Bah!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Een collega vertelde me overlaatst dat ze haar pupje gekregen had op haar verjaardag en dat ze toen nog maar net 6 weken was, anders had ze hem later en dat wou ze niet!Ze vertelde er zo trots over, dat ik mij echt moest inhouden!

Ze heeft de hond nu wel al enkele jaren, maar toch vind ik dit onverantwoord, en zeker de manier waarop ze reageerde.

Heb haar gezegd dat een pup dan nog niet toe is aan het nest te verlaten.Dat ze dan nog heel wat moeten leren ed.Nu ja, ze was zo tevreden dat ze de pup kreeg op haar verjaardag dat dit haar niet stoorde, en het is toch goed gekomen met de hond?Dus maakte blijkbaar niet uit wat ik zei :'(

Moest dit even kwijt want stoorde me er geweldig aan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bah!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel silke & woody silke & woody 3 doggies

honden foto van silke & woody

ocharme dat pupje ,ik zou het helemaal niet erg vinden moest mijn pup iets later zou zijn dan mijn verjaardag,als ie maar gezond is :-D O-)

honden page profiel RoosRoos 2 doggies

honden foto van Roos

Mijn pup kwam met 7 weken, dit was doordacht.
Soms denk ik dat het geen kwaad kon als ze nog een weekje langer bij mams was gebleven. Ze was toen nog zo klein en dan al in de boze grote mensenwereld.
Tegelijkertijd.. 8 weken is ook nog jong.
Volgende keer neem ik mams plus pup mee haha O-)

honden page profiel JulesJules 2 doggies

honden foto van Jules

Achja, als de hond nu gezond is..
Is natuurlijk zonde want het is voor een pup ook heel erg fijn/veilig om tot 8/9 weken bij mama te zijn. Denk zelf ook dat een pup het liefst z'n hele leven bij z'n mama hond wil zijn O-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 2 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ze heeft de hond nu al jaren ? gaat het goed met haar hond ? fijn dat dat zo is, en laat haar hier op het forum een account aanmaken, dan gaat ze misschien never meer de fout in. om nmu haar dat na jaren nog te verwijten ? is toch niet nodig ?

vraag of ze ook hier wil komen kijken en mee forummen, dat is een goed idee als je haar zo ver krijgt, beter dan nu nog te vertellen dat ze onverantwoord is, dat is jaren geleden toch.

honden page profiel Eef en TjibbeEef en Tjibbe 3 doggies

honden foto van Eef en Tjibbe

Jammer dat ze haar mening na al die jaren niet heeft bijgesteld. Een "foutje" uit puur egoïsme...ze wilde het op haar verjaardag en daarom moest het hondje maar wat eerder bij moeders weg. Ik begrijp dat niet. Jammer dat ze niet inziet dat het niet de juiste manier is geweest. Zal waarschijnlijk ook aan Jan en Alleman vertellen dat je prima een pup van 6 weken uit de schuur van een broodfokker kan plukken. Misschien haar eens op dit forum laten rondsnuffelen zodat ze wat over honden leert? O-)

Aan de andere kant begrijp ik het best. Bij haar is het goed gegaan, dus denkt ze waarschijnlijk dat het altijd maar goed zal gaan. Denk echt wel dat als je haar wat voorbeelden en teksten op internet (en dit forum) laat zien dat ze begrijpt dat het niet altijd zo goed uitpakt.

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Willemijn, ik neem haar dit niet meer kwalijk hoor, maar wel het feit dat ze er mee stoeft dat ze het vroeger bij de moeder weggehaald hebben zodat ze het toch op haar verjaardag kreeg.

Het was de manier waarop ze reageerde, zeker als echte hondenliefhebber.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bah!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: wandeling utrecht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^