tepels

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

ik vroeg me af hoe normaal het is indien een teefje niet alle borsten op de juiste plaats heeft staan, dus niet op 2 lijnen onder elkaar ,maar soms eens naast elkaar?

honden page profiel --

honden foto van -

Volgens mij normaal hoor, niet alle teven hebben ook een vast aantal tepels. Sommigen hebben bijvoorbeeld 8, anderen 9 en weer anderen 10 tepels. 

Mijn teef heeft ook niet netjes 2 aan 2, de ene zit iets meer naar boven en de ander wat meer naar onder. Ze heeft er eentje tussen haar voorpoten en de andere die daarnaast hoort zit meer richting haar buik. In totaal zijn het er wel 10. 

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Charlii heeft er 7, alleen de twee die het dichtst bij haar achterpoten zitten, staan recht tegenover elkaar. Dus het komt vaker voor.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Mellow heeft volgens mij 9 tietjes. Net als bij Charlii zitten er een paar netjes tegenover elkaar, de anderen zijn om en om 'geplaatst'.

Lijkt me juist ideaal als ze ongelijk zijn, dan kunnen alle pups goed bij hun eigen tepeltje om te drinken. Als ze allemaal netjes tegenover elkaar zouden staan moeten de pups echt op elkaar liggen om te kunnen drinken, nu drinkt er een laag, de ander hoog, de volgende weer laag.

(Niet dat Mellow nog als melkbar kan fungeren trouwens, maar dat terzijde.)

 

Volgens mij zijn er maar weinig honden die de tepeltjes perfect op een rijtje hebben staan.

Volgende forumvraag: Pijn in zijn pootjes
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^