zomaar...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel monicmonic

honden foto van monic

Wilde gewoon ff zeggen dat ik het jammer vind dat er allerlei mensen een zogenaamd time-out nemen het is hun goed recht hoor maar vind het erg jammer door dit soort mensen ben ik wel op dit forum terecht gekomen.Wil graag andere meningen horen over bepaalde onderwerpen vind dat juist zo fijn want wat voor mij en mijn dieren werkt wil nog niet zeggen dat dat voor een ander ook werkt toch.Ik hoop dat jullie nog wel terug komen hoor ben zelf nog niet eens zo lang hier maar vond het wel leuk om jullie reacties te lezen wilde ik maar ff zeggen......en dat in de carnavalsvakantie....;-)
greetz monic

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zomaar..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel RitaRita 2 doggies

Hallo monic,
Voor mij geen time-out, maar leuk doorgaan. Het leven is te kort en er valt te veel te beleven en te delen, dus laat ons maar verder gaan met de groep die nog aanwezig is, je zal zien, vroeg of laat pikt iedereen de draad toch weer op.
Groetjes

honden page profiel Heleen Heleen 2 doggies

honden foto van Heleen

Ik baal er ook van, maar begrijp het wel. Ik ben de afgelopen dagen veel geweest op te "zoeken" naar leuke topics. Wening kunnen vinden. Veel oude koeien uit de sloot halen. Moet eerlijk zeggen dat ik me afvraag waar het nog echt over honden gaat. Zelf neem ik (nog) geen time-out. Ik bljf hopen..

Liefs Heleen en Nero

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 2 doggies

honden foto van caro en de teckels

ja monic dat vind ik ook maar het is de laaste dagen nog al heftig geweest :-D helaas het is niet anders.
hopelijk wordt het gauw weer leuker.
en hoop dat je een leuke carnaval hebt gehad.

honden page profiel .. 2 doggies

honden foto van .

Ik vind het ook jammer dat mensen weggaan.Maar ja wat doe je er aan.
Ik denk ook niet dat ,dat de oplossing is.Wanneer niemand meer leuke berichtjes zet word het nooit leuker natuurlijk.En als niemand daar op reageerd dan zit het er ook niet in dat het leuker word.

Denk zelf dat gewoon berichtjes blijven zetten en reageren de enige oplossing is om een forum weer te laten leven en weer een leuke sfeer te krijgen.
We kunnen allemaal wel zeggen het was zo leuk en wat jammer enz enz,maar daarmee houden we het in stand.
Het is ook jammer vind ik ook,vond het altijd heel gezellig om hier te zijn en te kijken.
Dat is nu minder.
Maar ik wil wel proberen het weer zo te krijgen.
En als ik dan bijv die foto van de pup van Jolanda zie denk ik.....daar zitten we hier toch voor,dat is weer een leuk en positief bericht en meteen de reden dat ik hier blijf komen.

Groetjes Marianne

honden page profiel 2 doggies

Ik ga gewoon door hoor. ik trek me er niks aan wat hier gebeurd, vind jammer als er heibel is maar kan altijd een keer gebeuren, en dan lees je er maar over heen en ga je gewoon weer gezellig verder, word vanzelf weer rustig. :-D

Carnavals vakantie heb ik niet want ik vier het niet ;-)

maar mij jagen ze niet zomaar weg

honden page profiel monicmonic

honden foto van monic

Je kan er ook nix aan veranderen het is hun mening hierover maar wilde het gewoon even zeggen vandaar ben ook blij dat jullie blijven en nog reageren zou wat zijn helemaal niemand meer word het wel erg saai haha...maar merk idd ook dat er wat minder gereageerd word op bepaalde dingen maar kan dat ook niet komen vanwege de vakantie bv of gewoon eens geen zin heb ik ook wel eens lees het vaak allemaal wel maar reageer niet altijd...ik kom bv ook bij clubs en daar zie je het ook dat er bepaalde tijden gewoon minder gereageerd word maar dat is zonder bedoelingen en bijbedoelingen heb ook nog nooit meegemaakt dat er mensen zijn die een timeout nodig hadden ofzo maar er word daar ook niet zo heftig gereageerd als dat hier soms het geval is en daar moet je tegen kunnen...Ik heb het maar ff opgeschreven wat me binnen viel over dit forum waar ik nog steeds graag kom en meelees en ev ook commentaar geef;-)
greetz monic

honden page profiel monicmonic

honden foto van monic

En carnaval vier ik ook niet echt meer hoor alleen de optocht gezien das alles normaal gaan we vaker weg maar dit jaar kweet het niet geen zin geen geld geen...ach noem maar op die kater naderhand vind ik altijd wel minder want carnaval heb ik wel altijd veel gevierd maar word ook een dagje ouder haha;-)en als je dan met je zatte kop ook nog eens hondjes uit moet laten ppfff heeel vermoeiend ook hahah maar werkt wel weer ontnuchterend mmmm zit ik me net te bedenken zal mijn man straks de hondjes eens uit laten hahaah errug ontnuchterend voor hem want hij is wel carnavallen hahaha zie het al voor me doet ie anders nooit....hahah;-)
greetz monic

honden page profiel Joke > Jimmy,Sjenna ,Floortje .Joke > Jimmy,Sjenna ,Floortje .

honden foto van Joke > Jimmy,Sjenna ,Floortje .

Hoi Monic,dat mensen een time-out nemen of weggaan dat is hier al meer voorgekomen.En... dan komen er weer nieuwe forumleden bij,met hun vragen en antwoorden en gaat het weer allemaal verder op het forum :-D Ik zeg altijd "Pietje gaat en Jantje komt" ;-)

Groetjes Johanne

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zomaar..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^