Pijnstillers voor artrose zomaar ophalen bij dierenarts?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

" Ik denk dat ik dat sowieso laat doen, het dossier over laten hevelen naar de nieuwe dierenarts. Maar heb het met de nieuwe dierenarts kunnen regelen dat ik de medicatie voor Jack kan krijgen. Ze hebben de contactgegevens van de oude DA om zo navraag te kunnen doen  "

Ja precies zo heb ik ook gedaan idd.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Ik heb geen europees paspoort, wel dat vaccinatieboekje (die bedoel je?).  "

Je moet dat Europees paspoort hebben, dat is verplicht en heb je nodig om op vakantie te gaan. Raar dat je dat niet gekregen hebt van het asiel bij de adoptie.

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

" Ik heb geen europees paspoort, wel dat vaccinatieboekje (die bedoel je?). Daar staat verder niets in dat hij norocarp krijgt. Heb geen medisch rapport meegekregen. 
 
Wellicht dat ik contact op kan nemen met de dierenarts van het asiel dat zij het rapport kunnen doorsturen naar mijn bijna dierenarts (heb gisteren gebeld met een dierenarts hier in de buurt, gaat 'm waarschijnlijk worden).
 
De dierenarts vroeg om gegevens van oude dierenarts, zodat zij navraag kunnen doen en ik de medicatie bij de nieuwe dierenarts kan ophalen .
 
Bedankt voor het meedenken en ik zal die link ook eens bekijken  "

Geen paspoort? Dat is wel heel gek. Geen boekje waar gegevens instaan?: chipnr, naam, ras, dierenartsgegevens (van degene die het boekje heeft uitgeschreven), waar je jouw gegevens inzet (naam, adres, etc), en verderop eventuele entingen en onderzoeken.

 

Als je dit echt niet gekregen hebt, zou ik nog contact met het asiel opnemen. En bij de nieuwe dierenarts een paspoort aan laten maken.

honden page profiel SaraE.SaraE.

honden foto van SaraE.

" Je moet dat Europees paspoort hebben, dat is verplicht en heb je nodig om op vakantie te gaan. Raar dat je dat niet gekregen hebt van het asiel bij de adoptie. "

Een europees paspoort is niet verplicht om te hebben... wel als je buiten Nederland wilt reizen ja, maar dat gaan wij niet doen met hem. Hij had ook geen europees paspoort bij het asiel.

 

Ik heb wel het blauwe vaccinatieboekje waar het chipnr/naam/geboortedatum, onze gegevens, overige gegevens, entingen etc in staan... hp-smile

honden page profiel SaraE.SaraE.

honden foto van SaraE.

" Geen paspoort? Dat is wel heel gek. Geen boekje waar gegevens instaan?: chipnr, naam, ras, dierenartsgegevens (van degene die het boekje heeft uitgeschreven), waar je jouw gegevens inzet (naam, adres, etc), en verderop eventuele entingen en onderzoeken.
 
Als je dit echt niet gekregen hebt, zou ik nog contact met het asiel opnemen. En bij de nieuwe dierenarts een paspoort aan laten maken. "

Ja dat is dat vaccinatieboekje waar ik het over had (alleen geldig in NL). Daar staan die gegevens wel in. Maar dat noem ik nou niet echt een "paspoort". Staat er ook niet op. Vandaar dat ik zei vaccinatieboekje. tongue-out 

honden page profiel yooopyooop

honden foto van yooop

haha precies, ik noem dat ook geen paspoort..ik dacht ook al, ik heb geen paspoort..

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Een europees paspoort is niet verplicht om te hebben... wel als je buiten Nederland wilt reizen ja, maar dat gaan wij niet doen met hem. Hij had ook geen europees paspoort bij het asiel.
 
Ik heb wel het blauwe vaccinatieboekje waar het chipnr/naam/geboortedatum, onze gegevens, overige gegevens, entingen etc in staan...  "

Heel raar, in België krijg je al sinds 2004 automatisch een Europees paspoort mee bij het aankopen of laten chippen van een hond.

 

Ik lees dat je hond 6 jaar is en nu reeds pijnstillers krijgt voor zijn artrose. Krijgt hij ook glucosamine? Probeer zijn spiermassa op te bouwen en de pijnstillers af te bouwen.

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Heel raar, in België krijg je al sinds 2004 automatisch een Europees paspoort mee bij het aankopen of laten chippen van een hond.
 
 "

Dat zit bij/in het vaccinatieboekje.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^