Hoe hebben de pupsels zich staande gehouden?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Binky & baasje Binky & baasje

honden foto van Binky & baasje

Met Binky ging het wonderbaarlijk goed. Toen hij wakker was, blafte hij bij de carbietknallen, maar verder ging het best aardig. Laatste echte wandeling was om 15:00, daarna alleen de plasjes in de tuin.
Hij heeft de hele tijd geslapen in de donkere bench en net even snel een plasje gedaan! Supertrots!

Hoe ging het bij de andere pups die voor t eerst een jaarwisseling meemaakte?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe hebben de pupsels zich staande gehouden?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel D&GD&G 3 doggies

honden foto van D&G

Yep geen problemen hier, er wordt volop gesnurkt;-);-)

honden page profiel Vito & Beba Vito & Beba 3 doggies

honden foto van Vito & Beba

Voor vito eigenlijk 2e keer maar vorige keer was hij nog heeel klein en niet bij ons.
Opsich goed gegaan,blafte afentoe naar de harde knallen en bij het siervuurwerk om 12u is hij in zn bench gegaan(hebbenwe kleden overheen gelegd,een holletje) tien over twaalf is hij bij me komen liggen en in slaap gevaklen. Was wel beetje bang dat hij de hele tijd zou blaffen,maar viel mee gelukkig!

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Ik ben waanzinnig trots op alle vier mijn meiden maar in het bijzonder op Elphaba... Nog geen jaar oud en zo ontzettend stoer! Volgens mij had ze rond middernacht niet eens door dat het vuurwerk buiten zo los ging... O-)



(hier zijn ze wel de hele dag nauwelijks buiten geweest, hou ze liever binnen dit soort dagen dat is ook het lekkerste voor hen)

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet 3 doggies

honden foto van Nikki & Jet

Hier geen pup meer, maar een dame van 1,5 jaar die zich nog wel als een pup gedraagd... Dit was haar 2e jaarwisseling en net als vorig jaar hebben we samen voor het raam naar het vuurwerk gekeken! Net wel even flink aan de diarree in de achtertuin, toch wel spannend dat lawaai en de lichtflitsen.

honden page profiel Lisanne & TysonLisanne & Tyson 3 doggies

honden foto van Lisanne & Tyson

Tyson heeft heerlijk geslapen, slaapt nog steeds. Niks gemerkt dus.

honden page profiel Baasje van Floor! Baasje van Floor! 3 doggies

honden foto van Baasje van Floor!

Floor lag lekker in haar bench met een gevulde kong, en heeft zich haast niet meer laten horen! ;-)

honden page profiel Team Black & WhiteTeam Black & White 3 doggies

honden foto van Team Black & White

mikai die sliep gewoon ':-)

honden page profiel Gorik & ZivaGorik & Ziva 3 doggies

honden foto van Gorik & Ziva

Normaal gezien reageert Ziva niet op geluiden van buiten (zoals onweer ofzo). Maar nu dus wel. Bij de eerste knal was Ziva geschrokken en gaf ze even een blaf en ging ze alert opstaan in haar bench. Ik heb haar toen doen zitten en nadien ging ze vanzelf liggen en gaf ze er geen aandacht meer aan. Super dus :-)

honden page profiel Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P) 3 doggies

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

Lucy staat nu te bedelen of ze nog even naar buiten mag het vuurwerk is niet boeiend maar al die mensen op straat wel die zijn zo leuk

honden page profiel Iris ~ Rivka & TalouIris ~ Rivka & Talou 3 doggies

honden foto van Iris ~ Rivka & Talou

Rivka vond het even spannend, maar heeft lekker bij mij gelegen. Ik heb de hele avond bij haar op de grond gezeten. Heb haar lekker gemasseerd en ze kreeg een meter lange bullenpees. Tv lekker hard om 12 uur en gekeken naar de top 2000. Ben ontzettend trots want ze kan soms echt een bangerikje zijn. 
vanmiddag hebben we nog buiten gelopen. ze liep ontspanne aan de lijn. heel goed dus totdat er, vlak voor we thuis waren, achter ons vuurwerk werd afgestoken. Zo'n regen van knalletjes zegmaar. Ze schrok zich kapot en ik ook, want het verraste ons. Ondanks dat heeft ze het heel goed gedaan. Ze moest alleen 5 over 12 opeens heel nodig plassen. Dat werd dus binnen gedaan, want naar buiten kon natuurlijk echt niet. Helemaal niet erg natuurlijk. In al die tijd dat ze bij ons is heeft ze nog maar 3 keer iets binnen gedaan, waar vanavond er 1 van was.

Ik was vergeten dat ik nog een nieuwe blogpost online moest zetten in 2012, dus die heb ik maar last minute, 2 voor 12, online gezet.

honden page profiel Teckeltaartje wendyTeckeltaartje wendy 3 doggies

honden foto van Teckeltaartje wendy

De pups super, choco van 8 maanden en cookie van 10 weken trokken zich nergens wat van aan. Crumble van drie en half zit al een paar dagen vol stres masr vandaag was vreselijk. Volgend jaar vuurwerkvrij park.

honden page profiel Nadine Nadine goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Nadine

Lilyana 9 maand heeft samen met de andere woefkes, mij en kids buiten naar het vuurwerk gekeken :-D

ze volgt gewoon de rest denk ik, zij reageren niet dus zij ook niet, ben trots op mijn kleine meisje ;-)

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau 3 doggies

honden foto van Sophie & Beau

Geen probleem hier :-) Beau was nog wakker, maar keek bij de knallen enkel even naar mij. Geen stress oid en toen ze zag dat ik ook helemaal niet reageerde heeft ze het gewoon genegeerd en verder gedaan met wat ze bezig was. Maar dat dacht ik wel, ze is niet zo'n bangerikje als het op knallen aankomt ;-)

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest. 3 doggies

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

nOU HIER GEEN PUP MEER MAAR ALLE JAREN GOED GEGAAN TOT GISTERAVOND KNALDE WAT TEGEN HET RAAM EN TOEN ZO,N HARDE KNAL ZE KROOP ONDER EEN KAST EN BLEEF SCHOKKEN HEB HAAR INEEB FLEECE DEKEN GEROLD EN NAAST ME IN DE MAND GELEGT DAARNA EVEN OVER TWAALF ONDER DE WOL GEKROPEN DICHT TEGEN MIJ AAN . HEEFT ZO DOORGESLAPEN TOT 6UUR WAREN MET TV EN COMPUTER AAN SAMEN IN SLAAP GEVALLEN ZE LIGT NU NOG TE SLAPEN IN MIJN BED ONDER DEKBED EN EEN ZWARE DEKEN. OOK IK GA DIT JAAR NAAR EEN VUURWERK VRIJ PARK DIT GEBEURT MIJ NIET MEER ZO,N BANG HONDJE. IEDEREEN NOG DE BESTE WENSEN Hein. MIJN KNOP BLIJFT STEEDS HANGEN.

honden page profiel sylsyl 3 doggies

honden foto van syl

Onze pup, 5 mnd, heeft nergens last van gehad maar bowie was wel bang, durfde niet meer naar buiten.... Nu net net beide een rondje gelopen en dat ging redelijk....

Volgend jaar maar naar een vuurwerkvrij gebied....

honden page profiel Anya & Guus(je)Anya & Guus(je)

honden foto van Anya & Guus(je)

Guus is voor het laatst om 16.30 buiten geweest (11 wk oud) en lag na veel spelen de hele dag vanaf 17 uur in coma, plas gedaan in de tuin en verder slapen tot ik haar in de bench deed om 1.20 uur..
Wilde niet wakker worden alsof ze het doorhad. Om 00 uur wel opkeken waar de harde knallen vandaag kwamen maar verder geen kik... Super goed gegaan dus :-)

honden page profiel SiberienneSiberienne

honden foto van Siberienne

De tweede jaarwisseling van de mannen, de knallen deden hen niet zoveel maar de lichtflitsen waren een beetje spannend. Om twaalf uur werd Spot een beetje onrustig, Shad lagbij mij op schoot naar de flitsen te kijken, dus manlief opdracht gegeven om Spot even bij zich te halen, toen ging het prima. Toen ik dacht dat het knallen afgelopen was, deed ik de achterdeur open en net op dat moment ging er nog een grote pijl de lucht in met veel flitsen en knallen. Shadow was de tuin al in gestoven maar Spot bleef stokstijf op de drempel staan. Nog maar even de deur dicht gedaan en een kwartiertje gewacht, toen gingen ze allebei rustig het nachthok in en heb ik ze niet meer gehoord

Mireille

honden page profiel lutlut

honden foto van lut

;-) heel goed, wel wat rondgelopen met een vragende blik in zijn ogen, maar het heeft hier maar een kwartiertje geduurd en alles was weer rustig.

honden page profiel Diane, Casper & Tom†Diane, Casper & Tom†

honden foto van Diane, Casper & Tom†

Casper vond de knallen niet zo heel eng, de jongens in de buurt hebben dat de hele dag gedaan maar dat geknetter, gesis en geknal vanaf 0:00u boven in de lucht vond hij niet zo leuk! Had een kong gemaakt en die vloog door de kamer. Hij is zo'n 20 minuten onrustig geweest en daarna viel hij in slaap. Ben benieuwd naar volgend jaar. Denk dat ik maar naar Australie verhuis!!!

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

had aan Diva een Kong geven dus die was lekker bezig maar ze was niet bang

honden page profiel daisydaisy

honden foto van daisy

Ondanks dat ze vrij snel schrikt van alles heeft ze na de eerste paar knallen en pijlen, zich voorbeelding gedragen ze moest er effe aan wennen en blij toe want er ging hier heel wat de lucht in en beste matten. Als ze het te spannend vond kwam ze effe snel naast me zitten op de bank.

Vandaag is ze wel effe op hol denk dat ze het nog niet allemaal verwerkt heeft zo wat een cross eend. Wel goed voor onze band opbouw geweest. Vanochtend los en ze hield me in de gaten liep netjes mee als ik floot hopen dat we dat vast kunnen houden.
zelfs  los overgestoken naar het volgende veldje zei naast en daar kwam ze aan ging naast me zitten koekje erin en weer verder lopen tot de overkant en weer vrij gegeven dus daar was ik ook wel heel trots op dat ze het gewoon deed.

Ja de mijne verdiend dubbel en dwars een dikke pluim. ;-)

honden page profiel sumosumo

honden foto van sumo

Otto sliep gewoon door het geknal heen om 12 uur. En met uitlaten daarvoor had hij ook geen last.

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks

honden foto van Christel & Dieks

Hier ging het super goed!! Dieks s met ons mee geweest naar buiten vuurwerk kijken! Hij zat er by als n klein kind! Heel gaaf!

honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana

honden foto van snoopy, rikkie , lady en xana

overdag ging het best wel goed met lady maar savonds was het vuurwerk net voor ons deur en dat was net iets te veel. ze was wel zenuwachtig maar eigenlijk bang was ze niet.
onze oude vito is erger, die wilde zelfs geen plasje meer doen, helemaal aan het beven, ocharme het ventje

honden page profiel Robin, Kiana & BonjaroRobin, Kiana & Bonjaro

honden foto van Robin, Kiana & Bonjaro

Kiana haar eerste oud en nieuw ging wonderbaarlijk ze reageerde nergens op. Om 12 uur zat ze met ons alle naar buiten te kijken!

honden page profiel peggypeggygoedgekeurde fokker

honden foto van peggy

destiny is nu bijna 10 maand en die heeft zich vanacht super gedragen!!!!!!!!!!!!!!
we zijn tegen 5 uur nog even naar het park gegaan om te frisbeen (met knallen op de achtergrond) en ze had alleen maar oog voor de frisbee.
het laatste rondje van het jaar was om half 11 en dat ging ook super!!!
de 2 andere honden vinden vuurwerk ook niet erg dus misschien heeft dat er ook mee te maken.
maar ben zeker trots op ze......alle drie O-)

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

's Middags werd er vlak bij ons huis carbid geschoten, 10 van die bussen naast elkaar. Enorme knallen. Toby keek me aan met een blik van wow wat is dit en toen ik verder ging met mijn kopje thee op drinken keek hij ook de andere kant op en heeft verder niet meer gereageerd op de knallen.

's Avonds heb ik een blokje met hem gelopen rond 18.00 uur zodat het niet te druk was, paar jonge kinderen en als ik langsliep vroeg ik of ze even wilden ophouden.

's Nachts heeft hij eerst binnen naar het vuurwerk gekeken met een kwispelend staartje, hij vond het wel leuk. Later ben ik met hem naar de voortuin gegaan zodat hij het ook echt kan ervaren de geur, geluiden etc. Hij bleef eerst even staan en toen zij ik kom Toby even plassen liep hij naar het gras ging even rennen zocht een plekje en daar ging hij zitten poepen met allemaal mooi vuurwerk om hem heen en harde knallen.. Ik moest er wel even om lachen en was heeeeeeeel trots! Toen zijn we gelijk weer naar binnen gegaan en heeft hij een lekker kluifje gekregen! Nu maar hopen dat het volgens jaar ook zo gaat, blijft spannend.

honden page profiel FabienneFabienne

honden foto van Fabienne

Weuh... welk vuurwerk? ;-)

honden page profiel KimberleyKimberley

honden foto van Kimberley

Echt helemaal super! We zijn ´s middags gaan wandelen in het bos, bij een dorpje in de buurt. In het dorp werd echt hard geknald, maar Dana had het te druk met snuffelen.
´s avonds tijdens het uitlaten heeft ze echt verbaasd op haar kont omhoog zitten kijken naar de gillende pijlen die de lucht in gingen, en alle kleurtjes.
Toen het om 12 uur echt los ging, sliep ze gewoon lekker door!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoe hebben de pupsels zich staande gehouden?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: pup moet weg wegens omstandigheden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^