Hartruis / hartklep / vergroot hart

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Heel veel sterkte gewenst baasjes van Boomer. Daarstraks pas dit topic gezien en alles gelezen. Intrieste dagen en weken zijn dat he, met angst, sprankeltjes hoop, ongeloof, onmacht en toch de wetenschap dat je erdoor moet... Pfff... We voelen zeker met jullie mee en velen hier weten hoe het voelt, dat weet je wel.

Maar jullie hebben goed gehandeld en de juiste beslissing genomen. Je hondje heeft een mooi leven gehad. Ondanks de hartruis heeft hij nog een tamelijke leeftijd bereikt en gespeeld tot bijna aan het eind met eigenlijk nog de zin om te spelen. Het was een gelukkige hond en die enkele weken dat het echt niet goed ging zullen lang geleken hebben door de ongerustheid en de pijn die jullie voelden als je je hondje zo zag.. Maar eigenlijk is dat een korte tijd in vergelijking met zijn 9 jaren bij jullie.

Het kan in het begin moeilijk zijn om erover te praten, maar blijf elkaar steunen... Je beseft maar al te goed wat de ander voelt. Nu zitten nog die droeve gedachten vers in je geheugen, maar stilaan komen de mooie herinneringen terug en hopelijk halen ze de bovenhand. Want dat verdient je Boomer, dat hij mooie herinneringen achterlaat,... herinneringen aan de tijd dat hij volop van het leven genoot en dat hij jullie gelukkig maakte. Boomer blijft je trouwe maatje en jullie zijn trouwe baasjes. Je hebt hem een waardig en rustig einde gegeven waar hij zichzelf blijkbaar ook bij neergelegd had. Niets blijft duren behalve de herinnering aan hoe het was en de liefde en vriendschap die er was.. Maar die dingen blijven dan ook voor altijd. Ondanks het gemis zijn dat de dingen waar we dankbaar voor mogen zijn.

Dikke knuffel voor jullie en in gedachten voor Boomer, die zeker ook met tevredenheid zou teugblikken op zijn leventje bij jullie.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hartruis / hartklep / vergroot hart" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Ik weet dat de grens tussen goed en slecht nieuws nog lang nazindert in jullie hoofd.

Het is snel gegaan, de nachten van bezorgdheid en de consultaties.

Je denkt dit is een actieve hond en heeft nooit iets meegemaakt, en dan toch...

Jullie hebben alles gedaan wat jullie konden, en hij heeft een geweldig leven bij jullie gehad.
Wees blij dat het zo snel is gegaan, een mooiere manier ,al klinkt dit cru, is er niet.

Ik wens jullie heel veel sterkte voor het gemis dat er nu onvermijdelijk is.

honden page profiel Cobra IvoryCobra Ivory

Gister dus bij het crematorium geweest om de as e.d. op te halen.
We waren best zenuwachtig, maar de mensen daar stellen je direct op je gemak, en nemen ook echt de tijd voor je.

Maar het belangrijkste is, dat we hem nu weer thuis bij ons hebben.

En aangezien het huis nu zo stil/leeg is zonder hond, hebben we besloten langzaamaan toch weer op zoek te gaan naar een nieuwe hond, mede omdat we een tijdje terug eigenlijk al hadden besloten om er een 2e hond bij te nemen, alleen is er dat vanwege de afgelopen 2-3 weken niet meer van gekomen.

Nu gaan we dus weer op zoek naar een "opvolger".
Probleem dat wij als hondenliefhebbers hebben, is dat het voor ons moeilijk is om te kiezen tussen de vele rassen, dit omdat we praktisch alle hondenrassen, een warm hart toedragen.

honden page profiel ChickaChicka 3 doggies

honden foto van Chicka

Gelukkig dat de mensen jullie op je gemak stelde en de tijd voor jullie namen, het is ook niets wat jullie er er even kwamen/gingen doen, en dat jullie zenuwachtig waren, ja begrijp ik goed :'( .

Nu hebben jullie je kanjer weer in huis, maar waar jullie ook zijn, in gedachten is jullie kanjer steeds bij jullie, vergeten doen we onze kanjers nooit, never.

Geef, maar dat zullen al wel gedaan hebben jullie kanjer een mooi plekje in huis.

Nu de zoektocht naar een opvolger, dat het er de afgelopen 2 a 3 weken niet van gekomen is, snap ik na alles wat er gebeurd is, de afgelopen weken.

Het is moeilijk kiezen er zijn vele leuke, mooie, lieve rassen, jullie komen hier vast wel uit, volg je/jullie hart.

Groetjes en een dikke knuffel van mij en Chicka

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious 3 doggies

honden foto van Goldendelerious

Wat erg. :'( Een moedige beslissing.
Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. 3 doggies

honden foto van Irene Emma.

Je verhaal heeft me gegrepen, de manier waarop je het verhaal van je hond vertelde brak mijn hart. Ook de manier waarop je afscheid van je hond wilde nemen,was heel liefde vol en zeker, vergeten doe je hem nooit.
Je mag ook weer uitkijken naar een nieuwe hond,tuurlijk hij/zij zal een troost zijn. Wij hadden nog een hond en je wil niet weten wat een troost hij ons gegeven heeft.
Ik hoop dat je een mooi ras uitkiest waar je heel veel plezier mee mag beleven.

Wens je heel veel sterkte de komende tijd en hoop dat je straks veel over je nieuwe hond wil vertellen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hartruis / hartklep / vergroot hart" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Labrador pup chocolade gegeten
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^