Dr Woof

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Menno en ElmoMenno en Elmo

honden foto van Menno en Elmo

Deze valt wel heel erg op.

Benieuwd of al die gasten ook verschillende IP-adressen hebben.

Don't feed the troll, zou ik zo zeggen.

 

(En nou niet opeens met iets negatiefs komen, gast. Dan valt het pas écht op)

honden foto van Marion, Dick,Woola, en Brutus

Ik ga ook naar Dr. Woof, ze zitten hier standaard bij Jumper, maandag t/m vrijdag van 12.30 tot 14.30 uur, er bestaat ook een kliniek in Rotterdam Noord dus ik vind het geen probleem, en ze luisteren hier ook naar het hartje en longen, kijken in de oortjes en naar de oogjes. Kortom ik ben heel tevreden.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Zoals ik al eerder aangaf, enten op datum vanuit een paspoort is klakkeloos. Aan de buitenkant kun je niet zien hoeveel antistoffen een hond heeft. Ze enten gewoon 3 entstoffen of er 1, 2 of 3 nodig zijn of helemaal geen enkele. Ook al zijn ze vriendelijk, goedkoop en luisteren ze naar het hart en longen, zij bieden geen titerbepalingen aan. Een hond die zoveel ge-ent wordt, kan ook resistent en ziek worden voor de ziektes

waarvoor hij ge-ent wordt. Daar ze de entingen goedkoper aanbieden, zullen veel baasjes hun hond bij dr. Woof laten enten. Ook een hond die om de 2 of 3 jaar ge-ent wordt, kan een overdosis krijgen. Daar lees ik niets over in deze topic.Of deze entingen nu bij dr. Woof of bij een andere dierenarts gezet worden, ik vind het klakkeloos.

petra van gaal (Gast)

ik heb toevallig gisteren wel gedaan bij de jumper in helmond het was me goed bevallen. bovendien consultkosten uitgespaard. Ik had daar wel een regenbui voor over met 2 hondjes in mijn fietskar op de fiets zoon 6 km gefietst.  

honden page profiel Menno en ElmoMenno en Elmo

honden foto van Menno en Elmo

Tot nu toe gaat de "Positieve Gasten Theorie" 100% op.

 

(Oeps, nu ga ik tegen mijn eigen advies in zie ik.)

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Dr. Woof probeert met deze budgetentingen zo veel mogelijk honden te kunnen in enten. Bij Faunaland zit ook geregeld een dierenarts die voor euro 25,00 ent, ze waren echt verbaasd dat ik hier niet op inging. Dat baasjes daar op af komen, kan ik me heel goed indenken. Ik vind de gezondheid toch belangrijker en ik titer toch liever. Dat doen ze niet, want dan zijn ze alle baasjes kwijt die nu standaard laten enten. En dat is toch omzetverlies. Het is niet zo dat je én moet titeren én moet enten. Na de titerbepaling volgt er meestal geen enting !  

Rene en Mirjam (Gast)

Wij zijn  er erg tevreden over. ik kom er ook met mijn hond. Ze zijn niet duur en het is inderdaad vertrouwd. En aandacht voor de dieren. Ik zal een verhaal vertellen. Onze poes waar ik altijd mee naar de DA ging had al heel lang diarree. Na veel onderzoeken en € 400 armer en een beest dat altijd aan de Pretnison zat. Heb ik het ook eens aan hen voorgelegd en wat denk je. Pretnison mag je niet altijd gebruiken alleen kort. Dus zeiden ze probeer dit voedsel eens Royal Canin, het is speciaal voer voor de darm flora. En wat denk je geen last meer gehad. Dus tot ik een andere ervaring heb krijgen ze mijn vertrouwen.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Net nog op hondenpage het verhaal gelezen van twee honden die getiterd zijn. De een hoeft de eerste 5 jaar niet ge-ent te worden, de ander 6 jaar ! Als er niet getest wordt, weet geen enkele dierenarts, ook de hier genoemde Woof-dierenarts niet, hoeveel antistoffen de hond heeft. Als het baasje deze honden na 5 en 6 jaar laat titeren, kan het zomaar zijn, dat ze nog steeds genoeg antistoffen hebben.

honden page profiel Menno en ElmoMenno en Elmo

honden foto van Menno en Elmo

Niet op reageren, Machtel.

Je ziet toch wel wat er achter Rene en Mirjam staat?:

(Gast)

 

En dus positief.

honden page profiel Menno en ElmoMenno en Elmo

honden foto van Menno en Elmo

lisette (Gast)

Humor om te lezen over dat gasten positief zijn. Ikzelf ben dierenartsassistente en kan heel goed begrijpen dat als mensen erge tegenslagen krijgen ze naar een goedkoper aternatief gaan. Dit hoeft overigens niet eens dr woof te zijn want loop de ranzijn is in. Daar ben je nog goedkoper uit dan dr woof. Er wordt hier gepraat over een titer en dit ben ik met je eens. Maar heel veel mensen nemen maar aan wat een DA zegt . De echte geldwolven zullen gewoon leuk in het boekje schrijven elk jaar en nemen het wordt titer niet eens in de mond. Dus het is ook de onwettendheid van de mens. Ik vind dat een DA dit gewoon eerlijk moet zeggen. Ongeacht of dit een dr woof, ranzijn of andere DA is. Alleen mijn ervaring leert dat dit toch niet gebeurd. Overigens hoeft goedkoop niet slecht te zijn want dat zijn vaak wel weer de DA die het voor het dier doen en niet voor het geld (niet dat een DA überhaupt veel verdiend wanneer hij gewoon in dienst is want dat gaat allemaal naar eigenaar van de kliniek).

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik ben vorig jaar ook geweest en ga dit jaar weer. Het scheelt me 25 euro per enting en hetzelfde schema wordt aangehouden als bij de dierenarts. Bovendien zag de dierenarts van Dr. Woof binnen de kortste keren dat er staar in Dobby's oog zat, terwijl de dierenarts van een kliniek dat een jaar eerder niet zag, terwijl ik er toen bewust naar vroeg.

lies (gast) (Gast)

geen haar op mijn hoofd die erover denkt daar naar toe te gaan, geldklopperij..(zowiezo zomaar enten) ik ga voor titeren..gezonder ook voor het immuunsysteem van je hond. nadenken mensen! en niet zomaar wat doen!

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Lies, ik ben het met je eens. Een dierenarts die het nodig vind  om bij Faunaland of elders te gaan enten, zonder de hond te kennen en

in feite de hond een overdosis kan geven, zou niet de mijne zijn.

Als deze dierenartsen zouden titeren en dan op maat enten, zou dat een ander verhaal zijn. Maar ik vind het verontrustend. De baasjes die willen enten zou ik aanraden eens naar de site van Tannetje Koning, Oase dierenkliniek te gaan. Zij vertelt over titeren! Dat enten op dit moment soms niet te betalen is, begrijp ik absoluut en daar springen ze juist op in. Titeren is goedkoper dan enten, de hond komt veel minder bij de dierenarts, omdat er niet zo vaak geent hoeft te worden en het is gewoon totaal niet belastend om te titeren. Ik ga toch voor de gezondheid van de hond. Deze dierenartsen weten niet eens of de hond wel een cocktail nodig heeft. Ze enten de hele cocktail, dus alledrie de onderdelen. Klakkeloos!

Na de puppie-entingen is de hond in de meeste gevallen levenslang

beschernd.

 

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Ik ben bij mij da voor 2 honden 159 euro kwijt,alle inentingen,kennelhoest (ze gaan naar pension.) Ik vind het fijn om met mijn honden naar hun eigen da te gaan. Ze worden uitgebreid nagekeken,de knieen weer eens gecontroleerd,de tanden nagekeken.

Even voelen aan hun buik,luisteren naar het hartje,de oren checken.....

Het is wel duur maar vertrouwd voor  mijn honden en ik ga altijd apart met de honden,dat zijn dus 2 consults.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

In de laatste uitgave van het alom bekende tijdschrift "Hondenwereld" staat een uitgebreid artikel van 4 pagina's over titeren. Interessant om te lezen ! Enten is echt overbodig, als er aangetoond nog genoeg

antistoffen aanwezig zijn. Het is helaas wel zo, dat veel dierenartsen

toch adviseren te enten, omdat je dan elk jaar terugkomt. Als je titert

kan het zijn dat je jarenlang bij de dierenarts geen geld in het laatje brengt. Het is toch niet te geloven, dat mocht je hond 1 antistof

nodig hebben, ze alleen de cocktail van 3 kunnen geven? Dat is pas klakkeloos. Romeo is vorig jaar in een pension geweest, waar ze

titerbepalingen accepteren. Ik laat hem echt niet enten, omdat ze vaak niet eens weten wat een titerbepaling is.

Carola (Gast)

Al jaren laat ik mijn hond inenten in de dierenwinkel door dr. Woof,

Altijd prima, je moet wel geduld hebben er staat meestal op zo'n dag een hele rij daar 25 euro niet zo veel is.

jh (Gast)

Het is gewoon een dierenarts zonder praktijk, maar heeft wel zijn bevoegdheden, zeer begaan met dieren en stukken goedkoper. Ik ga niet meer naar de dierenarts voor zulke hoge consultkosten.

 

 

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

JH, als je bij een dierenarts de klink vast hebt, ben je al euro 30,00 of 40,00 kwijt, dat is absoluut zo. Dat dierenartsen voor euro 25,00 enten, maakt dan ook dat de baasjes massaal hun hond laten enten bij Ranzijn ed. Het blijft voor mij toch klakkeloos, omdat ze op datum enten. Er wordt voorbijgegaan aan het feit dat honden overge-ent worden. Elke hond zou getiterd moeten worden en dan zien ze pas hoeveel antistoffen er zijn. Aangezien ze op deze manier de honden elk jaar terugzien, is dat met de grote aantallen honden voor de dierenartsen een grote omzet. Het is absurd dat dierenartsen niet eens een enkele enting bij zich hebben, maar gewoon de cocktail zetten. Er wordt niet gekeken naar het welzijn van de hond. Als Ranzijn of dr.Woof zouden titeren voor euro 25,00 zou dat heel wat beter zijn! Ik zie toch dat de baasjes naar Ranzijn ed. gaan, omdat het goedkoop is. Ik kijk naar de gezondheid van Romeo. Romeo is voor het laatst ge-ent in 2009! Is 2 keer in 6 jaar!! bij de dierenarts geweest. Om te titeren! 

 

 

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

afgelopen zaterdag het katje van mijn vader laten enten , gewoon lopende band werk , je betaald alleen de enting , geen consult
als je huisdier alleen de enting nodig heeft loont het zeker , scheelt als snel 30 euro

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Marijke, dat is precies wat ik bedoel! Klakkeloos enten en de baasjes gaan in de rij staan, omdat het goedkoop is. Kinderen worden toch ook niet levenslang ge-ent? Waarom honden en katten dan wel?Honden en katten kunnen van dat ongecontroleerd enten, doodziek worden en zelfs sterven.Aan de buitenkant kun je niet zien, wat het in het lichaam doet! Vraag de volgende keer maar eens of ze ook titeren. Wedden dat ze het niet doen! Binnen een half uur weet je of het wel nodig is dat ze enten!

honden page profiel DirkDirk

honden foto van Dirk

Dirk laat ik enten als de dierenarts bij de hondenschool komt en de katten wel bij dokter woof.
Alleen kitten entingen bij de Da.

Het scheelt geld waarvoor ik weer leuke dingen voor de dieren kan kopen.

25 euro of 48 en dat x 3 is een hoop

gerrit evy en de honden (Gast)

dokter woof is een dierenarts  de dierenwinkel maar een lokatie waarom zal ik zoveel betalen als die net zo goed of beter omdat hij meer dieren krijgt op een consult  dan alle mensen die kiezen voor een concult kosten met 2 klantjes  en schrikken als t belletje gaat en zo lief medeleven met je dier  puur geld trekken en klanten binding dag mopsie tot de volgende keer he  we kommen er altyd en t zijn niet allemaal sukkels met een kat hond met turbo auto s dus schamen hoeft niet we houden allemaal van ons dier heel veel en vele gezinnen mensen en wij zijn blij dat er een dokter woof is zo kan ik weer wat extras kopen  bv een knabbel voor hem en een koffie voor me zelf  zo goed toch baas blij dier blij door dr woof en de dierenzaak  natuurlijk

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Misschien is de site van Diamond Fauna interessant om te lezen. Het gaat niet alleen om het geld, maar vooral om de gezondheid!

gerrit (Gast)

we gaan met alle 4 onze honden vanaf pup naar woof in een dierenzaak onze honden herkenen de dokter en geven een knuffel zo goed is hij  daar gaat het toch om of niets soms hondje blij baasje gelukkig

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

" Marijke, dat is precies wat ik bedoel! Klakkeloos enten en de baasjes gaan in de rij staan, omdat het goedkoop is. Kinderen worden toch ook niet levenslang ge-ent? Waarom honden en katten dan wel?Honden en katten kunnen van dat ongecontroleerd enten, doodziek worden en zelfs sterven.Aan de buitenkant kun je niet zien, wat het in het lichaam doet! Vraag de volgende keer maar eens of ze ook titeren. Wedden dat ze het niet doen! Binnen een half uur weet je of het wel nodig is dat ze enten! "

 


zonder enting mag de poes niet in het pension , vader gaat regelmatig met rode kruis of zonnebloem een paar daagjes weg ,dus ..
maar kan jij mij duidelijk uitleggen wat dat titteren inhoud ?
ik heb mijn oude honden nooit regelmatig laten enten , ja , de puppyprikken en de eerste die , vier jaar , daarna niet meer , gewoon op de gok omdat er steeds meer sprake was dat de entingen niet echt goed deden .
onze nieuwe pup is nu bij de OHRA verzekerd , dat is incl enten en ontwormen , ik wil nog ff kijken of ze dat titteren ook vergoeden

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Bij titeren wordt er wat bloed afgenomen.Vaak wordt het bloed opgestuurd naar een laboratorium, maar er zijn titertesten die ze in eigen huis kunnen doen en waarbij je binnen een half uur de uitslag al hebt. Romeo is in 2009 voor het laatst ge-ent en er is daarna 2 keer getiterd en bij allebei de testen had hij nog meer dan genoeg antistoffen. In feite is titeren enten op maat! De dierenkliniek, die ik vond die Romeo wilde titeren, deed dat omdat ik het vroeg, niet omdat ze het graag doen. Er wordt dan meestal aangetoond dat er geen enting nodig is en dan komt je hond of kat niet meer zo vaak bij de dierenarts. Bij de laatste titerbepaling keek de dierenarts me aan of ik een ontaard baasje was, toen ze zag dat Romeo in 2009 voor het laatst ge-ent was. Maar dat veranderde toen ze de uitslag zag en zich realiseerde dat ook de eerste titerbepaling door haar dierenkliniek was gedaan. Romeo was de eerste die daar getiterd werd! Ze adviseren dat je elk jaar laat titeren, maar dat is alleen om eraan te verdienen en weten vaak niet wat ze het baasje dan moeten adviseren. Het is zelfs zo, dat mocht er van de cocktail van 3, 1 onderdeel niet meer genoeg aanwezig is, ze niet eens een enkele spuit kunnen geven, omdat ze alleen de cocktail-enting in huis hebben! De prijzen varieren enorm. Ik betaalde iets van euro 78,50 voor 3 onderdelen, voor de bodycheckup, bloedafname, lab.onderzoek en titerbepaling, maar er zijn klinieken die minder vragen. Als je wat meer wilt weten over titeren, kun je de site bezoeken van Tannetje Koning, Oase dierenkliniek. Zij introduceerde de titerbepalingen hier in Nederland en zij gaat het land in om te  titeren, omdat haar collega-dierenartsen te klakkeloos enten, die haar dat ook niet in dank afnemen, trouwens. Ik heb geen ervaring met het titeren van katten. En wat de pensions betreft: de pensions worden geadviseerd door dierenartsen. Dus dat is even zoeken. Ik laat Romeo echt niet enten, omdat zij niet weten wat een titerbepaling is. Romeo is beschermd en dat staat in zijn paspoort! Succes!

 

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

dank je wel , ik ga me er verder in verdiepen , Yenka moet nu uiteraard haar eerste entingen hebben om op te bouwen , ze is pas 10 weken , ons oudje Lady heb ik al een aantal jaar niet laten enten , ze is bijna 14 en ik ga er zelf van uit ( ook onze dierenarts trouwens ;-) ) dat zij nog steeds beschermd is , maar we hebben nooit getittert
ik had een gesprek met onze dierenarts over entingen , of dat wel elk jaar nodig is , zij zei dat jonge dieren toch wel elk jaar geent moeten worden maar als ze wat ouder zijn zou het best 1 x per jaar kunnen , dit gesprek is al van jaren geleden hoor , ik denk dat ook zij in die tijd niet van titteren had gehoord , ik ga het nog eens aankaarten

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Misschien is de website "Diamond Fauna" interessant voor je om te lezen. Na de puppie-entingen kan er getiterd worden. Het is echt niet zo, dat precies op datum, 1 jaar later, de antistoffen verdwenen zijn! Op datum enten, is klakkeloos enten! Een pup of kitten moet ge-ent worden, natuurlijk, daarna bouwen ze de antistoffen op. Ik krijg elk jaar de uitnodiging om te enten! Standaard!

 

Pitch (Gast)

Wat een negativiteit en een vage opmerkingen. Voor inenten van huisdieren is Dr. Woof een prima en betrouwbaar adres. Als de dierenartsen een redelijk tarief zouden rekenen zou deze discussie niet zijn ontstaan.

 

We hebben 7 huisdieren (kat/hond) en bij de DA is inenten onbetaalbaar!!! 

 

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: spelen met andere honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^