Wie zijn hond slaapt in bed?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DebbieDebbie

honden foto van Debbie

Mijn hond had ik vanaf 10 weken, en na 2 weken kon die alles al, alleen thuis blijven, zindelijk.. en dat op 12 weken!
Dus na 2 weken ging die bench ook gelijk weg, hij mag op de bank en slaapt daar ook regelmatig.
Vorige x nam ik hem mee naar boven, omdat hij elke x zat te piepen door de pijn in zijn oortjes.
Ik en mijn grote 2 persoonsbed deed hij het erg netjes, hij ging aan mijn voeteinde liggen.. Als ik dan naast hem ging liggen, ging die weer naar me voeteinde.. blijkbaar ruikte me voeten lekkerder dan uit me mond hahaha.
Maar nooit problemen gehad

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie zijn hond slaapt in bed?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel julia en spikejulia en spike

honden foto van julia en spike

spike slaapt altijd bij mij op bed
soms als ik weg ben gaat hij stiekem op mijn bed slapen ;-)

honden page profiel Sanne---Fanny(L)Sanne---Fanny(L)

honden foto van Sanne---Fanny(L)

Fanny slaatp snacht's lekker in haar mandje en als mijn stiefvader er eerder uit moet, mag ze lekker in bed komen liggen, meest is dat rond een uur of 4 en dan blijft ze ook liggen onder de dekens rond 8 of 9 uur ligt er aan of ik vroeg uit bed ga. Heerlijk slagen met zo'n lekker warm lichaampje tegen je aan ;-)

honden page profiel Nadine Nadine goedgekeurde fokker

honden foto van Nadine


hier slapen wij :-D in bed dus.

Ik wil niet op de mat dus komt hij op bed ;-)

honden page profiel Solenn&FellowSolenn&Fellow

honden foto van Solenn&Fellow

Mijn Fellow slaapt altijd in de bench of in zijn mand of op zijn kleed.. Daar heeft hij de keuze uit. Maar soms vind hij het ook lekker om op de bank te liggen, maar dat wouden wij niet. Dus hebben we altijd als we weg zijn of gaan slapen aleminium op de bank. Maar vroeger in zijn puppytijd slaapte hij altijd in de bench op de kamer van mijn ouders.. Maar laten hebben we hem laten verhuizen naar beneden..

honden page profiel dogfrienddogfriend

honden foto van dogfriend

Vooral als sky lang alleen is geweest, is het waars. schuldgevoel en voor gezelligheid dat sky weleens bij mij slaapt, nouja op n kussen op de grond. echter s nachts kruipt meneer op bed, dat merk ik niet. gaat goed en volgende nacht in de bench hoor je m ook niet dus dat is makkelijk
mocht t veranderen in dat gedrag,dan is het helaas voor sky én uiteindelijk mij.groet

honden page profiel Tania en rodiTania en rodi

mijn rodi slaapt altijd in zijn mand. Op zijn verjaardag mag hij bij mij in bed komen:-D

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Bink alleen als we op vakantie zijn, in het huisje dat we dan huren.

Maar verder ligt Bink altijd in zijn bench. Hij vindt het daar prima! Hij gaat er vaak zelf in liggen. Als het hem even te druk wordt, gaat hij even rustig in zijn bench liggen, met kleden e.d. erin. Prima plekje voor hem, waar hij zich veilig voelt.

honden page profiel Kim, Roef, Casper+Kim, Roef, Casper+

honden foto van Kim, Roef, Casper+



Casper pikt op t moment zelfs meer dan de helft van mijn kingsize bed in. Een pootje op mijn arm en een heel diepe zucht en af en tie een snurk geluidje. Heerlijk toch?

honden page profiel Valerie <3 Mila <3 MaxValerie <3 Mila <3 Max

honden foto van Valerie <3 Mila <3 Max

Mila slaapt af en toe bij ons, maar ze doet niet moeilijk als ze het dan niet mag. Het is zo gezellig hé! Alleen is ze soms iets tè alert en springt ze recht en begint ze te blaffen als er nog maar iemd in de buurt van ons huis komt op straat. Als je dan lekker ligt de slapen, spring je wel een halve meter hoog!! :-D

honden page profiel S&F.S&F.

honden foto van S&F.

Ja hoor hier ook.

Ik op het randje en Faya overdwars er naast O-) Met eigen deken en hoofdkussen anders worden die van mij ook nog gejat.

Heb een vrij groot bed maar voor mijn gevoel valt het een beetje tegen haha.

honden page profiel MirjamMirjam

honden foto van Mirjam

Plukkie slaapt bij mij op bed, lekkere voetenwarmer in de winter, en oh zo gezellig! Ik kan haast niet meer slapen zonder een hondje tegen me aan...
Hij slaapt wel altijd op de deken, anders krijgt hij het te warm....
Ik heb een wasbak in de kamer, en soms lig ik al in bed en springt hij ineens van het bed af en gaat voorzichting blaffen, ik doe het licht aan en denk, moet hij nou alweer naar buiten, maar meneer heeft al in de gaten dat er water uit de kraan komt en dan moet ik de waterbak vullen ;-)
Ze hebben het snel in de gaten hé, weten precies hoe het werkt...

Anoniem (Gast)

Hier slapen ze alledrie op de slaapkamer, op hun eigen kussens. Een van de honden komt altijd even op bed liggen, op het moment dat ik het licht uit doe gaat ze op de grond liggen en rond 5 uur springt ze er weer bij. Elke dag hetzelfde, ze is nu eenmaal erg van de rituele en gewoontes.

honden page profiel Jamie & LelaJamie & Lela

honden foto van Jamie & Lela

Hier ook Lela bij mij in bed. De eerste week lag ze consequent in mijn armen tegen mijn borstkas gedrukt, na een week kreeg ze meer zelfvertrouwen en ontdekte ze dat Onder de dekens nog warmer en fijner lag!



Ik vind het wel gezellig, maar heb in het begin wel getwijfeld. Morgen ga ik 2 weken bij mijn ouders logeren en daar mag het niet :(

Ik snap wel wat mensen over hygiene zeggen, maar gelukkig is Lela klein en verhaart ze niet veel, plus dat ik mn bed 1 a 2 keer in de week verschoon, ik ben ook niet vies van mn eigen hond sowieso.

honden page profiel Lindsay, het baasje van RamboLindsay, het baasje van Rambo

honden foto van Lindsay, het baasje van Rambo

Volgens mij ben ik een van de enige, maar ik moet dat echt niet hebben hoor, mijn hond in mijn bed. Ik ben niet vies van mijn hond, maar ik vind het daarentegen wel vies om hem in mijn bedje te leggen (misschien als het een kleinere hond was en ik met kleding aan zou slapen dat ik het anders zou vinden, maar dat is in beide gevallen niet zo). Mijn hond mag bij hoge uitzondering op de bank komen liggen bij mij, maar eigenlijk heb ik gewoon liever dat hij op de grond blijft. :-)

honden page profiel SiberienneSiberienne

honden foto van Siberienne

" Volgens mij ben ik een van de enige, maar ik moet dat echt niet hebben hoor, mijn hond in mijn bed. Ik ben niet vies van mijn hond, maar ik vind het daarentegen wel vies om hem in mijn bedje te leggen (misschien als het een kleinere hond was en ik met kleding aan zou slapen dat ik het anders zou vinden, maar dat is in beide gevallen niet zo). Mijn hond mag bij hoge uitzondering op de bank komen liggen bij mij, maar eigenlijk heb ik gewoon liever dat hij op de grond blijft. :-) "


Nee hoor, wij ook niet. Continu haren in bed, yuk... En veel te warm. Die van mij slapen maar mooi buiten in kennel of bench.

Op vakantie slapen ze wel bij ons in de kamer maar zeker niet op bed. Dan heb ik zelf geen plek meer!

Mireille

honden page profiel Miranda,Kaida en PipMiranda,Kaida en Pip

honden foto van Miranda,Kaida en Pip

Mijn 2 kleintjes slapen ook op bed...aan de lege kant van het 2 persoons bed en OP de dekens...die zijn afgeschermd met hun fleece deken, daaronder vind ik ook niet heel fris!

honden page profiel Sharon & MarleySharon & Marley

honden foto van Sharon & Marley

Fleurtje sliep wel altijd bij mij in bed maar zei is bij mijn moeder gebleven.
Als Fleurtje weer naar de trimster was geweest kwam ze snachts altijd helemaal onder de dekens liggen want dan had mevrouw het koud, hihi.

Marley gaan we niet aan beginnen om verschillende redenen: 1 dan kunnen wij zelf niet meer liggen O-) 2, hij mag zelf geen trappen lopen en om hem nou elke avond naar boven te sjouwen is hij een beetje te zwaar voor ;-)

honden page profiel kk

honden foto van k

Swift is 14 weken en slaapt in de bench tot +/- 2uur snachts, dan gaan we er even uit voor een plas. Daarna mag hij de rest van de nacht bij mij OP, niet IN bed. Maar dat bedoelen de meeste mensen hier denk ik. Soms prefereert Swift echter om naast het bed te gaan slapen. Hij gaat dan op bed staan en piept een beetje. Als ik hem dan op de grond zet, rolt hij zicht tot een bolletje naast mijn bed en slaapt daar verder, vind ik ook prima. Waarom hij dit doet, weet ik trouwens niet, misschien iets te warm of te zacht?

honden page profiel José • Rover José • Rover

honden foto van José • Rover

Hier hebben ze beneden hun eigen bed, letterlijk...
Een lits-jumeaux van 220 lengte haha!


Trap lopen gaat hem niet worden voor een Presa van 77kg en een puberende Duitse Dog van 70+kg...
Ookal zouden we gelijkvloers wonen denk ik niet dat mijn man erom staat te springen om 150kg extra te verwelkomen in bed, die gaat door zijn voegen haha!

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

king-size bed is gereserveerd voor mijn man en mij...en de bank voor ons allen exl. beau

honden page profiel Jen Modi en Borka† Jen Modi en Borka†

honden foto van Jen Modi en Borka†

Modi slaapt lekker in haar eigen mand, ze maakt me s'morgens wakker met haar natte neus, dan doe ik net alsof ik nog heel diep slaap maar uiteindelijk heeft ze me aan het lachen en is het feest alom, we hebben de slaapkamerdeur altijd open staan......
Ze heeft nog nooit op of in bed geslapen dat willen we ook niet. Ze heeft haar eigen plekjes om te slapen.....met name in haar mand en lekker voor de kachel als die aan staat :-)

honden page profiel ~~

honden foto van ~

Rambo slaapt bij mij in bed,Super gezellig :-D
ik kan nu zelf niet meer slapen zonder rambo en rambo niet zonder mij haha O-)

honden page profiel DD

honden foto van D

Leuk te lezen!
Hier is het iets anders; ze slapen altijd gewoon beneden in de woonkamer op de bank, of waar ze willen liggen. Maar.......heeft mijn man nu een nachtwedstrijd, dan mogen ze van mij beide mee naar boven als ik ga slapen. We hebben een waterbed en ja, dat is het toch wel hè! Ook voor de doggies hoor!
Als mijn man dan 's morgens thuiskomt, dan haalt hij ze boven op om ze uit te laten.

DJ weet het altijd gelijk, als mijn man om 5 uur (of soms wat eerder) 's middags weggaat, dan staat hij na de laatste ronde die ik dan moet doen, bij de tussendeur naar boven. Hij weet het gewoon, want andere dagen doet hij dat niet.
Sophietje vond het heel raar in het begin, maar nu vind ze het heerlijk als het mag.
DJ duikt trouwens altijd onder de dekens en later in de nacht gaat hij altijd op mijn voeten op het dekbed liggen.

honden page profiel Ilse en BramIlse en Bram

honden foto van Ilse en Bram

Hier wisselend waar Bram slaapt.
De eene keer blijft hij beneden op de bank of in zn mandje, de andere keer slaapt hij boven op bed of in zijn nachtmandje naast het bed.
De laatste tijd kruipt hij (als hij het koud krijgt) wel eens onder de dekens en het liefst nog met zijn koppie op de hoek van een kussen. Maar als je hem dan in zn mandje legt (mits toegedekt.. :-S:-), blijft hij wel in.
Tja.., dat het niet fris is.... Dat klopt, maar goed, verschoon gewoon mn bed een keer extra en ben ook niet vies van hem. Mijn vriend heeft er in het begin wel erg aan moeten wennen, maar ik hoor hem er niet meer over. Heb het zelfs al eens meegemeekt dat ik in het weekend na mn nachtdienst thuis kwamen en ze lagen bijna neus aan neus samen te snurken! Bram was ws in het bed gekropen toen vriendlief al diep in coma lag, hihi.
Toch over het algemeen als één van ons weg is, slaapt Bram meestal beneden, het lijkt wel of hij dan wacht tot de ander thuis komt, slapend op de bank voor het raan waar hij uitzicht heeft op de oprit.
Leuk om deze verhalen te lezen, maar wat ik zo om hij heen hoor van vrienden en collega's, slapen toch wel veel honden op bed of iig op de slaapkamer.

honden page profiel ElahjenthodieElahjenthodie

honden foto van Elahjenthodie

Jahoor ik heb alles op bed , niet erin, ze hebben hun eigen kleedjes en nestelen zich lekker op het bed..
Jentho begint wel aardig wat ruimte in beslag te nemen met dat enorme lijf, maar ach, ik vind het gewoon schattig hoe hij daar dan ligt te snurken..

honden page profiel Lo&SoLo&So

honden foto van Lo&So

Hier slapen Lo en So ook op bed. Ik heb een speciale sprei die ik in zijn geheel in de was kan mieteren, dus mijn dekbed en overtrekken blijven schoon.
Mijn vriend is heel vaak in het buitenland ivm zijn werk, en zonder de honden slaap ik dan echt niet.

t Enige nadeel is dat er eentje links van me ligt en eentje rechts van me. Allebei stijf tegen mij aan. Dan krijg je een soort dwangbuiseffect met het dekbed waar je onder ligt. Je kan geen kant meer op.

En het wakker worden is zoooo leuk. Als ik 1 oog open doe begint Lola heel hard te kwispelen. Hoe kan je nu niet gelukkig wakker worden als er een hond naast je ligt die zo blij van je wordt.

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Hier slapen 4 honden en een kat op bed... ;-)

honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*

Mijn 2 hondjes slapen mee op de kamer.
Wil dus zeggen dat ze eigenlijk overal mogen gaan liggen in de kamer.
Dus ook op bed.
Dempsey ligt meestal aan het voeteinde van het bed.
En Taiko wisselt geregeld af tussen de lekker frisse vloer als het te warm is en lekker dicht tegen mij als het wat frisser is.
Taiko gromt ook naar me als ik me beweeg.
Hij ligt altijd vlak naast men hoofd, dus best een gavaarlijke positie voor moest hij toch eens bijten.
Gelukkig ben ik niet zo'n wroeter in bed.
Meestal lig ik heel de nacht door hetzelfde.
Maar ja als ik me dan eens beweeg en ik raak Taiko begint hij te grommen.
En dan stuur ik hem wel van bed.
Maar eventjes later komt hij dan gewoon weer lekker bij me liggen en is alles weer ok.

Hij is dat nu al zo gewoon dat hij soms vanzelf al van bed springt terwijl hij gromt.

honden page profiel boyboy

honden foto van boy

boy slaapt in de mand, op een fleechedeken en onder een fleechedeken.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie zijn hond slaapt in bed?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 4 12 34
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^