stel jezelf hier even voor

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

er komen nu steeds meer leden , het is wel leuk als je jezelf en je hondje(s) hier even voorsteld :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "stel jezelf hier even voor " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

Ik ben Marijke , 56 jaar , hondentrimster van beroep ,Gentle is onze kruising Maltezer/Tibetaanse terriër van 10 jaar oud ,dan hebben we Lady , onze kleine dame , een echte Maltezer met haar nuffige buitjes ;-) 9 jaar oud , door mijn werk kwam ik nu bijna 4 jaar geleden een noodoproep binnen over een vlinderhondje dat men in wilde laten slapen omdat ze gebeten zou hebben , Roxy is een hondje met een verleden van mishandeling en verwaarlozing ,toen ze bij ons kwam ,10 jaar oud, had ze nog nooit een ander hondje gezien buiten de rotweiler waar ze mee opgroeide , nu is het een hele gelukkige dame die voor altijd bij ons mag blijven .
ps , ze heeft nog nooit gebeten en is de vriendelijkheid zelf.

honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady 3 doggies

honden foto van Nikita x Noa x Lady

Ik ben Nikita, bijna 21 lentes jong, ben studente verpleegkunde. Noa is mijn 1ste eigen hondje, hebben nog een hondje, maar die is er gekomen toen mijn broer en ik nog klein waren.
Noa is een speels, uitbundig hondje, heel lief, leergierig, maar soms met een eigen willetje :-D
Noa is gelijk een kindje voor mij en heeft mij tijdens een moeilijke periode heel goed geholpen om erdoor te komen :-) Ze wordt zondag 1 jaar :-D

honden page profiel Antoinet & LunaAntoinet & Luna 3 doggies

honden foto van Antoinet & Luna

Ik ben Antoinet en ben (nog) 49 jaar. Luna is mijn tweede maltezer. Mijn eerste maltezer heb is vorig jaar april overleden en dat heeft me heel erg pijn gedaan. En dat doet het eigenlijk nog als ik aan haar denk. Ze was mijn lieverd, een beetje aan de forse kant maar toch....



En nu heb ik Luna, inmiddels is ze 9 maanden oud. Een totaal ander hondje maar ook zo lief. Maar ze is geen schoothondje; het liefste wat ze doet is lange wandelingen maken, met stokken sjouwen en ravotten in het (zwarte) zand met andere honden. Of die nou groot of klein zijn dat maakt haar niets uit.

honden page profiel Heidi en MaxHeidi en Max 3 doggies

honden foto van Heidi en Max

Hallo, ik ben Heidi,33 jaar. Sinds vorige week vrijdag hebben wij een maltezerpup in huis. Hij is 13 weken oud en hij is heel lief. Zeker voor onze twee kapoenen Lara(11) en Lars(9). In het begin waren we ongerust omdat hij niet zo goed wou eten en omdat hij heel rustig was, maar nu lijken die problemen opgelost. Hij eet nu wel en hij is al een beetje actiever, maar nog niet zoals onze vorige hond dat was een labrador. De DA zei dat we dit niet mochten vergelijken en dat Max want zo heet hij kerngezond is.
Dus wij zijn heel gelukkig met onze kleine schat. Zelfs mijn man die enkel maar grote honden wou is verliefd op de kleine MAX!!!! :-D

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

Hallo Heidi
je kan dat idd niet vergelijken , ik ben ook eigenaar van "Maltezerliefhebbertjes" een Omni-Chat groepje ,voorheen msn , daar kom ik zoveel maltezers tegen ( we hebben ook meetingen gehad met zo'n 30 hondjes ) uit die ervaring kan ik je zeggen dat geen maltezer hetzelfde is , je hebt héle drukke maar ook bijzonder stille maltezers en van alles daar tussen in , wat jouw Max gaat doen is nog afwachten , hij is nog jong.

honden page profiel Jennifer, Timo en TobyJennifer, Timo en Toby 3 doggies

honden foto van Jennifer, Timo en Toby

hoii ik ben jennifer 23 en mijn hondje Timo ook een maltezer is nu 4 jaar..
hij komt uit een hondenkennel en ik weet niet wat er met hem gebeurd is heeft een groot trauma opgelopen en is dus er angstig en bang na 3,5 jaar heb ik dat er nog niet helemaal uit gekregen en dat lukt denk ook nooit hoewel de komst van toby heel veel goed heeft gedaan voor timo het is meer hondje geworden ipv alleen op de bank zitten en wegkruipen voor alles...

Timo bloeit op en t is een schat en blijft voor atlijd bij ons :-D

honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady 3 doggies

honden foto van Nikita x Noa x Lady

@ Marijke: Dat zou nog eens een leuk gedacht zijn sè :-D Allemaal witte pluizebollekes :-D

honden page profiel Antoinet & LunaAntoinet & Luna 3 doggies

honden foto van Antoinet & Luna

Ik heb me ook geregistreerd op de omni-chat dus als er eens gewandeld wordt en het is 'n beetje te doen qua reizen ga ik zeker mee.

honden page profiel brittbritt 3 doggies

honden foto van britt

Hallo ik zal me dan ook maar even voorstellen...
Ik ben Britt en probeer nu 80% te halen op mijn rapport want dan krijg ik zo'n lief,schattig en mooi maltezertje aan jullie foto's te zien hebben jullie allemaal hele mooie hondjes! Mijn broer deed zijn eerste comunnie en kreeg een golden retriever en ja, het mocht niet waar zijn deze hond kreeg na 5jaar een hersentumor daarom heeft hij mijn mama,broer en papa gebeten(mij niet dus!). Tot nu droomde ik nog altijd van een hond. Toen mijn twee vriendinnen gingen wandelen vroeg de buurman of ik met Trixie wou meegaan dat was een maltezer een zeer lieve! Sindsdien ben ik absoluut verliefd op de maltezer dus duimen jullie mee voor de 80%? :-D

honden page profiel Margarita, Lisa en LotteMargarita, Lisa en Lotte 3 doggies

honden foto van Margarita, Lisa en Lotte

Ik ben Margarita, 26 jaar en ik werk in een kledingzaak. Ik heb 2 hondjes. Lisa (een jack russell) van 2 jaar en Lotte (maltezer) van 1 jaar. Mijn keus viel op een maltezer, omdat ik niet nog een hondje wilde dat verhaart. Toen ik Lotte net kreeg heb ik wel mijn twijfels gehad, omdat ze heel anders was dan Lisa en ik was bang dat ze vals zou worden. Maar nu zou ik echt niet meer zonder haar kunnen en is ze super lief. En zij heeft ook ervoor gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in het honden trimmen. Ik ben van plan om een opleiding te gaan volgen, zodat ik mijn eigen salon kan beginnen.

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

wat leuk Margarita , ik ben ook door mijn maltezers de opleiding hondentrimmen gaan volgen ,ik doe dat nu een ongeveer 15 jaar ,inmiddels begin ik het een beetje rustig aan te doen , het is erg zwaar werk ,ik ben nu 56 en ga mijn lichaam wel voelen .

honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady 3 doggies

honden foto van Nikita x Noa x Lady

Britt ik duim alvast mee voor je! ;-)

Als er eens een workshop van trimmen dichtbij is, denk'k ook dat ik deze ga volgen, voor een nog meer optimale verzorging van Noa :-)

honden page profiel Margarita, Lisa en LotteMargarita, Lisa en Lotte 3 doggies

honden foto van Margarita, Lisa en Lotte

Gelukkig ben ik zwaar werk wel gewend :-D
Ik hoop ook heel erg dat het me gaat lukken, want het werk wat ik nu doe is niet flexibel voor als ik aan kinderen ga beginnen. En eerlijk gezegd ligt mijn hart al een tijdje niet meer in die branche. Die ligt nu bij honden O-)

honden page profiel kennethkenneth 3 doggies

honden foto van kenneth

Helloww allemaal, ik ben Kenneth. Ik ben 21 jaar en woon nog thuis bij mn ouders. Kan ik nog wat sparen want het leven is al duur genoeg :p ik heb op 01/03/2011 een hondje gekocht. Een maltezer, hij noemt Boomer (het is een mannetje)

Hij is nu 3maanden oud en we hebben hem dus een week. Hij is eigenlijk mijn eerste hond dus ik durf nogal wat overbezorgd te zijn. daarom zit ik hier op dit forum om iedereen lastig te vallen met vragen :p het is echt wel een leuk hondje, een vriendelijk maar speels hondje. Hij durft nogal eens op avontuur gaan. een echte rambo hond :-D

honden page profiel Nikita x Noa x LadyNikita x Noa x Lady 3 doggies

honden foto van Nikita x Noa x Lady

Hey Kenneth, welkom op het maltezerliefhebbers-forum :-D

Geen probleem hoor al die vragen, weet maar al te goed wat je bedoeld ;-)

honden page profiel Anita Anita 3 doggies

honden foto van Anita

Hoi,

Ik ben Anita, 46 jaar en tot vorig jaar oktober het bazinnetje van Maltezer Jessy.
Na veel tranen van verdriet omdat we haar moesten laten inslapen, hebben we toch wel weer gekozen voor een hondje.
En nu hebben we een pup van ruim 3 maand in huis die niet echt op een Maltezer lijkt, maar dit wel voor 25% is.

honden page profiel Margarita, Lisa en LotteMargarita, Lisa en Lotte 3 doggies

honden foto van Margarita, Lisa en Lotte

Welkom allemaal!
@Anita: Ook 25% maltezers zijn hier welkom ;-) Ziet er wel leuk uit, een zwarte maltezer! :-D

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

wat leuk dat jullie allemaal de weg vinden naar Maltezerliefhebbers en jezelf voorstellen , welkom allemaal , ik ga even een apart topic aanmaken voor alle vragen , dan blijft dit een voorsteltopic ;-)
gr Marijke
ps , grappig , een zwarte maltezer , ik ken er nog een :-D

honden page profiel Boyke half Maltezer half Poedel of zo?Boyke half Maltezer half Poedel of zo? 3 doggies

honden foto van Boyke half Maltezer half Poedel of zo?

Ik ben Neske, het baasje van Boyke die sinds zaterdag 5 maart bij me is.
De liefde is dus pril. En ik verwonder me elke dag weer en meer over zijn slimme karakter, energie en aanhankelijkheid. Heel anders dan mijn vorige hond (Spaanse straathond)
Boyke heeft wel heel erg stofzuiggedrag waardoor hij na een wandeling met een zwarte baard rondloopt...
Ach... maar beetje bijknippen denk ik.

Lieve groet!

honden page profiel Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina* 3 doggies

honden foto van Melissa, Dempsey, Taiko, Minos & *Nina*

Hey iedereen,

Ik ben Melissa en morgen komt Dempsey bij me wonen.
Dempsey is een kruising tussen een Maltezer en een Shih Tzu.
Hij is geboren op 27 maart 2011.
Toen zijn moeder (Nikki - Maltezer) hoogzwanger werd binnengebracht in het asiel waar ik werk als vrijwilliger, werd ik meteen verliefd op haar.
Maar iemand was me juist voor om haar te adopteren :(
Maar nu heb ik 1 van haar pups en kan mijn geluk niet meer op :-D

honden page profiel Antoinet & LunaAntoinet & Luna 3 doggies

honden foto van Antoinet & Luna

Wat spannend Melissa!! Als je maar kunt slapen vanacht! Veel plezier morgen met je kleine schat!

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

wekom Melissa
wat gááf, een puppie , heel veel geluk met Dempsey
gr Marijke

honden page profiel Truida, Kenzo & Rocky (RIP)Truida, Kenzo & Rocky (RIP) 3 doggies

honden foto van Truida, Kenzo & Rocky (RIP)

Ik ben Truida, ben bijna 76 jaar (eind van de week jarig :-D ).
Sinds 11 april woont Rocky bij mij. Hij is een gecastreerd reutje van 4,5 jaar. Ik heb hem gevonden via MP, is een herplaatser. Zijn voorgeschiedenis weet ik niet maar er is wel zo het eea voorgevallen denk ik.
Rocky is allergisch voor granen, rijst en vermoedelijk rund.
Ook is hij erg onzeker/angstig voor andere honden en dan vooral grote honden. Dat vertaalt hij door in de stress te schieten en vreselijk te blaffen en uitvallen. Uitlaten is duidelijk niet leuk :'( . Maar ik probeer daar aan te werken en durf het bijna niet te zeggen maar ik merk toch een ietsje pietsje verbetering. Nog niet veel maar goed het is een begin.
Thuis is hij erg rustig, hij weet niet wat spelen is, een flostouw kan hem niet boeien, een balletje ook niet. Sneu vind ik dat. Hij is een enorme knuffel, vind borstelen en kammen heerlijk.
Ik hoop nog veel jaren van hem te kunnen genieten.

honden page profiel Linda en Nousya Linda en Nousya 3 doggies

honden foto van Linda en Nousya

Heey,, ik ben Linda en ik ben 13 jaar.
Ik ben een echte dierenliefhebber en ik wou altijd al een hondje.
Elke keer vroeg ik : pap/mam, mag ik een hondje??
En altijd zeiden ze: Nee, waar moet dat beestje heen als we op vakantie gaan of dat beest sloopt alles.
Na 2 jaar zeuren heb ik het voor elkaar.
Voor mijn 13de verjaardag vroeg ik een hondje, maar mijn ouders zeiden nee, je krijgt geen hondje dat weetje.
Op mijn verjaardag kreeg ik een halsband, flauw vond ik dat, zatten ze me te pesten!
Daarna kreeg ik een boekje over de Maltezer.
En toen hebben ze me foto's laten zien en vertelde me dat ik een puppy kreeg!
Inmiddels is Nousya bijna 9 maanden, en echt een schatje!!
Ze is alleen heel erg agressief tegen vreemde.
Momenteel zijn we bezig met Nousya aan het leren met de fiets meelopen. :-)

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

welkom Truida
wij hebben ook een herplaatser ,Roxy een vlinderhondje , haar verhaal kan je lezen bij mijn profiel, ook zij speelde niet , blafte erg tegen andere honden buiten , maar ook onze eigen honden hadden vaak een aanvaring met haar , ze is nu 4 jaar bij ons en is totaal veranderd , ze speelt graag met andere honden en met ons , ze is al 14 jaar oud maar de aktiefste van het stel , ook Rocky zal veranderen maar dat heeft zijn tijd nodig .
ook welkom Linda
wat super lief van je ouders ,ze hebben dus je liefste wens vervuld :-D ga je ook op hondencursus? wat het is natuurlijk niet goed als zij agressief uitvalt , is dat omdat ze onzeker is? of is er iets anders aan de hand ?ik wens je in ieder geval veel geluk met je schat.

honden page profiel Linda en Nousya Linda en Nousya 3 doggies

honden foto van Linda en Nousya

Ik had het echt niet verwacht dat ik een hondje kreeg, toen ik het hoorde kon ik het niet geloven en ik barste zelfs in huilen uit, na zo'n lange tijd zeuren, eindelijk!
Ik ben met Nousya naar puppycurces geweest maar dat is al afgelopen.
Hun hebben tegen mij gezegt dat ik aan mensen moet vragen of hun Nousya een snoepje willen geven.
Alleen vind ik het zo raar staan als je iemand op straat aanhoud en vraagt: Wil je mijn hondje een snoepje geven??
Nousya is erg bang voor mensen en ze wil echt niet hebben dat die mensen naar haar kijken of aan haar zitten.
Het gaat wel beter, mijn nichtje kan nu gewoon met Nousya op schoot zitten zonder dat Nousya blaft of bijt maar ze is nog wel een beetje bang.
Ze blaft ook omdat ze niet wil dat iemand 'haar' huis binnenkomt.
We zitten nu iniedergeval haar aan het leren dat mensen niet eng zijn, al is dat nog niet zo makkelijk.

honden page profiel marijke bmarijke b

honden foto van marijke b

up ;-)

honden page profiel DonneeDonnee 3 doggies

honden foto van Donnee


Hallo allemaal!

Ook ik heb me zojuist aangemeld bij deze club, aangezien ik en mijn vriendin sinds februari de trotse baasjes zijn van Diesel, een Maltezer-reutje van ongeveer 4 jaar. We hebben inmiddels al veel moeten doorstaan met hem (bijtincidenten, gedrag, medisch...). Gelukkig zijn we nu al heel wat stappen verder: we zitten met Diesel op een cursus en kent daardoor nu al heel wat commando's. Verder blijkt hij medisch ook niet goed in zijn velletje te hebben gezeten, aangezien hij epilepsie blijkt te hebben. Daar krijgt hij nu tweemaal daags medicatie voor.
Verder is het echt een knuffeltje. Hij kruipt heerlijk tegen je aan op de bank. En verder... als we hem zoeken, moeten we vooral niet vergeten te kijken op de vensterbank. Daar ligt hij dan heerlijk te genieten van het zonnetje of het buiten-gebeuren.

honden page profiel anan 3 doggies

honden foto van an

Hallo iedereen!

Ik ben An, getrouwd en trotse mama van drie dochters.
Binnenkort komt ons eerste hondje bij ons wonen. Hij gaat Billy heten en is nu 7 weekjes jong. We kijken er allemaal heel erg naar uit. Tot dat hij hier is gaan we bijna elke dag op puppybezoek zodat hij ons al een beetje leert kennen.

Groetjes

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "stel jezelf hier even voor " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Arme schat. Django.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^