Soms kan ik ze wel achter het behang plakken!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Gisteren zit ik jullie heel leuk te vertellen hoe trots ik wel niet ben op mijn stelletjes apen.
http://www.hondenpage.com/hondenforum/94404/ik-schrok-van-mezelf!.php

Vandaag kan ik ze wel achter het behang plakken!
Ik was vannacht bij mijn vriend en mijn ouders pastte even op de nacht (zwaar werk haha!).
Omdat ze vandaag pens en eendennek krijgen als eten, wil ik hier graag bij zijn, dus ik had mijn ouders gevraagd om ze dan maar in de ochtend wat yoghurt met koudgeslagen honing te geven wanneer ze hun hond ook te eten gaven. Ging allemaal prima.

Kom ik net thuis, merk ik ten eerste dat de pens nog niet ontdooid is (verkeerde koelkast die iets kouder staat). Dus die ligt nu te ontdooien (sorry hondjes!).
Maar ik wilde toch eerst een lange wandeling maken, dus ik loop de gang in met die twee. Begint Diesel opeens op de mat te plassen (hij is volledig zindelijk en geeft het altijd goed aan). Dus ik gelijk die deur open en 'EUUHHH!'. Meestal blijft die in de voortuin, maar nu sprintte hij gelijk naar buiten en Bailey er achteraan. Bailey had haar tuig wel al aan maar diesel nog helemaal niets. En komen? ho maar! Gelukkig kunnen ze het eerste stuk de weg nog niet op, en ik wist ook precies waar ze heen rende: Het grasveld. Snel de riemen gepakt (bailey haar riem vergeten natuurlijk!) en naar het grasveld. In mijn ooghoek zag ik een andere hond en wil dan graag die van mij even vast als ik de hond niet ken. Maar diesel kwam gewoon niet. Had al halverwege de stoep weer geplast nog een keer, en stond op het grasveld weer te plassen (waar het van komt, geeeen idee!)

Uiteindelijk diesel te pakken en beloont en zijn riem omgedaan. Maar die van bailey had ik niet, en die was al rustig het rondje aan het lopen (terwijl ik de andere kant op wilde voor het grote rondje). Toen ze eenmaal die hond zag rende ze er op af en stond ze alweer luid te blaffen. Die man keek me echt aan alsof ik gek was. Een stafford die luisterde en een chihuahua die vollop tekeer ging haha. Typisch bailey! En maar niet willen komen. Ik boos geworden, en diesel raakte al weer helemaal opgewonden. dus ik weer rustig gedaan, en uiteindelijk liep bailey weer mee.

Aangekomen bij het veld gingen ze me toch een partij rennen! Ze hebben echt 10 minuten lang dat hele veld afgerend achter elkaar. Vervolgens was bailey rustig, maar diesel bleef maar over haar heen springen (wat bailey niet leuk vind dus snauwt ze) en wilde niet stoppen, dus moest even ingrijpen.

Nog even een kwartier gespeeld op het veld en toen maar naar huis. Het ging super totdat er 2 oude vrouwtjes aankwamen. Bailey ziet dit ook als gevaar, en vooral als ze haar van mij wegdrijven (denk ze als ze tussen mij en haar in staan). Dus opnieuw helemaal tekeer gaan. Uiteindelijk weer rustig en toen konden we rustig naar huis lopen. Maar diesel was ondertussen al weer zo druk dat ik constant de aandachtsoefening moest doen (denk ik wel 3x het rondje gelopen in plaats van 1x). Eenmaal thuis werden ze weer rustig, en ze liggen nu in de bench. Diesel ligt bijna te slapen (moet nog even rust in zijn koppie krijgen) en bailey ligt al knock out.

Jeetje wat een ochtend! Ik hoop dat die pens snel ontdooid is, zodat ze daar even los op kunnen gaan. Hopelijk vinden ze mij dan weer iets liever, en zie ik nog af van het behang kopen (met extra sterke lijm).

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Soms kan ik ze wel achter het behang plakken!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel C.C. 3 doggies

honden foto van C.

Oooh wat een heerlijke ochtend heb je achter de rug hahaha. Mij god, ik denk ik beelden en het zag er best komisch uit hoor O-) .

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Xtine

Heb ooit iemand volgende horen zeggen:

Wanneer ze klein zijn zijn zo lief dat je ze wel zou kunnen opeten,
wanneer ze dan groter worden heb je spijt dat je het niet gedaan hebt. :-)

honden page profiel Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco 3 doggies

honden foto van Sam,Saltarin,Muis,Zara,Terra+en Paco

je krijgt wel bulten in je muur hoor met er achterplakken :-D en ja pens duurt een tijd eer die homp ontdooit is

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Had ik ze inderdaad maar opgegeten, ik begin sowieso al op een hond te lijken. Heb van de week te horen gekregen dat ik niet goed tegen tarwe (graan) en chocola kan. Ben ik dan echt zo lang bij die honden dat ik het overneem haha?

En die bulten kan ik mooi wegwerken met een kast! Geeeen probleem!

Achteraf moest ik ook wel lachen hoor, toen ik terugdacht aan hoe het er uit gezien moet hebben. Ontzettend stuntelig en het gevoel dat ik mijn honden niet onder controle heb (wat ik op dat moment ook betwijfelde haha). Ze zijn gelukkig dom genoeg om om te kijken voor het gooien van een steen in het water, en wanneer ik dan de aandacht heb en snoepjes tevoorschijn haal dan komen ze wel haha.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

adem in en adem uit. achter het behang plakken, is geen optie. heb je veel te veel werk weer van.

rustig , ga lekker met ze naar buiten, het is prachtig weer, neem voor jezelf iets lekkers mee, ga het park in, of wat dan ook, en laat ze lekker ravotten, heus komen ze thuis, lekker uitbuiken allemaal. nou succes he, en doe er wat mee. :-D niet met je hond , maar met het advies. hahahaha

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Haha ja zometeen probeer ik het gewoon nog een keer. Wilde al gelijk naar huis gaan, maar ben toch doorgelopen naar het veld om even te stress er uit te rennen. En dat is gelukt haha. Nu liggen ze allebei knock out, en heb ik de kans om even met die pens aan de slag te gaan (hij moet doormidden haha) en nog veel meer te snijden voor de komende week.

Vanmiddag doe ik gewoon hetzelfde rondje en neem ik ook lekker de bal mee. Lekker veel snoepjes mee en ook alvast wat behanglijm voor het geval dat haha!

honden page profiel Marleen , Blacky & JustyMarleen , Blacky & Justy 3 doggies

honden foto van Marleen , Blacky & Justy

Ha,ha welke hondeneigenaar herkent zulke situaties niet. ;-)

Als je iemand anders zo bezig ziet denk je van "hè ..wat een stelletje ongeregeld" maar vaak betrap je jezelf toch ook op dingen waarvan je later denkt "mmm... wat stond ik toch te klungelen".
Tenminste ik toch. ;-)
Kwestie van blijven lachen zeker.

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Ja ik noem bailey op zo'n moment altijd 'beel, verveel' haha en dan weet ze dat ze fout zit. Voor diesel heb ik nog niet zo'n mooie naam. Ideeen?

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team 3 doggies

honden foto van Shepherd Story Team

" Ja ik noem bailey op zo'n moment altijd 'beel, verveel' haha en dan weet ze dat ze fout zit. Voor diesel heb ik nog niet zo'n mooie naam. Ideeen? "


Misschien "Diesje Piesje" iets :-D

Maar zonder gekheid iedereen heeft wel eens van die dagen hoor. Micky, Rowan, Myla en Gentle kunnen er ook wel wat van ... Micky wordt dan meestal veranderd in Mokkie, Rowan wordt Rowena, Myla is gewoon simpelweg een trut of bitch en Gentle wordt dan meestal Ratje.

't is wat met die hondjes ... en je zou ze echt niet meer kunnen en willen missen.

honden page profiel DIESELDIESEL

honden foto van DIESEL

Ja diesel is 'knapperd' als hij heel lief is, maar voor zijn vervelende momenten moet ik nog iets bedenken. Meestal is het dan 'Dies' maar moet mezelf even in de gaten houden als hij vervelend is haha. Ik noem alleen de hele naam in positieve zin, maar allerlei afkortingen als ze vervelend zijn haha.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Soms kan ik ze wel achter het behang plakken!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Hond uit Spanje ja of nee
^