wat te doen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TZNTZN

Ach, dat snel over je heen lopen, heb ik met Pim al gemerkt, en nu ben ik dan ook heel consequent en streng geworden. Dus dat zou het probleem niet zijn.

Maar onze hond zou er inderdaad niet van gediend zijn, als jullie hond heel de tijd op hem springt en inderdaad wonen we ook echt niet bepaald bij elkaar in de buurt. Dat is wel jammer maar ja...

Die trappen kunnen inderdaad wel tijdelijk, maar natuurlijk niet jaren. Hoop dat je snel een beneden plek kunt vinden, want anders is het inderdaad niet te doen, maar tijdelijk kan hij toch wel trappen lopen, heel rustig????

Hoe doe je dat, niet werken, je kamer en eigen eten en kays eten betalen???
En wie betaalt dan je studie????

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat te doen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel TZNTZN

't is echt wel een hele erge ruzie he, als hij je zelfs nog wil onterven...

zou ik nog niet eens op komen omdat te doen..

honden page profiel dorine dorine

honden foto van dorine

@ willy

ik sta mijn mannetje wel hoor. Laat het niet zomaar gebeuren. Is dan gewoon zelfverdediging en ik heb vanmiddag al gemerkt dat kai voor mij op komt.

honden page profiel dorine dorine

honden foto van dorine

ik heb studiefinanciering.


Ik weet al wat ik voor nu ga doen. Ik ga morgen naar dat stomme familie etentje om er voor te zorgen dat er geen leugens over mij verteld worden en daarna ben ik weg hier. In de weekenden ga ik dan wel heen en weer om met kai te wandelen. Twee en een half uur enkele reis, maar ok, voor mij bestaat mijn pa ook niet meer. O ships, kan dinsdag pas weg. Bij carla van hier komt nog voer voor kai, nou dinsdag ga ik dus weg. één ding is zeker, ik ga hier nooit meer dan 1 nacht weer slapen. Ga op de zaterdag hier wel vroeg heen en op zondag weer terug. Kan kai een paar keer lopen met mij en ik met hem en dan zsm terug. Die slaapkamer van mij is groot zat om twee dagen in te vertoeven. Groter dan mijn kamer in leeuwarden O-)

Maar ja nou is de vraag, hoe lang is het nog mijn slaapkamer? Vraag me af hoe lang het duurt voordat die vreemde in mijn bed slaapt. Als ik dat merk, haal ik het bed hier uit elkaar en neem ik die mee. Ook al kan ik dan in leeuwarden amper door mijn kamer lopen, interesseert me niet!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

kay mag daar komen ? dan geen probleem van maken, mee nemen kay, en leren met beleid de trap op en af te gaan, als jij je hond goed begeleid kan dat . en dan kan je uitkijken voor een ander onderkomen, maar heb je je kay bij je. uitlaten ? dat is geen probleem, kay is al wat ouder, die kan gerust alleen blijven, en is dan ook zonder stres, want ruzies is ook niet goed voor een hond.

en dorien, je bent 19 jaar, onterven, in het heetst van de strijd heeft je vader dat geroepen, en ? wat kan jou het schelen, bouw zelf een leven op. van het geld van je vader ooit, moet je het toch niet hebben ? als je 50 bent kan er nog zoveel gebeuren. dus zoek een ander onderkomen en neem kay NU mee. naar je kamer, dan heb je kay bij je. en kan je naast je studie voor kay zorgen, zou ik zeker doen, weg doen meis, dan ben je kay kwijt, niet iedereen wil voor een paar jaar voor een hond zorgen die niet zijn eigendom wordt.

honden page profiel isabelle isabelle

honden foto van isabelle

tja..nadeel van boos uit elkaar of bij je ouders weg gaan..Je moet afstand doen van je dieren als je er zelf geen tijd en/of geld voor hebt..

Ik had geen hond maar katten en ratten, die ik heb achtergelaten destijds..

Als je dat niet kan, wordt volwassen, spreek het uit of zet er een streep onder (de ruzie oorzaak).

Das t nadeel van met je ouders een dier delen..

ze hebben toch wel het beste voor met de hond?

Dan komt dat wel goed, ik zou hem lekker bij je ouders laten.

t is maar het advies van iemand die het allemaal al heeft onder vonden O-) :-)

honden page profiel isabelle isabelle

honden foto van isabelle

lees net de rest, kan die niet bij je broer?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

dorien, kom je er echt niet uit, en kan je Kai niet verzorgen of onderhouden, dan......

www.sosdier.nl zij zorgen voor een liefdevol nieuw gezin.

honden page profiel dorine dorine

honden foto van dorine

Ik heb er even over nagedacht. Voor nu laat ik hem bij mijn ouders en kom ik gewoon in de weekenden voor hem hier naar toe. Mijn pa en ma zijn dol op hem, ook al interesseert me het niet meer wat mijn pa vindt. Maar mijn ma nog wel een beetje.

De oorzaak van het probleem willen mijn ouders dus niet wegdoen. Ze kiezen voor een vreemde ipv twee van hun kinderen. Dat doet mij het meeste pijn.

Voor de rest haal ik nu gewoon elke keer hun kasten leeg en vermaak ik me boven wel.

honden page profiel

honden foto van

Zou hij misschien niet bij een vriendin van jou kunnen blijven? Dan kan je hem nog veel zien?

honden page profiel

honden foto van

Trouwes ik ben sinds april ook uit huis gezet, heb half jaar bij schoonouders gewoont en woon sinds November samen. Ik had bij mijn papa ook een hond, een bruine labrador. Ik kon hem ook niet meenemen, en hij staat nochthans op mijn naam en alles. Maar hij heeft het eigenlijk beter bij mijn pa, hij heeft een enorm grote weide waar hij hele dag in kan rennen, hij heeft er een vriendje.. Dus ik heb hem daargelaten, en heb hem ook nooit meer kunnen zien omdat ik nog steeds geen contact heb met mijn vader, maar volgens mijn zus gaat het héél goed met hem, ik twijfelde er ook niet aan hoor hij zou het beter hebben daar dan hier op een appartement.

Gast (Gast)

vol verbazing dit allemaal zitten lezen... ik ga voor mijn hond door het vuur en niemand die ervoor hoeft te zorgen. Je pa heeft je onterfd? Ga je eigen centjes verdienen en zorg eens voor je eigen financiele onafhankelijkheid ipv op de zak van je ouders te teren. Je moest je schamen. Je bent hier heel zielig aan het doen maar je kan het met gemak oplossen allemaal. Maar ga hier niet als een verwend kind je beklag over je ouders doen. Je moest je diep heel diep schamen.

honden page profiel Erika & Faya  ?BRL?Erika & Faya ?BRL?goedgekeurde fokker

honden foto van Erika & Faya  ?BRL?

Pardon gast???

heb je enig idee hou oud de topic starter is??
je moet je diep scchamen om zo'n opmerking te plaatsen!

honden page profiel davendaven

honden foto van daven

heej erika

waarschijnlijk is die gast zelf een kind ;-) vind dit namelijk ook geen volwassen reactie :-)

honden page profiel leen leen

honden foto van leen

Nu ik schrik toch ook wel een beetje, je ouders bekladen doe je niet, later heb je spijt dat je dat hier allemaal neer schrijft, en als je hond goed daar is en ze zorgen er voor, is dat beter dan hem te plaatsen dat arm dier kan er ook niets aan doen he. Het beste is het weer terug goed maken met je mama en papa en ze niet door het slijk te halen , jij zou dat ook niet leuk vinden moesten zij hun verhaal hier ook komen doen; en wij met ons allen schieten daar ook niets mee op.

honden page profiel GriffyloverGriffylover

honden foto van Griffylover

Leen,
Ik ken Dorines ouders niet, maar ik ken die dreiging en herken haar gevoelens. Ik kan je dit verzekeren: niet alle ouders zijn de loyaliteit van kinderen waard. Dat je zelf misschien niets anders kent dan goede ouders wil niet zeggen dat er geen andere bestaan. In mijn leven zijn ze ook van hun voetstuk gevallen.
Zou je voortaan een beetje rekening willen houden met de gevoelens van mensen die het op dit gebied wat minder goed hebben getroffen?
Alvast bedankt.

honden page profiel LisanneLisanne

honden foto van Lisanne

Leen, ik denk niet dat jij de topic starter kent vind je reactie ook niet echt iets toevoegen, je hebt geen idee hoe dit verhaal verder allemaal in elkaar zit.. een stuk ingewikkelder
als 'even mama en pap door t slijk halen'

honden page profiel mirantimiranti

Toch lijkt het me beter dat er gewoon rustig gepraat wordt met elkaar. Je kan toch niet eeuwig boos op elkaar blijven!? Als dat lukt zijn de problemen helemaal geen probleem meer.

honden page profiel dorine dorine

honden foto van dorine

@ gast

ik teer helemaal niet op mijn pa's geld. Over dat onterven, het gaat me niet om het geld maar om de gedachte erachter dat hij mij niet meer als dochter ziet.

@ leen

Ik ben me helemaal niet aan het beklagen, ik zeg wat er hier aan de hand is en vraag anderen hun mening over wat ik het beste met de hond kan gaan doen. Weet dat de hond er niks aan kan doen. Ben immers dit topic begonnen om te kijken wat het beste voor DE HOND is. Dus je reactie klopt niet.

Voor de anderen, bedankt voor jullie mening. Voor nu heb ik een oplossing, zie bovenstaande reactie. Ik hoop dat dit zo kan blijven zodat ik mijn hond nog kan zien.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat te doen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Grappige dingen die je hond doet
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^