Wie wil helpen ???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Help Chester!! :'(


Dierendag 2008, nog maar 1 jaar geleden..... nadat Bailey & Chester, Nah-Nhee & Zabou een heerlijk stuk hebben gewandeld in het prachtige Drenthe, wacht voor de blonde mannen en de donkere dames bij thuiskomst een lekkere hondentaart. Een welverdiend toetje na een lange wandeling op dierendag.

Dierendag 2009.....in plaats van blij, zijn we verdrietig. We missen onze blonde jongen, onze Chester, hij hoort erbij te zijn. Zonder Chester zal dierendag nooit meer hetzelfde zijn.


We willen met z'n allen nog één keer de handen ineenslaan! Om Chester te vinden, willen we een advertentie plaatsen in een van de meest gelezen kranten die heel Nederland bereikt; de Telegraaf!
We willen jullie vragen ons daarbij te helpen, door een bedrag naar keuze te storten op Chester's rekeningnummer ( 57 98 62 720 (J. Hanus)) tav Labrador Chester ovv advertentie). We willen het geld dat daarop gestort wordt gebruiken voor de advertentie, om nog meer mensen te bereiken, om nog meer mensen te attenderen op de vermissing van onze boy Chester.

Het is zo stil in huis zonder hem. En er gaat geen dag, geen uur voorbij zonder dat we aan hem denken!
Jongen, jongen, wat is er met je gebeurd. Waar ben je toch??




Willen jullie ons helpen? Alvast heel heel erg bedankt! Namens Chester

Ik heb zelf al gestort, Chester hoort weer thuis bij zijn baasje :'(
http://labradorchester.hyves.nl/blog/27460097/Dierendag_zonder_Chester/BUum/?pageid=B8UVMUP5CFKSO8W8

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie wil helpen ???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel YmY en de bende YmY en de bende 3 doggies

honden foto van YmY en de bende

Oh, wat vreselijk !!!
Je zult wel gek worden van de onzekerheid dat je niet weet waar hij is en wat er gebeurd is. Wat afschuwelijk!!!
Ik hoop dat jullie hem terug vinden.
Liefs YmY

honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy 3 doggies

honden foto van Sherilyn en Jazzy

oh wat sneu,,

is hij al een jaar weg :'( ik weet hoe je je voelt als een dier weg is. is hij weggelopen of wat was er gebeurt. als je het niet wilt vertellen hoeft het niet. onze kat was ook weggelopen zij was doof blind en dement dus ze wist helemaal niet waar ze was.

niet dat ik je bang wil maken... maar wij zagen pas een aangereden poes in de sloot liggen. dan schrik je je zo rot dan bedenkt je dat dat ook jou poes zou kunnen zijn.

maar je moet gewoon volhouden. er is een hele grote kans dat hij bij andere mensen thuis zit. het is probleem is dat je niet weet waar :-D

gewoon volhouden.



veel succes

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Het is niet voor mezelf, maar voor iemand die alles alles heeft gegeven van dierentolk tot paragnost tot flyers tot zoekacties,tot advertenties,sbs benaderd noem maar op.
Ze wil nog eens proberen via de telegraaf, een landelijk blad,een advertentie met foto.
Ik heb 5 euro gestord voor haar.
Een kennis van haar heeft een rekening geopend om deze advertentie voor chester te kunnen betalen.Dit doet ze voor het baasje en chester,hopende hiermee meer bekendheid te krijgen aan de vermissing van Chester,en hopen dat oplettende mensen weten waar chester nu is.
Ookal is het 50 cent,alle beetjes helpen toch,en wij hondenliefhebbers weten hoe lief je dier kan zijn...
Om ook mijn steentje bij te dtagen,dacht ik, ik zet het hier op het forum,hopende er wat mee te bereiken voor chester en zijn baasje...

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

nee hij is nu een week of 6 weg!!
Ik heb een link geplaatst, wil je er meer van weten
hier nog eens de link;
http://labradorchester.hyves.nl/

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Wat vreselijk het zal je maar overkomen.....wat kan er in hemelsnaam gebeurd zijn.

Heeft iemand eraan gedacht om ook op buitenlandse hondenforums zijn profiel te zetten. Hij zou weleens meegenomen kunnen zijn naar bijvoorbeeld Duitsland of Polen.

honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy 3 doggies

honden foto van Sherilyn en Jazzy

dat is toch vreselijk dat je hond weg is. ik zou het zo erg vinden ik kan geen leven meer bedenken zonder ziggy

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik denk bijna aan een jachtongeluk. Omdat die andere hond bang terug kwam. Die ander heeft iets gezien/ meegemaakt.

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

DIT ZEGT DE DIERENTOLK

18 september 2009

Hij twijfelt over waar hij thuis hoort, ik start het contact met : Chester is een hond, hij hoort bij X en woont in O. En ik krijg meteen een onzeker gevoel terug, het lijkt erop alsof hij niet meer weet waar hij hoort. Het kan zijn dat er thuis gesproken is over een verandering van omgeving, een mogelijke verhuizing of iemand in de omgeving die gaat verhuizen, of is verhuisd, dat kan een impact hebben op hoe hij nu denkt.

Ik zie water een redelijk ruim meer, met zand aan de rand, het stuk wat ik te zien krijg is niet het strand, maar het is een zandpad met tractorsporen erin afgedrukt. Verder grasland, beetje verdroogd, met paarden, ik zie een erg licht paard met veel wit en wat bruin, dat grasland sluit aan op bosgebied. In dat gebied is ook bebouwing, er staan wat huizen, en is ruim opgezet, het kan dus ook een park zijn met bomen. Maar heeft ook iets van een zwembad gezien, blauw, klein bad in een tuin.

Hij weet het allemaal niet zo meer. Hij voelt op zich goed, is smerig zegt hij, dat water is prettig, ik heb niet het idee dat hij honger heeft.

Ik zie ook weer die masten, maar niet van die hoge metalen elektriciteitsmasten maar lagere palen met draad eraan, het dus lijken wel stroomdraden met aftakkingen. Bij de huizen zijn tuinen, ook laat hij opritten zien, tuinen deels netjes afgezet, liggen langs een smal weggetje bestraat met stenen, er staan auto’s geparkeerd, ik zie een busje. Het is er rustig.

Op de een of andere manier scharrelt hij zijn kostje wel op. Hij heeft zijn vaste snaaiadresjes denk ik, er is ook een boerderij in de buurt van die paarden en het bos blijft in zicht. Het is erg lastig te onderscheiden waar hij nu precies is, ik krijg al deze beelden door elkaar te zien.

Hij houdt zich soms ook schuil achter een klein huisje van steen, schuurtje mogelijk of een elektriciteitshuisje.

Die eerder omschrijving van de boerderij met de oprijlaan langs het bos op krijg ik ook weer zien. Ziet een fietspad met fietsers. In de buurt is recreatie of iets van een camping. Bij dat water is wel een strandachtig stuk maar aan die kant is hij niet geweest.

Hij is niet bang. Hij mist zijn maatje wel een beetje, de steun die zo vanzelfsprekend was is weg, hij kan zich redden, maar die steun zou hij soms wel kunnen gebruiken.

Er is een donkere stal die aan een kant open is, loopt wat rond, zeskantig zeg maar, een kant is zo in te lopen en open. De andere kant is beschut, het hoort bij die paarden.

ER ligt een hele grote lichte steen bij een oprit, echt een opvallend grote steen, verder is de oprit netjes bestraat en aan de zijkant ligt wat grint. En naast de oprit is een rand met ik denk rozen, in ieder geval planten en daarnaast is gras. In dat gras staat iets, dat zou een vogelhuisjes kunnen zijn, zo’n vogelding met hokjes bovenin, zo’n klein tilletje zeg maar, groen met wit en een teer dakje.

Ik heb jeuk aan mijn rechteroog.

Ik zie hem ook ergens heel tevreden op de grond liggen, hopelijk is dit een toekomstbeeld. Nog een keer tegen hem gezegd dat ie zich moet laten zien, zodat men hem opmerkt den dat hij terug kan naar huis, dat niemand boos op hem is alleen maar blij als hij weer veilig thuis is.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Jee.. het lijkt me vreselijk.

Hoeveel geld moeten ze verzamelen?

Groetjes, Margje

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

VOLGENS MIJ,ROND DE 600 EURO,ZE WILLEN EEN ADVERTENTIE OP DE VOORPAGINA VAN DE TELEGRAAF PLAATSEN
Zodat het hele land het kan zien,dit heeft een kennis van het baasje georganiseerd.
Ze heeft al bakken met geld uit gegeven aan alles wat ze maar kon bedenken.
Nu wil ze dit organiseren en met alle kleine giften, zo'n advertentie proberen voor elkaar te krijgen, omdat ze morgen met dierendag zonder chester is,wil ze dit voor het baasje doen.
Nou, ik heb mee gedaan,alle kleine beetjes helpen.
Het is voor een heel goed doel denk ik dan.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Zal ik ook doen.
Wellicht heeft het zin de telegraaf aan te schrijven.

SBS6 heeft niet gereageerd?

Misschien kunnen we daar ook nog iets met zn allen voor doen.

Groetjes, Margje

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Nee sbs vond het niet interessant genoeg... :'(
Ze hebben ook alle alle asiels en instanties afgebeld,en marktplaats,en vele dagbladen benaderd.Je kunt niet bedenken wat ze niet hebben gedaan,bah wat zielig. Tja kunnen wij van hondenforum nog iets betekenen ??
Chester is in Drenthe verdwenen.
Er wordt ook steeds gepraat over de kibbekoele??
Schijnt ook een plas te zijn.

honden page profiel EllenEllen 3 doggies

honden foto van Ellen

Hé, ik heb een tijdje terug hier ook aandacht gegeven aan Chester. Fijn dat je het nu weer onder de aandacht brengt :-D . Het is vreselijk voor deze mensen om Chester te moeten missen en niet te weten waar hij is en of hij nog wel leeft...

Ik woon zelf in Drenthe en werk vlakbij het gebied waar hij verdwenen is, zijn baasje kwam flyers ophangen. Ik had meteen een brok in mijn keel, je moet er toch niet aan denken.

De kibbelkoele is een recreatieplas dat hemelsbreed niet zover van de 'verdwijningsplek' ligt, iemand heeft daar een verwaarloosde blonde hond zien lopen, ze hebben het gechecked maar geen hond gezien, helaas.

Ook ik maak geld over, heel goed als het in de telegraaf komt, daar bereik je mensen in heel Nederland mee. Wie weet heeft iemand hem in huis genomen zonder er ook maar bij na te denken wat dat voor de eigenaren betekend...Ik blijf hopen.

Ellen.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Heeft die paragnost het over de kibbekoele gehad? Volgens haar zou hij dus daar ergens rondzwerven....

Daar zou ook een kleine camping zijn De Brinkhoeve.......maar ik neem aan dat daar al gezocht is dan.

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Niet dat ik weet,maar woon je er in de buurt?
Kijken daar is het minste wat we kunnen betekenen toch?
Als iedereen die dit leest een oogje in het zeil houdt dan scheelt dit al veel!
Zelf ben ik bang dat iemand Chester als hond heef toe geeigend,dus zie je iemand die een 'nieuwe'labrador heeft? Denk dan even aan Chester.

Kom op mensen,laten we eens wat voor elkaar betekenen in deze wereld vol hardheid, laten we allemaal ons steentje bij dragen,op welke manier dan ook,stuur evt het berichtje door aan al je mailvrienden of hyvesvrienden,het helpt alleen maar.
Chester en zijn baasje moeten toch weer herenigd worden?

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik zie op Google Earth eigenlijk niet de hele beschrijving. Wel een manege maar daar zit weer geen zeskantige stal bij.

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Waar is dat waar je het nu over hebt Wilma?

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Beschrijving De Chester Vermist-Hyves is in het leven geroepen met als doel informatie te geven over de zoektocht naar de 2-jarige blonde Labrador-Retriever Chester.



Chester is vanaf 7 augustus vermist. Hij liep met zijn baasje, Marjan, en hun andere hond Bailey, in boswachterij Gees, gemeente Coevorden, Drenthe.

Chester en Bailey waren samen aan het rennen. Toen Marjan haar honden terugriep kwam alleen Bailey ineengedoken en geschrokken teruglopen. Niemand weet wat er gebeurd is...

Wie heeft Chester gezien??? Bel Marjan, telefoonnummer 06-29388128.

Hij is het Geeserbos in gegaan op 7 augustus en er niet meer uitgekomen!

Chester is een blonde Labrador Retriever, gecastereerd en gechipt, is een vrij grote hond met opvallend donkergele oren en een zwarte neus.

Op het moment van de verdwijning droeg Chester een blauwe halsband.

Er is 500 euro beschikbaar gesteld voor de persoon met de gouden tip betreffende de verblijfplaats van Chester!!!

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Willen vooral mensen in omgeving Drente/overijssel een oogje in het zeil houden.
:'(

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

veel sterkte en hoop dat hij weer gauw thuis mag zijn bij julie natuurlijk ;-)
veel sterkte ermee ;-)

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik heb op Google Earth Kibbekoele ingetikt en toen kwam ik uit bij een bos + een paar meertjes. Bij de kruising N376 en N381 ligt Noord-Sleen en daar ten noord oosten van ligt een weg die De Hullen heet. Ik zie daar een grote stal en een rijbak, en wat lijkt op 2 longeerbakken. Rond zeg maar om een paard te longeren. Achter de rijbak liggen een paar weilandjes met dieren erin in zo te zien wit, bruin en zwart.

Ook staan er zo te zien een flink aantal paardentrailers naast de stal/ misschien ook binnenbak?

Ten noordwesten van de stal ligt het bos, met een flink zwembad met glijbaan. Nog verder naar het noordwesten ligt een stuk water met strandje. Een stuk verder naar het noorden ligt of een camping of een bungalow park, aan een weg die de Voshaar heet (het parkland/ huisjes met tuintjes?)

Dit is het enige wat ik heb kunnen vinden wat er een beetje op lijkt, maar het is nog steeds een groot gebied. En dat is er van uit gaande dat zo'n paragnost niet uit zijn of haar nek kletst.

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Ja we hopen dat Chester weer thuis komt waar hij hoort.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Hemelsbreed liggen manege en bungalow park ongeveer 3,6 km uit elkaar, dus dat is nog te doen voor een hond die weet waar er te snaaien valt.

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

Ik ga je bericht kopieeren en doorsturen aan Marjan, het baasje,hopelijk levert het wat op?
Als ik iets weet/ hoor vermeld ik het direct hier.
Ontzettend bedankt voor alles wat iedereen voor Chester en Marjan doet.

ps Ik ken Marjan en Chester niet persoonlijk,maar ik volg de situatie al sinds het begin,en het grijpt je aan moet ik zeggen,kijk maar eens op de hyves site.
Je moet ervan huilen :'(

honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy 3 doggies

honden foto van Sherilyn en Jazzy

ja ik heb het gelezen. het is toch verschkkelijk als ze zoiets gebeurt. hoop dat je hem snel terug vind :-D

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Hopelijk vinden ze Chester gauw :'(.

honden page profiel -Iris & Tommy--Iris & Tommy- 3 doggies

honden foto van -Iris & Tommy-

is hij nog steets niet terug niet opgeven maar vol blijven houden !!!!!

honden page profiel Ingrid en DootjeIngrid en Dootje 3 doggies

honden foto van Ingrid en Dootje

Oh wat vind ik dit erg, die onzekerheid wat is er met hem gebeurd, ik hoop echt dat hij uiteindelijk weer terecht komt.

Alles is mogelijk.

honden page profiel EliseElise

honden foto van Elise

IN HET KADER VAN DIERENDAG STORT ALLEMAALBV 50 CENT!
Vele kleintjes maken het mogelijk de advertentie te plaatsen voor Chester.

We willen met z'n allen nog één keer de handen ineenslaan! Om Chester te vinden, willen we een advertentie plaatsen in een van de meest gelezen kranten die heel Nederland bereikt; de Telegraaf!
We willen jullie vragen ons daarbij te helpen, door een bedrag naar keuze te storten op Chester's rekeningnummer ( 57 98 62 720 (J. Hanus)) tav Labrador Chester ovv advertentie). We willen het geld dat daarop gestort wordt gebruiken voor de advertentie, om nog meer mensen te bereiken, om nog meer mensen te attenderen op de vermissing van onze boy Chester.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wie wil helpen ???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^