Rammelende voerbakken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Mariëlle (Gast)

Wij hebben voor onze hond in hoogte verstelbare voerbakken (van die rvs bakken). Ik wordt gek van dat gerammel. Nu missen we een draaidop aan de onderkant en wilde ik voor andere bakken gaan kijken. Zijn er ook bakken te koop die én in hoogte verstelbaar zijn én niet rammelen doordat er bijv rubberen rand aan zit?

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

Dit kun je zelf al oplossen door de rand met tape te omwikkelen. Hebben we hier ook gedaan. Zorg wel dat je dit niet te dik doet anders past je voer bak er niet meer in....

Mariëlle (Gast)

Ik mis al een draaipootje eraan, dus dacht ik meteen maar een nieuwe bak te bestellen en dan 1 die niet rammelt. (pootje zijn we op vakantie kwijt geraakt)

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

Of ze te koop zijn weet ik niet maar dan kun je als nog tape erom wikkelen..

Anoniem (Gast)

Ja, dat is waar. Ik ben druk aan het zoeken ondertussen op het internet. Ik zie dat sommige er vaatdoekjes onderleggen of dat er standaards zijn waar klemmen om de bakjes zitten. Is ook een idee.

 

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

Ik heb wol om de randen gewikkeld, blijft al 2 jaar netjes zitten.

Anoniem (Gast)

Dat is ook een idee ! Maar omdat ik een pootje mis, kijk ik nu toch uit naar een andere en zoek er meteen 1 die al niet rammelt zonder dat ik er zelf iets aan hoef te doen. Ik heb er al 1 met rubberen klemmetjes gevonden, maar het beste zou zijn rubber om de rand zelf. Zou niemand dat ooit eens bedacht hebben?

honden page profiel --

honden foto van -

Misschien een houten standaard? Google maar eens op steigerhouten voerstandaard. Vaak worden deze door kleinschalige meubelmakers gemaakt, dus het kan dan helemaal naar eigen smaak. Er zitten dan wel RVS bakken in, maar ik neem aan dat die op hout niet rammelen..

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Dat is ook een idee ! Maar omdat ik een pootje mis, kijk ik nu toch uit naar een andere en zoek er meteen 1 die al niet rammelt zonder dat ik er zelf iets aan hoef te doen. Ik heb er al 1 met rubberen klemmetjes gevonden, maar het beste zou zijn rubber om de rand zelf. Zou niemand dat ooit eens bedacht hebben? "

 Ik ben ze in een standaard nog niet tegengekomen.

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

" Misschien een houten standaard? Google maar eens op steigerhouten voerstandaard. Vaak worden deze door kleinschalige meubelmakers gemaakt, dus het kan dan helemaal naar eigen smaak. Er zitten dan wel RVS bakken in, maar ik neem aan dat die op hout niet rammelen.. "

 Die heb ik voor de gulzige veelvraat Vigo,iemand heeft die eens gemaakt voor mij. zijn naam staat er zelfs op. Er zitten rvs etensbakken in die niet rammelen.

Het staat winter en zomer buiten,af en toe white wash erover en de bak ziet er weer als nieuw uit.

Volgende forumvraag: Vlooienband?
^