niet lopen na castratie....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Wup (Gast)

Onze hond is donderdag jl gecastreerd. Alles goed direct na de operatie, was snel weer wakker en we hebben m donderdagmiddag meegenomen. Uiteraard tips en regels gekregen van de DA.
Maar nu loopt hij nog steeds niet, kan wel een heel klein stukje maar het is net ie niet durft...voorpoten lopen en hij kijkt gelijk naar achteren naar flank of rug. Hij loopt dan metertje en lijkt of hij denkt dat ie wat aan zijn achterkant heeft hangen, staart tussen de poten en helemaal zielig kijken. Hij kijkt alsof hij mishandeld is, zo lijkt het!
Achterpoten hebben wel kracht, maar doen niet mee met lopen oid.
Lijkt geen pijn te hebben, jankt niet. Wond ziet er goed uit, niet opgezwollen of ontstoken. Balletjes (ex- ;-) ) ziet er ook goed uit.
Hij slaapt heel veel. Hij eet en drinkt wel, niet veel. Maar niet op z'n plek, ik moet het voor m neerzetten. Plassen doet ie wel, als ik m in het gras zet, hij loopt er dus niet zelf naar toe.

Maandag bel ik de dokter, maar misschien hebben jullie een idee, ook ervaring of tips...??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "niet lopen na castratie...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Anoniem (Gast)

Helaas geen reakties.....

Maar het probleem is opgelost :-) !
Onze hond is weer levendig, speelt weer, eten en drinken gaat goed. En ik ben niet eens naar de DA geweest.
Ik heb m maandagmorgen gewoon buiten aan de riem gezet. Klein eindje lopen. Hij bleef op zn kont zitten. Ik heb m genegeerd en telkens klein stukje aan riem meegetrokken, 1 a 2 meter. Tot hij zzelf ineens voorzichtig ging lopen. Wel heel erg beloond bij zelfstandig dat stukje vooruitging. En zie daar: hij heeft het overwonnen.
Het was gewoon angst voor het onbekende waarschijnlijk!!


groetjes!

honden page profiel IshaIsha

honden foto van Isha

Eh..het is ook niet niks he, hij is ineens wat kwijt..
Dat is natuurlijk erg vreemd en onwennig!!
Hij moest er gewoon even aan wennen, dat hij zn mannelijkheid kwijt is!!
:-)

honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam

honden foto van Annet & Sam

Max was ook z'n eerste dag niet zo fit, de volgende dag niks meer van te merken.. nou de kunst om hem zelf rustig te houden

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

spijtig dat je late reacties hebt gekregen, nog een van mij :-D

de operatie is heel wat, zijn balletjes zijn opeens even pijnlijk, ook al is de ingreep klein, wat wordt beweerd, maar is toch wat zeg, jij zou ook wijdbeens lopen toch als er daar wat gebeurd is, en een hond beseft dat wel terdege hoor.

goed gehandeld, mooi genegeerd, kijk als er wat aan de hand was is dat natuurlijk wat anders, maar mooi opgelost, even de drempel overheen.

en let maar op. nu is tie er over heen, nog een weekje en hij weet er niets meer van, misschien loopt tie zelfs nog prettiger nu er geen balletjes meer schommelen tussen zijn benen, want een beetje kleiner worden ze natuurlijk wel. :-D

honden page profiel zonnetjezonnetje

honden foto van zonnetje

Je berichtje was ertussen doorgelipt hier, kan wel eens gebeuren....

Gelukkig loopt ie weer! Het zal wel een beteje trekken. Fedor had er geen last van en denderde na een dag alweer door de tuin O-) O-) O-) Maar ja, niet iedere hond is hetzelfde en niet iedere operatie.

Bij twijfel kun je altijd je dierenarts bellen!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "niet lopen na castratie...." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^