Een lievere hond kan ik me toch niet wensen he !!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel moosmoos 3 doggies

honden foto van moos

"  


aan haar bot komen ? ze hebben respect voor Bamse en zonder dat ik hun hoefde te zeggen, bleven ze er keurig van af. en zo hoort het, geen uitdaging .

en als ze het zouden doen ? zou ik hun er op wijzen, afblijven , dat is van Bamse, ook respect voor Bamse , ook al zou ze het toelaten, daar ben ik zeker van, maar respect moet er ook voor de hond zijn. !! "

 Misschien toch wat waardevolle tips van je zus gekregen .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Moos, quote gaat niet, dus zo even O-)


nee niet van mijn zusje, die vind dat een ander aan haar bot mag komen, ze heeft geen hond.

de kids hebben zelf een hondje, Flo een ieniemienie, een vreselijk lief teefje, en van hun moeder hebben ze de opdracht gekregen, ten alle tijden met rust laten als de hond eet, ook met een bot ;-)

honden page profiel Alexandra & MikeyAlexandra & Mikey 3 doggies

honden foto van Alexandra & Mikey

Heel lief! <3 <3 <3

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Mooie foto's !  Lief :-)

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Geweldig  superbamse.

 

Sadi is supergek op kinderen, alleen voor ze daadwerkelijk contact heeft gaat ze stuiteren en springen met de voorpoten zo ver mogelijk reikend naar de kinderen. 

Ik leg haar af, kriebel op haar buik ze laat zich dan half op de rug rollen en dan mogen kinderen (1 voor 1) even contact maken, altijd onder strikt toezicht. Maar eenmaal het contact is gemaakt geeft ze zicht helemaal over knuffelen met kinderen is helemaal alles. 

 

Ik zou ook nooit of te nimmer kinderen zonder toezicht bij d'r laten simpelweg omdat t niet hoort en als ze haar laten stuiteren  doordat ze gek en energiek gaan doen wart sadi lomp en onbenullig dus begeleiding van hond en kinderen is hier dubbel noodzakelijk. Ze mag alleen contact als de kinderen rustig zijn en ik bepaal wat de kinderen wel en niet mogen. Eerst aan de hand laten snuffelen die dan gelijk afgelebberd wordt (vertel er dan wel bij dat ze de handjes erna moeten wassen) en daarna na eerste snuffel contact mag er wat gekroeld worden maar wel zachtjes en rustig. Zo gauw een kind druk wordt gooi ik de handoek in de ring, en zo gauw ik zie dat Sadi door enthousiasme wil gaan stuiteren hetzelfde alleen contact in rust...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Renate ;-) ;-)

wanneer je hond wat bedaarder wordt en ouder, dan is het stuiteren wat voorbij, hoewel. hahaha Bamse stuiterd nog, maar ik heb het ook in de hand, nog steeds. en wat je schrijft, zelfs nu dat Bamse echt te vertrouwen is, laat ik haar nimmer alleen met de kids, zelfs niet met vreemden volwassenen.

en ik woon naast de cres, zijn stapel op Bamse, maar wel achter het hekje, hahaha zijn kinderen van 0 tot 4 jaar, sinds kort buitenschoolse opvang erbij, maar nimmer zonder toezicht, Bamse is een zware hond, kan zomaar iemand ondersteboven lopen, en daar hoef geen enkel kwaadwillig bij te zijn.

ze heeft een x op mijn voorvoet gestaan, en ik had een gebroken middenvoetsbeentje, logisch zo,n zwaar gewicht. ze moet maar verkeerd staan, en het is gebeurd.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Ja dat klopt als een bus  (Sadi is dan nog wel niet op volledig gewicht) maar ze weet wel hoe ze het moet gebruiken. En ook hier al pijnlijke tenen ja moet ze uitgerekend op mijn grote teen gaan staan (ingegroeide teennagel) en dat gebeurd geregeld. 

Maar het is naast dat lompe zo heerlijke knuffelaar. En vind Bamse er ook zo knuffelbaar uit zien. (ene goed trouw liefdevol hart inclusief de lompheid, maar das waar je met deze honden ook voor kiest).

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo

Bamse is een prachtige en lieve hond,zeer mooie foto's :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ze is bijzonder :-D ze heeft wel zo,n ontzettend lief karakter, vandaag waren we bij twee honden, een newfy , haar nichtje en een border, ze is groots tegen deze honden, vol vriendelijkheid, de twee moesten even aftasten, maar Bamse gaat ze zo vriendelijk tegemoet, de border moet aftasten, even apart zetten, en dan mag tie naar bamse, en ja , doordat Bamse een en al vriendelijkheid is, open komt ze anderen tegemoet, draaien ze heel snel bij en wordt er toch eerst aarzelend gekwispeld en daarna geaccepteerd, niemand kan Bamse weerstaan. :-D

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Wat heerlijk om zo'n hond te hebben!

Echt zo'n grote, vriendelijke lobbes.

Mooie foto's ook met de kinderen die zo hem mogen knuffelen.

honden page profiel Spreken is zilver Zwijgen is Goud.Spreken is zilver Zwijgen is Goud. 3 doggies

honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

" ze is bijzonder :-D ze heeft wel zo,n ontzettend lief karakter, vandaag waren we bij twee honden, een newfy , haar nichtje en een border, ze is groots tegen deze honden, vol vriendelijkheid, de twee moesten even aftasten, maar Bamse gaat ze zo vriendelijk tegemoet, de border moet aftasten, even apart zetten, en dan mag tie naar bamse, en ja , doordat Bamse een en al vriendelijkheid is, open komt ze anderen tegemoet, draaien ze heel snel bij en wordt er toch eerst aarzelend gekwispeld en daarna geaccepteerd, niemand kan Bamse weerstaan. :-D "

 

Zo geweldig he  

pagina 2 van 2 12
^