Zindelijk maken na een blaasontsteking

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel VeraVera

Hallo allemaal,Ik heb een vraag met betrekking tot de zindelijkheid van mijn 5 maanden oude Boomer pup, Reus.
Wij hebben Reus gekocht toen hij 8.5 week was. In de eerste paar weken hebben wij totaal geen enkel probleem gehad en waren wij druk bezig met het zindelijk maken van Reus. Tot Reus op een dag opeens begon met bloed plassen. Wij, natuurlijk, gelijk naar de DA en hij vertelde toen dat Reus te kampen had met een blaasontsteking. 
Dat is inmiddels al een paar weken terug en Reus heeft hier nog steeds wat last van. Wanneer hij zijn antibiotica krijgt bloed hij niet, maar zodra de kür is afgelopen en we wachten 2 dagen begint hij weer.
Als het na deze kür nog is krijgt Reusje een echo.
Even voor de duidelijkheid, verder is Reus een onwijs levendige pup en zijn al zijn waardes etc. goed.
Genoeg over Reus zijn voor geschiedenis.

Door zijn blaasontsteking is zijn zindelijkheid er een beetje bij ingeschoten, hij kon het immers niet goed ophouden, en we laten hem nu ook zoveel mogelijk uit. Hier poept hij wel regelmatig, maar plassen blijft hij over het algemeen binnen doen. Hoe kunnen wij dit oplossen?

Reus gaat inmiddels naar Puppycursus. En hij rust ook erg veel.

Alvast bedankt!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zindelijk maken na een blaasontsteking " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Jamie & LelaJamie & Lela

honden foto van Jamie & Lela

Hoi Vera,

Wat vervelend voor Reus, gelukkig gaat het voor de rest goed met hem!

Lela heeft ook 2 keer blaas ontsteking gehad tijdens haar zindelijkheids training dus ik heb iets vergelijkbaars meegemaakt.

Maar ik zou eigenlijk zeggen dat je gewoon de zindelijkheidstraining zult moeten toepassen alsof ze gisteren bij jullie is gekomen. Reus maakt gewoon een late start natuurlijk.

Je kan natuurlijk pas echt beginnen met de zindelijkheidstraining als Reus echt van de blaasontsteking af is, anders is er gewoon geen beginnen aan. Laten we er vanuit gaan dat Reus na deze kuur gewoon gezond blijft, en dan dus gewoon weer:

naar buiten na elk: slaapje, spelen, eten, drinken, etc.
en zodra er een plasje buiten word gedaan Enorm belonen en Heeeel Heel blij zijn met hem. Dan zou het echt wel goed moeten komen hoor :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Zindelijk maken na een blaasontsteking " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

^