Mee op wintersport?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Hoi allemaal!!

Nou heb ik een pup van 9,5 week oud.
Ik ben al een behoorlijke tijd niet op vakantie geweest en ik ga deze kerstvakantie met wintersport voor de allereerste keer. Nou twijfel ik ontzettend of ik Fay mee zal nemen of niet!
Ze is dan 4 maanden oud.
Ikzelf heb ooit een fikse hersenschudding gehad van indoor snowboarden, dus zal zeer zeker niet gehele dagen op de piste te vinden zijn. Heb er drie redenen voor. Heb sinds die hersenschudding een lichte angst hiervoor wat ik moet overwinnen, heb sindsdien last van migraine wat getriggered wordt door te veel inspanning en ik heb niet de conditie om hele dagen op zo'n piste te kunnen rondbanjeren...
Ik zit te denken aan een paar uurtjes actief snowboarden en dan lekker met het beestje te wandelen en ravotten. Al heb ik geen idee of ik zo'n pup er eigenlijk plezier mee doe?
Het is een behoorlijke knuffelkont die graag in je buurt wil zijn, maar ze kan super goed al alleen zijn. Dat laatste is zeer zeker het probleem niet.
Puur of het voor een pup 'leuk' is of niet.

Zo niet, dan gaat ze lekker een weekje naar mijn ouders die een heerlijk groot huis hebben plus tuin. Ook hebben mijn ouders haar grote held, een schnauzer van 11 die ze lekker lastig kan vallen en continue aandacht.

Wat zouden jullie doen? Ik twijfel enorm!!
Vriend met wie ik ga laat mij (gelukkig) vrij in mijn keuze. Die past zich aan en die had qua skieen ook in gedachte om per dag een paar uurtjes te gaan en zeker niet de hele dag (ook eerste keer wintersport).
We gaan weg om te relaxen, niet om super brak thuis te komen haha.

Groetjes!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mee op wintersport?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel anais ~ filou&kajouanais ~ filou&kajou

honden foto van anais ~ filou&kajou

wij gaan binnekort ook skieen en nemen de hondjes ook gezellig mee..
maar omdat jullie hondje nog zo jong is zou ik ook twijfelen,
ik zou kijken hoe je hondje zich ontwikkeld tot die tijd en als je hond wel genoeg aandacht en beweging krijgt, neit dat hij heel de dag op een kamer word opgesloten waneer jullie zijn skieen..
mijn moeder die kan neit skieen om bepaalde reden, en die blijft dan wanneer mijn vader/zus/vrienden (vader 2 zoons en 1 dochter) en ik dan zijn skieen in een cafeetje ofz.. wachten, dan leest ze een boek en geniet van het winter weer, wij wandelen dan gezamelijk een lange wandeling samen en paar korte wandelingetjes tussen door. :-D
maar natuurlijk heel veel spelen in de sneeuw!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mee op wintersport?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: honden dementie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^