Ervaringen gezocht.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

Vandaag zijn we toch naar mijn ouders geweest, maar wel korter als normaal. Mijn pa wilde snoepjes pakken, dus ik zei dat op het aanrecht een bakje met een blauwe deksel stond met snoepjes die ik vannacht vers had gemaakt. Uiteraard kwam hij terug met 2 andere snoepjes: 1 voor zijn hond en 1 voor de mijne. Die van de mijne kon ik niet zien, maar die van zijn hond was kip. Ik zei nee en hij zette toch door. Ik probeerde het te onderscheppen tussen hem en Drib, maar Drib was sneller. Daarop heb ik Drib haar bek open gedaan en het eruit gevist. Mijn pa stond perplex! Ik werd boos en zei niets, waarop mijn partner zei "Drib word er ziek van". Mijn pa wist even niet wat te zeggen of te doen.

 

Al snel zag ik dat het eend was en gaf ik het alsnog aan Drib om vervolgens mijn bakje snoepgoed op tafel te zetten, uitleg te geven en mijn excusses te maken.

 

Voortaan dus eerst mijn snoepgoed op tafel zetten voordat ik ga zitten

 

Maar.. De rest van de dag gaf hij NIETS aan Drib!!

honden page profiel BlaiseBlaise 3 doggies

Wat goed !!! Toch lief van je vader, he? Ook lief van jou om zelfgemaakte snacks voor Drib mee te nemen. Na een tijdje geloof ik dat jullie het gewoon weer gezellig hebben met elkaar.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Wat goed !!! Toch lief van je vader, he? Ook lief van jou om zelfgemaakte snacks voor Drib mee te nemen. Na een tijdje geloof ik dat jullie het gewoon weer gezellig hebben met elkaar. "

 

Ik ben bang dat ik altijd op mijn hoede zal moeten zijn en standaard overal snacks moet plaatsen ;) Dat betekend dat ik nog ff door moet gaan met snoepjes maken ;) Ik heb nu 2 bakjes snoep en hij geeft in ieder geval op 4 plaatsen snoep/brood/koek. En er gaat gerust 1 of meer bakjes per keer doorheen..

 

Maar goed, we doen het voor een goed doel zeggen we dan maar ;)

honden page profiel MarijkeMarijke 3 doggies

"  
Ik totaal niets ;-) "

 Wat jammer! Ik moet zeggen dat mijn eerste heel redelijk was, maar de kwaal kwam steeds terug. Toen kwam ik er 1 toevallig tegen die in opleiding was. Het was een veel degelijkere opleiding dan de eerste had gehad. Omdat hij een aantal casussen moest behandelen o.b.v. een gediplomeerde docent betaalde ik alleen de medicijnen. Consulten waren gratis. Het hielp geweldig! Dat heeft me wel geleerd dat je naar de achtergronden van de opleidingen moet kijken. Een hbo opleiding is beter dan een mbo cursusje (sorry, als ik iemand beledig, je hebt hier vast ook goeie tussen). En de een is beter met honden dan de ander. Dat geldt ook voor de kwalen: de een heeft meer verstand en ervaring van een bepaalde aandoening dan de ander.

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

De mijne was gespecialiseerd in mijn klachten en gaf zelfs les, maar na 7 maanden en een Mega allergische reactie terwijl hij wist waar ik allergisch voor was, ben ik overgestapt naar een orthomoleculaire arts en dat helpt wel..

De aanpak van Drib is ook volgens die visie, maar dan voor de hond.

honden page profiel ArisAris 3 doggies

honden foto van Aris

Hoe gaat het nu met Drib? Ik vind het knap hoe het hebt gedaan met je vader. Dat zou ik niet eens durven bij mijn vader.

 

 

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Hoe gaat het nu met Drib? Ik vind het knap hoe het hebt gedaan met je vader. Dat zou ik niet eens durven bij mijn vader.

 

  "

 



Het gaat elke dag een stukje beter :-)

honden page profiel ArisAris 3 doggies

honden foto van Aris

"  

Het gaat elke dag een stukje beter :-) "

 

Dat is goed om te horen!

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

"  

Dat is goed om te horen! "

 



Ook erg goed om te zien :-)

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^