Labrador pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel heidiheidi

honden foto van heidi

In juni krijg ik een labrador pup dan heb ik ook een maand vakantie, heb even een vraagje over even een boodschap kunnen doen mocht ze de bench niet fijn vinden dan kan ze in een mand in de gang en doorloop naar de keuken, maar zal ze dan de deur niet kapot bijten omdat labradors ook bekend staan als slopers
En wat voor goed kauw spullen kun je ze even alleen laten ?

honden page profiel DanielleDanielle

De labradors die slopers zijn, krijgen meestal niet genoeg beweging omdat veel mensen ze zien als 'makkelijke huishouden' terwijl ze eigenlijk veel energie hebben. Je kunt eerst proberen om 30 seconden weg te gaan, 1 minuut, dan 2 minuten, dan 5 minuten, 10 minuten.. steeds iets langer dus. Als je merkt dat het niet goed gaat, zet je weer een stapje terug. Een camera ka heel fijn zijn, dan kun je tussendoor ziet wat je pup uitvreet als je er niet bent. Of hij gewoon rustig gaat liggen, of heel gespannen heen en weer gaat lopen.. 

honden page profiel Koert En poppy Koert En poppy

honden foto van Koert En poppy

Krijg je een reu of teef

honden page profiel heidiheidi

honden foto van heidi

Een teefje ????

honden page profiel heidiheidi

honden foto van heidi

Er komt bij mij automatisch vraagteken achter de zin

honden page profiel Femke Femke

honden foto van Femke

Ik herken het slopen eigenlijk niet, onze lab heeft 1 kussen gesloopt nadat hij de rits open gekregen had en een enkel speeltje van de kinderen wat niet bedoeld was voor hondjes maar verder niet. Ik zorg dat hij moe en voldaan is als ik weg ga. Dus lekker buiten geweest en alle kans gehad om te poepen en plassen. Als hij in de ochtend alleen is krijgt hij zijn eten uit een voerbal of snuffelmat voor ik wegga en ik doe wat oefeningen en/ of een denkspelletje met hem. Als ik weg ga krijgt hij een Kong met daarin een deel van zijn ontbijt met een lik pindakaas. Niet al die dingen allemaal en elke keer een beetje anders. Geheel afhankelijk van de leeftijd en wat hij nodig heeft. Zeker toen hij wat kleiner was hielp het hem om op die manier echt moe te worden zodat hij lekker kon slapen als ik wegging. Maar dan weer niet te moe waardoor hij hyper werd. Dus dat is even zoeken wat je pup nodig heeft. Inmiddels kijkt hij er soms naar uit dat ik weg ga zodat hij op de bank kan gaan liggen snurken.  

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Er komt bij mij automatisch vraagteken achter de zin "

Je kan alleen de emoties gebruiken van hp, die staan er bij je berichtje boven aan…..een lachenbekje, daar op klikken en dan heb je de keuze, meer niet. Dus niet van je toetsenbord gebruiken…als je die van je toetsenbord gebruikt krijg je de vraagtekens.

Volgende forumvraag: Goed en stevige puppy speelgoed
^