spelen volwassen hond/pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hoi,

Daar ben ik weer :-)
Even een vraagje: Dexter (de pup) en Joy (3,5 jaar, flatcoat) spelen geweldig met elkaar. De tips die ik kreeg met speeltjes delen, pas ik toe en dat werkt.

Nu een ander ding, Dex bijt natuurlijk tijdens dat spelen en Joy doet dat ook, hoewel ze dat erg zachtjes doet, meer is dat voor de vorm :-D

Vaak bijt Dex zo hard dat Joy begint te janken, in het begin liet Dexter dan los maar nu houdt ie steeds meer vast en Joy, de goedzak, doet dan niets.

We proberen de honden het zoveel mogelijk zelf op te laten lossen (moeilijk hoor, als Joy zo jankt) en af en toe gooit Joy ff een poot over Dex heen zodat ie los laat.

Iemand tips?

btw, hieronder een foto dat Joy de bal heeft en gauw op een bankje duikt en Dex op het onderste plankje toekijkt O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "spelen volwassen hond/pup" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Shamilla & ZenaShamilla & Zena

honden foto van Shamilla & Zena

nee geen tips, vind het wel een erg koddige foto

honden page profiel brenda en xantosbrenda en xantos

honden foto van brenda en xantos

nee je moet misschien je kleine pup wat meer met andere grote honden laten spelen die hem wel op zijn plek zetten. Want als die nu zo hard bijt en er gebeurt niks dan zal die dat ook doen als jij bijvoorbeeld met hem speelt.
Onze pup is een paar keer op zijn plaats gezet door ons en door andere honden en dit hielp wel hij is niet bang hij weet nu wel hoe ver die kan gaan!!

honden page profiel Jeannette Jeannette

honden foto van Jeannette

Waarschijnlijk is Joy nu toleranter naar Dexter en zal dat veranderen naarmate Dexter ouder wordt en zal hij laten zien dat het zo niet langer kan.

honden page profiel IngridIngrid

honden foto van Ingrid

Hoi Brenda en Shamilla,

Het is inderdaad ene koddige foto, dit gebeurt vaker, wanneer Joy denkt: bekijk jij het maar dan duikt ze op dat bankje en Dex heeft het nakijken.

Wat betreft dat spelen met grote honden: over anderhalve week hebben we familieweekend waarbij er meerdere honden zijn dus dan zal Dexter wel aan "zijn trekken" komen O-)

Met spelen met ons: hier luistert Dexter goed naar, er wordt gewoon niet gebeten, hij probeert het soms wel eens maar een heel duidelijke NEE is al voldoende.

Op andere momenten dat Dexter de grenzen voorbij gaat van Joy dan gromt Joy wel en neemt Dexter afstand dus dat gaat wel goed.

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

leuke foto :-D

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Jij kan hem ook weghalen hoor,jij bent de Alpha dus mag/moet rust creeren.Lekker in de bench,verplichte rust.

Zeker als je Grote meid al veel piept,dan moet hij stoppen,piepen=stoppen.Dat moet voor hem de rem zijn.

Misschien is de pup al wat overprikkeld geraakt en dan reageren ze ook niet echt meer op kleine correctie's van de andere hond,omdat hij al lang moesten slapen,prikkels verwerken.

Groetjes Soraya&Mila

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "spelen volwassen hond/pup" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Onzeker
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^