dit doet mijn hond noooir?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Wakkere huskyWakkere husky

honden foto van Wakkere husky

Hebben jullie dat ook: van die 'typische hondendingen" die jou hond nooit doet? bij mij was dat botten begraven. Alles wat ik geef verdwijnt altijd meteen in de magen.. Maar nu, Shadow is met de baas op stap, ik ben aan het werk thuis en Spot is bij mij. Dus ik denk, ik geef hem lekker even wat te kauwen. Meneer loopt onrustig rond te dralen, dan maar naar buiten. Op een gegeven moment komt hij weer naar binnen, zonder bot. Ik dacht, nou, dat kan hij toch nog niet op hebben>?? loopt de tuin in, zie een keurig hoopje zand tegen de muur met daaronder, jawel, een bot. Ik heb nu ook een hond die zijn botten begraaft!!

Hij komt nu weer naar binnen wandelen, hele hoofd onder het zand, denk dat hij hem nog even wat dieper weg gestopt heeft ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "dit doet mijn hond noooir?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel JacinthaJacintha 3 doggies

honden foto van Jacintha

ja de eerste keer dat Gucci opeens over andermans honden ging plassen ..
Ik schaam me altijd dood..
en laatst met een sheltie wandeling plaste Gucci zo over ander mans tassen en dat deed die echt nooit ... Ik voelde me er ook niet goed bij ... En ja hier ook met het bottengraven doet die opeens ook ..

honden page profiel ~~ 3 doggies

honden foto van ~

Rambo begon toen hij ongeveer net 1 jaar was met zn poot omhoog te poepen haha
of hij gaat ook wel eens op het hondenveldje onder een plassende hond staan

honden page profiel SaraSara 3 doggies

honden foto van Sara

Ik krijg meteen een negatieve associatie bij die uitspraak. Moet weer denken aan die boxerdame die onlangs zonder aanleiding bovenop Sasha wilde springen. Goed dat ik het op voorhand al niet erg vertrouwde en Sasha aan de buitenzijde van het pad was en ik dus in de weg stond. Heb Sasha zelfs nog wat de bosjes in geduwd om die boxer te ontwijken. Toen riep dat baasje ook 'dat doet ze anders nooit!' Dat is gelogen, want ik herinner me al 2 gelijkaardige incidenten met dezelfde hond en ze geeft haar telkens de ruimte om aan te vallen ook. 
Ik heb het zelf ook eens 1 keer voorgehad dat ik dat zei. Maar toen had ik de slappe lach. Het was op hondencursus en 1 van de oefeningen was voedsel weigeren. Nu is Sasha daar erg goed in. De instructeur biedt dus een worstje aan (heerlijk opgewarmd dan nog) en duwt dat onder Sasha haar neus. Na een neen van mij draait ze netjes haar hoofd weg ondanks dat het worstje op een centimeter van haar neus is verwijderd. De instucteur vond dat nog niet ver genoeg gaan en duwt opnieuw het worstje onder haar neus. Sasha moet gedacht hebben, 'als je zo aandringt.) en hapt vliegensvlug het hele worstje weg.  I.p.v. van booste worden, kon ik mijn lach niet meer houden. En toen zei ik dus ook 'Dat doet ze normaal nooit!' ze had dan toch lekker haar worstje gehad.

honden page profiel Yin, Yang & ikYin, Yang & ik 3 doggies

honden foto van Yin, Yang & ik

Oh ja!

Loco die laatst (geheel onverwachts en ongewenst uiteraard) een flinke plas deed op de logeerkamer na het vertrek van de gasten;-);-);-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

aan de wandel met iemand anders..... en dan... gras eten, weet niet hoe ik de gene moet afleiden, en als er dan opeens een klodder door de lucht vliegt...uhhh nee niet van mijn hond maar van die meeuwen boven je.


gras eten, de speekselklieren gaan dan werken, wil je niet weten hoe erg dat is, hahahahaha schuim staat op de bek en druipt er af, hinderlijk natuurlijk, en dan met een flinke schudbeweging....... O-)

nee niet van mijn hond. O-)

honden page profiel SaraSara

honden foto van Sara

Neen, dat komt van die beer in de wei! ;-)

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Er kwamen eens mensen (donkere huidskleur, nee, ik ben geen racist, maar de hond wel O-)) kijken, voor het huis... We gingen verhuizen. Baziel zat rustig bij mij op de zetel, plots begint hij te blaffen naar die mensen... De racist O-)
Normaal doet hij dat nooit, enkel blaffenn naar televisie. O-)

honden page profiel HuHuHuHu 3 doggies

honden foto van HuHu

Haha onze hond is ook racistisch :O
Mensen die stinken (ja echt hahaha) en vrouwen met hoofddoeken: beware of the dog ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "dit doet mijn hond noooir?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Spullen slopen bij afwezigheid
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^