Ruim je het ook op wat je hond daar doet?!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Iris ~ Rivka & TalouIris ~ Rivka & Talou 3 doggies

honden foto van Iris ~ Rivka & Talou

Ik liep laatst met rivka door het dorp. En bij een stukje gras moest ze poepen. Ik had geloof ik een stuk of 5 zakjes bij me, toevallig. Dus ik wacht tot ze klaar is en nog voordat ze klaar is stopt de politie achter me en zegt heel boos:
RUIM DIE POEP OP! Anders krijg je een bekeuring hoor!
Ik: Weet ik, ik heb hier een poepzakje.
Politie: En wat als hij nog eens poept?
Ik: Dan heb ik nog een paar poepzakjes bij me, kijkt u maar (haalt een hand vol poepzakjes uit haar zak)
Poltitie: O, oke. En ze reden weer weg.

Dat had toch ook wel iets aardiger gezegd mogen worden of niet?
En ze hebben hier in de buurt zeker niks beters te doen.

Maar ik ruim dus altijd rivka's poep op. Ik vind het niet alleen vies, maar er zijn ook honden die er dood aan kunnen gaan. Bijvoorbeeld Collies, als er ontwormmiddel in de poep zi worden ze of heel ziek of ze gaan er aan dood.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ruim je het ook op wat je hond daar doet?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Josephine & FlynnJosephine & Flynn 3 doggies

honden foto van Josephine & Flynn

Ik heb het 1 keer meegemaakt,en kan nog steeds kwaad worden als ik eraan terug denk O-)
Ik was 3 dagen op ''citytrip'' geweest met mijn vriend.
Toen ik terug thuiskwam wou ik natuurlijk mijn vriendinnen ook weer even zien.
Ik had Flynn meegenomen naar de stad,want hij had me tenslotte ook gemist :-D
We komen voorbij een cafeetje ,en Flynn doet 10 meter verderop een drolletje.
Ik keek in mijn tas,en wat was ik natuurlijk vergeten na zo haastig mijn tas te pakken? precies,de poepzakjes!

Mijn vriendin stond een klein stukje verderop met iemand te praten,dus ik ging naar haar toe om te vragen of ze Flynn even vast wou houden,en of zij mss nog een poepzakje had.
En toen hoorde ik opeens van het terras komen ''Mevrouwtje,wilt u dat eens opruimen?''

Stond ondertussen al met een zakdoek in mijn hand,dus keek vol ongeloof die vrouw haar richting uit .
Begint zij ''Jaha,en hond is niet alleen de leuke dingen he,het is niet alleen het knuffelen en het laten zien, het zijn ook de negatieve kanten zoals poepruimen,dat vergeten jullie vaak,vind het erg ongepast''

Ik liet haar maar praten en vroeg aan mijn vriendin waar de vuilbak stond,omdat mijn zakdoek nogal losjes in elkaar hing.
Ik ging het opruimen en gooide het in de vuilbak.
EN TOEN RIEP ZE GEWOON WEER.

''Jaha,nu voel je je wel betrapt he''

Heb in mijn hele leven nog noooit zo'n vuile blik naar iemand geworpen. En er nog achteraan gesmeten ''Nu is het wel weer goed,gaat u nu maar weer verder naar u eigen leven''

Meer kreeg ik er niet uit,ik was zooooo verbaasd hoe een gemene moeialletjes mensen wel niet kunnen zijn ;-)

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Ik heb het 1 keer meegemaakt, dat er een man naar buiten kwam en mij vroeg of ik het poepje ook opruimde. Ook ik ruim het altijd op, alleen mijn hond was op dat moment nog niet eens uitgepoept! Heel eerlijk, vind ik het wel goed dat die man er wat van zei. Als ik op die route loop en zie hoeveel honden daar poepen, waarvan de baasjes het niet opruimen!!! Schandalig gewoon. Ik heb er zelf ook vaak last van als ik er met mijn wandelwagen loop. Bahhh weer zo'n vieze hondendrol aan het wiel geplakt! Ik zou me diep schamen als mijn hond ergens poept en ik het niet op zou ruimen. Het zou eens iemand zien....Enige probleem wat ik bij ons in het dorp heb, is dat er maar heel weinig prullenbakjes staan, waardoor je soms een hele wandeling met zo'n gevuld poepzakje rond loopt....Tja en dan krijg je vanzelf dat je her en der gevulde poepzakjes in de struiken of in een put ziet liggen! Ik zelf neem het netjes mee naar huis, maar kan me soms wel voorstellen dat mensen het toch even in een struikje gooien.

honden page profiel JasperJasper 3 doggies

honden foto van Jasper

Ik woon in delft in de wijk Voorhof. Ik ruim altijd op. Ook op de uitlaatstrook. Daar kom ik overigens liever niet, want het stinkt daar vreselijk. De gemeente is te langzaam met opruimen. Dus; Ik ruim hier altijd op.

honden page profiel Veronique, Hugo, Jay-Dee & MandyVeronique, Hugo, Jay-Dee & Mandygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Veronique, Hugo, Jay-Dee & Mandy

Ik ruim de poep altijd op als ze het op plaatsen doen waar het voor overlast kan zorgen. Zoals op gras waar kinderen spelen.

Maar wij hebben onze honden aangeleerd om in/tussen struiken te poepen, of langs de rand van de sloot. Hier doen ze het dus ook altijd. Op de stoep hebben ze het bij mij nog nooit gedaan, 9 van de 10 honden doen het overal waar het hun uitkomt. Daarbij laten die mensen het ook nog liggen.

Laatst liep ik op een stuk waar ik nog maar weinig kom. Mijn honden deden niets op dat moment. Komt er een man naar buiten en roept mij achterna, of ik de poep even wil opruimen die voor zijn oprit ligt. Ik heb de meneer duidelijk maar vriendelijk verteld dat hij eerst maar eens uit moet zoeken van wie dat is, dat ik daar nooit loop en dat mijn honden het NOOIT op de stoep doen. Daarna ben ik doorgelopen en liet de man achter met een vreselijk rood gezicht.

Hier staan geen bakken om het in te gooien, als ze wel geplaatst worden halen jongelui ze er toch weer vanaf en gaan er mee aan de haal, alsof ze niets anders te doen hebben.

honden page profiel Krullenbol and meKrullenbol and me 3 doggies

honden foto van Krullenbol and me

Ik vind poep opruimen een heel vies klusje ;-)
Lucky me woon ik aan uitlaatstroken, die doorlopen naar een losloopgebied en grotere buitengebieden ;-) Daar kan het dus blijven liggen!
Maar op vakantie in oostenrijk staan overal netjes prullenbakken met zakjes en ruim ik het wel netjes op, diep ademhalen, die warme drol oppakken, zakje dicht en een zucht van opluchting dat dat er weer op zit haha!
Maar ook hier in de omgeving heb ik wel zakjes bij me en op een ongepaste plaats ruim ik het wel op! Maar dan kan ik dus dat half warme tasje een half uur meeslepen voor ik bij een prullenbak ben...

honden page profiel Christien&ChelseaChristien&Chelsea 3 doggies

honden foto van Christien&Chelsea

Chelsea poept aaaaaaltijd op een veld of in de bosjes dus ik heb lang niet altijd zakjes bij me, dus vorige keer ging ik met Chelsea fietsen, en het was warm dus er zaten mensen buiten, en echt helemaal aan het einde van de straat ging Chelsea zitten poepen, maar ik had niks bij me en ik had haast, ik dacht "ik ruim het straks wel even op", kwam ik later thuis, waren ze helemaal de halve buurt afgeweekt om uit te zoeken waar ik woon, en "dat ik dat maar mooi even op ging ruimen", en dan gesteund door de rest van de mensen die buiten zaten eerder die dag, was ze helemaal "the man" omdat zij er wat van gezegd had, hoor je echt zo dat "ja ik heb er wat van gezegd hoor want bah er spelen ook kinderen" en die anderen "ja goed zo hoor, ze moet het gewoon opruimen ja!" *schouderklopjes* pffff ik kookte maar ja het heb echt geen zin om boos te worden want je wordt alleen maar kwader en hun blijven toch de les lezen..

Als pup had ik wel altijd zakjes bij me, toen kreeg Chels nog Pedigree dus met poepen waren het dikke drab-hopen, als ze dan ging zitten hing d'r ook gelijk eentje uit het raam "ruim JIJ dat wel op?!" Niet dat mensen mij met U aan hoeven te spreken maar alsof ik een snotaap ben die belletje trekt ofzo, bovendien was ik me zakjes al aan het pakken.. Of er fietsen 2 mensen voorbij die mopperen tegen mekaar van "gatverdamme dat gaat ze vast niet opruimen.."

Nou vind ik het zelf ook erg storend hoor die mensen die het laten liggen midden op de stoep, maar inderdaad je zoekt je zakjes en dan krijg je al commentaar..

honden page profiel greetgreet 3 doggies

honden foto van greet

in het park ruim ik het altijd op.er staan zat bakken en ook zakjes.
maar langs de sloot aan de dijk daar niet.
in het poldergebied hoeven we niet op te ruimen.
ben ik in een vakantiepark dan doe ik het ook.
en op het strand ruim ik ook alles op.
groetjes greet

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers 3 doggies

honden foto van Patricia & de Musketiers

nog nooit mee gemaakt. maar ik moet zeggen dat ik een van de weinigen ben die het opruim. En ik moet ook zeggen dat ik het niet altijd op ruim. Bijv op een stuk met lang gras waar nooit iemand komt en in het donker. Op stukken waar wel mensen komen ruim ik het altijd op.
Mijn vriend daar in tegen.... :'(

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Jep precies het zelfde

honden page profiel  *-*-*Nala*-*-* *-*-*Nala*-*-* 3 doggies

honden foto van  *-*-*Nala*-*-*

Mijn man werd laatst aangesproken maar dan niet over de hondenpoep. Ons meiske Nala zat te snuffelen aan een buxushaag (haag nog hoger als Nala ':-)) waarop een man naar buiten kwam vliegen dat het nergens op leek dat we onze hond tegen zijn haag aan lieten plassen. Mijn man bleef heel rustig en zei: "dat deed mijn hond ook niet". Waarop die man zei: "ik zag toch zelf dat je even stilstond?" Toen mijn man uitlegde dat Nala een teefje is en dat ze dus niet tegen haagjes aan plast,  maar er alleen maar aan snuffelt, bondt meneer weer in en droop af.

En ik begrijp dat het voor mensen heel irritant is dat honden tegen hun haagjes en plantjes aan zitten te "zeiken", deze man had ookal 2x zijn plantjes vervangen, maar het was wel zo netjes geweest dat meneer eerst na was gegaan of Nala wel tegen zijn haagje aan plaste. Misschien dat hij dat na dit voorval wel geleerd heeft;-)

honden page profiel ~~ 3 doggies

honden foto van ~

Jep er staat altijd een vrouw naar mij te kijken als ik met rambo voorbij loop,echt alof ik van een of andere planeet kom. En ik weet gwn dat dat is om te kijken of ik de poep opruim,maar ze controleert me echt ,staat ze zo voor het raam te kijken alsof ze wilt zeggen: als jij die poep niet opruimt kom ik naar buiten en ga ik heel boos worden.

Volgende keer ga ik gwn aanbellen en zeg ik : Ja mevrouw ik ruim de poep ALTIJD op kijk O-) ;-)

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Ik woon langs een park en daar poept Biko altijd in de bosjes, waar ik niet eens bij kan.
Biko plast weleens tegen een hegje. Dat mag hij eigenlijk niet, maar heel soms heeft hij het al gedaan voordat ik er erg in heb. Biko ziet niet altijd het verschil tussen een rij bosjes en een heg.. ik wel, maar zeker 's avonds loop ik nog weleens wat te dromen ;-)
Is ook een man een keer helemaal uit zijn dak gegaan. Zijn Jeneverbes ging er aan door al die honden. Ja heel vervelend hoor, maar het kan nou eenmaal weleens gebeuren. In onze straat heb je geen voortuin, maar een heel klein strookje waar net een klimop ofzo in past. En de hele dag staat de zon erop. Als ik mijn voordeur uit kom stink ik weg van de kattenurine.. terwijl mijn vier katten binnen blijven en ik iedere dag de kattenbak schoonmaak. Daar baal ik ook van.. maar ja.. zo gaat dat. Het is een beetje geven en nemen.
Ik baal helemaal als 1 van mij katten aan de binnenkant tegen de deur staat te plassen omdat andere katten het aan de buitenkant doen. Daarom moet de gangdeur nu altijd dicht.
Alleen lopen katten onbeheerd los.. geen eigenaar die ik er op aan kan spreken.

Mensen die mij vragen of ik het opruim of dat ik wel een zakje bij me heb. Gaat ze geen donder aan. Loop ik ontspannen in het park en dan krijg ik de opmerking 'Je hebt toch wel een zakje bij je he?' Dat vraag ik toch ook niet aan iedere voorbijganger?  Er zijn mensen die gewoon blijven staan om te zien of ik het wel opruim. Ik kan daar persoonlijk zeer slecht tegen. Het roept altijd een weerstand in me op, om het dan lekker niet te doen. Heel kinderachtig misschien..

honden page profiel Noella en IgorNoella en Igor 3 doggies

honden foto van Noella en Igor

Ik raap het altijd op ,behalve onder de struiken  en waar geen mens bij kan .

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Het is vandaag de nationale 'ik heb een hekel aan honden(stront) dag geloof ik'!

Net weer lekker gewandeld samen met mijn moeder en dus drie honden. Blijft er een man staan, een dove man, praat heel hard en onduidelijk. Roept ie: KIJK, honden! STRONT! Hier en daar en daar!

Ik liet hem mijn poepzakjeshouder zien en liep door. Pff wat een mensen zeg. Toch jammer dat er zoveel mensen zich moeten storen aan hondenpoep. Zonde!

honden page profiel --

honden foto van -

eerlijk gezegd ruim ik het niet op, maar er is geen prullenbak hier te bekennen en ik ga niet een uur met poep in mijn hand lopen O-)

er is maar 1 prullenbak, maar dat is zo`n net waar je flesjes in dumpt... -.-


ik snap wel dat mensen zich irriteren...
en blijkbaar heeft hij jou niet zien opruimen :-)
blijkbaar ziet hij alleen maar mensen voorbij lopen met honden die poepen bij bejaardentehuis zonder dat het opgeruimd wordt

en blijkbaar zag hij jou niet


heeft ie wel even sorry gezegd?

honden page profiel --

honden foto van -

wow 3x het woord blijkbaar :s

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou Judith dat had ik niet verwacht van jou dat je het niet opruimt, foei , er wel eens aangedacht om het zakje aan de riem te hangen? hier de oplossing Lobke doet gewoon haar behoefte in de voortuin . daarna ga ik pas weg met haar , niet poepen betekend niet uit. dus Lobke gaat braaf zitten , ik schep het op met een oud blik en zwiep het in de toiletpot doorspoelen klaar ,heb altijd een houdertje met zakjes bij me voor als er nog iets komt. vorige week was ze aan de diaree en ja hoor op de stoep bij twee oude dames, vol over de stoep, ik heb aangebeld voor een emmer water en die dames vonden dit zo netjes en zeiden oh meneer we laten de hulp wel even boenen u heeft het al moeilijk genoeg wijzend op de scootmobiel . kijk dat zijn leuke reacties . dus lieve mensen denk er niet bij na maar doe wat je moet doen en ruim de hondenstront op .groetjes Hein.

honden page profiel *Luna**Luna*

honden foto van *Luna*

Altijd ZO irritant!! Ik loop met Luna altijd naar de bossen als ze moet poepen, dus daar ruim ik het niet op als het maar niet op het pad licht (klein hondje, dus t is zo weer weg). Maar in de straat doe ik dat wel altijd. Heb ook wel eens gehad dat ze zo op je af komen terwijl Luna alleen maar plaste...;-)

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

Met Vito zou dat opruimen net ééns te doen zijn, die loopt altijd gehurkt terwijl ze ....

honden page profiel <3 Ayla&Jara <3 <3 Ayla&Jara <3

honden foto van <3 Ayla&Jara <3

Heb het ook heel vaak gehad en laatst weer, woon wat dat betreft ect in een zeikbuurt..

wij liepen altijd al met jara vanaf het begin maar er wont iemand in de straat die ander half jaar geleden ineens hun hond vanuit de kennel buitenshuis naar binnen deden en er toen ook eme gingen "lopen" (2 meter). nou is dat een bordeauxdog en schijt die hond echt hopen niet normaal meer.
maar ja, Jaartje de Leo is NOG groter...
en die zal dan wel zulke hopen neerleggen..

dus werd door ik telkens aangesproken.
ruim je het op?? meisje kom eens heir, je ruimt het niet op he..
etc. etc.
en ik ruim het altijd op...

op een gegeven moment zijn ze achter de echte dader gekomen en iemand heeft de stront van de hond in een emmer geschept wat op zijn stuk gras lag en alles in haar tuin gedeponeerd..
kwam die vrouw boos aan de deur of ik het had gedaan O-) ;-)
kon net me lach in houden..
sindsdien loopt ze met haar rode schepje en handdoek op haar hoofd de hopen in de sloot te dumpen...

ik wordt er letterlijk schijtziek van..
ben zelf weleens serieus in de gaten gehouden vanaf de gordijnen en toen ik terug kwam, Jara had niet gepoept was middag (korte wandeling) en ze poept alleen 's morgens en 'sa avonds.
kreeg meteen de beschuldiging : JA, jij laatje poep liggen want je hebt geen poepzakje mee!!
toen ik terug langs dat huis liep, had die man gewoon een kwartier gewacht op me O.o

honden page profiel DoggyDoggy

honden foto van Doggy

Tja, dat soort dingen gebeuren vaak. Ik heb 1 keer hetzelfde meegemaakt als jij en dat is heel irritant en ik was ook echt woest. Kijk uit je doppen, voordat je roept. ;-)
Maar het omgekeerde maak ik vreemd genoeg ook mee. He, ruim jij de hondenpoep op?? Dat doet niemand hier, ik zou het lekker laten liggen O-) Tja, het is een losloopgebied maar wel met opruimverplichting...

honden page profiel DoggyDoggy

honden foto van Doggy

" ja dan maar strond verzamelen van ze eigen hondje en voor ze deur deponeren "


Raar van die man, hij laat zijn hond niet in zijn eigen tuin poepen, maar wel bij die van anderen. Heeft je actie geholpen? Daar ben ik best benieuwd naar?

honden page profiel Odin Odin

honden foto van Odin

ik woon in de stad, en daar heb je speciale hondenuitlaatveldjes... en ik heb mijn honden geleerd dat ze daar mogen poepen en plassen.. dit is aangeleerd en ze doen het ook nergens anders als op de plekken waar het mag... en daar hoef ik het dus ook niet op te ruimen, dat doet de gemeente...

maar mijn kinderen zitten op school in een wijk.. nou dat is super goor.. in de ochtend moet je slalommen tussen de drollen... en rij je met de auto door de drollen die op de weg liggen...

dan denk ik echt.. jeetje .. loop even met je hond naar het uitlaatveld.. en laat hem daar zijn behoefte doen.. dit is toch zo ontzettend vies..

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

" Met Vito zou dat opruimen net ééns te doen zijn, die loopt altijd gehurkt terwijl ze .... "

Dat doet Biko ook! Heel irritant..

honden page profiel Lizzy (Boerenfox) Lizzy (Boerenfox)

honden foto van Lizzy (Boerenfox)

HEEY had hij een bril, anders moet hij maar eens dringend naar de brillenspecialist voor nieuwe glazen!!!! ;-) HAHAHA

En wat grappig zwaaiend met een platic zakje.

Ja ik heb het ook wel eens gehad, echt zo VIES!!! Voor het pad aan de staat lag.... ja je raadt het al: poep. BAH echt zo vies. We hebben hem aangesproken dat hij zijn hond ergens anders wil uitlaten. Paar dagen later liep hij weer voorbij. NAJA!! ;-)

Groetjes van Lizzy en haar vrouwtje

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Ik had zo mijn zakje weer leeg gekieperd :-D

Verder gelukkig nooit commentaar gehad.
Ja 1 keer,Mila had diarree,staat er een truus te tetteren vanaf 5 hoog: of ik dat niet moest opruimen.

Terug getetterd: Of ze dan zelf met een rietje naar beneden kon komen,want het is diarree,kon ze het zelf opzuigen ;-)

honden page profiel Lizzy (Boerenfox) Lizzy (Boerenfox)

honden foto van Lizzy (Boerenfox)

HAHA ben eigenlijk net een appel aan het eten. Maar had wel hetzelfde gedaan! XD Daar kan een hond toch niks aan doen?? Als diegene diaree heeft gaat ze het dan ook opruimen? (oke sorry, beetje vies verhaal O-) )

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

Santa poept op strategische plekken, liefst zo ver mogelijk in de bosjes, en in het bos zelf ook een meter of 20-50 van het pad af. Dat ruim ik dus niet op.
Toevallig deed ie het gisteren op het terrein van de atletiekbaan, via die baan loop je een klein bosje in, maar blijkbaar moest ie nodig. Nu lopen daar weleens werklui en ook al zag ik niemand, ik heb 't toch maar opgeruimd. Maar omdat dat bijna nooit gebeurt zit Santa me heel bescheten aan te kijken van 'Wat ben je toch aan het doen?'
Mijn man heeft nooit zakjes bij zich. Ik ook een tijdje niet, maar zo zie je maar, toch iets meenemen.
(al ligt er genoeg bruikbaar afval in het bos / op straat:'()

Prullenbakken heb ik dus niet zo vaak nodig, maar laatst heb ik een zakje met inhoud in een gft bak bij een appartementencomplex gegooid. Ik ga daar geen half uur mee wandelen hoor.

@Soraya, wat ben jij ad rem zeg! Haha, viespeuk met je rietje!

honden page profiel --

honden foto van -

" Nou Judith dat had ik niet verwacht van jou dat je het niet opruimt, foei , er wel eens aangedacht om het zakje aan de riem te hangen? hier de oplossing Lobke doet gewoon haar behoefte in de voortuin . daarna ga ik pas weg met haar , niet poepen betekend niet uit. dus Lobke gaat braaf zitten , ik schep het op met een oud blik en zwiep het in de toiletpot doorspoelen klaar ,heb altijd een houdertje met zakjes bij me voor als er nog iets komt. vorige week was ze aan de diaree en ja hoor op de stoep bij twee oude dames, vol over de stoep, ik heb aangebeld voor een emmer water en die dames vonden dit zo netjes en zeiden oh meneer we laten de hulp wel even boenen u heeft het al moeilijk genoeg wijzend op de scootmobiel . kijk dat zijn leuke reacties . dus lieve mensen denk er niet bij na maar doe wat je moet doen en ruim de hondenstront op .groetjes Hein. "



neuhhh wij laten olly gewoon onder uitlaten zijn behoeftes op enzo ^^

maar aan de lijn kan niet want we werken met lange lijn en die sleept over de grond + olly speelt met andere honden en die lijn bungelt erachteraan ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ruim je het ook op wat je hond daar doet?!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
Volgende forumvraag: nie goe bezig, vrouwtje!!!!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^