Biabed

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RenateRenate

Heeft er iemand ervaring met een biabed? Is het echt zo goed voor een oudere hond en dus zijn prijs waard?

Het kussen past zich aan aan de hond die er op ligt, is het dan wel nog zinvol als er nog een hond gaat bij liggen? Hier liggen ze graag met twee of zelfs met drie in één mand, vandaar mijn twijfel(s).

honden page profiel L.L. 3 doggies

honden foto van L.

Wat voor honden heb je? Je kan bvb ook een orthopedische babymatras of kindermatras kopen, en dan kiezen obv gewicht dat erop komt :) die zijn vaak veel goedkoper en beter getest

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

541602.jpg

    Hier een orthopedisch bed, ideaal, ogin ligt er heel graag op...

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 2 doggies

honden foto van Anouk van Botty

Gewoon doen, wij leggen ook niet op een houten vloer hp-wink mijn kat vind het zelfs lekker op een aangepaste paal.

honden page profiel LolaLola 3 doggies

honden foto van Lola

Ja, zeker het geld waard. Wij hebben ook heel lang getwijfeld maar na alleen maar positieve verhalen gehoord te hebben er toch 1 gekocht. Alle orthopedische kussens/bedden liggen ze bij ons niet graag op. Biabed heeft een rand wat ze heerlijk vinden. Hier gekocht voor een hond met gewrichtsproblemen.

honden page profiel MoniqueMonique 3 doggies

honden foto van Monique

Jaren terug een biabed gekocht voor oudere hond met hernia's.  Stond bij de verwarming is intensief gebruikt,nog geen plekje,krasje of andere slijtage.

 

Bed is nu 4 jaar oud en wordt nu gebruikt door Rox van ruim 10 maanden.

Ik leg er altijd een zacht dekentje in.

Een goede koop dus.

honden page profiel ientjeientje 3 doggies

honden foto van ientje

Hoe groot moet het bed zijn? Bia bed, ideaal. Mijn spets heeft hem jaren gebruikt, geen krasje of slijtplekje, die heb ik weggedaan. Nu een nieuwe gekocht voor Diki, die ligt er niet in, staat dus hier op zolder. Waar woon je? Hij is voor 30 euro af te halen, nieuw, moet alleen even de maat opmeten. Het is een grijze. Ook ik heb er altijd een kleedje in gelegd. 

honden page profiel RenateRenate

" Wat voor honden heb je? Je kan bvb ook een orthopedische babymatras of kindermatras kopen, en dan kiezen obv gewicht dat erop komt :-) die zijn vaak veel goedkoper en beter getest "

Engelse cockers. Ik heb al wel een "gewone orthopedische" matras maar ik dacht mss dat zo'n opstaande rand toch comfortabeler ligt. 

honden page profiel RenateRenate

"     Hier een orthopedisch bed, ideaal, ogin ligt er heel graag op... "

Zo eentje ligt hier maar ik ben op zoek naar die met een opstaande rand. 

honden page profiel Anouk van BottyAnouk van Botty 3 doggies

honden foto van Anouk van Botty

" Engelse cockers. Ik heb al wel een "gewone orthopedische" matras maar ik dacht mss dat zo'n opstaande rand toch comfortabeler ligt.  "

Als je hond graag met het hoofd op een leuning ligt dan is die met opstaande rand goed. Had ik ook voor mijn vorige draak. Die graag met zijn hoofd op de leuning en dan in de achterste opstaande rand hangen.

honden page profiel RenateRenate

" Hoe groot moet het bed zijn? Bia bed, ideaal. Mijn spets heeft hem jaren gebruikt, geen krasje of slijtplekje, die heb ik weggedaan. Nu een nieuwe gekocht voor Diki, die ligt er niet in, staat dus hier op zolder. Waar woon je? Hij is voor 30 euro af te halen, nieuw, moet alleen even de maat opmeten. Het is een grijze. Ook ik heb er altijd een kleedje in gelegd.  "

Toch ongeveer 100cm om te kunnen liggen. Ik woon in België. 

honden page profiel ientjeientje

honden foto van ientje

Sorry dan is tiete klein. Ook te ver weg. 

Volgende forumvraag: Nieuw hier met oud besje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^