Super trots!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DD

honden foto van D

Even een klein verhaaltje vooraf:
DJ en Sophietje mogen van mij niet in de keuken komen als mijn man (of ik zelf) staan te koken of als we eten aan het klaar maken zijn. Broodjes maken en zo; ik moet ze niet onder mijn aanrecht hebben. Ze hopen altijd dat er een kruimeltje valt en omdat ze klein zijn, en stel dat we ze niet zien staan (wat al eens is gebeurd) kan mijn man of ik over hun heen vallen en dat willen we niet.
Dus niet meer in de keuken. Klaar.

Bij mij gaat het goed, ik kan klaarmaken wat ik wil maar ze blijven keurig op de denkbeeldige streep. (bij mijn man werkt dit niet, want die is echt te lief wat dat aangaat) Hier is een lange training aan vooraf gegaan, zeker met Sophietje, want die heeft maar 1 missie in het leven en dat is eten. Dus voor haar is dit echt al heel goed. Soms blijft ze het proberen, maar geef haar eens ongelijk.

Nu ben ik een stap verder gegaan (al een tijdje hoor) en dat is dat als ik ze eten geef, dat ze dan moeten zitten en dan pas krijgen ze hun bakje. Ook dit is voor Sophie echt een uitdaging geweest, maar ook dit heeft ze nu aardig onder de knie.

Gisteren ben ik nog een stapje verder gegaan. Ik was mijn brood aan het klaarmaken en de dame en heer zaten op de denkbeeldige lijn. Ik had zalm op mijn brood en heb ook voor hun klaargemaakt. Toen ik hun bakjes pakte zag ik Sophie al nerveus worden en ze kwam de keuken in. Ik werk met handgebaren en 1 handgebaar was al genoeg om haar weer op de streep te krijgen. Keurig dus!
Toen heb ik de zalm in de bakjes gedaan en ze moesten blijven zitten. Toen de bakjes in de standaard gezet en ook toen moesten ze blijven zitten.
Voor DJ is dit allemaal geen probleem, maar voor Sophie dus wel. Ik had echt niet verwacht dat ze dit al zou kunnen, maar wat denk je? Ze bleef keurig zitten en ging pas naar haar bakje toe, toen ik zei dat het okee was!

Ik ben zo trots op haar, maar ook op DJ hoor! Als je weet van hoe ver is ze is gekomen (bf teefje herplaatsertje) en hoe we haar al zo ver hebben kunnen brengen, het is echt giga geweldig!
Met eten was ze altijd al zo nerveus, hebberig en schrokkerig (ze was heel mager toen ze was gered)..............en op deze manier, met deze oefeningen heb ik haar toch aardig rustig weten te krijgen.

En DJ werkt natuurlijk ook mee, want die geeft het goede voorbeeld. Dus ik ben met recht trots op beide!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Super trots!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Katja (Gast)

Goed gedaan!! Wees ook maar trots op jezelf!!!

honden page profiel Ziva †, Bullie †, en BandhuZiva †, Bullie †, en Bandhu

honden foto van Ziva †, Bullie †, en Bandhu

;-)

honden page profiel DD

honden foto van D

Toch jammer dat er niet meer leden reageren. Als men wist hoe lang wij hier aan gewerkt hebben, als men eens wist hoe Sophie was toen ze hier kwam, als men eens wist hoe ze nu is en hoe DJ haar in feite ook zo geholpen heeft...............Dat dit wat wij bereikt hebben, niet voor mogelijk werd gehouden.......

Jammer dat men altijd meer reageert op verhalen als het niet zo goed gaat, als men problemen heeft vanwege onkunde of wat dan ook...............Of wanneer er foto's zijn, ja............dan kijkt en leest iedereen wel.
Men mag ook weleens reageren op verhalen die juist een succes zijn hoor! Dat is voor de eigenaar en dus diegene die dat bereikt heeft, een hele opsteker.

Maar helaas, op 2 na, er zijn verder geen leden die hier nu juist oog voor hebben. Jullie 2 bedank ik hartelijk voor het lezen van mijn verhaal.

honden page profiel <3 Ayla&Jara <3 <3 Ayla&Jara <3

honden foto van <3 Ayla&Jara <3

Ik had het nog niet gelezen hoor Angela, dat kan ook...

Maar wat fijn dat dat zo goed gaat nu, dat is zeker een hele prestatie vooral voor sophie!
Ook voor DJ natuurlijk, maar ik lees dat dit wat makkelijker gaat :-)

;-) ;-) ;-) ;-)

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Wat ontzettend goed..
Ik vind dat ook altijd prettig als mijn honden zich netjes gedragen..

Je mag apetrost zijn op je meisje..

En ook op DJ natuurlijk.. ;-)

honden page profiel SiberienneSiberienne

honden foto van Siberienne

Was een dagje weg, dan mis je wel eens wat ;-)

;-) ;-)
Goed zo Sophieke! En DJ!

Mireille

PS
Mocht je willen weten wat wij uitgespook hebben;
http://www.hondenpage.com/hondenforum/132618/zon-zee,-strand,-aso's-(wij)-en-braakballen....php

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Super trots!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^