Oh help, ik ben verliefd geworden op een asielhondje...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TZNTZN 3 doggies

ik volg mee,
en wacht wel op een pb'tje een keer O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Oh help, ik ben verliefd geworden op een asielhondje..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Het erge vind ik dus dat mensen nog stééds blijven reageren, zelfs als ik dit topic al gesloten heb en ze Sancho's naam niet eens fatsoenlijk kunnen schrijven!

Nou ja, ik ga er verder niet meer op in, alles wat ik wilde zeggen, heb ik al gezegd. En de mensen die willen weten hoe 't verder gaat, zal ik zeker op de hoogte houden, ik ga vanmiddag m'n lijstje maken! :-)
Dankjulliewel!

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo

honden foto van Sanne & Bo

Ach Inge, ik heb me een paar dagen ingehouden, maar nu toch besloten om te reageren.
Wat kun je je jezelf toch heerlijk in de slachtofferrol plaatsen.
Word eens volwassen zeg..

honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

namen worden zo vaak hier geschreven, toen ik het typte twijfelde ik over die s, mijn zeer oprechte excuses O-) .

als je daar al over in de stress schiet......

en het topic is niet gesloten, en aangezien je nogal lelijk tegen mij deed (en andere met jou), kan je niet verwachten dat ik dan even stilletjes in een hoekje ga zitten.

en ik geloof niet dat ik iets miszeg, ik leg uit waarom ik reageer zoals ik reageer, maar dat is ook ....... een aanval?


honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Ik denk dat er hier veel meer mensen zijn die eens volwassen moeten worden, Bo.
De mensen die zelfs nú nog rot moeten reageren. Heel sneu, dat de enige manier om dit te stoppen, het sluiten van het topic door de mods zal zijn. Dat vind ik pas kinderachtig!

honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

zelfs nu nog reageren...... nu word gewoon een beetje kwaad (en dan moet je echt van goede huize komen trouwens) waarom zou dat niet mogen dan?

jij haalt terug uit, en als dan reacties je niet meer bevallen roep jij het topic voor gesloten uit?
en dan zeggen dat dat volwassen is?

tis inderdaad misschien wel goed als de mods het topic dichtzetten, maar als je het dan nog eens terug leest lees je misschien bezorgheid uit woorden van mensen ipv aanvallen, ik hoop van harte dat je dat nog een keer inziet.

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Ik heb gemerkt dat ik 't moeilijk vind om helemaal niet meer te reageren, als er nog steeds verschillende dingen mijn kant op worden geschoven, die niet kloppen.
Ik verwijt niemand iets, maar ik vind het gewoon jammer dat het zo moet lopen; dat het hele doel van het topic kwijt is.
Toch wil ik jullie (de mensen waar 't over gaat, weten wel wie ik bedoel) vragen om zich in het vervolg beter in te lezen over iemands situatie, voor ze gaan oordelen. Want nog steeds zie ik hier vragen terugkomen die ik al 20x (hetzelfde!) beantwoord heb.
Ik heb het moderatorteam gevraagd of ze mijn topic willen sluiten, omdat de sfeer die ik er ooit mee wilde creëren, nergens meer terug te vinden is. En ik wil niet dat ik daardoor straks negatieve gevoelens richting Sancho ontwikkel.
Dit is dan ook écht mijn allerlaatste bericht; ik wil nog wel iedereen die dit verhaal zo gevolgd heeft, ontzettend bedanken, het moet best een kluif zijn geweest om al die pagina's te lezen... ;-) Jullie horen nog van me (en van Sancho)!

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Inge ik zou zeggen; Welkom op Hondenpage! O-)

honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica 3 doggies

honden foto van Aafke & Chica

Inge: heel jammer voor je dat sommige mensen zo moeten reageren omdat ze niks beters weten.
Maar ik wil je heel veel succes wensen met je keuze over Sancho.
Groetjes, Aafke en een poot van Chica voor Sancho

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

sorry hoor mensen maar wie doet er niet volwassen? inge een slachtoffer? ga ergens anders lopen spuien. ze is toch duidelijk geweest niet dan?

enne bo: GET A LIFE!!!

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo

honden foto van Sanne & Bo

Ach wat sneu dit

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo

honden foto van Sanne & Bo

Claudia... Haha
Jij bent pas een lachertje

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

:-D :-D :-D :-D :-D :-D
klopt maar jij zoekt aandacht.

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra 3 doggies

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Ik dacht dat HP een forum was voor volwassenen die normaal met elkaar kunnen discussiëren. Het niveau zakt nu wel heel erg. Jammer! =(

Inge: ik ga je iig volgen en zal je ook PB'en als ik wat meer wil weten i.v.m. Sancho. :-)

honden page profiel ClaudiaClaudia

honden foto van Claudia

Annika, is ook zo. daarom wordt het tijd dat het ophoudt.

honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

tja....... dan lees ik verhalen mee in de loop van de maanden van HP leden, en ik lees profielen en dan zie ik deze reactie's O-) ........

@Inge
lees zelf nu eens eerlijk terug, misschien heb je hier en daar dingen verwoord zoals jij niet bedoeld, maar daar krijg je wel reactie op, en hoewel je me niet geloofd heeft dat niks met jou persoonlijk te maken, maar wel met je manier waarop jij denkt dat het goed is Sancho al dan niet te adopteren, en zo ja, daar de juiste voorwaarden voor te hebben, in de nabije maar ook verdere toekomst.

@Aafke
enne...... mensen die niks beter weten, ik weet een heleboel van herplaatsers, en ook wat ze mee (kunnen) brengen, dus ach, die opmerking is dus echt..... onzinnig. O-)

honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica 3 doggies

honden foto van Aafke & Chica

@ Gorby, ik wil hier geen ruzie lopen maken niet alleen omdat dat niet de bedoeling is van Hondenpage maar ook omdat dat heel verdrietig is voor Inge.
Dit moet ik alleen toch even kwijt: ik vind het zo toevallig dat je denkt dat die zin van mij over jou gaat..

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Ik wou eigenlijk niet meer reageren, maar kan het toch niet laten.

Iedereen heeft zijn mening gegeven en naar mijn idee is het allemaal wel goed bedoeld, maar is niet alles zo opgevangen helaas.

We hebben het hier over wel of niet volwassen zijn, wees dan ook met z'n allen volwassen genoeg om dit tot een "normaal einde" te laten lopen!

Er is van beide kanten (positief en negatief) niet altijd even goed gereageerd, maar kom op mensen laten we wel ALLEMAAL even fatsoenlijk blijven met elkaar

honden page profiel gorby2009gorby2009

honden foto van gorby2009

en dat was toch ook zo, of niet dan?

en over HP:
het feit dat een forum beschaafd dient te blijven, er geen harde opvoeding gepromoot of beschreven mogen worden en men hard strijd tegen de broodfok, wil nog niet zeggen dat er nooit een kritische noot mag zijn.

ik maak met (oprecht) zorgen over deze herplaatser, ik heb zulke plaatsingen al heel vaak fout zien gaan, en daarmee is niet gezegd dat het hier fout gaat, maar met zulk een probleemhond, fysiek en geestelijk, moet je 300% een commitment maken naar het dier, en ik weet echt wel waar ik over praat, Gorby is niet onze 1e en zal ook niet de laatste zijn. Dat vraagt heel heel erg veel. En dan mag er geen twijfel zijn.
Dat lees ik uit diverse stukjes, als ik daar dan op reageer........ is het fout want alles moet lief en aardig zijn. Dat snap ik niet.

Ik heb ook weleens bijna de verkeerde hond uit het asiel meegenomen, een groendalerkruising, toen een vriendin dat hoorde belde ze me in paniek op: "je haalt toch geen herderkruising, je houdt helemaal niet van herders, dat nerveuze en dat cirkelen, dat past niet bij jullie". eerst was ik boos, want ik was weg van dat teefje, en ze kon goed bij onze andere hond (ook een asielhond met verleden). En toch wist ik na een nacht slapen dat ze gelijk had. Ik heb nog een paar dagen nagemopperd, want ik was echt ook wel verliefd, ik heb er een enorm rotgevoel van gehad, want ja, naar mensenmaatstaven had ik beloofd haar na een lange wandeling dus eerder, te komen halen die dag, en nu ging ik die belofte verbreken.
Maar zo werkt het niet bij honden.

Kortom: ik snap de ophef niet, en al helemaal niet dat mensen moeten gaan uithalen over "get a life" of "niet beter weten".

maar goed, als het zo is op HP dan is dit wel mn laatste berichtje, jammer.

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Gorby, natuurlijk mag je ook een kritische reactie geven, die heb ik volgens mij ook gegeven en ook ik kreeg botte reactie's terug. Erg jammer, maar je moet ook volwassen genoeg zijn om je ergens bij neer te leggen en het te laten varen.

Ik denk ook dat Sancho een hele klus gaat worden, maar denk ook wel dat als Inge er echt voor gaat ze er uiteindelijk wel komt met hem. Ik heb ook 2 herplaatsers waar ik echt een hele kluif aan heb gehad en nog steeds. Ik heb ook wel gedacht waar ben ik aan begonnen, maar ik heb voor ze gekozen dus dan zal ik voor ze gaan ook en ik denk dat Inge dit ook wel heeft.

Het heeft weinig zin om op deze voet verder te gaan in dit topic nu, alles is gezegd en gorby heeft het volste recht om deze mening te hebben net als andere weer een andere mening hebben en deze net zo goed uitten, maar kom op mensen

honden page profiel elineeline 3 doggies

honden foto van eline

Kunnen we nu weer normaal doen tegen elkaar? jullie praten aldoor over dat iemand van 20 misschien jong is maar het niveau daalt nu nog verder.

Terug naar het topic! Sancho!!

honden page profiel CarryCarry 3 doggies

honden foto van Carry

Inge,
Ik vind dat je je te druk maakt om de negatieve reacties. Niet doen. Dat hoort nu eenmaal bij het leven, maar ook bij discusieren. Dat kan heel onterecht eenvoelen, maar iedereen heeft nu altijd zijn eigen kijk op elk verhaal. Er zijn ook genoeg positieve reacties en natuurlijk wil je die alleen het liefste horen.
Sluit je anders een poosje af van dit forum totdat je een definitieve beslissing hebt genomen. Misschien geeft dat je rust. In ieder geval sterkte met het nemen van de juiste beslissing en de juiste stappen. Laat je hierin bijstaan door de mensen die jou echt goed kennen.

honden page profiel Aafke & ChicaAafke & Chica 3 doggies

honden foto van Aafke & Chica

Inderdaad Eline..
Inge: mijn excuses voor de reacties hierboven

Is het mogelijk dat Sancho 100 % van zijn schurft afkomt?
Weet je al wat er met zijn x-benen was? Is het HD?

honden page profiel LisaLisa

honden foto van Lisa

Het werd pas negatief toen er zo defensief gereageerd werd. Eerst waren het gewoon wat kritische kanttekeningen van mensen die je probeerde te waarschuwen (je probeerde wat mee te geven ipv alleen oeh en aah zoals wel vaker hier;-). En als ik dan zie hoe daar op gereageerd wordt, dat vind ik pas kinderachtig.

En iedereen gaat er weer in mee, wat is Inge zielig. Weet je wat ik denk? Inge is gewoon een volwassen meid die gewoon zelf keuzes kan maken. Ze is wellicht op zoek naar wat bevestiging, maar voor de rest kan zij het denk ik prima zelf bepalen. Maar daarbij moet ze dus ook de negatieve kanttekeningen kunnen meewegen en is het helemaal niet nodig om zichzelf zo te gaan zitten verdedigen en is het al helemaal niet nodig dat iedereen haar komt 'redden'.

Heel veel succes met je keuze.

honden page profiel NikaNika

honden foto van Nika

Je zult het waarschijnlijk niet graag horen maar heb je zelf dit topic al eens opnieuw overlezen?
Vanaf pagina 1 twijfel je al.
Je vraagt zelfs of er iemand geïnteresserd is die qua situatie beter zit dan jij...
Je zegt zelfs dat het niet slim is om hem in huis te nemen...
Daarna begin je over zijn medische kant te twijfelen...
Volgens mij speelt je gevoel veel te hard mee om hem te "redden".

Als ik kijk naar asielhonden wil ik er ook gelijk een paar gaan halen, dat hebben we allemaal wel eens denk ik. Maar uiteindelijk is er niets mis mee om gewoon je verstand te laten spreken.

Of vraag eens aan je vriend om dit te overlezen, misschien haalt hij jou twijfel er ook direct uit.

Je vraagt zelfs in de titel "OH HELP". Dus vind ik wel dat je met verschillende meningen echt iets moet doen ipv boos te worden.

honden page profiel Caroline & AtlasCaroline & Atlas 3 doggies

honden foto van Caroline & Atlas

Inge, houd mij ajb ook op de hoogte. :-)

honden page profiel MireillevdwMireillevdwspeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Mireillevdw

Ook ik volg dit topic op de voet. Ik vind dat er best wel kritiek gegeven mag worden, maar steeds wordt weer hetzelfde opgerakeld en ik wordt er een beetje moe van.
Vind het ook maar vreemd dat er wordt aangegeven dat ze zich erbij neer zou moeten leggen, want dan zou iedereen dus maar over zich heen moeten laten lopen….. En dat is dan volwassen….???!!!
Jij mag je mening geven, maar een ander net zo goed.
Als iemand ergens kritiek over geeft en jij denkt daar anders over, dan reageer je daar toch op?! Een forum is toch ook om te discusseren? Dat iemand dan steeds weer terug komt met diezelfde kritiek, komt het topic niet ten goede.

Ik hoor wel graag hoe het afloopt met Sancho. ;-)

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker

honden foto van Marit

Chapeau Gorby..

Wat een gezeul met zo'n hond.. :'(
Waarom zo afhankelijk blijven van het asiel? Als je voor Sancho gevallen bent en ervoor wil gaan, gá er dan voor! Haal hem op en ga naar je eigen DA. Geef hem vastigheid, zekerheid, geef hem die veilige, vaste omgeving, bij jullie.. Hobbels zijn er om overwonnen te worden.. Maar dit gezeul met die hond, dat snap ik niet, hoe verwarrend kan je het hem maken.. :'(

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Ik begrijp eigenlijk niet waarom Sancho nog in het asiel zit..??

Wat weerhoud je..??

Wacht je er op zodat de achterpoten niet meer X staan..?
De schurft over is..?

Nu is er weer een oor wat eerst moet genezen..
Een ontstoken oog wat behandeld moet in het asiel...
Een diet wat uur is..

Hoelang blijf je het nog uitstellen voor je een beslissing maakt...?

Je 'liefde' voor het dier heeft wel een beperking..

Ik zal je uit de droom helpen die schurft zal mogelijk steeds weer terug komen zolang dit dier leeft..
Kan je dit aan..??
De X poten zallen nooit meer goed komen en mogelijk zal hij hier -als hij ouder wordt zelfs last van gaan krijgen..

Als je voor de hond kiest dan ga je er voor compleet met X benen, de schurft, ontstoken oren en ogen met dieet en alles wat er mogelijk nog uit komt bruisen....

En blijf je niet dit dier opzoeken en steeds weer terug brengen..
Vraag je je wel eens af wat dit doet met dit dier..??

honden page profiel Rox & FarahRox & Farah 3 doggies

honden foto van Rox & Farah

Mijn gedachtegang hier over als 20 jarige(sinds vorige maand):

Als je situaties aankaart op een forum zal je altijd voors en tegen krijgen. Iedereen doet dingen anders en vindt dat dingen anders horen.

Ik vind dat als je iets doet je er vol voor moet gaan, dit gaat nu al een maand door en de twijfel hier en daar zegt toch dat het allemaal niet gaat zoals gepland. HD etc is inderdaad vervelend, maar je zou hier toch een stukje sneller over kunnen beslissen. Zoals ik eerder al heb gelezen zijn er meer mensen in hem geïnteresseerd en het begint tijd te worden om een beslissing te nemen.

Eigenlijk moet je even afstand van je emoties nemen en er objectief naar kijken: kijk naar de hond en wat goed voor hem is, steeds heen en weer is ook niet leuk.

Na zoveel twijfel is het misschien duidelijk aan het worden dat het toch moeilijker wordt dan je dacht en het kan dat een ander persoon hier makkelijker mee omgaan dan jullie nu, wees blij met de honden die je al hebt en gun een ander deze hond ook. Er zullen nog genoeg honden in je leven voorbij komen die je net zo aan zullen spreken als Sancho en waarschijnlijk heb je er dan minder twijfels over.

Als je na alle voors een tegens nog steeds iets hebt van ik wil hem niet laten gaan, doe het dan gewoon. Soms moet je een sprong in het diepe wagen.

Dus ik ben niet voor of tegen je, maar de onzekerheid moet nu een beetje verdwijnen. Wat je ook doet, er zullen altijd mensen zijn die het er niet mee eens zijn.

Sterkte

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Oh help, ik ben verliefd geworden op een asielhondje..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 21 van 25 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 2122 23 24 25
Volgende forumvraag: overtuigen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^