Niet fit, niezen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Een goede weg lijkt me die je volgt

 

Hier woont alleen een soort veearts, de dierenarts die om de hoek zat en ook openstond voor homeopathie en andere geneeswijzen dan de reguliere,  is helaas overleden. 

 En die veeartsachtige gaf meteen prednison en antibioticum, wat ik haar tot achteraf grote spijt gegeven heb omdat haar huid rood en ontstoken was en ik niet wist wat te doen. Natuurlijk kwam daarna in alle heftigheid de allergie terug, en ben ik zelf gaan lezen en zoeken naar een oplossing. En ik dacht aangezien ze nu al zoveel gif in haar lijf had (de verplichte entingen en dan nog eens daarna die medicatie) icm de sterilisatie en alle stress van de herplaatsing, dat dit een zo natuurlijk mogelijke weg moest worden. Jenna barft ook en door Roos ben ik me ook gaan verdiepen in tcg (de traditionele chinese geneeskunde) en dat spreekt me erg aan, al is het nog een hele studie die ik nog lang niet onder de knie heb.

honden page profiel YaraYaragoedgekeurde fokker

honden foto van Yara

Lastig idd als je geen da kan vinden die op die manier meedenkt.

Ik heb m ook nog niet gevonden helaas.

Maar heb na een aantal missers mezelf voorgenomen om bij elk advies (niet levensbedreigend uiteraard ) eerst naar huis te gaan en het even te laten bezinken. 

 

Den hoek in de bilt vind ik een erg fijne kliniek, maar voor mij helaas ook totaal niet in de buurt. 

 

Ik ga me ook eens proberen in te lezen in de chinese kruiden, vind het wel interessant. 

 

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Ja het is heel interessant, en die kruiden zijn eigenlijk alleen een ondersteuning er komt veel meer bij kijken. Ying Yang, balans, goede energiestroming zonder blokkades en zo

honden page profiel ElianeEliane 3 doggies

" Weer geld weggegooid haha. 
Ze gaf aan dat ze haar poot overbelast heeft. Even rustig aan doen en even pijnstilling geven, maar daar was ik gister al mee begonnen.
 
En qua niezen ook even aankijken. Ze zag niets aan haar en op alle vragen kon ik ook ontkennend antwoorden  (verhoogde temp, hoesten en neusuitvloeiing bijvoorbeeld ).
Dus lijkt idd gewoon op een verkoudheidje.
 
Dus tot zover het verhaal van het weer eens overbezorgde hondenbaasje
  "

 Beter zo dan omgekeerd!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: vocht vashouden, help!
^