zindelijkheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel r en sr en s

honden foto van r en s

Wij hebben 2 weken geleden snowy gekregen, zij is 6 maanden. Helaas bleek al snel dat ze totaal niet is opgevoed. Ze was niet zindelijk en overal bang voor.
Gelukkig zijn we daarmee al een eind op de goede weg. Wel hebben we nu een bench aangeschaft omdat ze de hele nacht jankt en blaft en alles kapot maakte. het janken en blaffen gaat iets beter maar ze maakt ons nog steeds ron 5.00 uur wakker. Probleem is ook zodra je de benchdeur opendoet zij gewoon haar urine laat lopen. Wie weet hoe ik haar het beste bij kan brengen zodat ze daarmee ophoudt.
alvast dank,

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zindelijkheid" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 2 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Ik zou haar gelijk oppakken en naar de tuin als je die hebt

Negeren als je beneden komt niets zeggen het deurtje open oppakken en naar buiten en dan naturlijk haar uitbundug belonnen als ze buiten heeft geplast!! ;-)

honden page profiel Uma & JokerUma & Joker

honden foto van Uma & Joker

misschien kan ze de nacht nog niet helemaal doorslapen.
misschien maakt ze jullie wel om 5 uur 's nachts wakker omdat ze ongelofelijk nodig moet.
en als ze dan 's ochtends de bench uit gaat dan is het al te laat om nog naar buiten te gaan...

weet niet zeker hoor, maar dit kan het ook zijn.

liefs, Uma

honden page profiel r en sr en s

honden foto van r en s

Beste Uma,
Ook dat hebben we geprobeerd maar dan loopt ze gewoon mee en doet geen plas. Bovendien zij we dan bang, omdat ze al 6 maanden is, dat ze het janken en blaffen niet afleert.
gr rita

honden page profiel RoosRoos 2 doggies

honden foto van Roos

Is inderdaad een lastige vraag.

Ik ben het eens met Uma. Onze pup kon de eerste tijd ook nog niet een hele nacht zijn plas ophouden. Ik heb nu een soort "ren" om zijn bench heen gemaakt. Aan de ene kant ligt een matje of een krant waar hij op kan plassen als hij moet. (ik zal een foto maken dat je snapt waar ik het over heb;-))

Eenmaal geplast gaat hij vaak nog even proberen om aandacht te krijgen met janken maar dat negeer ik dan en stapt dan zijn bench weer in en slaapt verder.

Als ze beneden slaapt is het natuurlijk lastiger dus dan zou ik gewoon de wekker rond een uur of vier zetten, even lopen. Volhouden tot dat ze plast en dan weer je bed in kruipen!

Ik weet niet of het helpt maar het was bij ons een goede optie:-)

Succes er verder mee!

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Is ze trouwens over enthousiast als je de bench open doet? Dat zou namelijk ook nog een vreugde plas kunnen zijn of een deemoedsplas zoals dat geloof ik heet:-)

(Dit is de link naar de encyclopedie: http://www.hondenpage.com/honden-encyclopedie/wid_263-Deemoedsplassen.php )

honden page profiel r en sr en s

honden foto van r en s

Hoi Mitzi,
Ja, ze is erg enthousiast maar ik heb het idee dat het geen demoedplassen is. Ze laat het echt gewoon lopen en ze heeft volgens mij zelf geen idee dat ze plast. Daarom is het ook allemaal best wel wat moeilijk, heb eigenlijk nooit een pup gehad, altijd wat ouder uit het asiel. Dan heb je dit soort problemen niet.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ja best heel moeilijk voor je zeg.

je moet met zinderlijkheid training gaan beginnen als met een pup die net in huis is.

slapen, naar buiten, plassen enz. de hemel in prijzen, spelen, naar buiten, plassen enz. weer prijzen, eten, naar buiten , plassen enz. weer prijzen, doet ze het eens binnen, pak ze op en zet ze buiten, doet ze daar wat ? weer prijzen. en zo door gaan, tot je resultaat hebt, en ze begrijpt dat ze buiten moet plassen of poepen.
snachts de wekker zetten, desnoods een paar keer per nacht eruit, ja behandelen als een puppie van enkele weken, ze heeft daar geen training in gehad, en heus omdat ze al wat ouder is , heb je gauw resultaten, en je zal het even moeten volhouden. de hond van jou weet niet dat ze buiten moet plassen.

succes . willemijn

honden page profiel r en sr en s

honden foto van r en s

Beste allemaal,
Bedankt voor alle reacties. Het is nu alweer 3 weken verder en sinds 4 dagen plast ze niet meer als ze uit de bench komt. Ben begonnen met benchtraining en wacht nu tot ze rustig is. Zit nu op een uitlaatschema van 2 a 2,5 uur en dat gaat goed. Pfff, dacht een zindelijke hond te krijgen. Ben inmiddels ook gestart met puppytraining om haar wat meer zekerheid te geven. Nu nog het janken afleren.
gr rita en een poot vam Snowy

honden page profiel EliesElies

honden foto van Elies

R en S,

fijn dat het nu goed gaat. Je hebt inderdaad een beetje geduld nodig (en soms duurt dat wat langer als bij een andere hond) maar dan kom je er wel!
Succes en een knuffel voor Snowy!

Gr. Elies

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zindelijkheid" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^