Het seizoenstopic.........de zomer !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Het is een topic van ons allemaal, en het gaat wel eens vaker off topic als iemand eens iets anders te vertellen heeft.
Zoals dat iemand een paar deuken in de auto heeft gereden, zoals bij White Shadow toevallig gisteren.
Gewoon dingen die op dat moment spelen.
Dat is toch helemaal niet erg, sommige zitten al zo lang in het topic, dan doe je dat gewoon.
Als het maar weer terug gaat naar het seizoenstopic en de honden. 
  "

 Juist, offtopic niet erg. Lekker weer terug naar de zomer.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Laatst een brief van de dierenarts gekregen dat als Judah een half jaar is hij op controle mocht komen dat hij zonder dat er iets aan de hand is weer even in de kliniek kan zijn en een kleine controle en voor vragen! dus vandaag met Judah naar de dierenarts geweest! 
Hij vond het weer allemaal prima hij vond het maar al te lekker ruiken daar dus was flink aan 't snuffelen ..
Met dat ik dit type ineens een knetter onweer keihard terwijl Judah buiten lag in de regen.. arme dier schrikt zich helemaal kapot.. hij is totaal niet bang voor onweer die keren daarvoor reageerde hij niet.. als hij maar niet bang blijft..
  "

 Even een harde knal........wil niet zeggen dat judah bang blijft hoor, wij schrikken ook wel eens als het flink te keer gaan, enzijn de volgende keer echt niet bang.......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Nadine....gewoon in een berichtje op een ieder reageren !!! dat is beter...........en vertel eens wat jij zoal de dag doet......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Willemijn met het weerbericht voor.........................Morgen is het net als vandaag een buiige dag. In de ochtend is het nog droog en schijnt de zon op sommige plaatsen. Snel ontstaan stapelwolken die uitgroeien tot regen- en onweersbuien. Vooral in de zuidoostelijke helft is het raak, de buien trekken maar langzaam in noordelijke richting waardoor alweer wateroverlast mogelijk is. In het noordwesten blijft het bij een enkele lichte bui. Het wordt 18 graden in het westen tot 20 in het oosten. Donderdag en vrijdag blijft het wisselvallig en koel zomerweer, met ook zo nu en dan wat zonnige momenten. In het noordwesten worden de minste buien verwacht. Donderdag is het met 21 graden wat warmer, vrijdag moeten we het doen met een graad of 18. In het weekend neemt de kans op neerslag af. Wel steekt er een frisse noordwestenwind op. Het wordt niet warmer dan 17 graden.

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

Nadine waar ben je

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Na het weekend warmer naar de 24 graden.....of we het drooghouden ? .............de storingen liggen op de loer......voorlopig is het hier vandaag droog gebleven, mijn zus woont boven groningen en die hebben de hele dag regen gehad, hoe bestaat het......gisteren hier eindelijk wat regen gehad, flinke bui zodat mijn twee tonnen weer lekker vol zijn.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

"  hopelijk alles terug ok met gys ja zyn kuifje zeer mooi myn zoon operatie gedaan terug op kamer nog veel pyn maar zal morgen beter zyn ben al gerust nu "

 Nadine, juf Willemijn zegt dat je gewoon hier je hart mag blijven luchten

 

Ik vind het altijd heel lief dat je op iedereen zijn berichtjes en foto's reageert. Jammer dat je zelf niet zo makkelijk met Lilly op stap kan, want die verhalen zouden we namelijk heel erg leuk vinden

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Wij hebben hier een super lekker rustig dagje gehad. Kaylo wees me nog een musje aan die tegen een raam aan was gevlogen. Gelukkig alleen een beetje verward en nadat hij wat was uitgerust fladderde hij gelukkig weer zonder problemen weg. 

 

Ik heb morgen een schooldagje tot half 5 dus Kaylo gaat gezellig weer een dagje naar mijn vader! 

honden page profiel PierkePierke 3 doggies

honden foto van Pierke

Lenka haar dag, vrouwtje zoals elke dag naar station brengen. Daarna eten en dinsdag dus samen met baasje naar de markt ikke perfecte hond daarna een grote snuffelronde ik mag van baasje zoveel snuffelen als ik wil. Daarna  ik moe ik moet alle nieuwtjes verwerken he.lekker slapen. 

 

Avond vrouwtje thuis vrouwtje maakt eten en ik, ik mag een beetje voorproeven. Lekker, daarna mijn kvv, njam en dan vrouwtje helpen met afwassen. Nu na een lekker kouwbeen lekker bij vrouwtje in de zetel en lekker slapen. Het leven van een labrador is zo vermoeiend

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wij hebben hier een super lekker rustig dagje gehad. Kaylo wees me nog een musje aan die tegen een raam aan was gevlogen. Gelukkig alleen een beetje verward en nadat hij wat was uitgerust fladderde hij gelukkig weer zonder problemen weg. 
 
Ik heb morgen een schooldagje tot half 5 dus Kaylo gaat gezellig weer een dagje naar mijn vader!  "

 Kaylo boft met zo,n vader van jou.....en de musjes ja die fladderen op de gekste plekjes, ik heb er al heel wat binnen in de woonkamer gehad.......en moet ze dan redden, en weer buiten zetten.

honden page profiel DeniseDenise 3 doggies

honden foto van Denise

Net weer terug van de sport en spel 2. Duco had vandaag meer zin in klooien en gek doen dan in de oefeningen. Maar ach, dat moet een keer kunnen toch!

Morgen weer een dagje vrij dus kunnen we heerlijk door de plensbuien een lange wandeling maken hihi. Gelukkig is er koffie als we thuis zijn en een lekker kluifje voor Duco.

Fijne avond iedereen!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wat laat denise....maar nu lekker thuis...koffie.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

........lekker slapen allemaal, morgen weer een dag met de hondjes.

honden page profiel ellenellen 3 doggies

honden foto van ellen

Slaap lekker, wij liggen al lekker onder de wol

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Krijg nou wat, kom ik beneden staat het raam wagenwijd open, nou met twee honden hoef ik dus niets bang te zijn, hahahah, wel lekker zo.....er zit een horgordijn voor, dus zie je niet goed dat het raam openstaat.....wel vanaf buiten natuurlijk, hahaha, foed afgelopen dan, maar ogin die blaft, weet ik zeker, bams slaapt bij mij die hoort niets, hahahaha....gelukkig geen regengeweest vannacht anders had ik moeten dweilen .....

honden page profiel YasminYasmin 3 doggies

honden foto van Yasmin

" Krijg nou wat, kom ik beneden staat het raam wagenwijd open, nou met twee honden hoef ik dus niets bang te zijn, hahahah, wel lekker zo.....er zit een horgordijn voor, dus zie je niet goed dat het raam openstaat.....wel vanaf buiten natuurlijk, hahaha, foed afgelopen dan, maar ogin die blaft, weet ik zeker, bams slaapt bij mij die hoort niets, hahahaha....gelukkig geen regengeweest vannacht anders had ik moeten dweilen ..... "

 Oei Willemijn, was je het dan zelf vergeten sluiten of was het opengewaaid? 

Gelukkig heb je twee stevige bodyguards in huis 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Oei Willemijn, was je het dan zelf vergeten sluiten of was het opengewaaid? 
Gelukkig heb je twee stevige bodyguards in huis  "

 Hihi, vergeten.....stond wagenwijd open dan zie je dat niet een twee drie.......lekker koel beneden vanochtend, 20 graden, ........

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Buieg en koel zomerweer.................Vanuit het zuiden trekken buien over het land. In het binnenland zijn de buien het actiefst, vanmiddag kan daar onweer en hagel voorkomen. Omdat de buien traag trekken kan opnieuw veel regen vallen en wateroverlast ontstaan. Het is koel met maximaal 19 graden. ........voorlopig schijnt hier de zon.

honden page profiel YasminYasmin 3 doggies

honden foto van Yasmin

"  Hihi, vergeten.....stond wagenwijd open dan zie je dat niet een twee drie.......lekker koel beneden vanochtend, 20 graden, ........ "

 Ogin heeft ze misschien opengezet om het wat koeler te hebben 

honden page profiel YasminYasmin 3 doggies

honden foto van Yasmin

Hier straks naar de da voor een check van de ontwrichte kaak. Het lijkt al beter te gaan dus hopelijk is alles terug in orde en kan hij gauw weer kauwen op zijn favoriete dingen

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Gingen naar het losloopveldje, begon Gijs ineens te vechten met een andere hond om zijn vriendinnetje te beschermen! Tenminste daar leek het op. Stond er echt bij van nah wat is dit nou weer. Was meer lawaai dan dat er echt iets aan de hand was

 

Hij wil trouwens niet echt meer zwemmen daar.. misschien vertrouwd hij toch het water niet helemaal?

Kon ook niks vinden om er in te gooien voor hem

honden page profiel YasminYasmin 3 doggies

honden foto van Yasmin

Terug van de da! Zijn kaken sluiten weer mooi aan!

Hij mag stilletjes terug beginnen kauwen maar geen te harde spullen en zeker niet trekken als hij wat vast heeft. 

Het zou wel een zwakke pkek kunnen blijven zei hij. En als die kaak helemaal uit de kom zou schieten dan moeten ze in slaap gedaan worden om dat recht te zetten 

 

Maar goed. We gaan het hier nog wat stilletjes aan doen en hem niet te veel belasten. 

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Willemijn stond zomaar het raam open. Ik Denk toch Ogin die het warm had haha. Die weet nu hoe het moet.

 

Yasmin fijn dat hij weer terug mag beginnen met kauwen. Gelukkig is het met rust goed genezen.

 

Oei Gijs zijn meisje beschermen. Gebeurd hier ook wel eens als Shadow met zijn vriend aan het spelen is en er komt een andere reu bij. Dan jaagt die reu ook de andere vreemde reu weg. En Shadow staat er bij van hier bemoei ik me niet mee.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Terug van de da! Zijn kaken sluiten weer mooi aan!
Hij mag stilletjes terug beginnen kauwen maar geen te harde spullen en zeker niet trekken als hij wat vast heeft. 
Het zou wel een zwakke pkek kunnen blijven zei hij. En als die kaak helemaal uit de kom zou schieten dan moeten ze in slaap gedaan worden om dat recht te zetten 
 
Maar goed. We gaan het hier nog wat stilletjes aan doen en hem niet te veel belasten.  "

 

Je zou bij de dierenwinkel konijnenoren kunnen kopen, deze zijn makkelijk te kauwen en niet groot. Puck heeft ze vaak met een kwartier al op.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

" Gingen naar het losloopveldje, begon Gijs ineens te vechten met een andere hond om zijn vriendinnetje te beschermen! Tenminste daar leek het op. Stond er echt bij van nah wat is dit nou weer. Was meer lawaai dan dat er echt iets aan de hand was
 
Hij wil trouwens niet echt meer zwemmen daar.. misschien vertrouwd hij toch het water niet helemaal?
Kon ook niks vinden om er in te gooien voor hem "

 

Haha, Gijs de macho! Zolang het merendeel alleen maar lawaai is. Zodra ze echt beginnen te vechten, gelijk afkappen.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Hihi, vergeten.....stond wagenwijd open dan zie je dat niet een twee drie.......lekker koel beneden vanochtend, 20 graden, ........ "

 

Niemand die ongezien bij je binnen komt Willemijn, geen zorgen maken :-P. 

 

Zelf ben ik zo'n muts die af en toe de sleutels in de voordeur laat zitten. Gelukkig woon ik 1 hoog en kunnen er niet zomaar vreemde mensen boven komen.

 

Inmiddels hoor ik het hier weer rommelen. De weergoden liggen weer met elkaar in de clinch denk ik. Gisteravond ging het er ook even van. Dikke donker zwarte wolken, flinke regen en wat geflits en gedonder. 

 

Straks even richting Duitsland, ik moet nog tanken. Ritje van nog geen 10-15 minuten. Mooi stukje om te toeren, veel natuur.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

"  
Haha, Gijs de macho! Zolang het merendeel alleen maar lawaai is. Zodra ze echt beginnen te vechten, gelijk afkappen. "

 Ik heb hem nu ook maar bij zijn tuig gepakt want had niet het idee dat ze er zelf mee zouden stoppen

 

 

Het weer schiet alle kanten op hier, regen, dan weer benauwd, dan wind... lastig om te beslissen wat je aan moet doen als je naar buiten gaat

 

 

Yasmin, gelukkig alles weer goed! Wat Ruby zegt, konijnen oren of schapenoren zijn geloof ik ook zacht

en gedroogde runderpens? Kan je ook kijken of dat was is

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Ik heb hem nu ook maar bij zijn tuig gepakt want had niet het idee dat ze er zelf mee zouden stoppen
 
 
Het weer schiet alle kanten op hier, regen, dan weer benauwd, dan wind... lastig om te beslissen wat je aan moet doen als je naar buiten gaat
 
 
Yasmin, gelukkig alles weer goed! Wat Ruby zegt, konijnen oren of schapenoren zijn geloof ik ook zacht
en gedroogde runderpens? Kan je ook kijken of dat was is "

 schapenoren zijn volgens mij alweer wat dikker en harder. Als het goed is krijg ik morgen lamsoortjes binnen. Zal dan even een foto maken. Misschien is dat wel wat.

honden page profiel YasminYasmin 3 doggies

honden foto van Yasmin

Bedankt voor de tip jongens! De da zei dat hij wel moest kauwen om heel de boel te trainen maar absoluut nog niks hard. 

Het mag ook niet te groot zijn want dan probeert hij heel dat ding in zijn mond te nemen en te klein dan steekt het in zijn keel. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Terug van de da! Zijn kaken sluiten weer mooi aan!
Hij mag stilletjes terug beginnen kauwen maar geen te harde spullen en zeker niet trekken als hij wat vast heeft. 
Het zou wel een zwakke pkek kunnen blijven zei hij. En als die kaak helemaal uit de kom zou schieten dan moeten ze in slaap gedaan worden om dat recht te zetten 
 
Maar goed. We gaan het hier nog wat stilletjes aan doen en hem niet te veel belasten.  "

 Jee wat naar zeg....doe maar heel voorzichtig dan, pensstaafjes zijn niet al te hard......hoop dat het echt geneest en geen zwakke plek wordt.

pagina 39 van 64 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 3940 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64
Volgende forumvraag: Knippen
^