HondenPage baasje helma schaalje

Wat schreven de vrienden van helma schaalje op het forum

honden page profiel CharlotteCharlotte schreef in Golden retriever wandeling?
wij wonen in Belgisch Limburg
honden page profiel CharlotteCharlotte schreef in voeding golden retriever
Ze worden naargelang ze ouder worden vanzelf dikker hoor. De 1e 6 maanden komt het gewicht ongeveer overeen met het aantal weken leeftijd. Dus bij 24 weken weegt je pup rond de 24 kg. Billy woog op 6 maanden 21 kg. Je kon haar ribben zien. Maar ondertussen is dat minder. Ze is een actieve pup en speelt graag in de sneeuw dus dan verbruiken ze ook veel energie.
honden page profiel CharlotteCharlotte schreef in Goudkleurige goldens
wij hebben onwe Billy gehaald bij een Belgische fokker, www.goldens.be en ze een hele mooie meid vind ik
honden page profiel CharlotteCharlotte schreef in melk drinken
Billy heeft ook graag melk en krijgt dat ook af en toe een beetje. Ze heeft er nooit diarree van gekregen.
honden page profiel CharlotteCharlotte schreef in Bench welke maat volwassen labrador 30 kg
Wij hadden voor onze Golden meteen de grootste bench gekocht maar hebben deze ook kleiner gemaakt met een paneeltje. Ze heeft er maar 1x een plasje in gedaan. We hebben Billy telkens meer ruimte gegeven. Nu heeft ze de volledige bench ter beschikking. Haar mand ligt er in dus ze gaat bijna altijd in haar bench liggen als ze wil rusten. Of ze ligt aan mijn voeten. Alleen 's nachts doen we de deurtjes dicht. De bedoeling is dat ze straks (na de puberteit) gewoon altijd in haar band kan liggen en dan ruimen we de bench op. Of deze gaat dat niet meer in de woonkamer staan, als Billy er toch per se in wil slapen.
 

Vrienden van helma schaalje

honden foto van Charlotte

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^