honden verzekering

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Lida (Gast)

Hallo ik wist even niet waar ik deze vraag moest plaatsen dus doe het maar hier.
Mijn lieve hondje Bikkel heb ik nu ongeveer 1 maand geleden plots dood in zijn mandje gevonden. Beestje was 14 jaar. Ik heb Bikkel samen met mijn partner bij ons in de tuin begraven. En een mooie herdenkingsplekje gemaakt. We missen hem nog elke dag...

Maar nu zag ik dat deze maand de verzekering kosten nog afgeschreven zijn voor mijn hondje Bikkel. Dit moet ik dus stop zetten. Maar bedacht me ineens moeten ze geen bewijs hebben dat Bikkel er niet meer is??

En mijn tweede vraag ik en mijn partner hebben gister een nieuw hondje gekocht die wij ook willen verzekeren. Kan het dan zo gebeuren dat de verzekering van honden naam verandert kan worden? Hoe gaat dit in zijn werk? Natuurlijk zal ik de verzekering bellen morgen. Maar dacht misschien kunnen jullie mij hier al een beetje vertellen van hoe en wat.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "honden verzekering" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel WesleyWesley

Allereerst sterkte. Bewijs moeten ze wel hebben lijkt mij ja, meestal krijg je deze bij de dierenarts maar daar ben je niet geweest denk ik? Dan gaat het een lastig verhaal worden vrees ik, weet niet hoe schappelijk je verzekering is namelijk. Tevens zo snel een nieuwe hond kopen is ook niet handig aangezien je zult merken dat je je oude hond nog niet vergeten bent en er vaak aan terug zult gaan denken.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Normaal gesproken willen ze wel bewijs zien ja. Ook voor de hondenbelasting trouwens. Maar als je hond zo oud was en je zegt dat hij in de tuin begraven is zullen ze misschien wel schappelijk zijn. Maar het blijven verzekeringen. Het heet bank- en verzekeringswezen, en dan weet je het al. Veel incasseren en niet veel terug doen. ;-)

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Bel anders even je dierenarts en vertel wat er is gebeurd. Het is kleine moeite om even een briefje te schrijven zodat je bewijs hebt van overlijden. De verzekering van je overleden hond wordt gestopt en voor je nieuwe hond sluit je opnieuw een verzekering af.

Hondenbelasting heb ik zonder bewijs op kunnen zeggen.

honden page profiel RoosRoos

honden foto van Roos

Mij is hetzelfde overkomen. Ik heb toen mijn dierenarts gemaild en kreeg zonder problemen een akte van overlijden die ik heb doorgestuurd naar de verzekering (Petplan). Daarmee was het afgedaan.

Ik zie nu dat dit al in april speelde, dus wellicht is het inmiddels al opgelost. :-)

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Proteq opzeggen

Wil je een verzekering van Proteq opzeggen? Ga via de button hierboven naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Proteq per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.


Je hoeft geen bewijs te leveren, ook niet bij de belasting.
Je kan de brief van jou verzekering ook downloaden

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "honden verzekering" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^