tweede loopsheid

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

ronny (Gast)

hallo ik ben ronny en mijn pitbull dana zit net in dr tweede loopsheid (ze is 16 maanden)maar nu is het...
ze is buiten ineens bang voor alles en iedereen(wat voorheen helemaal niet het geval was)ze loopt de de hele tijd met dr staart tussen dr benen., ze loopt heel alert buiten en kijkt de hele tijd in het rond ze blaft en gromt ook nergens naar er is bijvoorbeeld een standbeeld bij mij in de buurt we zijn er zeker 100x langsgelopen maar nu ineens is ze er zo bang voor dat toen we erlangs liepen ze zo hard trok dat ik op de grond was gevallen en weg was ze ik heb dr 15 min buiten lopen zoeken
ook van elk geluidje fietser auto of wat dan ook wilt ze zich zo klein mogelijk maken,

in de eerste loopsheid was ze helemaal niet zo.
ik heb dr ook niet late dekken .
als iemand advies heb hoor ik het graag MVG RONNY

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "tweede loopsheid" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van *~Maartje & Mila~* ( v.a. 9-2 geen actief lid meer )

Is ze misschien tijdens de 1e loopsheid ergena\s van geschrokken? Misschien wist ze bij de 1e loopsheid nog niet hoe en wat, voelde ze zich naar. En nu gebert het weer. Ik weet van mijn hond dat ze gevoeliger is tijdens de loopsheid. Ze is minder actief en snauwt naar elke reu die we tegenkomen.

Je bent haar 15 minuten kwijt geweest zeg je. Ik zou in ieder geval even een soort morning after bij de da gaan halen. Ze kan zomaar gedekt zijn onderweg.

ronny (Gast)

bedankt voor de reactie,ik weet bijna zeker dat ze in de 15 min niet gedekt kan zijn,ze wil totaal geen contact met reutjes tijdens haar loopsheid en gelukkig kwam een bekende met haar aanlopen die al 10 minuten rondjes met haar aan het lopen was om mij te vinden,dus dat ze binnen die paar minuten dat ze alleen geweest gedekt is lijkt me sterk..

ik het me niet herinneren dat ze tijdens ze eerste loopsheid ergens van geschrokken of nare ervaring heeft opgedaan.

ronny

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram.

honden foto van Mandy & Bram.

Oei, klinkt heftig zeg! Beetje lief voor d'r zijn dan komt 't allemaal wel goed denk ik. Het is een hele verandering aan hormonen in je lichaam.. succes!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

geef haar wat rust, maak een wandeling alleen aan de lijn, neem een andere route, en probeer haar gedrag wat te negeren, de hormonen spelen op. de een reageert er wat heftiger op dan de andere. kijk het even aan, en houd ze dat de hele loopsheid, dan kan je altijd raad vragen bij je dierenarts. maar probeer haar gedrag te negeren, geef ze aandacht, maar ga niet zitten tutten met dr, ook buiten niet.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "tweede loopsheid" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^