Hoeveel heeft jouw hond kapot gemaakt?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel lia lia

honden foto van lia

Daar ben ik toch wel nieuwsgierig naar.

Was je zo iemand die alles opruimde voor je pup of liet je bewust dingen liggen om je pup erin te begeleiden waar hij wel of niet aan mocht komen?

Ik ben altijd iemand van de laatste categorie geweest.
Ik ruimde, als ik thuis was, schoenen enz bewust niet op. Ik hield de pup gewoon goed in de gaten en als hij een schoen pakte zei ik rustig Nee en gaf hem iets waar hij wel aan mocht knauwen.

Simba is altijd los in de kamer als ik weg ben, bench werd hij helemaal gek van (claustrofobisch..bestaat dat bij honden?)

Tot nu toe heeft hij nog helemaal niets vernield, dus ik ben een echte mazzelkont wat dat betreft.

En jullie....moest je werkelijk alles opruimen voor je pup of viel dat ook mee?

Groetjes Lia

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoeveel heeft jouw hond kapot gemaakt?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DootjuuhDootjuuh 3 doggies

honden foto van Dootjuuh

Tyson niks op zn eigen speelgoed na Chikcy helemaal niks die houdt alles heel, maar dat komt omdat ze verwend is, en na een paar min al een op alles is uitgekeken.

Queeny sloopt alles wat ze tegen komt. schoenen de bank, pff noem maar op.

honden page profiel 3 doggies

Hoi Lia

Mijn dames hebben nog nooit wat gesloopt. tenminste niet expres of dat ze moedwillig wat slopen.

Abby heeft me 2 lakens gekost omdat ze aan het rennen was over het bed heen hahaah, maar slopen nee dat hebben ze nog nooit gedaan.

Liefs natascha

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Heel handig met mijn border collie: 1 of 2x 'NEE' en toen hield 'ie op met kauwen. Speeltje in z'n bekkie en meneertje wist dat hij daar aan mocht kauwen en niet aan de tafel. Verder heeft hij nooit iets gesloopt, behalve zijn balletjes en flostouwen.

Onze eerste hond (friese stabij) heeft een keer aan een hele rits van m'n moeders hakschoentjes geknaagd haha.. Moest ze maar opletten he :-D

honden page profiel CorinaCorina 3 doggies

honden foto van Corina

Mijn Boy was al wat ouder toen hij bij mij kwam maar hij heeft nooit iets stuk gemaakt. Wel omgelopen dus ik heb mijn huis Boy proof gemaakt.

Groet corina

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Bo is nu rustig, maar tijdens het wisselen heeft hij hoeken van de salontafel, poten van een rietenstoel, tv meubel aangevreten.

Verder 1x een plint voordeur en tochtstrip voordeur eruit getrokken; diverse veters doorgeknaagd en een 13 jarige plant volledig vernield.

op dit moment 15 maanden oud is hij druk bezig met kuilen graven in de tuin :-D

vriendelijke groet

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

ALs we thuis zijn laten we gewoon alles liggen. Zodat we ook kunnen ruilen bij pakken. Maar als we weg gaan dan zorgen we dat alles weg is wat wel eens heel aantrekkelijk voor ze kan zijn.

Hier hebben ze ook nooit wat stukgebeten. Raya deed als pup wel eens de poot van de tafel in zijn bek maar op 1 x na heeft hij er eigenlijk nooit op gekauwd.

Dus wat dat betreft hebben wij ook heel veel geluk.

Groetjes Marianne

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Haha Liesbeth, je hebt het maar druk met die deugniet. Lachen is het wel als je het zo vertelt! :-D

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Ja,ja dan hebben we het idd niet over zijn speeltjes, ooit een heel topic over geopend. Maar ook daar gaat hij wat liefdevoller mee om :-D

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Mijn vorige hond was dol op slopen O-)

Vooral schoenen was ze helemaal dol op. Verder telefoons, belangrijke papieren, gordijnen, zeil in de gang in flarden, zelfs gordijnroetjes, gat in een jas gebeten waar nog een brokje van in de zak zat, etc. etc.

Dit toen eerst zelf geprobeerd op te lossen, en op 1 jarige leeftijd van de hond toch maar een bench gekocht.....ik zette haar dan even in de bench als ik haar niet in de gaten kon houden. Al heel snel heeft ze echt helemaal nooit meer iets gesloopt...had ik toen maar eerder een bench gekocht haha.

Lola sloopt niets...tenminste tot nu toe niet O-)

honden page profiel De Mecheltjes clanDe Mecheltjes clan 3 doggies

honden foto van De Mecheltjes clan

Wolf heeft nog nooit wat gesloopt

Blitz mijn GSM

Bentley mijn stoelen.Heeft er een eigen look aangegeven :-) Bentley de Bouvrie. Ik dacht op een gegeven moment toen madameke een 0.5 jaar oud was zij kan voortaan wel los in de kamer, maar was een beetje verkeerd ingeschat O-) Nu sloopt ze gelukkig niets meer en hoeft ze nooit meer in de bech

Bikkel mijn laarzen, Dave zijn schoenen, oordopjes. Die kleine draak moet je constant in de gaten houden, het liefst ogen in je achterhoofd.
Maar als wij iets laten slingeren eigen schuld toch!!!
Verder heeft hij mijn vitrage gesloopt kleine kleine dondersteen, Bikkel de verschrikkelijke :-)


Sky heeft tot nu toe ook nog niets gesloopt.

Groetjes,
Wilma

honden page profiel  . . 3 doggies

honden foto van  .

Teveel om op te noemen..schoenen, kleren..speelgoed..prullebak is ook nie veilig, tafelpoten..
We weten nu dat we een heleboel weg moeten leggen, de kids weten het ook.
Maar ik kan er wel eens van balen..is nu al wel iets minder dan in het begin...

honden page profiel hondengek , renyhondengek , reny 3 doggies

honden foto van hondengek , reny

van de 13 stuks die we (gehad ) hebben hadden we twee slopers
onze hollander die eens een mooie zelfgemaakte rieten vogel heeft bewerkt ,
en onze huidige freule amber
amber heeft meubelbewerking gedaan even de tandjes in de poten etc zetten ,pantoffels waren onweerstaanbaar
een hondenzwembad ,amber was drukker met het zoeken naar de stop en het bad leeg laten lopen O-) en uiteindelijk heeft ze het bad goed te pakken gehad ,nu heeft ze een schelp ,is nog steeds druk met het zoeken naar de stop ....maar dit bad heeft geen stop
en verder hebben de dames amber en tessa samen eens 50 euro van het salontafeltje afgegrist en heerlijk ieder aan een kant het helemaal uit elkaar gescheurd O-) O-) maar inmiddels hebben beide dames ""een bewijs van goed gedrag behaald "" O-) O-)

honden page profiel caro en de teckelscaro en de teckels 3 doggies

honden foto van caro en de teckels

een echte sloper gehad die kwam uit de straten van malga.
lola heeft veel mandjes gesloopt toen zij schijnzwanger was :'(

honden page profiel Kelly (L) Quila (L) ZazaKelly (L) Quila (L) Zaza 3 doggies

honden foto van Kelly (L) Quila (L) Zaza

Hoiii mensen
nou lia zeg kel zet je verhaal even op mijn topic wou het eigenlijk niet doen want het is allemaal bizar genoeg ;-)

nummertje 1

allereerst het begon met een leuke paar paarse hakjes net 2 dagen oud helemaal blij mee ik ging slapen vervolgens word wakker ik wil ze pakken nergens die schoenen te vinden. Ik loop naar de woonkamer en wat zie ik meneertje zit op mijn hakjes te kauwen van net 2 dagen oud.

nummertje 2

Nieuwe bril 4 dagen oud armani 655 euro, had hem naast me nachtkastje gelegen. Ik moest gaan werken kwam 2 uur thuis meneertje leuk aan het kwispelen. Ik loop naar mijn slaap kamer Quila die duikt snel weg en ja hoor wat zie ik een glas op me bed een glas op de grond een pootje op de band en de rest van monteur in zijn mand KON WEL JANKEN!. Was zoo kwaad maar ja wat moet je doen? ik Quila naar zijn mand gestuurd hij keek me aan euh vrouw heb ik iets verkeerd gedaan ik me vriend opgebeld en weet je wat hij zeg EIGENSCHULD DIKKE BULT naaaa niet normaal maar ja gelukkig was ik verzekerd en had ik mijn volgende bril maar bij specsavers gehaald kreeg ik nog een tweede gratis erbij ook.

nummertje 3

Leuk, ik had van vriendje lief paar leuke uggs gehad gebreide 150 euro. Ik loop even naar de supermarkt, ik kom terug heeft hij op die houten knopen zitten knagen. Ach jezus dacht ik weer, GAAN WE WEER. en weer kijk hij me met zijn leuke koppie aan euh vrouw heb ik iets verkeerds gedaan?

nummertje 4

Ach leuk nieuwe telefoon gekregen vanwege verlengen van mij abbo de nieuwste telefoon heel leuk, maar een nieuwe telefoon moet ook opgeladen worden. Dus ik had hem in de stopcontact gedaan die oplader loop naar de keuken moest wat pakken kom ik terug zit hij op die oplader te kauwen!!!!!! kon ik mijn NIEUWE telefoon niet meer opladen zucht.

En het ergste is nog mijn vriend zegt Kel het is allemaal je eigen schuld echt Quila en mijn vriend zijn 2 handen op 1 buik als enigste vrouw hem je niks te zegen he :P

Maar ja dat was dus allemaal in mijn kleine jongen zijn puberteit nu heeft hij al 4 maanden niks gesloopt en hoop dat het ook niet meer gebeurt hahaha!

groetjes Kelly en Quila een high five


honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team 3 doggies

honden foto van Shepherd Story Team

Oei Lia hier heb je toch een leuk topic geopend.

Eens even denken, Micky heeft niet echt iets noemenswaardig gesloopt. Ook met zijn speelgoed is hij heel voorzichtig geweest altijd. Het enige wat ik me echt van hem kan herinneren is dat ie de bloembollen die mijn vader geplant had, net zo vrolijk weer uitgegraven had en op lag te vreten.

Dan krijgen we onze Royal Rowan. Nou de eerste weken viel dat reuze mee, goed, speelgoed knuffels en zo hoef je niet voorzichtig mee te zijn dus dat deed hij dan ook niet. Maar toen hij zijn dure hondenkussen wat in de bench lag geheel uitgeplozen had om het eens te onderzoeken vond ik het minder grappig.

Toen ging ik bij mijn zus logeren een keer en was ik gedurende twee dagen mijn bril kwijt. Uiteindelijk hoorden we Rowan weer heel leuk spelen en kwamen we d'r achter waar die bril gebleven was. Ook vond hij het niet nodig dat wij een weekendje boekten met de hotelbonnen die we gekregen hadden en was de show van Holiday on Ice ook een overbodige luxe waarschijnlijk. Dus de hotelbonnen en tickets voor Holiday on Ice waren in de klauwtjes van Royal Rowan belandt.

Onze vent werd wat ouder en wij dachten dus ook beter te vertrouwen dus niet meer iedere keer in de bench als we weg moesten. Misrekening! Toen we thuis kwamen lagen er een paar fotolijstjes van de vensterbank op de grond. Een hele mooie plant was niet meer van over als een zielige bosje blaadjes en meneer moest toch weer in de bench.

En dan onze eigenwijze dame Myla. Tja, een prullenbak is erg leuk. En verder heeft ze tot nu toe eigenlijk alleen de bekleding van de oude slaapbank die buiten staat geheel vernield.

Groetjes Hetty

honden page profiel AnneAnne 3 doggies

honden foto van Anne

Kyra sloopte en sloopt nog steeds alles wat ze vinden kan.. Ben al vaak thuis gekomen dat ik niet meer zag welke kleur vloer ik had... Overal tegels ook al me schoolboeken zijn eraan gegaan :'(
Eigenlijk alles wat je kan bedenken wat in een huiskamer kan liggen heeft Kyra al te pakken gehad Grrrrrrrrrrrrrrr

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre** 3 doggies

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Sterre heeft nog nooit wat gesloopt.. Alles wat zij beetpakte, wat zij niet mocht, leerde ik haar brengen.. O-)
Ze heeft nooit aan tafels,stoelen, kleden e.d. gezeten..

Zorgde voor voldoende verleidelijke speeltjes Kong of een voerbal, een plastic fles of een heerlijk bot om op te karren...
Speelde ik met haar..
Deed oefeningetjes met haar..
Verstopje koekjes..
"Roep en kom" spelletje op allerlei manieren...

Als ik eens rustig wilde zitten voor een film o.i.d. dan zorgde ik er voor dat ze sliep, of een heerlijk bot of een kauwkluif had..
Of soms mocht ze bij mij op schoot liggen maar wel in de 'slaap periode' ..

Niet ik de wakkere "ik ben een stoute pup - dartel - tijd" dan vraag je om moeilijkheden en wordt het een handenbijt feest/drama.. :'(

Sterre zijn de eerste honden waarbij ik gebruik maakte van een bench..

Ik zorgde er wel voor dat er niet veel verleidelijke dingen lagen..
Maar borg belist niets weg wat er anders ook stond of lag..

't Is even een hoop werk maar de inzet betaald zich terug.. ;-)

Onze eerste 4 honden hebben - ondanks dat zijn toch ook wel eens alleen thuis moesten blijven - ook nooit iets kapot gemaakt..
Nog geen tijdschrift of krant...
Heb ook nooit huilende of blaffende honden gehad..

Ik liet de honden gewoon in de kamer..
Zorgde er voor dat ze goed uitgelaten waren en dat ze tegen de "slaaptijd" aan zaten, eer ik vertrok..

Ben altijd héél erg bewust bezig met dat soort opvoed-processen...
Er is niets zo lastig als een hond te hebben die niet fijn alleen thuis kan zijn voor een poosje..
En dat buren komen klagen over blaffende of huilende honden..
Of dat je hond de boel "verbouwd" als je weg bent...

Maar mijn honden zitten ook altijd graag even in de auto te wachten..
En dan niet gelijk uren alleen laten maar ook trainen met minuutjes tegelijk..

Kon het niet - vanwege de warmte - dan nam ik ze mee en zette ik ze bij de winkel voor de deur..
Ook dat wen ik gelijk als je jong zijn;
Even mee en even ergens vastzetten terwijl je langzaam wat afstand neemt..
En gaat dat goed, dan ga je even uit beeld enz...
Dat bouw je dan weer rustig uit naar even uit beeld zijn, tot langer weg blijven..

Moesten we langer weg - in zo'n aanwen periode - dan zorgde ik voor een oppas thuis...

Lieve groet, Ilja

honden page profiel priscilla & C.S.Cpriscilla & C.S.C 3 doggies

honden foto van priscilla & C.S.C

chandy heeft nog nooit gesloopt
en spikey tja... gordijnen, tafelstoelen, deurkozijnen, bankstel, schoenen,zijn eigen speelgoed,ballen groot en kleine, behalfe zijn dinobone.gelukkig gaat het nu goed ,hij heeft bijna 2 mnd niks meer gesloopt.

gr priscilla

honden page profiel denisedenise 3 doggies

honden foto van denise

de oudste hier is een sloper, de kleine weet ik nog niet zo goed want die slaapt als we er niet zijn in de bench.
tot nu toe heeft ze nog nergens aan gezeten waar ze niet aan mocht komen als wij erbij waren.

maar quey komt ook nergens aan als wij thuis zijn. het is alleen als we weg zijn dat hij gaat slopen.

boeken, vuilniszak openen en alles erin aan stukken scheuren, de vuilnisbak zelf omgooien, kranten en post (met name belastingdienst) aan stukken scheuren, mijn telefoon en de afstandsbediening. verder kan ik me eigenlijk niet bedenken.

honden page profiel anjaanja 3 doggies

honden foto van anja

moet ik heel goed na denken want hij is een hele sloper. hij was bij zijn oude baas gewend om in de bench te zitten en dat wouden wij eigenlijk niet dus dan maar kijken hoe het gaat wij weg hij gewoon in huis ja hoor komen we thuis en RAAK het hele zeil in de hal helemaal aan tienduizend stukjes gebeten een twee weken later wij weer weg en eerst wel elke keer weg en dan gelijk weer thuis komen en steeds iets langer maar twee weken later wij weer proberen elke keer kijken en we waren een paar uur weg en ja hoor RAAK weer maar nu nog meer de hele kamer lag op kop alles was kapot je wilt niet weten van de afstands bediening tot aan de bank dus vanaf die tijd zit hij weer in de bench en nu wij er satan bij hebben sloopt devil niets meer, verder satan is bij ons geen sloper terwijl bij de vorige baas was hij altijd de internet kabels aan het slopen en lucky durft helemaal niets die zou nooit zomaar gaan slopen

honden page profiel anjaanja 3 doggies

honden foto van anja

oh ja en de keukendeur sloeg een keer dicht toen zat hij opgesloten in de keuken en dat had ik niet gezien toen heeft hij het roostertje van de deur eruit gehaald en er een groot gat in gebeten en een stuk zeil kapot gebeten

honden page profiel Helga & ZoëyHelga & Zoëy 3 doggies

honden foto van Helga & Zoëy

nee, mijn dametje heeft ook nog nooit gesloopt.. O-)

Ze heeft 1 keer mijn tubetje labello te pakken gehad, en daar zaten allemaal puppetandjesafdrukken in, maar verder niks!
Ik zorgde er voor dat ze altijd wat te doen had.

honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie 3 doggies

honden foto van mischa, esha & fitzie

Hi Lia,
Leuke vraag, die heb ik hier nog niet voorbij zien komen.

Esha heeft wel het een en ander bij elkaar geknaagd het eerste half jaar, maar een groot deel was echt mijn eigen schuld. Zo heb ik een hele rts jassen en trainingsjacks waar de zakken uit zijn geknaagd om dat ik ze rond liet slingeren met trainertjes erin O-) .
Ook had ze er in het begin een handje van om mijn schoenen kapot te kauwen, maar dan alleen de dure hakken, en dan één schoen, om vervolgens een schoen van een ander paar te zoeken. Toch een stukje verlatingsangst bij haar, want het was alleen als wij weg waren en het gebeurde alleen met spullen waar mijn geur aan zat (ook sokken en ondergoed).
Naarmate Esh wat meer "landde" hier, is dit gedrag vanzelf uitgedoofd.
Ach, gelukkig hecht ik niet zo'n waarde aan mijn spullen ;-)

Groetjes, Mischa

honden page profiel NikkiNikki 3 doggies

honden foto van Nikki

timo eet geld op.... gisteren nog 150 euro uit n bak gehaald (onderop) en opgegeten/versnipperd.... vriendlief was des duivels maar ik heb heel wat plakwerk verricht en zo is er toch nog 100 euro gered als t goed is. Rare was dat de rest van alle papieren er nog in zat (heel). Achja nu the day after kunnen we er wel weer om lachen :P.

honden page profiel diana diana 3 doggies

honden foto van diana

hier kan ik ook geen geld laten liggen op de kast ofzo
misty pikt alles weg en eet het ook lekker op

paar weekjes gelee 80 euro klein gesnippert
en ook ik heb zitte plakken

een 50 heb ik kunnen redden
en een 20

maar dat tientje heeft ze helemaal opgegete.

dus viel de schade nog mee
nu laat ik nix meer slingeren leg het wel in de la hihihihi

en daya heeft de bak van de bench een keer gesloopt

maar nu slopen ze alle3 NIX meer !!


groetjesssssss diana

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. 3 doggies

honden foto van Mandy & Bram.

Nog niets! Er staat nog geen tandje/krasje in m'n tafel! Hoera! :-D

*Even afkloppen!*

honden page profiel Betty LangenbergBetty Langenberg 3 doggies

honden foto van Betty Langenberg

Leuk onderwerp Lia:-)
Arak maakt nooit wat kapot, zoals het een jachthond betaamt.
Alleen 1 keer, toen ik boodschappen mest doen, heeft hij de bladzij van het bibliotheekboek waarin ik bezig was heel netjes uit het boek gehaald. Nergens heb ik er ooit een snipper van kunnen terugvinden. Gek Beest!~~~
groetjes Betty en poot van Arak

honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje 3 doggies

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Inderdaad leuk onderwerp...

Tibo maakt niets kapot ! Enkel één keer, toen het baasje heel ernstig ziek was en in het ziekenhuis lag, Tibo was toen heel veel alleen en ik reed veel heen en weer naar het hospitaal.

Ik kwam thuis en liet Tibo uit, daarna ging ik even buiten om iets uit de wagen te halen en liet Tibo in de woonkamer achter een gesloten deur. Hij werd toen helemaal gek en heeft de deur kapot gekrabd !

Hij was duidelijk over zijn toeren door de ongewone situatie, want heeft het later nooit meer gedaan ! Deur heb ik laten maken :-D :-D

Liefs,
Marie-Rose

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

mijn bamse ? kon zeer snel lezen, en wilde altijd even de reclame doorlezen, om te kijken of er wat van haar gading bij was.

en als ze wat uitgezocht had, zei ik altijd NEE, dat krijg je niet.

resultaat, en ja zo zijn pubers, verscheurde ze altijd de reclame uit boosheid.

meer heeft ze nooit kapot gemaakt, waarom ook he :-D :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Hoeveel heeft jouw hond kapot gemaakt?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^