Maagdarm infectie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BlufBluf

Hallo, weet iemand uit ervaring hoelang een hond met een (ernstige infectie ) besmettelijk is, en hoe een hond besmet word en of dit te verkomen? Mvg baasje van bluf

honden page profiel BlufBluf

Ik bedoel een maag darm infectie

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Of en hoe lang je hond al dan niet besmettelijk is, hangt af van de oorzaak. Heeft je hond parasieten? Een virus opgelopen? Of is de infectie een gevolg van een overgevoeligheid of voedselvergiftiging... ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hallo, weet iemand uit ervaring hoelang een hond met een (ernstige infectie ) besmettelijk is, en hoe een hond besmet word en of dit te verkomen? Mvg baasje van bluf "

Je bent naar de dierenarts geweest en wil nu wat ervaringen horen ? Het is altijd zo verschillend en het ligt er ook aan wat voor virusje je hond heeft opgelopen, weet je dat misschien ? 

honden page profiel BlufBluf

Ja klopt,ik Ben naar de dierenarts geweest, de hond gaf bloed over en bloed in diaree,ze zei waarschijnlijk flinke maag darm infectie ,hij Knapt nu weer op . Gelukkig anti braakmiddel speciaal voer en diaree remmer,nu Ben ik dus benieuwd voor mensen die meerdere honden Hebben en deze infectie ook Hebben mee gemaakt of Al  hun honden het ook allemaal zo erg kregen of niet. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ja klopt,ik Ben naar de dierenarts geweest, de hond gaf bloed over en bloed in diaree,ze zei waarschijnlijk flinke maag darm infectie ,hij Knapt nu weer op . Gelukkig anti braakmiddel speciaal voer en diaree remmer,nu Ben ik dus benieuwd voor mensen die meerdere honden Hebben en deze infectie ook Hebben mee gemaakt of Al  hun honden het ook allemaal zo erg kregen of niet.  "

Gelukkig is je hond aan de beterende hand…..heftig hoor, ik zelf heb nimmer dit met mijn honden meegemaakt, je zal zeker berichtjes krijgen van anderen eigenaars die dit hebben meegemaakt, voor jouw lieverd heel snelle beterschap.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^