help een kwaadaardis gezwel!!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

hallo Yvonne,

schrik er weer van te lezen dat het niet zo goed gaat met Simba, last van stijve spieren en moeite met opstaan.Je hebt wel al medicatie gekregen en hoop dat hij het daar een beetje beter op doet.Hoop dat je inmiddels de glucosamine al hebt en kan gaan gebruiken.Wens je wederom weer alle sterkte en geniet een beetje van je vrije tijd.Een knuffel voor jullie alledrie.

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Hallo Helene,

dankjewel.

Het gaat niet goed met Simba, hij ligt apatisch voor uren achtereen op hetzelfde plekje.
Vandaag was ik vrij en heb hem goed kunnen observeren, waardeloos. Mijn zusje was hier vanochtend met een lading Tramadol, wat later bij de DA bleek, hetzelfde als het diergeneesmiddel. Krijg ik nu gratis van haar, zij heeft dit middel in haar pakket O-)
Ze zei, yvon, simba loopt echt kreupel, dit is echt zielig, heeft hij die medicijnen niet gehad?
Ja natuurlijk, en nu ik vrij was heeft hij 3xdaags tramadol gehad, met veel te weinig resultaat.

Zijn geopereerde achterpoot ontlast hij geheel, en die bil/been is echt mager geworden. Buiten dat hij strompelt met zijn voorpoten...

Gadverdamme.

Ik wil niet dat hij pijn heeft, maar het lijkt erop dat hij echt veel pijn heeft ook met medicatie, en dit wil ik absoluut niet voor hem.

Ik weet wel wat dit betekent, maar het licht verdwijnd uit zijn ogen, komt niet als ik hem roep voor wat verse groentesoep...noem maar op..,ik denk dat hij het gezien heeft:-( Wat doet dit zeer..ik wil hem nog graag bij me houden,

Liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon

honden page profiel Nadja & BinkNadja & Bink

honden foto van Nadja & Bink

Tramadol is een opiaat en daar worden ze heel suf en apathisch van.
Ik herinner mij nog van Bink dat hij mij aankeek alsof hij me voor het eerst zag. En dat hij ging hallucineren van die pillen.

Héél pijnlijk om te zien als je beest langzaam tussen je vingers doorglipt.
Wat ontzettend balen dat hij niet op die pillen reageert.

Héél veel sterkte!

honden page profiel Nadja & BinkNadja & Bink

honden foto van Nadja & Bink

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hoi Yvonne... Geen leuke berichtjes he... Ik hoop dat de glucosamine hem verlichting brengt en dat hij door minder pijn in de gewrichten weer spieren zal kunnen opbouwen.

De pijnwegnemende en sufmakende medicatie is inderdaad niet het ideaal... Je kunt er op verder zonder teveel mee te maken... maar je maakt ook echt niks mee, behalve suffen. Kun je geen mailtje sturen naar de arts die de poot geopereerd heeft ? Misschien kan die je laten weten hoe je best weer spieren en weefsel opbouwt.

Arme Simba... Dit heeft hij toch niet verdiend... Zo moedig gewees met z'n bekje terug gebruiken. 'k Ga toch maar een kaarsje voor hem branden.

Groetjes Yvonne en knuffel voor je draakjes.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

he verdorie Yvonne hier zit je niet op te wachten, akelig als het om je maatjes gaat.En vooral voor Simba is het afzien zo.Is het niet mogelijk toch een ander medicijn te krijgen waar Simba minder suf van is.Denk dat je dan ook beter in kan schatten hoe het echt met hem is.Moeilijk om zo te zien door de zware medicatie.Weet dat dit het laatste is wat je wil maar ik hoop dat hij nog een poosje bij jullie mag blijven, maar als het echt niet meer gaat.......gatver moet er niet aan denken maar dit laatste jaar heeft mooie dingen gebracht voor Simba maar ook hele moeilijke.Jij kent je lieverd het beste en ziet wanneer het genoeg is geweest,maar laten we hopen dat het niet zo heel snel al is.Sterkte en een knuffel voor jullie.

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Bedankt voor jullie lieve berichtjes O-)

Doet moeders en haar kinders hier natuurlijk goed, ja want raar is dat, mijn kinderen zijn uitgevlogen, hebben het goed, mijn dochter ook weer kinderen, ik zit hier echt niet met het legenestsyndroom, nooit gekend..., heb namelijk mijn andere 'kinderen'om me heen mijn 2 lieve honden, 23 diamantduifjes, krengerige haan, maar ja wat wil je als je geboren wordt als haantje, 1 australische kuifkwartel, 2 kanariespannetjes, en een prachtvogel, een kakariki geel met rood voorhoofd luistert naar de naam bassie, voor die laatste zoek ik iemand met een grote vollière net als hier maar deze pikt de duifjes op hun rug, gratis af te halen, als het maar een grote volière is ;-) Ik wil hem niet in een kooitje, is hij te leuk voor.


Verder over Simba, ik heb het idee, dat toen ik thuis kwam vanavond hij meer in zijn doen was dan vorige dagen, hij stond met een plaid in zijn bek bij de achterdeur om me te begroeten O-)
Vervolgens heeft hij in de tuin gelegen, en daarna al een tijdje op mijn voeten bij de PC.

En ondanks dat hij vandaag maar 2xdaags Tramadol heeft gehad, want ik was aan het werk, na zaterdag ben ik gelukkig 2 weken vrij en kan die vent goed in de gaten houden.

Verder heb ik even een paar foto`s geplaatst van de laatste 2 dagen,

Liefs en pootjes,
Simba, Flippie en Yvon

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Misschien en laten we het hopen dat het dat was, had Simba last van de warmte.
Geniet van je vrije dagen en hoop dat je je niet teveel zorgen hoeft te maken.

Een knuffel voor jullie.

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Ja TNX Helene,

maar ik maak me wel degelijk zorgen om Simba...

Vanmorgen was ik er plm 7.00 uit om eten te geven te spuiten en medicatie toe te dienen, daar staat hij altijd graag voor op want er hangt een broodje gezond aan vast die is verpakt met de metacam em tramadol, hij ziet alleen dat brood want na spuiten volgt altijd die beloning wat ik nodig vind;-)

Wij kregen om plm 11.00 zeer aangenaam bezoek van iemand van HP,met haar 2 golden retrievers, simba was nauwelijks te houden, zulke mooie dames en dan nog van eigen soort, dat duurde maar heel even, toen hij ze zag was het weer het heertje,maar hij kon niet meer, lag binnen, zonderde zich af...
Bovendien, deze vrouw zag ook dat hij echt mak liep.

Hij lag binnen, ergens, en likt mijn handen constant, of mijn voeten, maakt niet uit wat...hij is zo lief en wil graag lief gevonden worden.

Vanavond was mijn dochter hier met haar gezin, haar man geeft alleen aandacht an flippie, terwijl simba zo is en simba kwispelt, hoe zeer doet dat mij, want hij vind simba geen leuke hond, maar in deze situatie...nou ja, laat ik me daar maar niet over uit.
Simba is een lieverd, en hoe meer hij zich afzonderd, hoe beroerder ik me voel.

Het is toch wel een beetje veel mijn maatje door de jaren heen en een echte lieverd, ondanks zijn rotjeugd. En dan denk ik dat zijn leven veel te kort is omdat hij het pas heeft beleefd voor een paar jaar, dat doet me zeer, hij is dan wel 10, maar welke rotoperaties, castraties op jonge leeftijd, voor zijn 2de jaar, en alle rotdingen heeft hij meegemaakt, mag hij nou eindelijk even een ouwe dag hebben? nee... ik vind het niet eerlijk naar Simba toe, hij heeft geen leuk leven gehad.

Het uitlaten, het lopen aan de riem, vond hij fantastisch, de riem zelf in zijn bek dragen, ook nadat hij geopereerd was, geweldig..., maar de laatste uitlaten aan de riem ging ook al niet goed, hij liep niet goed, dus lopen met hem volgens enkelen van jullie heb ik niet opgevold, want hij had pijn, zag ik bij de uitlaat, dan maar die 40 meter diepe tuin in.

Liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Als ik daar bij Simba was, dan kreeg 'ie een dikke knuffel van me!

Weet dat je hem met de beste zorgen en liefde wil omringen.

Het is niet makkelijk(problemen, ouderdom...), ik weet het...maar je zorgen zijn goud waard, en maken hem blij, dat weet ik zeker!

honden page profiel Senna en AstaSenna en Asta

honden foto van Senna en Asta

hey yvon
Hij kan ook van de warmte naar binnen zijn gegaan want dat doet asta hier ook ,zij heeft het snel te warm net zoals het vrouwtje O-)
Simba is een echte schat!
Ze gaat haar eigen gangetje.
Ze is ook de jongste niet meer toch?
Als ik 80 ben dan dans ik waarschijnlijk ook de vonken er niet meer van af!

Ik hoop dat de glucobest snel gaat werken voor simba.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Lieve yvonne wat een zorgen om je maatje, wordt er zelf een beetje verdrietig van,maak al vanaf het begin dat je hier kwam alles mee van hem en heb me er altijd over verwonderd met hoeveel liefde je over je maatjes praat en hoe goed je voor ze zorgt,en dat je manneke nu niet zo uit de voeten kan doet jou maar ons ook veel pijn.Wat andere mensen, wie dan ook van je honden vinden is totaal niet van belang, jij houd heel veel van ze, en geeft ze alle liefde die ze nodig hebben.en al heeft Simba een slechte start gehad en veel meegemaakt, jij hebt er toch voor gezorgd dat hij sinds hij bij jou is een prachtig leven heeft, en er hopelijk nog een poosje van kan genieten.Kan je zorgen niet wegnemen maar kijk het dag voor dag aan.En geniet van elke dag die jullie samen zijn. ;-)

honden page profiel MirjamMirjam

honden foto van Mirjam

Hoi yvonne,
Wens je heel veel sterkte toe met simba!
Las net dat het wat slechter gaat met simba. Ik dacht ineens aan een topic over backmotion.
http://www.hondenpage.com/hondenforum/49183/mijn-ervaring-met-backmotion.php
Misschien is dat wat voor simba...
Maar volgens mij is het behoorlijk duur ;-)
Ik heb het echt te doen met jullie! Ik lekker 4 weken op vakantie en jij de hele dag werken :'(
Simba heeft het echt wel goed bij jou! Dat weet ik wel zeker!
Er zijn genoeg mensen die het al lang hadden opgegeven!
Wens je nogmaals heel heel veel sterkte toe!
Geniet van elke dag samen!
Groetjes
Mirjam

honden page profiel carla & joycecarla & joyce

honden foto van carla & joyce

Hoi Yvonne,

wat erg dat het met Simba (nog) niet goed gaat. Ik hoop dat het met de medicijnen allemaal wat beter gaat. En als hij inderdaad niet meer zo ver wil wandelen, dan is het zo. Hij is inderdaad de jongste niet meer en wij lopen ook niet meer zo vief als wij zo oud zijn. Als hij maar geen pijn heeft, dat is het belangrijkste, toch?

heel veel sterkte voor jou, Simba, maar zeker ook voor Flippie.


Carla, Lady en Spoeky

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Bedankt voor jullie reacties,

Vandaag mijn eerste vakantiedag...11 dagen vrij dus even niet hard werken, lekker.

De hele dag in de tuin gewerkt en Simba....de hele dag buiten tot net, komt bij me staan als ik de heg snoei en is vrij goed en oplettend vandaag ;-)

Hij lijkt beter te lopen, @ Bianca, die Glucobest werkt toch niet al, of kan het wel? Het poeder gaat gelijk met de tramadol naar binnen op een bruin broodje.
Tevens probeer ik hem wat los te laten zoals je adviseerde.

En Mirjam, ik heb het Topic gelezen, interressant tnx voor de tip, eerst de Glucobest maar proberen,
ben hier heel erg blij mee O-)


Liefs en pootjes


Simba, Flippie en Yvon

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hoi Yvonne,

Het weer zal er ook mogelijk aan verhelpen. Hier in de buurt heeft er ook iemand een Golden Retriever van bijna 10, net zoals Kylie. Die mensen gaan elke dag een paar keer een redelijk toertje met haar doen.

elke dag... behalve als het weer wat warmer is. Eén keer over de 22° krijgen ze die niet meer uit de koele gang en wil ze niet mee wandelen, hoe leuk ze het anders ook vindt. Ze begrijpen dan ook niet dat Kylie met plezier bij veel hogere temperaturen haar rondje doet en als ze los is zelfs rent.

Glucobest ken ik niet, maar ik zou er ook zeker gebruik van maken en het een hele poos volhouden.

Ik heb die man van 84 nog eens gesproken en hij is nog altijd in de wolken over "zijn" glucosamine. Hij zei dat hij één keer 2 weken gestopt was omdat hij na al die tijd pijnvrij te zijn dacht dat hij geen artroselijder meer was... Moest na die 2 weken dringend terug een potje kopen want de pijn kwam terug. Voor hem is en blijft het een wondermiddel.

Nu is er wel een "maar" !!!

Ik heb al op verschillende sites over glucosamine gelezen dat "mensen" met diabetis hun bloedsuikerspiegel extra in de gaten moeten houden als ze glucosamine nemen. Misschien hier ook rekening mee houden !?

Groetjes ensucces verder.


honden foto van Yvonne Flippie Simba

Dankjewel, Kylie...

Heet je mooie mechelaar nou Kylie, of jij?

Tnx voor de tip, ik heb deze week dus iemand hier gehad die mij een pot Glucobest bracht, erg lief en een hele fijne vrouw. Zij bracht haar 2 goldens mee en ze wilden maar wat graag zwemmen in mijn vijver O-)

Ik vind voor de rest nog steeds dat Simba vandaag beter gaat...staat eigenlijk samen met Flippie te kwijlen als ze denken dat er maar iets overblijft, was idd het geval...en ik verbaas me, want simba gaat gelukkig weer beter.

Ik hoop dat dit voortduurd en zie zijn genezing met smart tegemoet,


Liefs en pootjes,

Simba, Flippie en Yvon

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hmm...,

De mooiste van ons 2 heet Kylie :-)

Yvonne, als je beterschap ziet dan mag je weer vertrouwen hebben. Ook iemand die vandaag supergezond is kan morgen iets ernstigs hebben. Dus... blij zijn met elk lichtpuntje. Als het achteraf niet blijkt te zijn wat je hoopte dan neemt dat niet weg dat je een poos gelukkiger geweest bent... en je hondjes een gelukkiger baasje hadden.

Hier nog niemand aan de glucosamine voedingssuplementen... Maar, als ik kippensoep of gekookte kip voor koninginnehapjes klaarmaak dan kook ik achteraf de botjes extra, zoals in volgend artikel.

Wel wachten met zout ofzo tot je de botjes appart hebt, anders kunnen ze te zout zijn en ook weer niet gezond.

Van het kookwater van de botjes kun je porties in de diepvriezer doen en deze bij het voer voegen.


Enne... wie is bij jullie die draak ?

Fijne vakantiedagen gewenst!


http://www.chiropractic-help.com/KIPPEN-BOTTEN-TEGEN-ARTROSE.html

edith

honden page profiel Senna en AstaSenna en Asta

honden foto van Senna en Asta

Hij lijkt beter te lopen, @ Bianca, die Glucobest werkt toch niet al, of kan het wel?

Dat weet ik niet maar je weet maar nooit he?
Ik vind die tip van mirjam (backmotion)ook wel een goede.Hier heb ik ook al eens van gehoord dat het goed werkt.

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Nee, Simba lijkt echt beter te lopen, op zijn achterpoot na...die nog steeds er wat bijbungelt.

Zijn voorpoten lopen niet meer mank. En hijzelf lijkt meer in zijn doen, doet me goed O-)

Aankomende week is mijn DA weer terug van vakantie en ondanks zijn advies een rontgenfoto te maken, heb ik besloten dat ik dat niet ga doen.

Heb hier geen geld voor, de maat is echt vol, en bedenk dat ik alles naar binnen haal voor pijnstillers voor Simba, maar ook al blijkt er uit foto`s dat hij eigenlijk geopereerd moet worden kan ik het niet meer betalen, bovendien houd het een x op voor mijn ventje.

Voor nu gaat het gelukkig goed en ben uiterst tevreden hoe mijn mannetje zich gedraagd O-)


Liefs en pootjes,

Simba, Flippie en Yvon

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Is toch leuk als hij zo nog opleeft op de gluco!

Genieten van je mannetje is de boodschap!

nog een knuffel voor 'em!

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hem die glucosamine blijven geven dan... bloedsuiker een beetje in het oog houden... en moed geven... dus jezelf ook goed vinden ( en als het nodig is wat verwennen :-) )

Succes nog! Knuffel voor je hondjes.

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Ja dank jullie wel met alle fijne berichtjes en tips ;-)

Vandaag gaat het wederom goed met Simba, Flipse en Daisy zijn vandaag amper van hun plek af te praten....echt een luiwammessedag, nou ja voor deze draak dan niet maar wel alles op een relaxed tempo ;-)

Zo nog even een nieuw flesje insuline bij de DA halen, dan grijp ik niet mis....

Hoop dat het zo doorgaat voorlopig want zo is het goed;-)

Liefs en pootjes

Simba Flippie Daisy en Yvon

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Fijn te horen dat het weer een beetje beter gaat met Simba,geniet van jullie vrije dagen met elkaar.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Mag ook eens... Lekker Luieren :-) Ben ik ook weer aan toe. Veel plannen om in het weekend te werken... Maar er zal wel weer een en ander tussen komen... Ook luieren... dan houden we het beter vol ;-)

Pootjes van Kylie en liefs van mij.

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Idd, ik begin langzaam maar zeker ook weer een beetje relaxed te worden, was de hoogste tijd ;-)

Vanochtend ef thuiszorg geregeld voor mijn ouders, wat advocaatdingen geregeldm gaat gelukkig wat langs me heen, beter...

Vannacht de dames weer op de slaapkamer, Daisy snurkt toch echt wel hard en halverwege de nacht trok ze de vitrage eraf die stang met donderend geraas op de verwarming, hm hm, ze blijft vannacht toch maar weer beneden en alleen Flipse boven, slaap ik tenminste door ;-)

Kwam het dierenhok buiten in om de duifjes enzo te voeren, schiet er een klein muisje onder het konijnenhok vandaan, draait ie zich om gaat naar me zitten kijken met een slablaadje in zn bekkie, ach, die kan ik toch niet doden...draait zich om en snel met blaadje sla de tralies weer door ;-)


Simba gaat vandaag ook weer goed, gelukkig. Zometeen een afspraak en kan hij vandaag ook mooi weer 3 x Tramadol krijgen, fijn...

Had vandaag de voortuin willen aanpakken, gaat weer niet door, nou ik zie wel wanner ik er klaar voor ben, maar nu even niet. Het gras dat er niet eens hoort, staat 3 kontjes hoog, dat wordt spitten :'(

Nou fijne dag en Kylie geniet van je aankomend weekend, kan toch geen regen blijven hè?

Liefs en pootjes Simba Flippie en Daisy..en Yvon ;-)

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Hier was het vandaag  mooi weer...te tam om iets te doen..
Zonnetje scheen, komt zeker bij jullie ook hoor!

Lekker voor stramme spieren en gewrichten, alles gaat dan veel beter!

Prettig weekend voor jullie!

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

Dankjewel, hier was het ook goed vandaag,

Toch de voortuin toch alvast een klap gegeven, en de honden zijn uitermate mak, toch iets last van de warmte? Raar weer hier altijd, hollen of stilstaan.

Simba is behoorlijk in zijn doen nog steeds ;-)
en ik ben eigenlijk blij dat ik vakantie heb, begin steeds meer te ontstressen van een heleboel dingen.

Alvast een fijn weekend voor iedereen,

Liefs en pootjes

Simba Flippie en Yvon (en Daisy)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Hey Yvonne... Wie eerlijk is weet het... Je kunt niet alles doen in huis en tuin wat je zou willen... Of je moet echt stressen.

Ik wens je dus toe, dat je bij regelmaat eens iets kunt doen, zoals de tuin een klap geven... En er dan ook van genieten dat je dat gedaan hebt.

Als je er echt onderdoor zou gaan, dan kun je niets in orde brengen en ben je afhankelijk voor zowat alles... Werk op tijd en geniet op tijd... Dan wens ik je toe dat je op korte tijd meer gedaan krijgt dan je had durven hopen... En wat blijft liggen... Ja, dat blijft maar liggen... Behalve genieten en van en met je hondjes genieten,... laat dat niet "liggen" ;-)

honden page profiel Yvonne Flippie Simba Yvonne Flippie Simba

honden foto van Yvonne Flippie Simba

idd, je hebt helemaal gelijk, toch te druk geweest gister wel voldaan gevoel maar te moe dussss superslecht geslapen.

Straks even de nieuwe caravan bewonderen van mn ouders, en op 3 adressen de post/planten verzorgen.

Hoop halverwege de middag weer thuis bij de moppies te zijn, en zal proberen iets meer te laten liggen ;-)

Fijn weekend

Liefs en pootjes

Simba Flippie Daisy en Yvon

pagina 21 van 28 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 2122 23 24 25 26 27 28
Volgende forumvraag: Hoe oud kan een Mechelaar worden ?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^