HondenPage baasje Natasja

De laatste reacties in het hondenforum

Honden Foto's

honden foto Met 8 weken was ze al bij mij in huis. honden foto honden foto Alweer op de foto?? honden foto Even kijken wat ze daar boven aan het doen zijn. honden foto Dit ligt lekker honden foto honden foto Ik zie niks meer. honden foto Als je slaapt denk je dat ze je met rust laten.Altijd maar die foto camera.Bah.
Natasja heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Angel

Verhalen van Natasja in het Dogboek

Natasja heeft nog geen verhaal geschreven in het dogboek

Wedstrijdfoto's

Geen Beschrijving Het was haar eerste sneeuwervaring.
Maar ze vindt het heel erg leuk.

Volgens mij heeft ze hier iets gevonden haha. Op mijn andere profiel ging wat mis.Vandaar dat ik deze naam nu heb.En deze foto heb ik ook geplaatst.Vond ik er wel bij passen. Deze foto vond ik wel mooi om in te sturen Geen Beschrijving Geen Beschrijving Wij gingen met Angel een stukje wandelen.Dus ze mocht met ons mee in de auto.Zie hier de foto. Geen Beschrijving Hier houdt ze mijn plekje warm op bed Ik hoop dat deze goed is?Ik doe voor het eerst mee namelijk.

Clubs

Natasja is lid van de volgende club(s):
De Boomerhondjes Club

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^