van bench naar bhondenmand?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel annemarieannemarie

honden foto van annemarie

hallo allemaal! :-)

timo is nu 1,5jaar en we hebben nog steeds de bench.
hij slaapt er snachts in met de deuren dicht, en overdags ligt hij door het hele huis en ligt hij in de bench als hij zelf wilt.
als we boodschappen doen, weg gaan gaat hij altijd de bench in met de deuren dicht.

nu wil ik graag van de bench af, maar weet ik niet zo goed of dit gelijk goed zou gaan. ben bang dat die als we weg gaan de boel gaat slopen of gekke dingen gaat doen.

wie heeft hier ervaring in? en moet ik het eerst af bouwen dus overdags in een mand als ik thuis ben en als ik weg ga de bench op zetten en hem daar in doen?

kan ik het ook proberen om hem snachts in een mand te laten liggen als wij boven gaan slapen? hoe pakken jullie dit aan?

alle tips zijn welkom al vast bedankt ! O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "van bench naar bhondenmand?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ..

honden foto van .

snachts ligt dusty hier nog gewoon in de bench met deurtjes dicht, maar overdag niet meer, heb hier beneden een mand staan. hier heb ik eerst een tijd gewoon overdag de bench los gelaten ook als ik weg was, zo dat hij zelf kon kiezen of hij er in ging liggen of niet, na een tijdje een mand er bij gezet en de bench uit de woonkamer gehaald. die staat nu op de gang waar hij s'nachts lekker slaapt (boven)!

honden page profiel annemarieannemarie

honden foto van annemarie

moest wel even lachen, dacht als ik de bench en de mand in de woonkamer zet dan mag ik mijn woonkamer wel aan gaan passen naar de hond haha aan gezien ik een boxer heb en het geen kleine bench is + een honden mand zou ik mijn 2 persoonsbank er voor uit moeten halen hahah
ik denk dat ik eerst de deurtjes maar is meer los ga laten, en dan ga kijken met een mand voor overdag, en zo steeds meer uit ga breiden

honden page profiel ..

honden foto van .

hier stond ook grote bench hoor :-) ! overgenomen van iemand die een boxerpup er in had liggen, Dusty kon er in wonen! :-D zijn ook mega grote dingen om in je woonkamer te hebben staan O-) ! Ik heb daarom ook na een poosje de bench weggezet en de mand er voor in de plaats gezet. duurde een paar dagen maar toen ging hij lekker in de mand liggen, of op de bank O-)

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Diesel is nu 10 maanden en wil sinds 1.5 maand niet meer in de bench.
Wij hebben de bench gelijk weggedaan en een mand neergezet.
's Nachts en als ik boodschappen doe dan gaat hij in de gang met een traphekje voor de trap dit gaat prima.

Ik moet wel zeggen Diesel lag weinig in de bench en van z'n mand maakt hij ook niet veel gebruik ligt liever op de koele vloer.

Als ik jou was gewoon bench eruit mand erin en je zult zien dat het vast wel goed gaat, volgens mij maken wij er altijd meer een probleem van dan de hond.

Als je merkt dat hij toch zijn "veilige holletje" mist kun je er altijd weer voor kiezen om de bench terug te zetten.

Succes ermee!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "van bench naar bhondenmand?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Tweede Chihuahua
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^