voeding

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

jannie (Gast)

hallo ik lees dat honden over gaan op kvv mijn vraag is wat is dat

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

Vers vlees. Deze zijn in rollen of plakken te koop en worden in de diepvries bewaard. De hond krijgt dan geen brokken meer, maar 3 of 4 verschillende soorten vlees compleet. Hierin zitten wel alle nodige voedingsstoffen. Je geeft wel meerdere soorten vleesvoeding (kip, geit, kalkoen, zalm) voor de afwisseling dat er bij elke soort ook eventueel andere voedingsstoffen kunnen zitten.

 

Overweeg jij zelf om over te stappen? Ik heb het onze hond ook gegeven, maar omdat hij in de groei is at hij 1kg per dag. Daarnaast is hij allergisch en kan dus alleen de duurdere smaken krijgen. Dit werd voor ons te kostbaar en zijn weer over op brokken glutenvrij.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Romeo krijgt ook vers : Lotgering, Shaweca, Tinlo en Alaska. Ik wissel best veel. Als je vers geeft, wordt geadviseerd 4 of liefst meer vleessoorten te geven in 3 weken tijd, voor de variatie en om volwaardig te voeren. Romeo krijgt er meer. Hij zat eerst op Renske versvlees en sinds vorig jaar augustus zit hij op vers, vanuit de vriezer. Hij doet het er perfekt op en bovenal hij is er gek op.  

honden page profiel meikemeike

honden foto van meike

Wat is kvv?
Kvv staat voor kant en klaar vers vlees. Alle ingredienten die je hond, kat of fret nodig heeft zijn vermalen in de juiste verhoudingen in de vorm van een worst, hamburger of vleesblokjes en daarna diepbevroren. Je hoeft alleen maar de juiste porties te bepalen en deze in de voerbak doen.

Bron en meer info:
http://www.voerwijzer.com/beginnersinformatie-kvv

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^