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: LEUK!! uitrenveld MAAR!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^