Uitnodiging voor Hondenfokkers en -liefhebbers - lezing 17 maart a.s.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

UITNODIGING VOOR HONDENFOKKERS EN -LIEFHEBBERS!! 
Zondag 17 maart a.s.
 
organiseert de Australian Cattle Dog & Kelpie Vereniging een interessante lezing van Dhr. E. Gubbels, geneticus op kynologisch gebied en groot hondenliefhebber.
 
Het fokken van honden en dan vooral welk type en welk karakter is iets wat ons allemaal bezig houdt. Er zijn vele inzichten en ideeën hierover en veel manieren om dit te doen.
 
Met deze lezing willen wij zoveel mogelijk aspecten en de mogelijke gevolgen van keuzes laten passeren en hierover onze gedachten laten gaan en met elkaar hierover eens een interessant gesprek voeren. Een ieder die hierin interesse heeft, is van harte welkom, liefhebbers van alle rassen, wel of niet zelf fokker zijnde of dit overwegende. Grijp eens de kans om een goed onderbouwde deling van kennis hierover bij te wonen en uw ervaringen en meningen te delen met vele anderen.
 
Na de lezing en het met z'n allen bespreken hiervan wordt het openbare gedeelte van deze dag beëindigd en willen wij als rasvereniging voor de Australian Cattle Dog en Australian Kelpie met onze leden de belangrijkste punten o.a. voor ons Fokreglement onder de loep nemen om ontstane belangrijke inzichten en uitkomsten zo mogelijk te verwerken in het fokreglement. De definitieve aanpassing van het FR zal pas plaats vinden op de ALV die enkele weken later gehouden zal worden.
 
De lezing is toegankelijk voor leden en niet-leden. Deze laatsten betalen een entree van 2,50 euro en kunnen niet aanwezig zijn bij de nabespreking.
 
Datum:
17 maart om 10.00 uur
Locatie:
Zalencentrum
DE MERX
Burg. van Erpstraat 25
5351 AR  Berghem
www.demerx.nl
 
 
 
 
 
Bron http://www.australiancattledogenkelpie.nl/

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Uitnodiging voor Hondenfokkers en -liefhebbers - lezing 17 maart a.s." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: honden en muslims
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^