hondenbelasting

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Bij ons hebben ze niet eens een poepzuiger en doen ze helemaal niets. Er is toen wel over gedacht om het af te schaffen omdat Blaricum ook geen hondenbelasting heeft, maar het is er niet door gekomen. Als er dan een hondenbelasting is, moet er ook een kattenbelasting komen, wij hebben zoveel katten in de buurt, mijn buurvrouw heeft er al 3 en die zitten in mijn tuin (heb trouwens wel een waarschuwing gegeven, als sha ze te pakken krijgt is het over en uit voor de kat, maar ik ga niet mijn hond binnen houden omdat zij de katten buiten wil houden).

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hondenbelasting" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

@ Simone,
vind ik ook zeker. andere landen helpen is heel leuk, maar neem bv Haiti, miljoenen zijn erheen gegaan. iemand gezien hoe het er nu uitziet? nog net zo'n zooitje, geld komt niet aan en enorme delen verdwijnen in de organisaties.
en zoveel nederlanders die het al zo moeilijk hebben, en niemand die daarvoor inzamelt.

let maar op, over 5 jaar hebben ze in afrika inzamelacties om ons te helpen O-)

honden page profiel Sandra en FleurtjeSandra en Fleurtje 3 doggies

honden foto van Sandra en Fleurtje

Gaan de uitkeringen naar beneden uhhh welke dan de sociale dienst uitkering of de ww en Joe zit het met de WAO ik heb er namelijk niets over gehoord.
Hondenbelasting tja.. Veel te hoog vind ik het.

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max 3 doggies

honden foto van Simone & Max

Ja met "HELP JEROEN DE WINTER DOOR" ;-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

@wendy ja precies.je kan hier niets tegen in brengen.je mag betalen en je mond houden.
maar al die katten die in de tuin hun behoefde lopen te doen,dat mag allemaal wel.en de paarden die door de stad lopen stil staan en flatssssss hun ding laten vallen?dat is allemaal maar normaal en jij die daar geen erg in hebt,staat lekker met je schoen in een paardenvlaai O-)
en als je daar wat van zegt,kan je nog een bekeuring krijgen ook :'(

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

precies, houd jeroen z'n kacheltje brandend O-) :-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

@jeroen dat zit er zeker in.dat ze ons moeten helpen over een aantal jaren. :'( er gaan zo veel miljoenen naar andere landen en wij zitten in de armoe.laten ze ons ook maar helpen.

@fleurtje ik weet niet precies welke er allemaal omlaag gaan,maar het staat in de begroting.
die van mij gaat zeker omlaag. O-)

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max 3 doggies

honden foto van Simone & Max

Laat ze maar eens die zakkengraaiers aanpakken van al die instanties!!
ipv van ons... de "gewone" burger die alles doen voor hun beestjes en werken alleen maar om te betalen en andermans zakken te vullen O-)

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

@simone precies.het is te gek voor woorden.laatst belde ik agis op en toen zij de mevrouw tegen me,wilt u wel onthouden dat de premie in het nieuwe jaar fors omhoog gaat? O-) O-) en dan denk ik bijmelf,pfff ook dat nog :'( nog minder te besteden.nog meer overal op gaan bezuinigen.het word steeds moeilijker om normaal te leven. O-)

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Wat ik heb gehoord gaan alle uitkeringen naar beneden. Ik was 18 toen ik naar Israel ging en krijg een heel klein beetje geld daar dus van. Ik kwam zwaar gewond naar Nederland en ben toen hier 100% afgekeurd. Nog geen 2 jaar later (ondanks alle brieven van artsen enzo) ben ik ineens 100% goedgekeurd (ze hebben niet eens iets gedaan, ik zat amper en was al goedgekeurd). Als ik zou terugvalen moest ik maar weer me aanmelden bij het uwv, en in ben dus ernstig teruggevallen, alleen is mijn dossier ineens gesloten en kon ik een proces gaan aanspannen (wat mij dus veel geld had gekost). Mijn nichtje heeft non hodgin en was uitbehandeld, maar ook zij kon gewoon 40 uur werken onder het mom arbeids therapie :'( , zij leeft helaas niet meer en heeft de laatste 3 maanden gewoon niet kunnen doorbrengen zoals ze had gehoopt (ze ging er qu geld ineens behoorlijk op achteruit).

Nu hoor ik net dat er een behoorlijke korting op pensioen op komst is :'( , dus zet je maar schrap!

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

@hasassa dat vind ik vreselijk van je nichtje.en natuurlijk ook voor jou zelf.maar ik ben ook voor de helft afgekeurd maar ik wil dolgraag werken.maar mij vinden ze te oud.en nu kan ik dan 3 maanden stage lopen met behoud van uitkering om ervaring op te doen,en dan denk ik ervaring??????
ik heb 27 jaar ervaring.waarom moet ik ervaring opdoen?echt je word gek in dit land.mijn zus heeft al jaren last van haar knie maar ze moets werken.dus zij braaf al die jaren gewerkt met pijnlijke knie.en morgen word ze geopereerd aan haar knie omdat ze veels te lang door gegaan is maar ze moest wel.ze heeft een gezin twee kids dus ze had geen andere optie.en nu zit ze dan in de ziektewet met een ienie mienie uitkering en morgen de operatie.tja nederland O-) en of ze aub meteen wil melden wanneer ze weer kan werken??????????

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max 3 doggies

honden foto van Simone & Max

Schandalig is het...

En alle goede instanties zoals de dierenambulance en de asiels kunnen fluiten naar enige vorm van subsidie!

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

@simone ja precies.de asiels kunnen het al bijna niet meer aan.laat staan de dierenambulance.ik woon vlak bij de dierenambulance en ik zie wel steeds minder autoos staan. :'(

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max 3 doggies

honden foto van Simone & Max

:'( :'(

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

De sociale dienst is voor mij heel aardig, ze weten dat ik vecht en hun hebben ook alle rapporten van de artsen, ze hebben een lijst van mijn medicatie en noem maar op en nemen het ook serieus. Nu is het een touwtrekwedstrijd, te slecht voor de sociale dienst, maar bij het uwv hoeft niemand meer bij aan te kloppen. Wat ik gewoon schofterig vindt is dat ik niet eens medisch gekeurd ben, ze hebben niets met de map medische info gedaan dus ook geen brieven gelezen van de specialisten en ook de lijst met medicatie werd gewoon aan de kant geschoven. Het enige is, doe eens met je vinger het topje van je neus aanraken (dat kon mijn nichtje 3 dagen voor haar overlijden ook nog)!Een kennisje van mij zit bij het uwv omdat hij niet kan werken, maar mag wel een paar maanden naar afrika om vrijwilligerswerk te doen, hoe krom is dat!

De sociale dienst is nu in gevecht met het uwv, maar 3 keer raden, het uwv geeft niet thuis en reageerd niet eens op de aangetekende brieven van de sociale dienst. 1 van de beveiligingsmensen in het uwv liep met me mee naar buiten en zei, er werken hier geen artsen meer, maar beulen, boeren en slagers!

Maar ook de mensen die wel bij het uwv afgekeurd zijn hoor ik steeds meer klagen, ze zijn gewoon steeds vreselijk aan het rommelen, nieuwe regels zus, nieuwe regels zo en je hebt je overal aan te houden, behalve hun, hun hoeven zich helemaal niet aan hun eigen regels gehoor te geven.

Het is gewoon niet alleen de hondenbelasting die omhoog gaat, alles gaat omhoog, maar de uitkeringen worden lager.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Die Occupy mensen zitten er niet ver naast vind ik. Als je hoort dat iemand ontslagen word en miljoenen aan bonussen mee krijgt... Echt, te idioot voor woorden.

Hier in Rotterdam is de kwijtscheldings regeling trouwens afgeschaft. Leuk. Men moet zich eens gaan realiseren dat hondenbezitters die driemaal per dag buiten komen de sociale cohesie in de wijk én de sociale controle verbeteren. Iemand met een hond groet ik, en maak ik een praatje mee. Zonder hond herken ik die mensen soms niet eens, en word er dus ook geen praatje gemaakt. ;-)

honden page profiel chantalchantal 3 doggies

honden foto van chantal

Hier geen hondenbelasting, maar ook geen uitlaatveldjes. Wel bos maar dat si waterwingebied dus officieel mag je daar de honden niet laten loslopen (doet iedereen uit het dorp wel) geen idee hoe het zit met de geen poepopruimen en poepzakjes regels.

Even off topic

@ Hadassa en Nora

Lieve schatten, als ik jullie verhalen lees kan ik alleen maar heel boos worden, Boos op het krommme nederland. Waar iedereen de broeksriem moet aantrekken maar die flikkers in Den Haag krijgen nog wel jaren aan wachtgeld. Als ik werkloos word krijg ik 2 maanden ww en daarna geen bijstand omdat mijn vriend werkt. En hun hebben dikke opleidingen dus kunnen zo weer aan de slag. Helaas zijn er veel mensen in een uitkering die oneerlijk behandeld worden, mensen die willen werken maar geen kansen krijgen, mensen die niet kunnen werken en niet serieus worden genomen en jammer genoeg veel te veel uitkeringstrekkers die niets mankeren maar het wel makkelijk vinden. Laat ze die mensen eens aanpakken!! dan zou jullie uitkering niet omlaag hoeven! Ik ken iemand, zit in de wajong mankeert niets (oke iq is onder de 100, maar dat betekent niet dat je niets kunt) en werkt er lekker zwart bij, heeft hij eens een baan en wordt hij door eigen schuld ontsalgen krijgt hij gewoon lekker weer zijn uitkering. Het is verdomme zo oneerlijk in Nederland, ze zijn knettergek, weet ik hoeveel miljard naar griekenland , straks spanje, italie en portugal. MIljraden naar afrika ed... en wanneer zij wij nederlanders een aan de beurt, hoeveel gaat hier wel niet mis. Alles wordt duurder en straks onbetaalbaar, iedereen heeft straks schulden en kan niets meer. Mensen bij voedselbanken, wachtlijsten bij de jeugdzorg, zoveel dieren in asiels en ga zo maar door. Mensen die net geen recht hebben op subsidie en dan de nieuwe woningwet. Verdien je meer dan 36.000 euro kun je niet meer huren onder de 650 als er al huizen beschikbaar zijn, maar kunnen die mensen wel kopen dan... nee want de huizen zijn veel te duur en een hypotheek krijgen is veel te moeilijk... Ik kan van geluk spreken, ik ben onder de woningwet uitgekomen door woningruil, mijn vriend en ik hebben beide nog wel werk, allebeu een auto en we verdienen genoeg om lekker te leven... maar oh wat ben ik boos op de regering dat ze nederland zo verneuken!!! nog even dan zijn we zelf een derde wereldland... laat hun maar eens inleveren met hin 172.000 euro per jaar... want hun werk doen ze toch voor geen meter.. het wordt tijd dat nederland harder wordt voor de mensen die leegzuigen en niets mankeren.. het wordt tijd dat die mensen voedselbonnen krijgen, dan willen ze wel werken... dan hoeven de mensen die een uitkering echt nodig hebben er niet onder te lijden... het wordt tijd dat wij met alle nederlanders allemaal gaan staken 48 uur.. heel nederland plat en eisen dat we met respect behandl gaan worden ipv als tweederangsburgers

honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Cabasja

" @cabaja ik heb altijd een dik salaris gehad.en toen raakte ik ziek en ging de ziektewet in.met aanvulling daarom had ik geen recht op huurtoeslag.nu ik een wia-uitkering heb krijg ik het wel.
"

Nogmaals zoals ik al zei of ze zitten in een dure huurwoning waardoor ze geen huursubsidie krijgen en dit is dus het geval ;-)
Maar het is inderdaad allemaal niet makkelijk ik weet er alles van....

honden page profiel CabasjaCabasjagoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Cabasja

Hier in Best is het trouwens zo dat je kwijtschelding kunt aanvragen bij de gemeente voor belastingen.
Misschien kun het het nog eens proberen,al snap ik dat je moed in je schoenen is gezakt,maar vaak hebben de brutale toch de halve wereld,als ze maar gek van je gezeur worden misschien.....

honden page profiel MarijnMarijn 3 doggies

honden foto van Marijn

" bij ons is de honden belasting af geschaft maar de regels zijn wel strenger geworden .

we hebben wel veel honden uit laat veldjes (waar ik nu even niet meer kan komen ;-) "


Wel joh, je kan daar nog wel komen, alleen niet op bepaalde momenten. Waar moet je Vito anders uit laten, als ze je pakken op een plek waar hij niet mag poepen/ komen heb je een groter probleem.

Toch???

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

@hasassa ja het is verschrikkelijk.de 1e keer dat ik werd opgeroepen bij het uwv,ging het zo,ik was nog niet eens binnen en toen begon hij al,ja we gaan niet beginnen met ik kan niet want daar geloof ik niet in.ik zat nog niet eens op die stoel.dus ik keek hem aan en zij tegen hem,als u zo begint zijn we gauw uitgepraat.en vertelde hem hoe het wel werkt.ik heb namelijk 9 jaar bij het uwv gewerkt en weet wel zo een beetje hoe het zit.en daar had hij niet van terug.onbeschoft en bijdehand zo noemde ik hem dan ook.toen hij het hele rapport nog eens verdraaid had opgeschreven heb ik een klacht tegen hem ingedient.zo ga je niet met mensen om.toen kreeg ik een andere bedrijfsarts.echt je word moe van dat vechten.

@chantal ik ben het volkomen met je eens.27 jaar heb ik gewerkt,van kassiere tot het Hoofdburo van Politie en ga zo maar door.en wat krijg ik voor me jaren ploegen?nog net genoeg om de rekeningen te betalen.maar het is te schandalig voor woorden dat wij zo worden behandeld.er zitten zo veel jongeren die zijn afgekeurd.dan is mijn stelling,pak de jeugt ff lekker aan en laat ons met rust.


@cabasja hier in amsterdam is dat niet zo makkelijk. O-) ik blijf gewoon elk jaar proberen hoor.
ze worden toch al gek van mij,nou liever hun gek als ik :-D

honden page profiel L, K & PL, K & P 2 doggies

honden foto van L, K & P

@ Nora: Ik was het helemaal met je eens. Totdat je begon over de jeugd die dan maar ff lekker aangepakt moest worden. Waarom die dan wel? Ik ben ook jonggehandicapt, maar ik kan niet meer dan een 50+ die is afgekeurd. Ik heb minder gewerkt, dat is waar, maar ik ben dan ook al mijn hele leven ziek. Denk niet dat ik er daardoor minder recht op heb dan jij.

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy

honden foto van nora jazzy en poppy

@leila zo moet je het niet zien.ik bedoel de jeugt die hier op straat hangt en die de boel lopen te verpesten en zijn afgekeurd.als ik je geraakt heb hiermee,sorry.ik ben dan wel 45 maar heb wel mijn halve leven gewerkt met mijn ziekte en al.en ik vind het geen pretje om ziek te zijn.en ik denk jij ook niet.maar wat ik feitelijk bedoelde te zeggen was,als ze nou eens de jongeren zouden aanpakken die wel in staat zijn om te werken,en die dan gewoon zwart werken en een afgekeurde uitkering krijgen,als ze die nou eens zouden aanpakken dan zouden wij meer krijgen.dus jij hebt er recht op en ik zeker ook. :-D ik bedoelde niet de zieke jongeren.

Anoniem (Gast)

de rijke worden rijker en de armen armer.
straks krijg je nog de bonnen terug dat je een brood mag gaan halen.
armoede in nederland bestaat niet zeggen ze ach ga toch weg nederland wordt steeds erger.
ze moeten eens andere dingen aan pakken wat veel geld kost de gevangenis en de junkies ect dat kost pas geld

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

De voedselbanken schieten als paddenstoelen de grond uit dus dat lijkt me genoeg zeggen. Laat als die gevangenen maar eens lekker aan het werk gaan, het lijkt wel of die heerlijk genieten van een luxe hotel :'(

Anoniem (Gast)

ze moeten eens net zo treng worden als in andere landen met ze 30 in een cel enzo.
nederland is een lui lekker land kom maar binnen en wij worden werkeloos en mogen aan de geeuwhonger zitten.
dat is nederland

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max 3 doggies

honden foto van Simone & Max

Ik hoorde vanochtend dat de kans bestaat dat de voedselbanken verdwijnen omdat de staat geen subsidie wilt geven O-)

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Das helemaal mooi, terug naar de jaren 30/40 Het zou schandalig zijn, wel miljarden uitgeven an weet ik het allemaal, maar het eigen volk mag onderhand dood neervallen :'(

honden page profiel RoméeRomée 2 doggies

honden foto van Romée

" In de telegraaf staat alleen over Rhenen dat daar het tarief wordt verdubbeld.
Over andere gemeentes staat er niks behalve dat het SOMMIGE gemeentes betreft.

In Arnhem wordt het zelfs afgeschaft :-D
Nadeel is dan dat de uitlaatveldjes worden weggehaald en dat je het dus zelf moet opruimen maar dat doen we toch al trouw of niet? ;-) "


Echt waar :o
word het afgeschaft??
Dus die uitlaatstrook bij ons achter gaat ook weg :'(
daar heb ik Tacsi net geleerd om daar alleen te peopen O-)

honden page profiel SannieSannie 3 doggies

honden foto van Sannie

Hier geen voorzieningen, maar ook geen hondenbelasting. Scheelt mij met mijn 8 honden bijna 600 euro tov mijn oude woonplaats Kaatsheuvel.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "hondenbelasting" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 7 12 3 45 6 7
Volgende forumvraag: Frustratie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^