Belachelijk!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

"
open voor de grap eens  een topic over dat je vindt dat eigenaars van kleine hondjes ze niet opvoeden, en dat het allemaal rotkeffertjes en hakkenbijters zijn. dan zul je zien dat die eigenaars zich net zo snel aangevallen voelen en agressief reageren. het gaat erom dat iets waarvan je heel veel houdt beledigd wordt, en dat er wordt gezegd dat ze allemaal verboden moeten worden. "

Ik betwijfel ten zeerste of er net zo agressief gereageerd zal worden. Uiteraard zullen er mensen reageren die het niet met de stelling eéns zullen zijn en kunnen de gemoederen best ééns oplopen maar de blinde woede en het werkelijk alles als een persoonlijke aanval opvatten verwacht ik toch niet automatisch te zien. Ik beweer zeker niet dat dat elke Stafford eigenaar een agressieveling met beperkte communicatieve vaardigheden is maar van de agressievelingen met beperkte communicatieve vaardigheden op HP heeft m.i. 90% een Staffordachtige.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Belachelijk!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Er zijn helaas genoeg types die een hond als een stafford nodig hebben om te bewijzen hoe stoer en cool ze wel niet zijn, maar dat zijn naar mijn idee niet de types die je op een hondenforum vind. Dat zijn de types die de opvoeding van hun hond ze geen reet boeit, die hun hond lekker overal los laten lopen, zelfs daar waar het niet mag etc.Dat is inderdaad heel jammer, want dat verpest het wel een beetje voor de rest van die staffordeigenaren, die wel fatsoenlijk met hun hond omgaan.
Maar goed, ik vind mezelf geen agressief persoon, ik ben zelfs heel vriendelijk (al zeg ik het zelf, haha). Vinden mensen mijn hond niet mooi of leuk, jammer dan. Maar het moet gewoon niet te ver gaan qua beledigingen. En dan nog, gebeurt dat wel, dan reageer ik netjes op een gepaste manier, zonder scheldwoorden of wat dan ook.

honden page profiel zij + ik = wijzij + ik = wij

Wat ik heel jammer vind is dat er gezegd word dat een ras verboden moet worden omdat ze denken dat het gevaarlijke honden zijn.
Zoals Rob al zei ligt het grotendeels aan de opvoeding, en sorry dat ik het zeggen moet maar ik kom toch echt meer onopgevoede bijtende kleine hondjes tegen dan onopgevoede bijtende grote honden.
Denk dat vele eigenaren van een chi blij moeten zijn dat ze zo klein zijn want de kans dat die kleine donderstenen ingevorderd worden is toch een stuk kleiner denk ik, en waarom? omdat ze zo klein zijn dat mensen een bijt incident zien als een kleinigheidje?
Vind honden van alle rassen leuk,lief en aardig hoor maar vind wel dat elke hond opvoeding nodig heeft, dus ook die kleintjes waarvan mensen denken als ie uitvalt dat het grappig of schattig is.
Neem van mij aan ook kleine hondjes kunnen veel schade aanrichten.
Dus mensen oordeel niet over rassen maar over de honden zelf en dan nog meer over de mens achter de hond, want 9 van de 10 keer zijn de mensen de reden dat de hond zo is.

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

Misschien een domme vraag ... maar wat is RAD?

honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit

honden foto van Rebecca & Roxy & Bullit

RAD = Regeling Agressieve Dieren

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Mooi omschreven Mick. Politie meent meteen reden tot 'schieten' te hebben als er een staff/Pitt om de hoek komt zetten, diverse filmbeelden liegen daar niet om (notabene omdat het beest slechts naar ze blafte maar nog wel 20 meter verderop stond) 
Maar goed, applaus voor de U.K!
Daar hebben ze al diverse Pitt-bulls tot gediplomeerd politiemedewerker omgeturnd!
Is dit zo'n gevreesd ras?... prima, dan gaan wij met ze werken?

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

Ik kan jullie vertellen dat het andere topic geopend is mensen hou het netjes en als je iets negatiefs te zeggen heb blijf dan gewoon weg! 
Even verder hierop,... Hier in het park loop telkens een mevrouw (om het maar ff netjes te zeggen) met een keeshondje, ALTIJD LOS ,ze hou dr hondje totaal niet bij en dit hondje heeft layka dus al verschillende keren willen aanvallen, niet geluk want ik zorg daar wel voor maargoed wat doet dat vrouwtje .. die staat van een afstand te lachen??? ja dan word ik ook kwaad en schreeuw ik hou je k*t hond bij.. tuurlijk want dan ben je zo kwaad! Bedoel gewoon te zeggen in elk ras zitten honden die niet leuk zijn kom op mensen doe eens niet zo "racistisch" Iedereen houd van zijn of haar maatje en respecteer dat! Behandel ieder met respect en zo niet, zeg dan gewoon niks! 
Tuurlijk mag je een vraag stellen van is er niet iets meer gebeurd? Maar doe het op een andere manier niet op zon botte manier, dan komt het al heel anders over!

honden page profiel Lo&SoLo&So

honden foto van Lo&So

Nou ja, laten we ook even eerlijk zijn.

Als een kleine hond bijt dan is dat ook hooguit een vervelend incident. De schade die een kleintje aan kan richten is vele malen kleiner.
Ik vind ook dat een klein hondje net zoveel recht heeft op een verantwoordelijke baas als een grote hond, maar mocht dit niet het geval zijn, dan zijn de gevolgen gewoon minder heftig.

Een grote hond met power geeft simpelweg meer schade.
Hier in Duitsland moet je een diploma (sachkunde) halen als je een hond aanschaft die hoger is dan 40 cm, ongeacht het ras.
Geweldig vind ik dat. Heb hem zelf ook gehaald.
Onzettend interessante cursus. Je krijgt een stuk lichaamstaal, stuk over gezondheid, hoe je een goed hek neerzet om tuin, zelfs een stukje over fok en voortplanting.
Dat mochten ze van mij in Nederland ook wel invoeren.

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

Ben ik helemaal voor! Maar ook voor hondjes onder de 40 cm ... Ik ga van de week met iemand wandelen met een boomer. Nooit naar cursus geweest met dat beest. Zo angstig als wat. Stond in het begin al vanaf 30 meter naar Sep te blaffen ...Gisteren zaten ze naast elkaar en hij was nog wel 'bang"(hij is 4 jaar, sep 5 maanden), maar hij bleef al een stuk rustiger.
Die hele hond is nooit goed gesocialiseerd en al helemaal niet positief opgevoed ... Ik hoop dat ik haar wat tips kan geven voor d'r hondje (niet dat ik vind dat ik alle wijsheid in pacht heb, maar ik weet van d'r kinderen dat als ze ziet dat een ander het op een positieve manier doet en ze ziet dat dat werkt, ze dat ook oppikt)

Ik ben gewoon voor een cursus voor alle honden. mensen met grote honden gaan vaak al op cursus, waar ik gemerkt heb dat mensen met kleine honden (chihuahua, boomers) het vaak na laten en dat van die onhandelbare projectielen worden (die ik meemaak he, dus niet allemaal!).

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

" Misschien een domme vraag ... maar wat is RAD? "

Regeling agressieve dieren, die is gelukkig in 2008 opgeheven.. In die jaren zijn VEEL pitbulls inbeslag genomen en afgemaakt, gewoon uit hun huis gehaald waar kinderen bij zaten en eigenaren mochten niet weten waar hun hond zat. Google het maar er is genoeg over te lezen!

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Ik zie overigens wel een beauty van een hond op jouw profielfoto, Claudia!
Ze lijkt haast van donker zilver kleur, heel erg mooi hoor!

honden page profiel MickMickgoedgekeurde fokker

honden foto van Mick

honden page profiel DoggyDoggy

honden foto van Doggy

Het topic heb ik gelezen, maar ik heb niet gereageerd. Wat mij steeds opvalt is dat kwetsende opmerkingen kunnen worden voorkomen als:
- mensen gewoon antwoord geven op de vraag van een TS;
- niet zelf zaken invullen die ze niet kunnen invullen omdat ze de situatie niet kennen;
- hun mening of voor zich houden of het heel anders formuleren en daarbij uitgaan van feiten en niet van meningen die niet onderbouwd zijn (of onderbouwd zijn op basis van slechts 1 ervaring).

Jammer dat het in topics zo vaak uit de hand loopt.

honden page profiel KK

honden foto van K

maar het blijft wel een feit dat veel eigenaars van andere rassen niet eens zien wat hun hond(je) uitstraalt naar bv een staffordachtige, dat erom wordt gelachen omdat hij zo stoer staat te blaffen, enz., en als de stafford dan reageert is hij vals. dit is een gevaarlijke situatie, want dan zal de staff in beslag kunnen worden genomen, terwijl het andere ras die reactie heeft uitgelokt. en daar kun je als eigenaar geen bal aan doen. max is niet sociaal, dus die houd ik uit de buurt van honden. wat heet, ik loop er zelf kilometers voor om. cash is wel sociaal, maar als zij een paar keer is afgesnauwd zal ze vast ook reageren.

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

Ik ben niet agressief maar ik moet wel zeggen dat als iemand iets negatiefs zegt over Layka dat ik snel op mn teentjes getrapt ben maar dat komt ook omdat ik het bijna elke dag te horen krijg!Ik probeer daarom te laatste tijd rustig te reageren op een normale manier of ik loop verder zonder te reageren, ligt er een beetje aan wat er gezegd word.
Laatst kwam ik een mevrouw tegen met 2 maltezers en ze keek een beetje angstig dus ik dacht ojeej.. maar Layka kwispelde helemaal en dat zag ze, dus ze stopte eventjes en ze aaide haar, ze werd gelijk overspoelde met kusjes! Haar reactie: ik dacht dat dit zulke agressieve honden waren? Dus ik zeg nou hier zie je het ;-) Ze vond het zo'n lieve hond. 
Zo kan het dus ook!! 
Dat geeft me dan toch zon lekker gevoel he want tjsa Layka heeft er toch ook niet om gevraagd om al die negatieve reacties! Mja toch wen je er een beetje aan op een geven moment maar nogmaals het ligt er wel aan op wat voor manier.

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola

honden foto van Jeroen & Lola

"
Dat is jou beleving, ik ben andere forums gewent en dat gaat het voor mij hier er nogal gemoedelijk aan toe! Ik lees geen agressieve reacties, wel felle en op de man gespeelde, maarja ik ben niet bepaald gevoelig.... Overigens in eerdere topics durfde ik jachthonden erbij te betrekken en reageerde een eigenaar daarvan nogal heftig over de top, denk dat het niet anders is als dat ik bv over een chi zou zeggen dat het ras verboden moest worden, zou eigenlijk wel grappig zijn om daar een topic over te openen, kun je gelijk zien dat niet alleen stafford mensen fel kunnen reageren.

Ik zou willen dat ik net zo makkelijk mijn schouders kon ophalen als jij! Misschien dat dat bij jou ook een stuk lastiger zou gaan als jou ras constant aangevallen word en er elke keer dezelfde mensen hun mening komen uiten in topics met een andere insteek. Puur om hun ongenoegen te uiten omdat zij vinden dat het ras verboden moet worden.

Jammer dat je niet de inhoud van mijn opmerking wil begrijpen, daarmee gaf ik aan dat dit geen gevecht was en we hier niet aan het praten waren over een hond agressieve hond. Feitelijk klopt het nog steeds wat ik heb geschreven, want als het een echt gevecht was geweest had de hond niet minimale schade gehad. Het was gewoon een lompe manier van spelen, waardoor het hondje schade heeft, dat had iemand met een Labrador ook kunnen overkomen, maar die was dan zeker niet inbeslag genomen. Overigens kan  en Lab net zo goed een klein hondje dood bijten.....

Idd de jouwe kan ook doden, elke hond kan dat klein, groot maakt geen knar uit. Idd een pit/staf heeft helemaal niet zo'n sterke bijtkracht, vele rassen die veel meer kracht hebben in hun kaken!

Ik heb nooit gezegd dat ze niet moeten zeuren over de minimale schade, elke schade is ongewenst! Heb de eigenaaresse ook verzocht de schade te vergoeden en dat had ze zelfs al gedaan, want vergis je niet ze neemt zeker de juiste verantwoordelijkheid! Kan me goed voorstellen dat ze niet meer reageerd hier op het forum na de opmerkingen van mensen die het wel goed vinden en het toejuigen en vervolgens ook nog eens om een verbod roepen. We hebben gezien wat de RAD heeft betekend en wat de gevolgen waren, honderden hond die weggehaald werden uit een gezin, hadden nooit ook maar iets gedaan, maar om hun uiterlijk werden, na maanden lang in een donker hok zonder beweging of contact met mensen ondervoed en soms zelfs mishandeld afgemaakt. Iemand die dat wil is niet goed bij zijn hoofd!

Zal het beheer eens vragen of ik een topic over de RAD mag aanmaken en jullie foto's daarvan mag laten zien. Misschien zou het goed zijn voor al die verboden roepers, dat ze ook eens het verhaal van gezinnen lezen en wat voor inpact dat heeft. Ben erg benieuwd of ze dan nog steeds zo staan te juigen. Nogmaals zoek alleen al op laserasiel en je krijgt zoveel ellende te zien en te lezen, staffies gaan bijna allemaal naar zo'n asiel, terwijl andere rassen naar normale asiels worden gebracht. Er word nog steeds door politie gediscrimineerd, ze hebben nu eenmaal die naam en zullen er door al die onverantwoorde baasjes ook niet makkelijk meer vanaf komen..... "


Ik schaar me achter Mick O-)

goede post ;-)

en ik zou overigens ook erg benieuwd zijn, betreffende dat RAD topic met foto's wat voor ellende het heeft gebracht.
eens stukje verantwoording en bewustwording bij sommige rassen ben ik helemaal voor, maar onschuldig ehonden in beslag nemen, onzeker en verwaarloosd af laten wachten om ze uiteindelijk af te maken, daar kan ik niet bij..
even met de neus op de feiten door dat te zien zou voor sommige misschien niet verkeerd zijn

helemaal om dan te bedenken dat het ook met je lieve golden, border, chi, beagle enz enz kan gebeuren..

honden page profiel KK

honden foto van K

aan de andere kant zijn er dan ook weer van die mensen die roepen dat max toch "alleen maar wil spelen". dan denk ik wel:gelukkig hebben zij niet zo'n soort hond, want dan zou het vast fout aflopen als je de lichaamstaal van honden zo verkeerd leest.

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

" maar het blijft wel een feit dat veel eigenaars van andere rassen niet eens zien wat hun hond(je) uitstraalt naar bv een staffordachtige, dat erom wordt gelachen omdat hij zo stoer staat te blaffen, enz., en als de stafford dan reageert is hij vals. dit is een gevaarlijke situatie, want dan zal de staff in beslag kunnen worden genomen, terwijl het andere ras die reactie heeft uitgelokt. en daar kun je als eigenaar geen bal aan doen. max is niet sociaal, dus die houd ik uit de buurt van honden. wat heet, ik loop er zelf kilometers voor om. cash is wel sociaal, maar als zij een paar keer is afgesnauwd zal ze vast ook reageren. "

Hier heb je zeker gelijk in, ik zeg het ook wel eens tegen mensen maar dan krijg ik zo'n achterlijk lachje met van ja hoor natuurlijk. 
Mijn moeder heeft een jack russel, die dus echt niet met andere honden kan die verslind ze zo vals, mn moeder komt daarom ook niet bij andere honden, loopt er voor om, altijd aangelijnd of tilt er op als er een ineens een hond aan komt gerend want ja wat moet je anders haar op de grond laten en het risico nemen dat het andere hondje word gebeten.

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

Ik vind het btw ook een heel goed idee Mick om een topic over de RAD aan te maken, ik was er zelf niet bij maar heb er genoeg over gelezen en filmpjes van bekeken, gehuild heb ik er zo van erg en dat zal dan vast weer gebeuren maar ik denk dat het wel heel goed is voor de mensen die zo snel dingen roepen.

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

Dit jaar komt ook weer een herbeoordeling van de RAD...

honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit

honden foto van Rebecca & Roxy & Bullit

Dit had mij ook kunnen overkomen.. 
Bijtincident met mijn reu door een loslopende JR op een gebied waar dit helemaal niet mocht.. 

Er is aangifte gedaan tegen mijn hond maar gelukkig verder nog niets gezien..

Snap dan ook niet dat mensen iemand anders zijn topic of hierin nou een vraag gaat of om advies gevraagd wordt zo kunnen verzieken, meningen worden doorgedreven er worden heel snel conclussies getrokken... is wel erg makkelijk zo vanaf de pc/laptop/ipad/telefoon whatever... 

Erger me daar ook groen en geel aan + het feit dat er hier zooo snel discussies of kleine ergernissen ontstaan merk dat hier boven ook alweer toch kleine ergernissen en die maken het er niet gezelliger op ook..

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

"

Erger me daar ook groen en geel aan + het feit dat er hier zooo snel discussies of kleine ergernissen ontstaan merk dat hier boven ook alweer toch kleine ergernissen en die maken het er niet gezelliger op ook.. "

Ik merkte het ook al maar k ben vandaag verstandig en ga er niet op in O-)

honden page profiel Rebecca & Roxy & BullitRebecca & Roxy & Bullit

honden foto van Rebecca & Roxy & Bullit

Verstandig haha....

Probeer er zoiezo nooit of zelde op in te gaan, vind het toch lullig/stom hoe je dat ook wilt noemen voor de TS, die vraagt gewoon iets bijvoorbeeld en dan krijg je een discussies om iets anders als antwoord... 

Tsjaa zou je dat zelf in je topic willen vraag ik me dan af O-)

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

"
Dat is jou beleving, ik ben andere forums gewent en dat gaat het voor mij hier er nogal gemoedelijk aan toe! Ik lees geen agressieve reacties, wel felle en op de man gespeelde, maarja ik ben niet bepaald gevoelig.... Overigens in eerdere topics durfde ik jachthonden erbij te betrekken en reageerde een eigenaar daarvan nogal heftig over de top, denk dat het niet anders is als dat ik bv over een chi zou zeggen dat het ras verboden moest worden, zou eigenlijk wel grappig zijn om daar een topic over te openen, kun je gelijk zien dat niet alleen stafford mensen fel kunnen reageren.

Ik zou willen dat ik net zo makkelijk mijn schouders kon ophalen als jij! Misschien dat dat bij jou ook een stuk lastiger zou gaan als jou ras constant aangevallen word en er elke keer dezelfde mensen hun mening komen uiten in topics met een andere insteek. Puur om hun ongenoegen te uiten omdat zij vinden dat het ras verboden moet worden.

Jammer dat je niet de inhoud van mijn opmerking wil begrijpen, daarmee gaf ik aan dat dit geen gevecht was en we hier niet aan het praten waren over een hond agressieve hond. Feitelijk klopt het nog steeds wat ik heb geschreven, want als het een echt gevecht was geweest had de hond niet minimale schade gehad. Het was gewoon een lompe manier van spelen, waardoor het hondje schade heeft, dat had iemand met een Labrador ook kunnen overkomen, maar die was dan zeker niet inbeslag genomen. Overigens kan  en Lab net zo goed een klein hondje dood bijten.....

Idd de jouwe kan ook doden, elke hond kan dat klein, groot maakt geen knar uit. Idd een pit/staf heeft helemaal niet zo'n sterke bijtkracht, vele rassen die veel meer kracht hebben in hun kaken!

Ik heb nooit gezegd dat ze niet moeten zeuren over de minimale schade, elke schade is ongewenst! Heb de eigenaaresse ook verzocht de schade te vergoeden en dat had ze zelfs al gedaan, want vergis je niet ze neemt zeker de juiste verantwoordelijkheid! Kan me goed voorstellen dat ze niet meer reageerd hier op het forum na de opmerkingen van mensen die het wel goed vinden en het toejuigen en vervolgens ook nog eens om een verbod roepen. We hebben gezien wat de RAD heeft betekend en wat de gevolgen waren, honderden hond die weggehaald werden uit een gezin, hadden nooit ook maar iets gedaan, maar om hun uiterlijk werden, na maanden lang in een donker hok zonder beweging of contact met mensen ondervoed en soms zelfs mishandeld afgemaakt. Iemand die dat wil is niet goed bij zijn hoofd!

Zal het beheer eens vragen of ik een topic over de RAD mag aanmaken en jullie foto's daarvan mag laten zien. Misschien zou het goed zijn voor al die verboden roepers, dat ze ook eens het verhaal van gezinnen lezen en wat voor inpact dat heeft. Ben erg benieuwd of ze dan nog steeds zo staan te juigen. Nogmaals zoek alleen al op laserasiel en je krijgt zoveel ellende te zien en te lezen, staffies gaan bijna allemaal naar zo'n asiel, terwijl andere rassen naar normale asiels worden gebracht. Er word nog steeds door politie gediscrimineerd, ze hebben nu eenmaal die naam en zullen er door al die onverantwoorde baasjes ook niet makkelijk meer vanaf komen..... "


Hoeveel mensen hebben er in het andere topic gezegd dat bepaalde honden verboden zouden moeten worden?

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

zeker 2 en dat is 2 teveel.. daarnaast werd voorheen in andere topics ook al vaker zulke dingen geroepen

honden page profiel gojagoja

honden foto van goja

"
Dat is jou beleving, ik ben andere forums gewent en dat gaat het voor mij hier er nogal gemoedelijk aan toe! Ik lees geen agressieve reacties, wel felle en op de man gespeelde, maarja ik ben niet bepaald gevoelig.... Overigens in eerdere topics durfde ik jachthonden erbij te betrekken en reageerde een eigenaar daarvan nogal heftig over de top, denk dat het niet anders is als dat ik bv over een chi zou zeggen dat het ras verboden moest worden, zou eigenlijk wel grappig zijn om daar een topic over te openen, kun je gelijk zien dat niet alleen stafford mensen fel kunnen reageren.

Ik zou willen dat ik net zo makkelijk mijn schouders kon ophalen als jij! Misschien dat dat bij jou ook een stuk lastiger zou gaan als jou ras constant aangevallen word en er elke keer dezelfde mensen hun mening komen uiten in topics met een andere insteek. Puur om hun ongenoegen te uiten omdat zij vinden dat het ras verboden moet worden.

Jammer dat je niet de inhoud van mijn opmerking wil begrijpen, daarmee gaf ik aan dat dit geen gevecht was en we hier niet aan het praten waren over een hond agressieve hond. Feitelijk klopt het nog steeds wat ik heb geschreven, want als het een echt gevecht was geweest had de hond niet minimale schade gehad. Het was gewoon een lompe manier van spelen, waardoor het hondje schade heeft, dat had iemand met een Labrador ook kunnen overkomen, maar die was dan zeker niet inbeslag genomen. Overigens kan  en Lab net zo goed een klein hondje dood bijten.....

Idd de jouwe kan ook doden, elke hond kan dat klein, groot maakt geen knar uit. Idd een pit/staf heeft helemaal niet zo'n sterke bijtkracht, vele rassen die veel meer kracht hebben in hun kaken!

Ik heb nooit gezegd dat ze niet moeten zeuren over de minimale schade, elke schade is ongewenst! Heb de eigenaaresse ook verzocht de schade te vergoeden en dat had ze zelfs al gedaan, want vergis je niet ze neemt zeker de juiste verantwoordelijkheid! Kan me goed voorstellen dat ze niet meer reageerd hier op het forum na de opmerkingen van mensen die het wel goed vinden en het toejuigen en vervolgens ook nog eens om een verbod roepen. We hebben gezien wat de RAD heeft betekend en wat de gevolgen waren, honderden hond die weggehaald werden uit een gezin, hadden nooit ook maar iets gedaan, maar om hun uiterlijk werden, na maanden lang in een donker hok zonder beweging of contact met mensen ondervoed en soms zelfs mishandeld afgemaakt. Iemand die dat wil is niet goed bij zijn hoofd!

Zal het beheer eens vragen of ik een topic over de RAD mag aanmaken en jullie foto's daarvan mag laten zien. Misschien zou het goed zijn voor al die verboden roepers, dat ze ook eens het verhaal van gezinnen lezen en wat voor inpact dat heeft. Ben erg benieuwd of ze dan nog steeds zo staan te juigen. Nogmaals zoek alleen al op laserasiel en je krijgt zoveel ellende te zien en te lezen, staffies gaan bijna allemaal naar zo'n asiel, terwijl andere rassen naar normale asiels worden gebracht. Er word nog steeds door politie gediscrimineerd, ze hebben nu eenmaal die naam en zullen er door al die onverantwoorde baasjes ook niet makkelijk meer vanaf komen..... "


kijk, daar heb je het weer "jouw beleving"
en dat wel op negatieve wijze
maar ieder heeft toch recht op zijn eigen beleving
en wat op andere fora gebeurd is toch geen maatstaf??

en die lompe manier van spelen.... die heb er toch echt niet uitgehaald
en volgens mij TS ook niet

het probleem zit (in mijn ogen) in bazen die hun verantwoording niet kennen of niet goed genoeg kennen, of dat nu bij een staff is, of een mechel of een york is, en je kan en mag nooit de verantwoording bij de ander leggen of de schuld daar neerleggen in 1e instantie is het jouw hond en dat is het uitgangspunt, zelfs als !!! er al sprake zou zijn van lomp spelen (waar ik niet in geloof, maar we waren er geen van allen bij toch?)

maar voor mij is de discussie ten einde, want dit topic gaat weer precies dezelfde kant op
als het vorige, wat gelukkig weer open is, en dan hoop ik dat mensen die echt weten wat er op dit moment speelt en daar ingang bij hebben, TS kunnen helpen.

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

ah kom op niet zo geirriteerd mensen ;-) weet je wat ik ga doen lekker van de zon genieten met Layka, lekker een stuk fietsen en naar de bossen.. veel leuker als binnen achter de lap ;-) 
Fijne dag allemaal!! ;-)

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"
Ik kom helemaal nergens bij. Ik stel je gewoon een vraag. Je haalt twee honden uitelkaar. Over één baasje vertel je:
"de baas van de hond die werd aangevallen was de enigste die het juiste verhaal tegen de politie had verteld"
Ik vraag dan of het baasje van de hond die aanviel ook vertelde dat jouw hond de "dader" was?

"

de baas van die hond dat aanviel die wandelde door toen zijn hond in de andere hing en trok er zich niets van aan. toen ik de honden uitelkaar had floot hij zijn hond bij zich en druipte verder af. grote pech voor hem dat ik hem wist wonen. wat hij daarna aan de politie heeft vertelt toen die aan zijn deur stonden weet ik niet.

honden page profiel Suzan Suzan

honden foto van Suzan

Voor mijzelf ga ik dit topic afsluiten.Te veel 'herrie in mijn kop' krijg ik er van, want echt..
dit grijpt mij aan.

Het doet mij denken aan de pakkende tekst van 'monster you made me' 
Wat mij betreft een ode aan alle onderdrukte en veroordeelde rassen zoals wij ze nu besproken hebben.

Ik xou zeggen, zoek het nummer een op op you-tube, er zijn ook prachtige, aangrijpende clips bij gemaakt.
Je wordt er stil van... zal ik maar zeggen...

TAKE A GOOD LOOK AT ME NOW
AM I SO DIFFEREND INSIDE?

THIS WORLD IS TRYING TO CHANGE ME.
AND I ADMIT,
I DON'T WHANT TO CHANGE WITH IT.

BUT I ADMIT,
I CAN'T GO ON LIKE THIS... ANYMORE

ERASE THIS MONSTER I'VE BECOME.
FORGIVE ME FOR ALL THE DAMAGE DONE.

IT'S NOT OVER,
SAY IT'S NOT OVER..

I'M BEGGING FOR MERCY...
I'M ONLY THE MONSTER YOU MAKE ME!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Belachelijk!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 8 12 3 45 6 7 8
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^