Kr. Stafford adopteren.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel YvetteYvette

honden foto van Yvette

Vaak wordt er door Marije een hoop onzin uitgekraamd, dus daar baseer ik mn mening op !
Zij was - volgens mij, maar ik kan t betreffende topic niet meer vinden - ook degene die een paar jongens in haar eentje wel aankon, lichamelijk dan he !
Wat jij zegt Roy, klopt wel hoor, maar in dit geval vind ik het niet zo !

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kr. Stafford adopteren." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

tanja (Gast)

dat klopt yvette
marije zou wel tussen 4 agressieve jongen en een opgefokte pitbull springen

mijn gevoel zegt dat marije een boel aandacht tekort komt van d vriend en nu hier op het forum die aandacht probeerd te krijgen

honden page profiel kees van den broekkees van den broek

Ja roy daar heb je gelijk in.
Ik zou met 51 ook nog een domme lullo kunnen zijn. :-D
Maar ben wel bereid om bij te leren.
Maar met wat mevrouw allemaal schrijft moet je toch beamen dat ze niet overstoomd van kennis.
Maar dat hinderd niets .
Leven is 1 groot leerproces.

honden page profiel roy_Croy_C

honden foto van roy_C

daar hebben jullie dan weer gelijk in ;-)

honden page profiel LisetteLisette

honden foto van Lisette

Ik geef Kees groot gelijk, je laat eerst je kittens doodbijten omdat het zo goed aanvoelde tussen de kat en je Macho, en je vriend zegt elke keer iets anders, nee laat de hond niet bij de kittens, en wat doe je, ja dat voelt goed, weg kittens.
Je vriend zegt, liever geen hond uit het asiel, en wat doe je, je surft elke site af van asiels.

En je weet donders goed dat mensen hier gelijk hebben, en dat je altijd je zin krijgt, je vriend zou eens wat harder tegen jou moeten optreden, jij brengt dieren moedwillig in gevaar door je eigen gedram.


honden page profiel Constance R.I.P. Beau Constance R.I.P. Beau

honden foto van Constance R.I.P. Beau

Sorry Marije maar hier moet ik me ook bij aansluiten, zorg eerst ervoor dat je je eigen roedel onder controle hebt, en straks als je vriend en jij er samen achter staan een verder kijken.. Anders krijg je alleen maar gedonder.

Denk er maar goed over na!!

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan

honden foto van De Mecheltjes clan

Ik had het al eerder geschreven, maar ik sluit mij hierbij aan.

Marije als jou 3 honden evenwichtig opgroeien en eenmaal volwassen zijn, hoeft het zeker geen problemen te geven. Je voorbeelden daar kan ik eerlijk gezegd niet zo veel mee aangezien ik anders heb ervaren bij mensen die wel een pup/volwassen hond bij hun evenwichtige volwassen American Staffordshire plaatsten en dit prima verloopt.

Je hebt al een hele kluif aan omje huidige 3 honden evenwichtig te laten opgroeien en volwassen te laten worden. Laat staan dat je daar nog een hond van 1 jaar bij plaatst. Daarnaast is je vriend er niet mee eens of ofwel hij twijfelt daarover en ik kan het alleen maar met je vriend eens zijn.

Nogmaals denk er goed over na, je hebt nu 3 leuke honden. Houdt het daar voorlopig bij.

Groetjes,
Wilma


Anoniem (Gast)

Dat is altijd zo zielig van asieldieren.
Mensen denken dat ze zielig zijn, uiteindelijk belanden ze terug in het asiel omdat die mensen helemaal niet zo veel verstand blijken te hebben van honden met hele geschiedenis.
Dit heb ik al vaak genoeg mee gemaakt in het asiel.

honden page profiel kees van den broekkees van den broek

Kijk daar heb je een punt anonieme gast.
Alles word onder een deken van lief, leuk schattig en blablabla geschoven en dood geknuffeld.
En dan roepen als je mensen leert kennen ga je van hondjes houden.
En dan gaan ze hun hond als een kindje zien en allemaal menselijke emotie's in hun hond stoppen en terug verwachten.
En dan komt het punt dat ze helemaal teleur gestelt worden en slachtoffer zijn omdat hun hond niet aan hun droom voldeed.
Een hond is juist leuk met al zijn hondse gedrag en dat hij niets menselijks heeft.
Dat hij ook in huis kan schijten en in je vingers hangen en desnoods je kat kan slopen of het konijn van je kind.
En dat hij niet van je houd en je geen kusjes geeft.
Het is een HOND.
En daarom zo leuk.
Maar houd dan ook rekening met het feit dat hij honds gedrag kan vertonen voordat je er aan begint.

honden page profiel LisaLisa

honden foto van Lisa

Hoi Marije :-)

Ik snap het wel hoor dat je er nog 1 bij wilt. Ik zou er ook wel 100 bij willen.. en zeker als je dan op die sites gaat kijken, je wilt ze allemaal helpen.. maar het is nu tijd om niet aan jezelf te denken maar aan je honden. De honden die je al hebt!

Je hebt al 2 reuen en een teef. Als je er nou nog een teef bij neemt, krijg je misschien wel een enorm conflict tussen de 2 teven.. en dat wil je echt niet mee maken.. dat is niet met 1 of 2x snauwen opgelost. Jou reuen zullen misschien ook wel moeite hebben met het accepteren van de nieuwe teef.. er is al een vrouw in hun leven haha ;-)..

Ik zou als ik jou was nog een tijd wachten.. wacht tot jou huis stabiel is. Voor de honden en je zelf :-D

Ik heb ook ruimte voor een hond er bij sinds ik verhuist ben, maar ik doe het niet. Waarom niet? Ik heb er al 2. 2 jonge honden die alle aandacht en liefde nodig hebben. Een derde zou leuk zijn en natuurlijk misschien vinden de 2 die ik nu heb het ook leuk, maar je weet het nooit. Het kan niet klikken, aandacht moet ook weer verdeeld worden etc. Buiten dat allemaal je hebt er al 3. Ik heb er 2 en vind het soms al vermoeiend haha en dan doel ik vooral op het uitlaten. Eerst de een dan de ander. Soms samen maar even vaak apart. Als je er 4 hebt! Wow.. en als het nou rustige stabiele honden waren oke, maar zoals je zelf aangaf zijn het niet altijd de makkelijkste!

Ik wens je heel veel succes met je keuze maar ik raad je aan om nog even te wachten :-D Tot dat ze volwassen en rustiger zijn en jij zelf ook er klaar voor bent.

Oh btw levenservaring en dat soort gepraat.. ik ben ook pas 21 maar ik zie ook in dat het niet verstandig is, dus dat ligt toch niet helemaal aan het aantal jaren ;-)

honden page profiel kees van den broekkees van den broek

Beetje vreemd.
zat net een ander topic te lezen en daarin schreef ze op 8 maart dat ze een reu van 8 maanden heeft en een teef van 9 maanden.
En haar puk dan.
Volgens mij andere honden dan zij nu heeft.????

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

hahah kees jij bent een speurneus hahahahaa

honden page profiel marijemarije

honden foto van marije

Hoi hoi

Wat ik zo lees heb je er een goed gevoel bij en dat is echt heel erg belangrijk! Maar ede is echt ver weg voor je om met de hondjes langs te gaan, ik kom zelf uit veenendaal dat ligt naast ede.
En misschien is het helemaal niet zo goed overgens om met je hondjes te gaan want in een asiel zullen je hondjes zich heel anders gedragen door al die vreemde geuren en vreemde hondjes en omdat je hondjes met elkaar zijn dan zullen ze heel beschermend voor elkaar zijn en dus nooit kunnen wennen aan het geweldig mooie sgatje uit het asiel.

Het belangrijkste is dat ze in jouw roedel past en dat is altijd een gok of je nou een hondje nieuw koop of uit het asiel. Maar omdat ze meteen opgevangen zal worden door jouw hondjes zal ze zich echt wel goed gedragen want anders zal ze gecorriseerd worden door jou honden dus ik zou me niet zo veel zorgen over maken.
Ik zou gewoon langs gaan en als je echt met je hondjes wilt gaan kun je altijd nog het hondje uit het asiel meenemen en met jouw hondjes naar de hei in ede dan kunnen ze los lopen en dus veeeel makkelijker met elkaar omgaan.
Als je wilt ga ik zelfs met je meee zodat je een extra iemand op de uitkijk hebt als ze niet goed met elkaar kunnen..

honden page profiel FaelynFaelyn

honden foto van Faelyn

Je vraagt wat je moet doen ook omdat je bang bent wat er mogelijk gebeurd als de hond bij je thuis komt.

Ten eerste lees ik dat je vriend hier niet achter staat, die zal je eerst mee moeten hebben in de beslissing.
Ten tweede heb ik bij je profiel gekeken en de leeftijden van je huidige honden en die zijn geen van allen al volwassen dus snap ik niet zo goed waarom je er wederom een hond bij wilt van bijna dezelfde leeftijd of als pupje. Leuk hoor die rangordestrijd die er kan zijn.
Wat is je beweegreden om er nog 1 bij te nemen, heb je tijd over en zijn de anderen al opgevoed? Met opvoeden heb je nog een lange weg te gaan want ze zijn nog geen jaar oud en bovendien waren er volgens mij al wat problemen.
Dat het verhaal en de foto van een herplaatser of asielzoeker je aanspreekt kan natuurlijk maar je moet realistisch blijven.

Ik sluit me aan bij Kees en bij Wilma en vind dat je beter nog zeker een jaar kunt wachten voor dat je de beslissing moet nemen om 1 of meer van je honden te herplaatsen omdat het niet meer samen gaat. Wie is/zijn er dan de dupe?

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

Heey Faelyn

mn vriend twijfelt.. En we hebben besloten om bij een asiel tegaan kijken... Als het niets word.. (denk het niet) gaan we kijken als we deze maand verhuist zijn, op een fokker... en halen we daar een pup weg..

En mensen.. ga lekker uitkramen dat ik geen aandacht genoeg krijg en het hier zoek, zulke mensen zijn niet goed wijs.. ik geen genoeg aandacht krijgen sjeeeminee.. wat een praat zeg, ik reageer al express niet op die berichtjes omdat ik wel beter weet...
Mn 2 reuen gaan heus wel met elkaar zeker hardstikke goed, het zijn een stafford en een mops;-) af en toe is er wel en een snauwerij of een ruzietje maar dat hoort erbij... dat bedoel ik ermee te zeggen..
En als ik aan honden begin, moet ik het ook afmaken;-)
ik stop ze niet zomaar terug.. dan denken jullie wel heeeeeeel fout over miJ!!!.
Want hoe het hier over komt word er gezegd dat ik niet goed voor de dieren ben, en daar kan ik me toch zo boos om maken ;-), dat ometen mensen recht in mn gezicht zeggen want via internet is het allemaal zo makkelijk praten, mensen moeten eens ff een dagje bij me komen kijken ;-) voordat mensen hun bek open trekken over een ander.dan weet ik zeker dat mensen niet zo over mij kunnen/mogen praten:-)

En kees , wat bedoel je hiermee dat ik andere honden heb ????? heb nog steeds het zelfde hurrr.. ga niet zomaar honden weg doen.

En yvette...
Wat voor onzin word er wel niet allemaal bij jou uitgekraamd dan ??.. mensen zitten niet zomaar tegen jou te zeuren als je weer eens een verhaaltje over de pitbulls en staffords hebt.. dus bekijk jezelf eerst eens ff en dan een ander ;-) want jij hebt je oordeel altijd wel klaar over een ander.

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

en nu ben ik mn vehraal kwijt...

Ik wil dat dit topic gesloten word want ben er al overuit wat we gaan doen.

honden page profiel YvetteYvette

honden foto van Yvette

Sjonge jonge jonge zeg... jij hebt wel hele lange tenen zeg !
Wat is jouw intentie om een topic te openen.... jij dramt maar een end weg ! Je kunt ook een keer tegengas krijgen, maar dat wil jij volgens mij liever niet.
Ik vond het gewoon nogal typerend dat jij in een kort tijdsbestek 2 verschillende honden wilt aanschaffen, maar ik lees in je laatste reactie dat ""je er al over uit bent"..... laat je degene die hebben gereageerd ook nog ff weten wat dat dan wel moge zijn ????

honden page profiel FaelynFaelyn

honden foto van Faelyn

Hoi Marije, jammer dat je zo heftig reageer. Maar als je hier wat opent kun je ook verwachten dat men kritiek geeft. Als er dingen tussen staan die je pijn doen kun je of die berichten langs je heen laten gaan en denken van ach laat maar of je spreekt de mensen er op aan. De toon van jouw berichtje vind ik in iedergeval storend omdat een hond een bek heeft en de mens een mond!

Tevens hebben diverse mensen aangegeven dat het wellicht niet zo handig is om in deze nog steeds jonge roedel er nog een jonge hond bij te plaatsen en wat er zou kunnen gebeuren. Het lijkt of je daar overheen leest omdat je eigenlijk je zinnen al hebt gezet op een hond erbij.

Ik wens je het allerbeste en wens je succes met de gehele roedel en de uitbreiding in de toekomst.

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

Heeey Faelyn

We wouden er alle twee zowiezo een hondje bij.. dus dat is niet zo dat ik wat mensen zeggen mn zin door dram, mn vriend begon ermee dat hij er een hondje bij wou. Ik wou graag dan 1 uit het asiel. maar mn vriend twijfelde omdat het meestal oudere honden zijn, en je niet weet hoe die honden zijn, en het asiel ook altijd maar gokt.

En dat ik zo 'heftig' reageer komt omdat mensen persoonlijk gaan beginnen ;-), en niet ontopic blijven dat vind ik zielig.
Ik kan het heus wel verwachten ja maar laten mensen dan normaal en beleefd praten en niet persoonlijk en gevoelig beginnen.. zo kan ik ook beginnen maar zo ben ik niet, en vooral niet via internet, persoonlijk vind ik zelf altijd beter.

en wat er kan en gaat gebeuren, hebben mensen dat zelf al meegemaakt met staffords ??..
je wilt niet weten wat mijn ook toen die tijd deed met al zn staffords... Die heeft ze ook in 1keer gekocht, allemaal onder de 1 jaar, en een paar iets na een jaar.. dus ik weet wel waar ik aan begin.
en zeker weet ik dat teven feller vechten dan reuen enzo..

En we hebben 2 besluiten, kijkje nemen bij asiel, als dit hem niet word gaan we als we verhuisd zijn kijken voor een pupje.

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

ook = oom.

honden page profiel LisaLisa 3 doggies

honden foto van Lisa

Als je toch al besloten hebt wat je wilt doen, mag ik je dan als tip geven om pas een hond te nemen nadat je verhuist bent. Als jij een herplaatser neemt uit het asiel en die een huisje biedt, heel goed maar als je dan na 1 maand al weer gaat verhuizen, dat veroorzaakt ook stress voor zon beestje. Hij/zij moet jou al leren kennen en je omgeving. Als je dat na 1 maand al veranderd lijkt me niet fijn.

Succes.

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

Ja dat weet ik Lisa, dat wouden we zowiezo doen.. maar je hebt niet binnen een week een hondje denk ik...
Je moet wel goed kijken na wat een hond doet enzo..
eerst een tijdje laten wennen aan onze eigen honden.
Wij kiezen niet zomaar een hond.. ik vond dit hondje een leuk hondje en als we haar wel komen opzoeken.. moet het ook klikken tussen mij,mn vriend en mn honden, eerst kennig maken met ons dan de honden..

En als we het besluit hebben genomen een hondje uit het asiel te nemen zijn wij inmiddels denk ik al wel verhuist... we zouden 1 juni de sleutels krijgen maar dat word eerder.. mensen die daar wonen gaan 10 mei er al uit..

honden page profiel kees van den broekkees van den broek

Word steeds leuker .
Je oom heeft een lading honden gekocht en is gaan fokken.
En je moeder fokt Shih's niet officieel.
En jij weet nog steeds niet wat een broodfokker is.???
hahahah

honden page profiel LisaLisa

honden foto van Lisa

Ik ging naar het asiel, zag Boebie. Mijn vriend en ik zijn de volgende dag terug gegaan om haar uit te laten en haar wat beter te leren kennen. Dag daarna heeft mijn vriend haar op gehaald :-D Dat was dus binnen 3 dagen haha ;-)

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

Mijn advies zou ik ook gegeven hebben als het niet om staffords zou gaan.
Ik kijk niet zo zeer naar het ras, want ik vind dat een karakter genetisch gevormd wordt en door de omgeving. Of het nou mollossertypes zijn of retrievers of gezelschapshonden.
Maar waar het mij omgaat is dat alle honden nog niet volwassen zijn. Het zou eerder nog beter zijn om een oudere hond er bij te zetten die de leiding kan nemen over de roedel en de vrede kan handhaven. Ik ken iemand (toevallig ook iemand die hier lid is) die na het overlijden van hun roedeloudste en leidster alleen nog jonge honden had en toen een oudere dame als herplaatser er bij genomen hebben om de leiding over de groep te kunnen geven.
Maar nogmaals die beslissing maken jullie gelukkig zelf en ik kan alleen maar voor jullie en de roedel hopen dat het een juiste beslissing is.

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

Ik heb hier gelukkig een roedelleider.. van de groep zelf, en dat is de stafford reu. maar boven de reu staan wij natuurlijk. zelf denk ik dat ik juist geen oudere nodig heb omdat ik al een roedellijder heb.

Hij doet alles als eerste, behalve kwa uitlaten dan ben ik of mn vriend als eerste.
De honden geven ook aan dat zei lager zijn als hem.

honden page profiel Macho en Lady(L)Macho en Lady(L)

honden foto van Macho en Lady(L)

joh kees, ik weet wel wat een broodfokker is :-D

maar er nog nooit bij stil gestaan ;-)
mn moeder heeft me er altijd voor gewaarschuwd..

honden page profiel YvetteYvette

honden foto van Yvette

@ Kees,

Je lacht je ziek als het eigenlijk niet zo triest zou zijn ;-)
Volgens mij is de hele familie van Marije niet echt gehinderd door enige intelligentie !

@ Marije,

Het is wel jammer ook dat jij als "roedelleider" niet hebt kunnen voorkomen dat er 2 kittens zijn doodgebeten !

honden page profiel LisaLisa

honden foto van Lisa

Wat heeft het nou voor zin om haar zo af te vallen zeg.. ik ben het er ook niet mee eens maar vind het wel ver gaan om haar zo te gaan beledigen :S.. Je kan haar beter tips geven dan dat je haar zo zit af te maken.

Anoniem (Gast)

Jij schrijft het en ik dacht het!!!!!!!!!!! :'(

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Kr. Stafford adopteren." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 6 12 34 5 6
Volgende forumvraag: Basset hound
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^