mijn pup wil snacht,s nog niet door slapen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel NeleNele

honden foto van Nele

Ik laat de honden nooit in de kamer slapen, ook niet als pup. Ik vind het beter dat ze van de eerste keer hun plek hebben, dan komen er achteraf ook geen problemen meer van.
Ik denk dat het nu gewoon even teveel is voor de pup. 1 stap per keer. Zorg eerst dat hij zindelijk is en de nacht doorslaapt voor je de bench gaat verplaatsen. Als je pup en nog zindelijk moet worden, en moet leren slapen zonder jou is het misschien allemaal wat te veel/te snel.
En dat hij jankt tja, dat is normaal.. Elke pup doet dat. Zelfs onze pup die al 8 maand is (wel herplaatser) durft snachts al eens piepen omdat ze naar buiten moet. Maar liever zo dan dat we het moeten opkuisen.
Wij maken er dan ook wel niets 'leuks' van. Gewoon hup buiten, plasje, binnen en terug haar kamer in (onze honden hebben een eigen slaapkamer O-) ) Zo leert ze ook niet dat piepen = aandacht, maar dat ze alleen moet janken als ze nodig moet ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mijn pup wil snacht,s nog niet door slapen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel dekkersdekkers

honden foto van dekkers

honden page profiel wendy stobbewendy stobbe

honden foto van wendy stobbe

hij is wel zindelijk want hij plast en poept niet in zijn
bench dat heeft hij nog nooit gedaan

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Waarom moet hij dan snachts naar buiten?

Ik snap het probleem niet helemaal maar dat komt omdat je niet genoeg informatie geeft.
Zet eens neer hoe je omgaat met de hond dus een je schema.
Je laat hem savonds uit voor het laatst en hij gaat dan de bench in.
Is hij stil? moet hij nog wat doen snachts? zo nee lekker laten slapen.
Als dit goed gaat probleem verholpen toch?
Wordt hij snachts wakker? waardoor wordt hij wakker? gaat hij dan piepen?

honden page profiel NeleNele

honden foto van Nele

Pups zullen zelden in hun bench hun behoeften doen, alleen als ze het niet meer kunnen ophouden. Ze zullen niet snel hun eigen slaapplaats bevuilen.
Met zindelijk bedoel ik: de nacht doorslapen, en dus niet wakker worden en beginnen piepen omdat hij naar buiten moet.
Als dit eenmaal inorde is, kan je verder gaan met de bench te verplaatsen. Want je zegt dat hij piept: maar piept hij omdat hij naar buiten moet? of omdat hij met zijn bench in de gang staat en jou dus mist.

Daarmee dat ik ook zeg: 1 probleem per keer. Zorg eerst dat hij door kan slapen zonder 's nachts naar buiten te moeten alvorens je de bench gaat verhuizen. Stel dat hij 's nachts wakker wordt (met de bench in de gang) hij piept omdat hij naar buiten moet, en je laat hem buiten. Je zet hem terug in de bench maar dan blijft hij piepen omdat hij terug alleen op de gang zit en jij terug naar je kamer gaat. Doordat hij 's nachts nog wakker wordt, zal hij dus elke keer dat hij wakker wordt om te plassen, terug 'verlaten' moeten worden door jou als je terug naar je kamer gaat na het plasje.
Als hij doorslaapt, zal dit misschien al beter zijn?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mijn pup wil snacht,s nog niet door slapen" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hondje plast in huis
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^