HondenPage baasje Do&Pip
Wat schreven de vrienden van Do&Pip op het forum
silke & woody schreef in
Fokker draadharige fox terrier
" Dat dus . Of de vereniging even bellen "Thara
Oke heb net de vereniging gecontacteerd via email d(^_^)b
silke & woody schreef in
Fokker draadharige fox terrier
@Arran & Aedon
Ik zal het eens navragen want daar heb ik zelf geen idee van. Zou inderdaad wel een optie kunnen zijn. Dankjewel ????
silke & woody schreef in
Fokker draadharige fox terrier
Hallo iedereen,
Mijn oma haar hondje is recent overleden en ze zou graag terug herzelfde ras hebben mits ze hiermee al jaren gekend is. Maar het probleem is nu dat haar huidige fokker ermee gestopt is en we nergens anders nog één vinden behalve broodfokkers. Het maakt niet uit hoever we uiteindelijk zouden moeten rijden ( toch liefst Belgie, Nederland en Duitsland).
Ik hoop op deze manier toch nog een fokker te kunnen vinden want op google vond ik er toch niet meteen.
Alvast bedankt voor jullie antwoord!
Mvg,
Silke & Woody
Nicole, Guus, Flynn & Puk schreef in
Blaffen naar honden met uitlaten
Hoi hoi! Het is een tijdje geleden dat ik op het forum was maar heb mijn weg terug gevonden! In de tussen tijd heb ik er een hondje bij. Flynn is een dwergkeesje van 6 maanden oud nu. Het is een heerlijk hondje en doet het super, maar ik stuit nu op een struikelblok. Als we buiten wandelen en Flynn ziet een hond begint hij meteen te blaffen en stopt niet meer. Ik heb dit te proberen corrigeren door dan de andere kant op te lopen met hem of af te leiden met speelgoed/snoep. Hij heeft hier echter totaal geen aandacht voor. Ik leer hem nu ook het commando “ssst” en dit heeft hij al redelijk door en is dan ook stil als ik dit thuis tegen hem zeg. Echter luistert hij er buiten totaal niet meer naar. Hij is natuurlijk ook lekker aan het puberen, maar als iemand tips heeft hoor ik het graag!
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
Blaasstenen - Operatie of euthanasie?
Lang geleden dat ik hier wat gepost heb, maar ik hoop dat jullie met me mee willen denken en ervaringen willen delen.
Onze Newfoundlander Yuna is inmiddels ruim 11 jaar oud. Een leeftijd waarvan we nooit verwacht hadden dat ze die zou halen, omdat ze al haar hele leven gezondheidsklachten heeft. We hebben haar op 2-jarige leeftijd als herplaatser gekregen en ze is in het verleden ernstig verwaarloosd, waardoor ze chronische ontstekingen aan haar oor heeft overgehouden. Daarnaast heeft ze al langere tijd last van korstvormingen op haar huid. Dingen die we met medicatie redelijk onder controle kunnen houden, maar waar ze wel last van heeft. Deze last uit zich in krabben, schuren, en sleetje rijden over de vloer. Ook is de laatste jaren haar achterhand een stuk zwakker geworden.
Een ruime maand geleden plaste ze ineens in huis, terwijl ze altijd goed zindelijk was. Ze was heel onrustig, hijgde enorm en wilde niet meer gaan liggen. We zijn toen met spoed naar de dierenarts gereden, in eerste instantie omdat ik bang was voor een baarmoederontsteking. Daar aangekomen is een echo gemaakt en bleek ze last te hebben van blaasstenen. We hebben toen een medicatiekuur meegekregen en speciaal dieetvoer, om te kijken of dit zou aanslaan.
De medicatie had snel effect, het voer wilde ze op een gegeven moment niet meer eten. Na afloop van de kuur kwamen helaas de klachten weer terug. De behandeling is toen herhaald, maar helaas met hetzelfde resultaat. Het is dus waarschijnlijk een variant die enkel met een operatie te verwijderen is.
En nu komt natuurlijk de grote vraag... moeten we dit nog doen bij een hond van deze leeftijd en deze conditie? Het schijnt een vrij intensieve operatie te zijn, waarbij de hele buik opengesneden dient te worden en waar een wekenlange revalidatie aan vast hangt.
En nu hoor ik jullie denken: "als je jezelf die vraag stelt, weet je het dan niet eigenlijk al?". En dat klopt, een paar dagen geleden had ik, samen met mijn vriend, de knoop al min of meer doorgehakt. Haar ogen straalden geen plezier meer uit, ze kon nauwelijks nog kleine stukjes mee wandelen. Maar gisteren zijn we naar het strand geweest en was ze helemaal in haar element, toen heeft ze zelfs meer dan een uur (!) zonder al te veel problemen mee gelopen. Buiten dat wij haar natuurlijk niet kwijt willen, ga je dan toch denken: "moet ik haar dat soort mooie momenten ook al ontnemen, voor iets wat in principe operabel is?"
Ooit heeft iemand tegen me gezegd: "schrijf 3 dingen op die je hond echt leuk vindt om te doen, en als die dingen wegvallen, weet je dat het tijd is". Maar die dingen (wandelen in buitengebieden, snacken, trainen) zijn er allemaal nog. Aan de andere kant zijn er ook de andere gezondheidsklachten, die niet met een operatie weggehaald kunnen worden.
Daarom mijn vraag aan jullie: zijn er leden die hun hond aan blaasstenen hebben laten opereren? Hoe heftig was de operatie? Hoe lang duurde de revalidatie? Is het, naar jullie mening, nog haalbaar bij een grote hond van 11 jaar oud?
En voor degenen die geen persoonlijke ervaringen hebben met de operatie; wat zouden jullie beslissen in mijn situatie?
Ik vind dit zo'n gruwelijk moeilijke keuze. Ik wil de beste keuze maken voor Yuna en daarin niet egoïstisch zijn, maar ik weet gewoon niet wat de beste keuze is. Ergens weet ik dat de risico's rondom een mogelijke operatie mogelijk niet opwegen tegen de tijd die ze, puur gekeken naar haar leeftijd, nog heeft. Maar aan de andere kant voelt dit niet als het goede moment om haar te laten gaan, omdat ze toch nog zoveel goede momenten heeft.
We gaan sowieso deze week nog met haar naar de dierenarts om daar te overleggen, maar ik hoop dat jullie persoonlijke ervaringen de keuze iets makkelijker maken.
Alvast bedankt!
u-will-b-in-my-heart schreef in
Eetlust verdwenen
" Wat bij mijn hond zorgt voor hongerstakingen:
- te weinig wandelen (en daardoor ‘teveel voer’ misschien, ik vind dit dan moeilijk op elkaar af te stemmen)
- te veel vet op d’r botten. Zodra ze iets aankomt wil ze nog wel lekkers, heeft eigenlijk alleen lekkere trek, maar brokken ho maar. Ik check dan af en toe met lekkers of de eetlust er wel degelijk is, maar ze krijgt dan letterlijk maar alleen genoeg om te checken of ze eet, ze mag er niet de maag mee vullen, anders zijn we verder van huis. Uiterlijk 3 dagen en wat gal spugen verder geeft ze het altijd op en eet haar brokken weer gewoon
- te weinig afwisseling. Remi is een verwend nest die na een bepaalde tijd haar brok zat wordt. Ze eet dan alleen als het echt niet anders kan, of na 3 dagen hongerstaking met lange tanden.
- brok niet ‘leuk’ aanbieden. Ze vindt het leuk om ze uit verfrommelde wc rollen te moeten scheuren, of met brok beloond te worden tijdens de wandeling. Als ik het alleen in haar bak aanbied, vindt ze dit soms te saai, en wacht tot ze blijkbaar pas echt uitgehongerd is ofzo.
- te veel snoepen. Als ik teveel lekkers geef, wil ze nog wel eens haar brok laten staan. Deze laat ik dan ook nog gewoon staan voor de volgende maaltijd, en dan zorg ik dat ik weer beter let op de verhouding lekkers/brok.
Een ander ding waardoor ze haar eetlust verloor en ik haar heb moeten steriliseren; schijndracht/hormonen. Remi woog de 2/2,5 maand na haar loopsheid 2kg lichter dan ze tegenwoordig doet, en ze weegt tegenwoordig 7kg. Ze was nog niet volledig uitgegroeid misschien, en zou momenteel nog wel iets schraler mogen, maar ze was letterlijk skin en bones, sliep uit tot 14u ‘s middags enzo. Als ik er meer brokken in ‘forceerde’ dan ze uit zichzelf nam, dan spuugde ze alles weer uit. Hoe dichterbij de sterilisatie datum kwam, hoe meer leven er weer in haar kwam. De maand ervoor kreeg ik echt week voor week mijn hond weer terug. Vlak voor de operatie woog ze alweer bijna 500 gram meer dan tijdens haar ‘schijndracht’. Tijdens die periode had ik vanalles geprobeerd, en waar ze voor haar loopsheid net een labrador was, en tijdens die periode er niet meer om at, onthield ze het blijkbaar wel, en werd een stuk kieskeuriger.
Maar mogelijk heeft het dus met hormonen te maken? Al was mijn hond wel een beetje geval apart denk ik. "D
Daar zeg je wat inderdaad!????????
Ik moet zeggen dat ik heel lang met het vermoeden heb gelopen dat ze schijndrachtig was. Maar het heftige en overdreven deel is er bij haar ondertussen af en haar loopsheid is ondertussen nu wel 2 maanden geleden geweest.
Ze zit niet meer te moederen met dr dekentje dus dacht ik dat t over was, ze had alle symptomen van een dracht; de doos die niet kleiner werd en de tepeltjes die groter werden en zelfs wat gingen hangen.
Ze heeft dus overduidelijk dr hormonen alle kanten opgaan, arme meid, soms vergeet je dat ook eetlust dan compleet alle kanten opgaat, echt zielig!
Je hebt geen idee hoe blij ik ben met je antwoord want dacht dat er serieus iets mis met haar was en maakte me echt zorgen!
En om op iedereen die geantwoord heeft te reageren, erg bedankt voor t meedenken!
Ze is op een juist gewicht voor haar ras niet te dik of te dun,ribjes nog wel voelbaar maar springen er niet uit.
Ze krijgt heel regelmatig beweging maar is ook lui, wat bij een echte Boerboel hoort als ze genoeg bewogen hebben.
u-will-b-in-my-heart schreef in
Eetlust verdwenen
Mijn BB is sinds dat t weer warmer werd haar eetlust verloren.
Nu dacht ik dat t kwam door de warmte of dat ik haar teveel lekkers ernaast geef,zoals leftovers van ons eigen eten.
Maar ben ermee opgehouden leftovers te geven en de koudere temperaturen van de afgelopen dagen hebben enigszins invloed gehad maar ze kan nu dr brokken laten staan tot een uur of 16.00.
Dit terwijl ze eerst vreetaanvallen had en niet kon wachten tot haar etenstijd.
Zou het bereiken van de 1 jaar het enorme verschil uitmaken?
Bij haar ras zijn ze pas volwassen met 2 jaar dus snap niet helemaal hoe dit komt, groeispurt heeft ze ook niet meer gehad sinds de 7 maanden ze deidt enkel wat uit.
En ook maar heel geleidelijk.
Ze eet zit gek aan gras als ik even niet kijk dus neem ik aan dat ze misselijk is.
Wie heeft een idee waar t aan kan liggen?
u-will-b-in-my-heart schreef in
Roedeltheorie blijft standhouden blijkbaar? (boek van Cesar Millan aan het lezen).
De meningen over CM zijn altijd verdeeld, de 1 vind hem dieronvriendelijk en de ander ziet zijn methodes als eeb noodzakelijke handleiding, met nadruk op nood. Enkel waneer t nodig is en inziet dat honden onder elkaar op deze manier communiceren als ze dit nodig vinden.
Zijn aanpak is over t algemeen gebaseerd op dominantie en heeft daarom in veel gevallen betrekking op dominante rassen, maar het is een universele begrip onder de honden waardoor elke hond dit makkelijk oppakt.
Ik snap zeker dat het voor sommige hondenliefhebbers hier erg ruw kan overkomen hoe hij situaties oplost en dat ze liever het op een andere manier zouden zien. Nu is het zo dat vaak enkel de extreme situaties en dieren kijkcijfers trekken en programma's beter verkopen en daarom deze vaker worden laten zien. Deze voorbeelden zijn natuurlijk heftig om te zien, wat vanzelfsprekend is.
Ook zijn er minder heftige afleveringen maar deze worden minder bekeken en daardoor ook minder verkocht aan het buitenland waardoor wij deze niet altijd zien.
Boeken zijn altijd anders als de realiteit en iedereen heeft zo zijn eigen interpretatie, het is lastig om lichaamstaal onder woorden te brengen.
Hierdoor en mede door vertaling kan het zijn dat men dingen anders ziet als bedoeld word. Tenminste dit is mijn mening.
Persoonlijk ben ik fan van CM en heb enorm veel dieren kunnen helpen ermee.
Naar ik heb dan wel rassen gehad die niet naar een klikkers luisteren en niet alles voor een snoepje doen en dus moet t met lichaamstaal beloning en beweging, hondenlogica vind ik altijd belangrijk zo is t dier rustig en in balans en de familie ook.
u-will-b-in-my-heart schreef in
Gezocht Boerboel eigenaren
" https://www.facebook.com/groups/boerboelnetherlands/
Misschien is dat ook leuk voor je? "Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo
Dank je, maar ik volgde t al ????
u-will-b-in-my-heart schreef in
Gevoelige huid, door zweten?
" Staartaanzet, daar bijten. Oorzaak 1 vlooien, oorzaak 2 anaalklieren verstopt of ontstoken.
Veel wassen, verwijderd vet uit de huid als je geen goede hondenshampoo gebruikt. Dan irriteer je de huid en geeft jeuk en krab en bijtklachten. Rollen in modder? Handdoek en daarna op laten drogen en uitborstelen.
Een hond zweet alleen door voetzooltjes en de tong, nooit door de huid, of misschien bij een naakthond, dat weet ik eigenlijk niet
"ientje
Ik heb inderdaad een handdoek bij de deur liggen om dr modderpoten schoon te maken en borstel dr als alles droog is, dank je voor de tips ik zal iets tegen de vlooien halen, toch vind ik t dan nog apart dat ze van die geïrriteerde huid heeft op t blote buikje en om dr genitaliën
u-will-b-in-my-heart schreef in
Gevoelige huid, door zweten?
" Boven de staartaanzet zitten meestal de vlooien...als ze huidirritatie heeft, vraag aan je dierenarts de malaseb champo, is alleen bij de diernarts verkrijgbaar en je doet er lang mee, en het helpt uitstekend, honden zweten door de voetzooltjes en over de tong....behandelen voor de vlo, stronghold... "Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .
Toppie dank je voor je tips zal t halen, had speciale puppyshampoo voor gevoelige huid.
u-will-b-in-my-heart schreef in
Gevoelige huid, door zweten?
" Een hond zweet niet via de huid. Heb je haar wel behandeld tegen vlooien? Wassen zou ik niet zo vaak doen, daar wordt de huid meestal niet beter van.
"Kees
Ik dacht door zweten omdat ze soms warm en klam aanvoelt, maar nu je t zegt is dat inderdaad niet logies.
Ik zal inderdaad even gaan behandelen tegen vlooien al heeft ze er gewn, misschien een vlooienallergie ofzo..
u-will-b-in-my-heart schreef in
Gezocht Boerboel eigenaren
" Wie weet daar boerboels. "Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .
Ja wie weet, daarom dat ik het vraag
u-will-b-in-my-heart schreef in
Gevoelige huid, door zweten?
Ik heb mn Lola sinds een maandje en ik heb gemerkt dat ze een erg gevoelige huid heeft.
Toen ik dr meenam van dr vorige eigenaar ze ze dat ze waarschijnlijk wat vlootjes heeft door de kat, dus bij thuiskomst heb ik dr uitvoerig gekamt en zag niks van vlooien of vlooienpoepjes. Wel had ze jeuk bovenop dr kontje bij de staartaanzet. Zodanig dat ze er een wondje had, ook zag ik dat de blote huid op dr buikje rood was en dacht dat t irritatie van de viezigheid was want vorig baasje zei dat ze niet van water hield.
Dus gewassen en jeuk werd aanzienlijk minder maar de roodheid vervaagt nauwelijks, ik ben al overgegaan op vers vlees in plaats van de brokken die ze at.
Om de jeuk laag te houden moet ik haar echt om de 2,5 a 3 weken wassen want ze is echt wen varkentje dat van rollebollen in modder en gras houd.
Dus wie weet wat t verder kan wezen want ik ben geen fan van voor niks naar de dierenarts gaan, mocht t niet overgaan en dat ze er duidelijk last van heeft ga ik natuurlijk wel dat lijkt me vanzelfsprekend maar ik voorkom dat liever door naar logische oplossingen te zoeken
u-will-b-in-my-heart schreef in
Gezocht Boerboel eigenaren
" Welke provincie woon je , geen huisadrs maar een provincie. "Willemijn _ baasje van Bams _ en Ogin ( Ozjin .
Ik woon in Flevoland :-D
u-will-b-in-my-heart schreef in
Gezocht Boerboel eigenaren
Ik heb Lola nu 1 maand en ben dr onwijs trots mee.Ze is letterlijk een handvol want ze is al 8 maanden en door haar vorige eigenaar door tijdgebrek niet altijd even consequent opgevoed of echte regels gehad. Zo was ze heel zeurderig en piepte voor alles wat ze in gedachten had om te willen doen. Ook was ze gewend heel fysiek te spelen dus echt stoeien en pakte continu de armen vast(niet bijtend) van degene met wie ze ging stoeien,riem pakken en proberen uit je handen te trekken enz.
Nu ben ik op het punt dat ik haar al rustiger gekregen heb betreft kwa piepen, ze doet dat nu bijna niet meer omdat ik t negeerde en haar beloonde als ze stil was.
Ook doen we de fysieke spelletjes niet meer, ik wil haar afleren om zo met mensen te spelen want ik denk dat de grens anders te dun gaat zijn als ze echt serieus de dominantie wilt bepalen aangezien ze echt dominant kan wezen naar mensen zo eens in de zoveel tijd.
Dit is dus even een korte beschrijving van wat we hebben voor elkaar gekregen in 1 maand en ben heel trots op haar dat ze al zo goed aanpast.
Nu zoek ik dus andere boerboel eigenaren zodat ze wat contact heeft met andere lompe loebassen en zodat ik t ras beter leer begrijpen omdat elk ras wel een bepaald karakteristiek trekje heeft. Zo denk ik dat bij de Boerboel het onderuit maaien van de hond met wie ze speelt hoort maar kan ook gewoon Lola dr eigen trekje wezen.
Gewoon leuk lijkt me, wie t nog meer leuk lijkt laat even iets van je horen!
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
Supplement bij gewrichtsklachten?
Hallo HP'ers,
Het is inmiddels een flinke tijd geleden dat ik hier iets gepost heb, maar ik wil graag naar jullie ervaringen vragen.
Yuna, onze Newfoundlander, is inmiddels 10 jaar oud en we gaan steeds meer zien dat ouderdom met gebreken komt... zo heeft ze de laatste periode veel moeite met opstaan, waardoor we het vermoeden hebben dat er sprake is van (enige mate van) artrose. We gaan binnenkort met haar naar de dierenarts en gaan daar ook om advies vragen, maar ik wil op voorhand zelf al wat onderzoek gedaan hebben.
Ik ben aan het kijken of ik Yuna misschien kan ondersteunen door een supplement toe te voegen aan haar voeding. Echter is er zoveel op de markt waarvan beweerd wordt dat het kan helpen bij gewrichts/artrose-klachten, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Met Primeval Gelatinaat zijn we enigszins bekend, maar mijn oog is ook gevallen op Excellent Dog Mobility Plus.
Hebben jullie ervaringen met deze producten? Of zouden jullie misschien nog een ander supplement aanbevelen?
Alvast bedankt!
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
Rust gevende middelen
Misschien is een Thundershirt ook het overwegen waard?
https://www.medpets.nl/thundershirt-hond/
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
Toekomstige Rassen
Mijn grote liefde is en blijft de Rottweiler:
(met natuurlijk m'n eigen trots als absolute nummer 1)
Andere rassen die nog op mijn 'potentiele-aanschaf-lijstje' staan:
1. De Mechelse Herdershond
2. De Chodsky Pes
Maar er komt toch zeker ooit (nog) weer een 'beer', zoals een Newfoundlander, Leonberger of Sint-Bernard.
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
Met de Malamutes door de Balkanbergen: laatste update p.2
Gaaf! Geweldige foto's ook!!
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
Animal Event 2018! Het is weer tijd!
Ik ben er zaterdag (zonder hond) :-D
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
Welke rassen zouden jullie graag nog eens aanschaffen?
Mijn hart is verknocht aan de Rottweiler. Ik denk dan ook dat ik altijd een Rottie in huis zal hebben. <3
De Newfoundlander staat natuurlijk ook nog altijd hoog op m'n lijstje, maar ik zou in de (nabije) toekomst eerder voor een typische "werkhond" kiezen. Al een tijdje ben ik aan het kijken naar de mogelijkheden om ooit een Mechelse Herder, of eventueel een Chodksy Pes, aan te schaffen.
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
a
Helaas de andere kant van Nederland, maar anders had ik een heeeeeeeeele actieve hond voor je gehad O-)
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
huid probleem bij waldo ..p 25 ..alweer een jaar...
Jemig, ik was hier ook al een tijdje niet echt meer geweest en nu lees ik dit bericht... met een brok in m'n keel. Wat een ontzettend moeilijke periode, maar wat ongelooflijk fijn dat hij op zijn meest vertrouwde plekje in alle rust mag gaan. Heel veel sterkte en kracht toegewenst!!
Dolfine schreef in
Wond behandeling.
Loesje, mijn man is met pensioen, en ik in de WAO, we hebben tijd om dit met haar te doen. Is best een belasting, kom ik eerlijk voor uit, maar ze zijn zo hoopvol in Amsterdam, zo behulpzaam, en we willen Phoebe graag weer helemaal gezond hebben! Gelukkig eet ze redelijk goed, snaait ook weer als we met bv. brood beleg bezig zijn, Hopelijk nu snel goed!!!
Dolfine schreef in
Wond behandeling.
Vandaag weer naar de kliniek geweest, wond weer helemaal schoon gemaakt, is er een klein stukje afgestorven, dus nog een gaatje. Driehoekje, ongeveer 3 cm denk ik, nu hebben ze gelaserd, gelukkig is dit pijnloos, 4.5 min. Dit doen ze 5 maal, dan gaat de wond van binnen uit genezen. Nou wens en hoop het, vind het er nog vies uit zien. Helaas moet er een gaasje op, met haar achterpoot krabt ze het kapot, ook al zit er een sokje omheen. Dus woensdag, vrijdag, maandag en volgende woensdag naar Amsterdam. houd ons en Phoebe nog wel even bezig, maar ja, als het maar geneest. Verder eet ze wel redelijk goed, slaapt erg veel, loopt een beetje raar, om de wond, maar verder merk je niet zo veel aan haar.
Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s) schreef in
Hoeveel
https://www.hondenpage.com/foto/foto/423034.jpg
Twee, een Rottweiler (4 jaar oud) en een Newfoundlander (8 jaar oud).
Dolfine schreef in
Wond behandeling.
Phoebe was vannacht heel onrustig, kon letterlijk en figuurlijk niet haar draai vinden, bleef maar rondjes lopen, heel sneu. Nu krijg zij voor de nacht wat medicatie extra, dan krijgt zij, maar ook wij, rust. Dat kunnen we bij onze eigen da halen. Wond verzorging tot maandag hoeft niet, zit ook niets op, maandag worden de drains er uit gehaald week later de hechtingen. Is wel een dik uur rijden, maar hebben we er voor over. Nu is ze heel rustig, eet en drinkt goed, liep zelf mee naar buiten toen we ff heen en weer naar buiten waren. Maar verder, nee vrolijk is ze nog niet, maar dat komt wel weer, als we een paar dagen verder zijn komt dit wel weer.
Dolfine schreef in
Wond behandeling.
Loes, dank voor reageren, Phoebe draagt een kraag, rompertje mag niet. De chirurg in Medisch centrum voor dieren in Amsterdam heeft dit na onderzoek en uitslag biopsie en mijn foto verslag van elke dag geconstateerd. Er is mij gevraagd of de chirurg mijn foto verslag mag gebruiken voor studie doeleinden, Natuurlijk vind ik dit goed!
Dolfine schreef in
Wond behandeling.
Yooop, weet ik niet wat dit is, maar op de foto erger gekleurd dan in echt, laten we maar hopen dat het allemaal meevalt, en de wond snel geneest.